Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-14, 10:29   #121
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
P.S Wczoraj k³óci³am siê z T¯, ¿eby przed snem nie jad³,ale jak zawsze musia³ postawiæ na swoim-wci±gn±³ prawie pó³ blachy wykonanego przez siebie sernika na zimno i po 10 minutach doprawi³ dwiema parówkami-bo by³ g³odny a po pó³ godzinie bola³ go brzuszek z przejedzenia i pó³ nocy nie spa³ Mam nadzieje,¿e to go nauczy ¿eby s³uchaæ ¿ony
No to z moim T¯ by¶ nie wytrzyma³a, chudzielec na wieczór poch³ono³ pieczone ziemniaczki i poprawi³ tabliczk± czekolady. W ogóle u niego tak jest codziennie, i o ile ziemniaki mnie ruszy³y deko to z czekoladami, cukierkami i ciastkami nie mam problemu. Ahhh to siê nazywa wsparcie

Prannie
- musisz znale¼æ co¶ co Ciê zamuli na wieczór, nie bêdziesz czu³a g³odu, ja np. zjadam jab³ko.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 15:31   #122
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Hej dziewczyny czy mogê do was do³±czyæ? Blog, na którym siê udziela³am niestety upad³, a jednak jak jest siê komu pochwaliæ swoimi efektami, to jako¶ wspomaga dalsze d±¿enia do wymarzonej sylwetki! Ja zaczê³am 10 marca od 92,4 co przy wzro¶cie 165cm du¿o za du¿o. Oto wyniki m±drego od¿ywiania przez 2 miesi±ce:
Waga: 92,4->79,3 (-13,1kg)
talia: 94->85 (-9cm)
brzuch na wysoko¶ci pêpka: 112->102 (-10cm)
biodra: 112->103 (-9cm)
uda: 70->62 (-8cm)
pupa: 124->104 (-20cm).
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 15:55   #123
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny czy mogê do was do³±czyæ? Blog, na którym siê udziela³am niestety upad³, a jednak jak jest siê komu pochwaliæ swoimi efektami, to jako¶ wspomaga dalsze d±¿enia do wymarzonej sylwetki! Ja zaczê³am 10 marca od 92,4 co przy wzro¶cie 165cm du¿o za du¿o. Oto wyniki m±drego od¿ywiania przez 2 miesi±ce:
Witam serdecznie, super, ¿e do nas trafi³a¶... i bêdzie wspaniale je¶li zostaniesz.
Gratulujê wspania³ych wyników, du¿o ju¿ pracy za Tob±, ale i du¿o przed... a napisz nam proszê jakim sposobem uda³o Ci siê osi±gn±æ taki sukces?

Stary 2014-05-14, 16:02   #124
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez Eglel Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie,
jestem nowa na forum i chcia³abym spytaæ, czy mo¿na siê do Was do³±czyæ?
Czee¶æ, pewnie .
Cytat:
Bardzo siê cieszê

teraz krótko o mnie:
Mam 22 lata, a mój wzrost to zawrotne 164 cm . Zawsze mia³am brzuszek, chocia¿ wie¶æ gminna niesie, ¿e za czasów wczesnego dzieciñstwa by³am chodz±cym ko¶ciotrupem. Pó¼niej pojawi³y siê chipsy, czekolady i cukierki. Niczego mi nie odmawiano. W gimnazjum na wadze goni³am ju¿ 6 z przodu, w liceum ¶rednia waga wynosi³a ok 66, a teraz powoli koñczê studia i najwy¿sz± wagê, jak± odnotowa³am by³o 75.8 kg. Przera¿ona swoim stanem zdecydowa³am wzi±æ siê za siebie. Ciekawa jestem jak to jest mieæ p³aski brzuch i nigdy siê nie martwiæ, ¿e cos zaraz wyp³ynie. Nie jest to pierwsza dieta. Tak naprawdê od gimnazjum co jaki¶ czas mia³am napady na odchudzanie z lepszym lub gorszym skutkiem. Nigdy nie dotrwa³am do uzyskania swojej wymarzonej wagi.

