|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Wika, super wieści!
Teraz sie juz musi udać!!!! Cytat:
![]() Przystojniak i modniś z Julka. Cytat:
A ze wzrokiem co masz nie tak? Cytat:
Zielonka herbata to jeszcze za wcześnie. Możesz za to np. rooibos dawać. |
|||
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
ginka pow że to u mnie już jest wskazanie do cc ale jeśli chcę sn to niema problemu...
|
#4233 |
|
Raczkowanie
|
Inutil Julek jest przesliczny. Zgadzam sie z Agatka.
Wika super ze tak dobre wiesci uslyszalas. Teraz juz tylko dzialac. Dzieci juz tak maja ze nawet zwierzatkiem na glowie sie musza pochwalic☺ Moj siostrzeniec nie umial powiedziec wszy to mowil psy. Siora sie cieszyla z tego faktu. Waderko gdzie jestes? Pozdrawiam A jeszcze sie pochwale za chwilke moimi wypiekami☺
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
ale się zmienił. wyszczuplał na buzi. nie poznalabym na ulicy...
przystojniak!!!! Cytat:
a mam duży rogal z motherhood (ale chłop chyba w smyku kupił ). i byłam super zadowolona z sypiania z nim![]() . nie karmiłam na nim, ale teraz służy jako odbojnik w moim łóżku
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wadę mam taką że na jedno oko nie widzę za wiele....
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
a nosisz okulary? ratujesz to oko jakoś?
z tego co pamiętam rodzice nie pozwolili na operację...
|
|
#4237 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja Malarka, tylko cxzemu blat jest najlepszym materialem do malowania
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marysia przecudna
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
jaki przystojniak
Cytat:
Ślicznotka
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil ale przystojniak z Julka
Super że jogurt przechodzi. A jak wcześniej dostarczalas mu wapń? Measia świetne włoski ma Marysia Wika cieszę się że tak gładko wszystko poszło
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie sie udalo.
Caly czas mi ktos przeszkadzal. ![]() Measia Twoja Marysia jest przesliczna. Te oczy. ![]() Pozdrawiam
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za pysznie wyglądające bułeczki?
zrobiłam się głodna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
ciociami- mniam
![]() inutil- Klusek bardzo się zmienił (zwłaszcza na dwóch pierwszych zdjęciach, na trzecim- jak zawsze- cała Ty) wika- super, super- teraz czekamy na Twoje II BERBIE- mam nianię motorolę z kamerką http://allegro.pl/niania-elektronicz...198991628.html szybko pojawiły się problemy z trwałością baterii, zakup innych nie pomógł, paragon wywaliłam więc nie dało się reklamować w końcu znajomy naprawiał mi te nianię bo w ogóle się nie włączała- aktualnie działa ale musi być podpięta do zasilania gdybym wybierała jeszcze raz nie paliłabym się na nianię z kamerą znajoma ma chyba z aventu- tylko dźwiękowa- i bardzo chwali Maga- dostałaś leki? measia- duża już ta Twoja Marysia ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- napaliłam się na emele dla Kasi- chciałam coś z takich http://allegro.pl/emel-e1644-sandalk...226074434.html i nici z tego, zmierzyłam stopę i przydałoby się 24 zamówić - a takie częściowo zabudowane przody w emel sandałach mają tylko do nr 23, powyżej 24 tylko z odkrytymi palcami albo całe zabudowane...
|
#4245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marysia kolejny raz budzi sie kolo 2 w nocy i jest jazda. nie spie od godziny i mam nadzieje, ze jeszcze sie przespie a tak z innej beczki. komu jajecznicy z parowka? wiem jest 3 w nocy, ale to doskonaly czas na jajeczniczke z chlebkiem i maselkiem i jak ja mam schudnac przy Marysce i zyciu nocnym
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyglądają pięknie
![]() Mniam! Cytat:
Dzisiaj dotrze do mnie wózek i monitor oddechu Chyba już wszystko mam Jeszcze baza do fotelika i leżaczek ale tutaj liczę na teściów. Chcieli kupić wózek, no ale mój tato już w pierwszej ciąży zaklepał A i jeszcze śpiochy i kaftaniki, ale może pajace i body wystarczą ![]() Wszystko wyprać, wyprasować, wyczyścić fotelik i łóżeczko i będziemy gotowi na przywitanie Maksiora Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaaklimatyzowałaś się na nowym miejscu? co u was? Cytat:
jaki fotelik macie bo nie pamiętam?
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko okazało się że jednak problem jest z pęcherzem. Zrobiłam badanie moczu i wyszły mi jakieś bakterie
