![]() |
#691 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Witam. Mam nadzieję że mi pomożecie. Nie mam nawet się komu wygadać... 4 lata temu rozwiodlam się . Mam 5 letnie dziecko. 2,5 roku temu poznałam nowego partnera mieszkamy razem traktuje moje dziecko jak własne. Od roku coś się miedzy nami psuje. On nie okazuje mi miłości nie przytula nie całuje muszę się o ta czułość upominać. Zapatrzony jest tylko w swoje auto kupuje co chwile jakieś nowe gadżety a nie interesuje go to czy potrzeba coś do domu. Najbardziej zabolało mnie to zr kiedy tydzień temu bylam u ginekologa i dowiedziałam się ze mam dużego miesniaka i być moze zostanie usunięta macica i powiedziałam mu o tym to zamiast mnie pocieszyć dodać jakiej otuchy to powiedział ze najlepiej jak by mi usunęli i był by spokuj. Zabolało mnie to strasznie. Jesteśmy para a czuje się samotna. Kocham go i to bardzo ale nie czuje się szczęśliwa. Pomóżcie mi co mam zrobić ? Przepraszam ze trochę długo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Przyczajenie
|
Ostatnio to praktycznie nie jestem szczęśliwa. Raz na jakieś czas okaże trochę miłości ale to jest chwila i moze zdarza się raz na tydzień. Na początku byłam szczeslwia i czułam się bezpiecznie ale wszystko się zmienilo
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałaś z nim? Jeśli on nie widzi problemu w swoim zachowaniu i nie chce nic zmienić to nie ma sensu się męczyć według mnie i rozstanie jest jedynym sensownym rozwiązaniem.
![]() |
#695 |
sentimental animal
|
tęsknię, strasznie chce mi się do niego napisać
![]()
#696 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie pisz, zajmij się czymś, jeśli chcesz to odezwij się na priv, ale nie pisz do niego bo to nic nie da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
Napisal do mnie kolega eksa na badoo,ze mnie nie kojarzy...no moze nie,bo widzial mnie ze 2 razy, to nawet lepiej,ja nie bede sie przyznawac skad go znam,zrobie sobie z niego jaja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
sentimental animal
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46439407]nie pisz
![]() nie pisz, zajmij się czymś, jeśli chcesz to odezwij się na priv, ale nie pisz do niego bo to nic nie da.[/QUOTE] od czasu naszego rozstania w 99 % przypadkow to ja pisałam pierwsza, byłam strasznie natrętna ![]() ![]() ![]()
#699 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Bądź dzielna. Ja też mam chwile słabości i potem ich żałuję. pisz tutaj, idz na spacer, cwicz, sluchaj muzyki, a najlepiej sobie przypomnij wszelkie najgorsze chwile z nim... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wiedźmin sobie czeka w kolejce (tylko go zaczęłam, ale mam ogółem kilka gier rozpoczętych, nie wiem po co ![]()
![]() Edytowane przez ThinkOrange Czas edycji: 2014-05-13 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
BAN stały
|
Dziewczyny podpisałam umowę na chorobowym.Pracodawca nie chciał zgodzić się na to żeby dać umowę jak skończy mi się chorobowe czyli za 2 dni.Ciekawe co teraz? Bede musiala pracowac zeby zaplacic i zwrocic chorobowe
![]() Do tego do konca tygodnia po 10 godzin ![]() Kierownik rejonu mowil ze nawet po 300 h w miesiacu mozna robic a pozniej miesiac wolnego.Zero przerwy dzisiaj juz na sklepie bylam a czytalam tylko godzine jakis podrecznik.Jutro juz kasa tak mnie straszyli.Niby 3/4 etatu ale chyba jednak robi sie z tego pelen etat.Dwa tygodnie szkolenia niby a pozniej co?ehh to dopiero oboz,w mojej to chociaz mialam pol godziny przerwy,a tu na 10 h tylko 15 minut niby.Do tego ciagle nadgodziny,do konca tygodnia az 60 godzin przeciez porazka.Jedyny plus to to ze cieplo. |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Rozeznanie
|
Obudziłam się kilka minut po 8 i automatycznie w ryk. Nie miałam pojęcia, że zdrada przez osobę którą się kochało może tak boleć. W życiu prywatnym nie chcę mieć miejsca dla niego, tylko dlaczego tak uparcie siedzi jeszcze w myślach i w sercu???
![]() Kiepski dzień mnie dzisiaj w pracy czeka, mam doła jak <cenzura>
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-05-14 o 08:29 Powód: ocenzurowanie wulgaryzmu |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
BAN stały
|
Dziewczyny orientujecie sie czy moge pracować az tyle godzin do końca tygodnia ?
Skoro mam 3 miesięczny okres rozliczeniowy to tak jak mówił kierownik to moge pracować po 300 godzin w miesiącu a pozniej siedziec kolejny miesiac a oni mi te godzinny oddadzą bo średnio 120 godzin w miesiącu musze miec? |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
po drugiej stronie szafy
|
Onnaa88, nie pytaj tu, tylko wśród osób, które siedzą w temacie, które tam pracują. Generalnie o tym, że u nich jest ciężki zasuw, to wiadomo od wielu lat.