Moimi najwiêkszymi wrogami s±:
- jedzenie -> po prostu uwielbiam je¶æ; jedzenie traktuje jako przyjemno¶æ, nie jako akt niezbêdny do prze¿ycia
- moje ma³e uzale¿nienie od czekolady-> przez ni± kilkana¶cie prób odchudzania leg³o w gruzach
- zajadanie stresu -> w trakcie pisania pracy in¿. przyty³am ok 10 kg
- sporadyczne kryzysy samooceny -> bo skoro i tak jestem beznadziejna to nawet szczup³a sylwetka mi nie pomo¿e (przestaje siê pilnowaæ i robiê sobie uczty dla poprawy humoru = efekt turbo-jo-jo)
- studia -> muszê ¶lêczeæ przed komputerem ca³ymi dniami

Obecnie wa¿ê ok 75 kg. Chcê wa¿yæ min. 55 kg, chocia¿ jak zobaczê stare 66 kg bêdê przeszczê¶liwa. Wyznaczy³am sobie kilka pomniejszych celów, za których osi±gniêcie planujê sfinansowaæ sobie nagrodê Ale wiem, ¿e najwiêksz± nagrod± bêdzie p³aski brzuch.

Obecnie wykluczy³am cukier, sól, pieczywo, makarony, ser ¿ó³ty i walczê o wyleczenie siê z mi³o¶ci do czekolady. Staram siê je¶æ ok 4-5 ma³ych posi³ków, piæ ok 2-3 litrów wody i æwiczê 6-7 razy w tygodniu. Moja dieta wystartowa³a zaledwie 4 dni temu.

Jej. Mia³o byæ krótko. Mam nadziejê, ¿e nikogo nie zirytowa³a moja 'wypowied¼' . Dla mnie by³a bardzo pomocna, bo przy pisaniu i uporz±dkowaniu wszystkiego w g³owie zwróci³am uwagê na pewne rzeczy.

Pozdrawiam i ¿yczê samych sukcesów
Jakbym czyta³a o sobie .
A co æwiczysz?
Cytat:

[/COLOR]Dziewczyny polecam Wam Niezbêdnik odchudzania-robi fantastyczne zestawienia i symulacje BMI
Co to, gdzie to?
Cytat:
Ale nam ekipa ro¶nie!
Witamy, witamy, ju¿ wpisujê do pierwszego posta! Tylko podaj jeszcze, jaki jest Twój cel .

Widzia³am, ¿e by³a mowa o batonach fit, ja ogólnie takich nie lubiê, ale znalaz³am jedne, nawet zdrowe, wiêc postanowi³am je w³±czyæ do swojej diety. Tzn. zamierzam zamiast wcinaæ wszystkie niedobre czekolady, cukierki, ciastka itd. je¶æ sobie takie batony, a ostatecznie wyeliminowaæ i to . A batony s± firmy bakalland, nazywaj± siê "Ba!" i przepyszne s± te orzechowe !
Czas rzuciæ s³odycze .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 16:08   #125
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Witamy no gratulacje! przez 2 mce super wynik!

A tak wogóle sie zastanawia³am czy jak bedê chud³a ok 5-8 kg miesiecznie cwicz±c oczywiscie codzieñ co siê stanie ze skór± np na brzuchu
najbardziej siê o to boje ¿e jak schudne to mi obwi¶nie brzuch
choæ logicznie mysl±æ przy diecie+codzienny godzinny trening na si³owni
nie powinno chyba nic potem zwisac co s±dzicie?
dzi¶ rano 8:15-9:10 na posterunku intensywnie æwiczy³am ,pali³am t³uszcz
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 16:15   #126
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ

A tak wogóle sie zastanawia³am czy jak bedê chud³a ok 5-8 kg miesiecznie cwicz±c oczywiscie codzieñ co siê stanie ze skór± np na brzuchu
Bêdzie ok .
Tylko nie spodziewaj siê, ¿e bêdziesz ca³y czas tyle chud³a miesiêcznie. Tzn. na pocz±tku pewnie poleci wiêcej, a potem im mniej do zrzucenia, tym ciê¿ej bêdzie zrzuciæ, ale damy radê ;D.
Jak schudniesz to bêdziesz mia³a piêkny p³aski brzuszek, nie bêdzie mia³o cos zwisaæ .
Wpisa³am wszystkie dane, które mi podes³a³y¶cie do pierwszego posta. Osoby na szaro, to osoby, których dane wziê³am z w±tku, ale same siê nie odezwa³y i nie udzielaj± siê póki co w w±tku.

Stary 2014-05-14, 16:40   #127
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Hej kochana
Super,¿e zdecydowa³a¶ siê do³±czyæ
Jeszcze raz gratuluje sukcesów

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Melonade przesy³am link do niezbednika.
http://www.instalki.pl/programy/down...chudzania.html

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:

Te¿ siê zastanawia³am nad t± obwis³a skór± i trochê mnie to przestraszy³o
Mam nadzieje,¿e Melonade ma racjê i z grubej beki nie zrobi siê zwis
Widzia³am kilka programów o odchudzania w rok z trenerem personalnym,i by³ facet który zrzuci³ po³owê swojej wagi wyj¶ciowej przy pomocy diety i æwiczeñ. Sama obwis³a skóra wa¿y³a ponad 10 kilo
Jest: 77 kg
II cel: 70kg

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-05-14 o 16:45
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 17:18   #128
Eglel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

ArcymoneQ Wow! Zazdroszczê i podziwiam nie tylko zrzucenia wagi. Przede wszystkim tego, ¿e umiesz pogodziæ rodzinê z prac± i studiami.

Melonade Dzielnie æwiczê na rowerze eliptycznym. Staram siê æwiczyæ ok 40 minut dziennie, jednak nie zawsze jest czas. Planuje jeszcze wprowadziæ jakie¶ codzienne æwiczenia rozci±gaj±ce i na brzuch. Niestety póki co na planowaniu siê koñczy.

A próbowa³y¶cie je¶æ granole jako przek±skê (zamiast np. batonów fit )?

zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg

Eglel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 17:41   #129
201709081028
Konto usuniête

a ¿e wysz³o s³oneczko wraz z dzieciaczkami zaliczylismy pó³godzinn± krótk± lecz intensywn± wycieczkê uffff super
zwazy³am sie z ciekawo¶ci iiiiiii 89,08kg

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

[/COLOR]
Te¿ siê zastanawia³am nad t± obwis³a skór± i trochê mnie to przestraszy³o
Mam nadzieje,¿e Melonade ma racjê i z grubej beki nie zrobi siê zwis
Widzia³am kilka programów o odchudzania w rok z trenerem personalnym,i by³ facet który zrzuci³ po³owê swojej wagi wyj¶ciowej przy pomocy diety i æwiczeñ. Sama obwis³a skóra wa¿y³a ponad 10 kilo [/QUOTE]

Ja tez mam tak± nadzieje
Stary 2014-05-14, 17:47   #130
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:

Przy tak intensywnych æwiczeniach raczej nic nie powinno zwisaæ. U mnie jest troszkê inaczej - bo mam rozstêpy i szew po cesarce i, niestety, na to ¿adne æwiczenia nie pomog±

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Hej, hej. Szybko pisz, w jaki sposób a¿ tyle schud³a¶ w tak krótkim czasie