Olek dopiero 10 minut temu się obudził teraz się cycusiujemy. Urok wolnego
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Fotelik maxi cosi Cabrio. A monitor Snuza Hero. Nie miałam zbytnio wyboru, bo taki płytowy, pod materac mógłby nie zdać egzaminu przy kocie...
A jak Twoja waga jeżeli można spytać? Ja mam 13kg na plusie... I czy wczoraj nie miałaś mieć wizyty u swojego gina? Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś przez rok się przemęczę, poza tym z naszymi 3 samochodami to i tak by się chyba baza nie sprawdziła, bo pewnie jakbym miała ją co drugi dzień przenosić z samochodu do samochodu to bym po prostu pasami przypinała fotelik. ja mam 11 do przodu. właśnie wczoraj miałam wizytę, bez żadnych rewelacji, oprócz tego, że powiedział, że za 2 tygodnie mogę rodzić tzn. jego zdaniem będzie już to bezpieczne dla dziecka. ja tam nie planuję rodzić przez co najmniej 4 tygodnie.co do monitoru to się zastanawiam czym się różnią poszczególne modele snuza, bo jest hajo, hero i go. ja mam mieć go. fajnie, że coś dostaniecie od teściów. ja postawą swoich jestem bardzo zdziwiona, żadna inicjatywa z ich strony nie wyszła. trochę mi przykro, bo miałam nadzieję, że jakoś będą chcieli nas wesprzeć. ale trudno. cieszę się, że choć aparat fotograficzny tż ma okazję wziąć na punkty przez firmę. nam został jeszcze zakup materacyku i zakupy apteczne.
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Jojla jak kicia?
A tak w ogóle, to już Cię ktoś pytał kiedy kota oddajesz ze względu na ciążę /dziecko? ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Na aukcji allegro jest porównanie tych Snuza. Hero i halo to to samo (tylko nazwę zmienili), a ten Go nie ma funkcji wibracji (żeby obudzić dziecko) tylko odrazu sygnał dźwiękowy. Dziwne że teściowie nie pytają co kupić wnukowi... Może myślą że jeszcze dużo czasu :p Mój mówi że 37t0d mogę rodzić. Tego dnia ściągnie mi krążek.. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- http://allegro.pl/snuza-hero-mobilny...216619904.html Jest tam tabletka z porównaniem monitorów. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Fiolusek, Waderka edytka agatka jojla prosze zdac rqport z samopoczucia i postepow!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4255 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Kucyk, Berbie, ale fajnie sie czyta o waszych ostatnich ciążowych podrygach
![]() O tych wielkich przygotowaniach. Tvwlasnie wstsl po drzemce, je cyca i spadamy na ćwiczenia. Pozniej impreza ! konczy dzis pól roku!Jak ten czas leci! Po południu zapraszam na torta! ![]() I na obiad w starym stylu robie rosół, na obiad udka kuraka.Nie wiem co to za przyjęcie wyjdzie, skoro goście bedą po pracy a Tymon o 17 zaczyna nocne cycolenie. Mam nadzieje, ze choc do Dmuchniecia świeczki wytrzyma. |
|
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
Iiiiiileeeeeeee ?
. Ooooo rany ale zlecialo! Ja bym gora,powiedziala 3 miesiace..... Alem sie zasiedziala No to sto lat dla Tymka i moc zdrowka i pogody! :beer: :sly: bardzo udanego dnia dla Was!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się środowo
![]() przepraszam, że nie cytuję, ale nie ogarniam jeszcze...wczoraj padłam tak szybko, że nawet nie wiem kiedy zasnęłam...byliśmy w Szczecinie wróciliśmy 700zł lżejsi, ale lek kupiony czuję jak jajniki szaleją...dziś mam na 12:25 więc zapraszam na kawkę - komu? ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
ale to zleciało!!! a tort bym zjadła zdrówka dla Tymka
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to zleciało
|
|
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja renia,zglaszam chec kawy z pradem :-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu, ale ze mną to po lekcjach
![]() ========================= =============== normalnie nie wiem co się tu u nas dzieje, ale cały czas (od ponad godziny) słychać huk latających samolotów - jakieś odrzutowce czy coś - aż mój pies się piszczał i domagał wpuszczenia do domu (boi się burzy i huku)...
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-05-14 o 10:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

nasz niedzielny wypad na koncert i lody 
). i byłam super zadowolona z sypiania z nim

Ślicznotka 

tzn. jego zdaniem będzie już to bezpieczne dla dziecka. ja tam nie planuję rodzić przez co najmniej 4 tygodnie.
bardzo udanego dnia dla Was!
Ale to zleciało