#708 |
sentimental animal
|
dużo myślałam dzisiejszej nocy i najdziwniejsze jest to, że mimo całej tej otoczki tęsknoty, płaczu i tak dalej, nie mogę uczciwie powiedzieć, że go kocham. kiedy on był przy mnie na co dzień to nie odczuwałam jakiejś wielkiej miłości, to było coś normalnego że jest, że pociesza, wspiera i tak dalej. teraz, kiedy go nie ma, zaczynam go strasznie idealizować, choć wiem, że jakbyśmy się znowu zobaczyli to wcale nie byłoby aż takiego zachwytu. zdaje mi się, że ja nie tęsknie za nim jako osobą (chociaż w pewnym stopniu też), a za ogółem związku, za byciem z kimś, rozmowami, trzymaniem za rękę. wiem, że jakbym poznała teraz kogoś nowego kto zawróci mi w głowie to zapomniałabym o eksiu bardzo szybko, a że jestem teraz sama to jest jak jest.
eh, w moim mieście za tydzień będzie festiwal muzyki gitarowej, chciałabym pójść, ale nie mam z kim ![]()
#709 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też nie umiem powiedzieć czy go kocham, ale to raczej ze względu na mój charakter, nieumiejętnością nazwania uczuć, nigdy nie byłam wylewna, nie mówiłam często 'kocham Cię', ciężko mi pierwszy raz przeszło przez gardło, chociaż był dla mnie najważniejszy, a teraz? gdyby mnie potrzebował np. w razie choroby, śmierci kogoś bliskiego, wiem że bym mu pomogła, mimo tego co zrobił, chce jego dobra i byłoby mi strasznie ciężko widząc jak cierpi... mało płakałam, bardzo mało, ale to też kwestia charakteru, bo ja nie z tych płaczących, nawet na pogrzebach nie płacze (wiem że jestem dziwna) ogólnie się ogarnęłam już dawno, ale myślę o nim bardzo często każdego dnia, tęsknię za nim, nie za kimś w ogóle, związkiem, tylko za nim. i to jest problem. u mnie znowu pada, chcę słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Nie depcze krokusów
|
Onnaa88 - tyle było afer o wyzysk w tej sieci, że skoro jeszcze ktoś tam pracuje, to oznacza, że ludzie znaleźli jakieś sposoby. Dostosuj się do reszty.
![]() |
#712 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego ja np. sobie wynajduję jak najwięcej zajęć. Dziś pojechałam na uczelnię rowerem i wstalam specjalnie 40 min wcześniej. Przez co rano nie miałam dużo czasu żeby myślec. Mi to czasem pomaga. Oczywiscie w pewnym momencie przychodzi ten czas, w którym się dołuję, smucę i ryczę, ale nie non stop ![]() Cytat:
![]() Mam DOKŁADNIE to samo. To jest aż niesamowite. Jak byłam z eksem, to mnie irytował, męczył, przeszkadzał. Nie mówiłam mu za często, że go kocham, bo tak tego nie czułam. Zerwałam, i co? Nagle eks stał się w mojej głowie superbohaterem, którego ja, okropna jędza skrzywdziłam ![]() Oczywiście jak zaczynam racjonalnie myśleć, to sobie tłumaczę, że chyba mi odbiło i że go teraz idealizuję, a jak z nim byłam to już nie mogłam wytrzymać. w chwilach smutku sobie myslę "NIE MOGE BEZ NIEGO ZYC" albo "BOZE JAK JA GO KOCHAM". Ale potem się w miarę ogarniam, no bo ile można. Na pewno go gdzies w sercu jeszcze kocham, ale staram się na tym nie skupiać. Mam pełno emocji w sobie, ale walczę...nie poddaję się... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
ten przyjaciel eksa napisał mi,ze mam uroczą i piękną buzię, sikam ze śmiechu z niego normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
sentimental animal
|
Cytat:
![]() wiem, że jakbyśmy teraz do siebie wrócili to może na początku bym była zachwycona, ale potem wróciłaby szara rzeczywistość. jestem pewna, że to nie jest ten jedyny, ale to i tak boli ![]() co do tego koncertu to widziałam na fb, że przyjaciel eksa się wybiera, a skoro on tam będzie to eks pewnie też. wiem, że jakbym go zobaczyła to byłoby mi cholernie smutno i pewnie zaczęłabym płakać, z drugiej strony może poznałabym kogoś nowego na tym koncercie ![]()
![]() |
#715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty ze swoim ile byłaś i ile temu już zerwaliscie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem strasznie płochliwa i i tak się non stop boję, że go spotkam... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Po sobie widzę, że to ile czasu zajmie nam dojscie do siebie po rozstaniu zalezy tylko od nas. Kluczowe jest to jakie mamy nastawienie i jak kierujemy swoimi myślami. Ja przez pierwsze 2 tygodnie żyłam nadzieją, ze odezwę się, on zrozumie, pożałuje, wróci. Potem nadzieja zniknęła ale nadal analizowałam związek, myślałam co zrobiłam złego itp. potem przyszedł etap, ze już nie myślałam tylko wspominałam. Od momentu gdy zabroniłam sobie jakkolwiek o nim myśleć jest o niebo lepiej. Po prostu musimy zmienić nastawienie. Przestać rozpaczać i myśleć, że nasz świat bez niego jest niczym, a zacząć skupiać się na sobie, swoim życiu, tym co możemy osiągnąć, czym możemy się zająć. Wyjść do ludzi, otworzyć się na nowe doświadczenia. Trzeba pogodzić się z rozstaniem i żyć dalej z myślą, ze nasze życie będzie teraz piękniejsze. Wiem, ze to brzmi banalnie ale na prawdę pomaga. ![]() Cytat:
![]() Po co bawisz się w takie głupie gierki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
WALCZMY LASKI! ![]() Figlak - grałaś kiedyś na play station? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.