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

Widzia³am, ¿e by³a mowa o batonach fit, ja ogólnie takich nie lubiê, ale znalaz³am jedne, nawet zdrowe, wiêc postanowi³am je w³±czyæ do swojej diety. Tzn. zamierzam zamiast wcinaæ wszystkie niedobre czekolady, cukierki, ciastka itd. je¶æ sobie takie batony, a ostatecznie wyeliminowaæ i to . A batony s± firmy bakalland, nazywaj± siê "Ba!" i przepyszne s± te orzechowe !
Czas rzuciæ s³odycze .
Te¿ mam taki cel - wyeliminowaæ s³odycze. Tylko zamiast batonów, bêdê jad³a sezamki, bo czyta³am, ¿e to zdrowsze

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
ArcymoneQ Wow! Zazdroszczê i podziwiam nie tylko zrzucenia wagi. Przede wszystkim tego, ¿e umiesz pogodziæ rodzinê z prac± i studiami.

Melonade Dzielnie æwiczê na rowerze eliptycznym. Staram siê æwiczyæ ok 40 minut dziennie, jednak nie zawsze jest czas. Planuje jeszcze wprowadziæ jakie¶ codzienne æwiczenia rozci±gaj±ce i na brzuch. Niestety póki co na planowaniu siê koñczy.

A co to jest granola?

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 17:49   #131
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=Prannie;46454118]Przy tak intensywnych æwiczeniach raczej nic nie powinno zwisaæ. U mnie jest troszkê inaczej - bo mam rozstêpy i szew po cesarce i, niestety, na to ¿adne æwiczenia nie pomog± [COLOR="Silver"]

chcesz zobaczyc moje rozstepy? mam powyzej pêpka ale stare juz 8letnie ,po 2 ci±¿y nie przyby³o mi nowych wiêc s± takie wiesz.... za to po bokach zauwazy³am ze siê pojawi³y i w wielu innych miejscach ,nies³ysza³yscie ze zebry i paski nie wychodz± nigdy z mody?
z ciekawo¶ci patrzy³am jak naci±gam skórê brzucha staj± siê ma³o widoczne wiec jak schudne to bedzie bajabongo a jak nie, to mam namiar od mojej Pani doktor rodzinnej na plastyke prawie za darmoche
Stary 2014-05-14, 17:52   #132
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Granola (s³owo ang., pochodz±ce z w³oskiego zdrobnienie od grano: zbo¿e, pszenica[1]) – mieszanina p³atków zbo¿owych, rodzynek, orzechów, suszonych owoców i cukru (lub miodu), pieczona do chrupko¶ci.

Podawana jest z mlekiem lub jogurtem na ¶niadanie. Mo¿e byæ tak¿e wykorzystywana jako sk³adnik ciast, deserów b±d¼ batoników.

Historia
Granola zosta³a wymy¶lona w Dansville w stanie Nowy Jork przez dr. Jamesa Caleba Jacksona w Jackson Sanatorium w 1894 r. Podobne p³atki zosta³y wymy¶lone równie¿ przez Johna Harveya Kellogga. By³y równie¿ znane pod nazw± Granula, ale nazwa ta zosta³a zmieniona na Granola, ¿eby unikn±æ problemów prawnych z dr. Jacksonem.

Mo¿e by tak wypróbowaæ?

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

[QUOTE=LadyDagaMilon;46454 225]
Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ
Przy tak intensywnych æwiczeniach raczej nic nie powinno zwisaæ. U mnie jest troszkê inaczej - bo mam rozstêpy i szew po cesarce i, niestety, na to ¿adne æwiczenia nie pomog± [COLOR="Silver"]

chcesz zobaczyc moje rozstepy? mam powyzej pêpka ale stare juz 8letnie ,po 2 ci±¿y nie przyby³o mi nowych wiêc s± takie wiesz.... za to po bokach zauwazy³am ze siê pojawi³y i w wielu innych miejscach ,nies³ysza³yscie ze zebry i paski nie wychodz± nigdy z mody?
z ciekawo¶ci patrzy³am jak naci±gam skórê brzucha staj± siê ma³o widoczne wiec jak schudne to bedzie bajabongo a jak nie, to mam namiar od mojej Pani doktor rodzinnej na plastyke prawie za darmoche
To jak u mnie - po pierwszej ci±¿y jestem zebra, w drugiej nowe te¿ siê nie pojawi³y. My¶la³am o plastyce te¿, ale ceny s± powalaj±ce

