|
|
#4021 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Napisałabym także, że polubię Cię za to, ale niestety nie mogę, bo już to zrobiłam bez prupkuf. ![]() Chcesz coś ode mnie?
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem juz zuruck i mam ttt i yyy i nawiasy ale powiem Wam klikać z cudzego kompa to gorzej niz zdradzać
![]() w dodatku niewygodnie
|
|
|
|
#4023 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() oooo... Ja na uda mam uczulenie, a czuję je wszędzie... Nawet w jednym z cytrusowych próbasów, no udo na cytrynce, no... Cytat:
A tak serio, to jeśli masz coś bez uda, to chętnie powącham,ale to może być przy okazji jakiejś, niezależnie od kawy Sebastiana ![]() To ja idę odlewkować, pykniesz a-dresik na PW albo FB???
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to P. taki bojowy jest, ja to bardziej taka doopa z uszami Cytat:
|
|
|
#4026 | |
|
Wiedźma
|
Ok. Jest Twoje.
![]() Nie mam więcej. Cytat:
Ja w końcu zawitam kiedyś do Wawy znowu. Albo Ty do nas. Wkrótce powinna być okazja.
|
|
#4027 | |
|
|
Cytat:
![]() Dawaj adres, już zrobiłam próbasy, teraz je pogubię, poniszczę, kothy mi ukradną, a mąż wypije zamiast porannej kawy Royal Egyptian Amber and Honeysuckle dorzucam i nie mogę znaleźć więcej naczyń A Ty mi może powiesz, czy mi się to podoba, bo nie mogę się zdecydować ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Przesłuchanie do akademii muzycznej. Przychodzi skrzypek, prowadzący gra mu dźwięki, na co skrzypek perfekcyjnie odpowiada: - fis, gis, d, cis, b, a Następnie przychodzi pianista, efekt ten sam, wszystkie dźwięki odgadnięte. W końcu przychodzi perkusista, prowadzący gra mu dźwięk. - Hm... można jeszcze raz? - odpowiada perkusista. Prowadzący gra jeszcze raz ten sam dźwięk. Na co perkusista: - Kurcze... nie wiem... fortepian? ![]() Mam już komputer!!!
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdrooooszczęęęę mój chuopin jest niespełnionym perkusistą ale serio to marzymy wyprodukować syna żeby napieprzał na jakimś fajnym instrumencie - perkusja ewentualnie gitara. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-14 o 00:02 |
|
|
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śpicie? ![]() ja jak zwykle znad kawy |
||
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
całe 1,5h ![]() aż prezentu zaczęłam szukać, ale jestem w lesie
|
#4031 |
|
|
Nie śpimy, stoimy na przystanku. Znów k**** bez szczęścia!
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad herby z cynamonem...
Taki już nasz los ... ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
2 Kolejny dzień z JN globalnie... On ma zabrane nuty ze starej Dolcze Vity .... Czyli musuje..... ![]() Zakupiłam lavendowy płyn do prania persila .... Ależ pięknie pachnie nim dopiero co powieszone pranie. Dla wielbicieli Lavendy polecam .... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-14 o 11:26 |
||
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Fallout ma chyba jakieś podprogowe działanie, bo już od 1 dnia grania mam schizowe sny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-14 o 12:32 |
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. kuuurcze kręcę się koło niego ale nie brałam bo chuopin kupił kiedyś 100 kilo środków piorących i mam nadmiar. 100 kg to żart ale jest kilosów masa i litrów płynów wszelakich też. głównie kłębuszków. Ale baaardzo kusisz. klikam z podpiętej klawirki - nie dotarłam dziś do serwisu. |
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozumiem raz, no dwa, ale tak często ![]() może czas sprawdzić rozkład jazdy ![]() bry znad ziemi (do kwiatkuf) kurtka nie mam weny tak jak rok temu nie będzie kolorowego tarasu no i mamy następny kwas z all ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- nieee nooo pani w tv piecze kruasanty
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
a to w laptopie klawirka się wiesza?
![]() jak nie był zalany to pewnie taśmę wystarczy poprawić. w zależności od sposobu zamontowania ok 5 min roboty
|
#4037 | |
|
|
Cytat:
