|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie można kupić Natura Siberica wersje 100%
Tyle dobrych opinii na temat szamponów i balsamów Natura Siberica,
oraz negatywne opinie po zmianie składu na nasz rynek. Ktokolwiek wie czy można gdzieś jeszcze dostać te szampony z poprzednim składem lub jak zamówić prosto z Rosji? Tu można zobaczyć jak się różnią opakowania: wersja na Europę (napisy po angielsku oraz 99%) http://www.naturasiberica.ru/en/hair5.html wersja na rosyjski rynek ma napisane 100% http://www.naturasiberica.ru/hair5.html
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie można kupić Natura Siberica wersje 100%
A sprawdzałaś w sklepach zielarskich? Wydaje mi się, że widziałam z oryginalnymi napisami np. w Warszawie na Mokotowskiej. Opcja z zamawianiem przez internet wychodzi dość drogo. Chyba że większą ilość, to wtedy koszty przesyłki wypadają lepiej.
Są też sklepy z rosyjskimi artykułami. Może spróbuj tam zapytać, czy by nie sprowadzili tych oryginalnch (i za ile). W Warszawie jest np. Matrioszka na Ursynowie. Co do innych miast, to niestety nie wiem jak sytuacja wygląda. Najlepiej byłoby poprosić kogoś, kto będzie wracał z Rosji, albo np. Łotwy, żeby przywiózł ze sobą. Albo wybrać się samemu na wycieczkę i przy okazji zrobić zapasy. Byłam jesienią w Rydze, było pięknie. Polecam W razie co, jest jeszcze takie forum Rosjanie.pl. Może tam zapytaj? |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie można kupić Natura Siberica wersje 100%
W rosji można na butelce napisać wszystko, - 100% składników naturalnych, dziwne przecież kosmetyk ma 2 lata ważności. Jednym słowem nie da się.
W europie są inne wytyczne i nie można ściemniać, zatem napis 99% naturalnych składników uważam że jest po prostu szczery - a nie 100%. Po za tym przypatrzyłam się mocno składom starym produktom i nowym i ja nie widzę tam gorszych składów. Ktoś w końcu poukładał składniki wg INCI tak tak powinno być, a nie że rosjanie sobie pisza na butelce woda z ekstraktami..... wypisują same dobrocie a o konserwantach które muszą być w kosmetyku, ani słowa. Zatem ja bym nie szukała kosmetyków z rosyjskimi napisami. Normalnie są dostępne szampony w polsce, są tak samo dobre jak te z napisami rosyjskimi. Ja zawsze kupuje na siberica.com.pl i jestem zadowolona z tego sklepu. Jeszcze w paczce zawsze dostaje pachnącą szyszke
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.