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:08   #133
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ale dzi¶ porz±dzi³am
Dwie miseczki kapu¶niaku, oraz kasza pêczak z rybk± i buraczkami
Nic dzi¶ nie æwiczy³am bo sala ca³y dzieñ by³a zajêta...jak to spaliæ w pó³ godziny?. Kurde Chodakowsk± mog³abym ruszyæ, ale tak mi siê nie chce

Stary 2014-05-14, 18:26   #134
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Ale dzi¶ porz±dzi³am
Dwie miseczki kapu¶niaku, oraz kasza pêczak z rybk± i buraczkami
Nic dzi¶ nie æwiczy³am bo sala ca³y dzieñ by³a zajêta...jak to spaliæ w pó³ godziny?. Kurde Chodakowsk± mog³abym ruszyæ, ale tak mi siê nie chce
nie ma ¿e boli jedziesz kochana jedziesz ostro z 30minut!

ja sie znowu nakrecilam o laskach co sporo schud³y i tak im zazdrosze ze pójde w ich ¶lady JAK ÆWICZÊ TO MYSLÊ O TYM ZE JAK INNE MOG¡! TO DO CHOLERY JASNEJ JA TE¯!
,ogladalam w necie jak mozna! mo¿na? mo¿na
patrz foto I

tym czasem kolacyjka foto nr 2
Ja po treningu mokra jak szczur nr 3
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg once_chubby_now_thin_part_4_640_40.jpg (30,8 KB, 26 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3420.jpg (59,2 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Zdjêcie3486.jpg (47,5 KB, 27 za³adowañ)
Stary 2014-05-14, 18:34   #135
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

Gratuluje spadku wagi
i mam ma³e pytanko wa¿ymy siê w ten pi±tek czy za tydzieñ?

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-05-14 o 18:36
Stary 2014-05-14, 19:03   #136
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

ja sie znowu nakrecilam o laskach co sporo schud³y i tak im zazdrosze ze pójde w ich ¶lady JAK ÆWICZÊ TO MYSLÊ O TYM ZE JAK INNE MOG¡! TO DO CHOLERY JASNEJ JA TE¯!
patrz foto I

No i posz³o, miêsnie r±k i brzucha bol±, ale jestem szczê¶liwa... czujê jak jedna miska zupy w³a¶nie posz³a w niepamiêæ. Ale zapu¶ci³am siê strasznie, ju¿ po 5 minutach zaczê³am siê pociæ Ale dobry pot nie jest z³y co nie?

A ta dziewczyna z foto nr. 1 to od nas? gdzie j± mo¿na znale¼æ? Te¿ bym tak chcia³a, ale mam obawy, ¿e nie zobaczê u siebie "5" z przodu bo od maleñko¶ci by³am okr±glejsza i wszyscy mi mówili, ¿e mam grube ko¶ci.

Ps. Ja wchodzê na wagê w ka¿dy pi±tek, i w ten te¿ bêdê siê wa¿yæ

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-05-14 o 19:16
Stary 2014-05-14, 19:21   #137
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie lubiê granoli, ale to mo¿e byæ dobry pomys³. A jeszcze lepszy pomys³ to orzechy, mieszanki studenckie, pesti itp - to uwielbiam i stosujê☠jako przek±skê. Te batony orzechowe to taka wersja bardziej awaryjna - jak ju¿ muszê☠zje¶æ☠co¶☠s³odkiego albo jak muszê☠co¶ w biegu zje¶æ, my¶lê, ¿e narazie bêdzie ok, pó¼niej wyeliminujê ca³kiem .
Cytat:

Gratuluje spadku wagi
i mam ma³e pytanko wa¿ymy siê w ten pi±tek czy za tydzieñ?
W ka¿dy pi±tek siê wa¿ymy, wiêc w ten te¿ .
Mo¿e dla mnie bêdzie kopniak, bo na pewno nie bêdzie spadku . Byle by nie by³o przyrostu wagi .