![]() A ja kupiłam wczoraj bazylię na okno -ale chyba skończy jako nalewka... Jeszcze się zobaczy A dzisiaj miętę i truskawkę całoroczną. Nie mam firmanki w oknie, więc się zasłaniam Truskawa super jest, ma jeszcze kwiatki, ale sa i owoce już. Podobno cały rok owocuje. Tylko pewnie pszczołę bym musiała jeszcze zainstalowac w pobliżu A mięta ma odciągnąć uwagę kothów od krzaczora z truskawkami. Ciekawe, czy się uda... I ciekawe, czy mi to nie uschnie...
|
|
#4038 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ślimory są okropne - tacie od kilku lat wyżerają ogródek, prawie się poddał. Dobrze, że choć czosnku i szczypiorku się nie czepiają
|
|||
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
też mi się tak kojarzy pzrez te maliny, ale mam nadzieję,że będzie zdecydowanie bardziej zabojczy, doslownie..No nie wierzę ![]() ![]() Nie no, współczuję, ale określenie cudne. ![]() Cytat:
![]() A poważnie...te wszystkie całoroczne wynalazki balkonowe z reguły sa samozapylające. Więc coś tam będzie z każdego kwiatka
|
|
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bez jaj jak tak se może autobus nie przyjechać? ludzie przecież do pracy jeżdżą ad2. o ciekawostka! poproszę o relację z uprawy , a co do pszczoły to może warto na jakiś czas wystawić ją na parapet?Cytat:
uwielbiam szczególnie winniczki zresztą te wszystkie ślimory mam na własne życzenie cały wielki kosz, a słoik golasów przywiozła mi kumpela, ze trzy razy pytała czy jestem pewna że tego chcę . Chciałam to mam ![]() Nic to, czas zbierać i wywozić
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam pierwszy raz soczewicę i wyszła dobra ale ugotowałam za dużo i nie wiem co z resztą zrobić jakąś sałatkę może?
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalona Chcesz i odemnia? Mam takie mniejsze ze skorupkami, nie wiem jakie ale nie winniczki chyba, bo mniejsze. I takie male ( normalne) bez skorupek. A u znajomych sa takie bez skorupek, rosną wielkie jak palec wskazujący dorosłego mężczyzny. Też pewnie chętnie Ci oddadzą ![]() Cytat:
Na przyklad http://kuchennewzlotyiupadki.blox.pl...suszonymi.html |
||
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba zostanę przy sałatce, bo ograniczam spożycie pieczywa
|
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. Nie móóóóóów bo nie maaaaaaaaaaaaaaaaaam (ja już nic nie piekę z mąki i basta )Cytat:
jest odpięta, podpiętą mam jakąś bezprzewodówkę daremną i szysko hula czyli nie system chuopin sprawdzał taśmę zgodnie z filmem instruktażowym na YT i chyba ominiemy serwis - gwara skończona a koszt przez tel nam podali 250 zł - także ten teges niech spadajo na drzewo - jutro anjwyżej chuopin kliknie w necie nową za połowę ceny, jeśli będzie taka potrzeba. Ostatni raz zalałam lapka jakieś pół roku temu
|
||
|
|
|
#4046 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. Na parapecie się spali, jak tuje, pachnący groszek, pelargonie i wszystko inne Także też parapet, ale wewnątrz mieszkania ![]() 3. Moja Mama uparcie zbiera ślimaki w ogrodzie do wiaderka i wynosi je na łąkę. Tam wysypuje je, odwraca się i one biegiem ruszają za nią z powrotem do ogródka... Nastawiłam kuraka w warzywach na jutrzejszy obiadek -kocham mój gar do tajine Nic z tego -wszędzie mam moskitiery, żeby przypadkiem pajonki nie lazły. Pajonki to wrogi naród.
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja murszę na patelni zrobić, pod przykryciem udusić, jak człowiek z epoki lupanego ![]() 3.
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Nindżopesz
|
Wpadam z doskoku.
Maja ho ho Ja wybrałam se taki ale sama sponsoruję http://www.pakamera.pl/pierscionki-i...i-nr739843.htm
|
|
|
|
#4049 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- na modelce wygląda jak obciążnik do topienia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

A Ty mi może powiesz, czy mi się to podoba, bo nie mogę się zdecydować 

widzę, że dobrze leż, jes dobrze
ja rozumiem raz, no dwa, ale tak często 
nie będzie kolorowego tarasu 
a ja nawet nie wiem, co bym chciała 
też mi się tak kojarzy pzrez te maliny, ale mam nadzieję,że będzie zdecydowanie bardziej zabojczy, doslownie..![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jakąś sałatkę może?
Nie móóóóóów bo nie maaaaaaaaaaaaaaaaaam
)

- na modelce wygląda jak obciążnik do topienia