Stary 2014-05-14, 19:22   #138
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
No i posz³o, miêsnie r±k i brzucha bol±, ale jestem szczê¶liwa... czujê jak jedna miska zupy w³a¶nie posz³a w niepamiêæ. Ale zapu¶ci³am siê strasznie, ju¿ po 5 minutach zaczê³am siê pociæ

A ta dziewczyna z foto nr. 1 to od nas? gdzie j± mo¿na znale¼æ? Te¿ bym tak chcia³a, ale mam obawy, ¿e nie zobaczê u siebie "5" z przodu bo od maleñko¶ci by³am okr±glejsza i wszyscy mi mówili, ¿e mam grube ko¶ci.

Ps. Ja wchodzê na wagê w ka¿dy pi±tek, i w ten te¿ bêdê siê wa¿yæ

nie to laska z neta nawet nie polka
trzeba d±¿yc do idealnej figury ! mo¿na TO osi±gn±c jak widac TYLKO TRZEBA CHCIEÆ

NIE MA te¿ t³umaczenia ¿e mam obawy ,ze nie dam rady, ¿e mi sie nie chce ,bo mam grube,ko¶ci,czy tarczyce,bo od dziecka by³am okr±g³a
kochane TO MIT!
uwierzmy w siebie! my¶lmy pozytywnie! wsierajmy sie! po to tu jestesmy

ps ja narazie mam fobie wazenia sie musze wagê schowac na szafe
Stary 2014-05-14, 19:23   #139
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

patrz foto I

Tak z czystej ciekawo¶ci - zjadasz ca³y taki serek?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:

nie to laska z neta nawet nie polka
trzeba d±¿yc do idealnej figury ! mo¿na TO osi±gn±c jak widac TYLKO TRZEBA CHCIEÆ

NIE MA te¿ t³umaczenia ¿e mam obawy ,ze nie dam rady, ¿e mi sie nie chce ,bo mam grube,ko¶ci,czy tarczyce,bo od dziecka by³am okr±g³a
kochane TO MIT!

Tego mi w³a¶nie brakuje - ja ju¿ chyba nie wierzê, ¿e mogê☠co¶☠ze sob± zrobiæ?

Stary 2014-05-14, 19:26   #140
Melonade
Zadomowienie

A jak ju¿ bawimy siê☠w motywuj±ce zdjêcia ... Zwyk³a dziewczyna, "czysta" dieta, trening si³owy, 12 tygodni i taka ró¿nica!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg ppup.jpg (53,3 KB, 17 za³adowañ)

Stary 2014-05-14, 19:29   #141
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

kochane TO MIT!

Umiesz mnie zawsze zmotywowaæ By³aby¶ idealnym trenerem personalnym.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
A jak ju¿ bawimy siê☠w motywuj±ce zdjêcia ... Zwyk³a dziewczyna, "czysta" dieta, trening si³owy, 12 tygodni i taka ró¿nica!
Widaæ po pupie,¿e robi³a du¿o przysiadów.
Dasz radê kochana siê zmobilizowaæ i spe³niæ swoje marzenia o piêknej sylwetce tak jak ka¿da z nas.
Stary 2014-05-14, 19:38   #142
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Tak z czystej ciekawo¶ci - zjadasz ca³y taki serek?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Tego mi w³a¶nie brakuje - ja ju¿ chyba nie wierzê, ¿e mogê☠co¶☠ze sob± zrobiæ?
NIE traæ wiary! traæ kilogramy!
Ja w ci±gu dnia czasem sobie myslê, kurna nieschudne a pózniej sama sie opierdzielam
Bo kiedy jak nie teraz!
Tylko my same mo¿emy to zrobiæ ,a zeby to osi±gnaæ motywujmy siê codzieñ
Aby osi±gn±æ sukces musisz zakochaæ sie w ciê¿kiej pracy

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Dasz radê kochana siê zmobilizowaæ i spe³niæ swoje marzenia o piêknej sylwetce tak jak ka¿da z nas.
Moge byæ wirtualnym

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:

Moge byæ wirtualnym
Stary 2014-05-14, 19:41   #143
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
a wiesz co trzeba robic zeby miec tak± pupe

poni¿ej instrukcja na 30dni

jedziemyyyyyyyyy
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1904194_223510137850520_2097910857_n.jpg (42,1 KB, 18 za³adowañ)
Stary 2014-05-14, 19:43   #144
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

kochane TO MIT!

Jak mi bedziesz tak pisaæ to dojdê do upragnionej wagi, tylko ja muszê co trochê dobrego kopa dostaæ
PS. Schowaj wagê, wyci±gaj tylko w pi±tki, ja wa¿ê siê w pracy wiêc tak czy siak nie mogê zbyt czêsto pojawiaæ siê w gabinecie.

PS. Czerwona herbatka i forum... co chcieæ wiêcej?

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-05-14 o 19:45
Stary 2014-05-14, 19:47   #145
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Jak mi bedziesz tak pisaæ to dojdê do upragnionej wagi, tylko ja muszê co trochê dobrego kopa dostaæ
PS. Schowaj wagê, wyci±gaj tylko w pi±tki, ja wa¿ê siê w pracy wiêc tak czy siak nie mogê zbyt czêsto pojawiaæ siê w gabinecie.

PS. Czerwona herbatka i forum... co chcieæ wiêcej?
waga schowana

pisaniem cie nie odchudze
Sama to zrobisz
Stary 2014-05-14, 20:09   #146
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

LadyDagaMilon drêcz mnie,mêcz mnie
u mnie wisi na szafie to wyzwanie po¶ladkowe,raz nawet zrobi³am do koñca
polecam tez przysiad przy ¶cianie
Stary 2014-05-14, 20:12   #147
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
LadyDagaMilon drêcz mnie,mêcz mnie
u mnie wisi na szafie to wyzwanie po¶ladkowe,raz nawet zrobi³am do koñca
polecam tez przysiad przy ¶cianie
hahahaa Ja narazie musze zrzucic wage potem zabiore sie za modelowanie, w kazdym razie u mnie pierwsze 5-10 minut nie moge na uda,potem przechodzi i fruwam na steperze
Stary 2014-05-14, 20:12   #148
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
waga schowana

pisaniem cie nie odchudze
Sama to zrobisz
Ale dobrze motywujesz, w tym momencie mianujê Ciê pierszym wirtualnym trenerem naszego w±tku

PS. Tak pomy¶la³am, mo¿e napiszemy co¶ o sobie ¿eby siê lepiej poznaæ, imiê, wiek i mo¿e miejsce zamieszkania! Co Wy na to?

Stary 2014-05-14, 20:18   #149
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Ale dobrze motywujesz, w tym momencie mianujê Ciê pierszym wirtualnym trenerem naszego w±tku
Podpisuje siê pod tym obiema rekami LadyDagaMilon i tak o to zosta³a¶ naszym TRENEREM

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-05-14 o 20:19
Stary 2014-05-14, 20:25   #150
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Podpisuje siê pod tym obiema rekami LadyDagaMilon i tak o to zosta³a¶ naszym TRENEREM
uuuu jakiez to wyró¿nienie i zaszczyt mnie spotka³
dziekujê za mi³e s³owa

no to gwiazdy od jutra jazda bez wymówek bo jak nie to
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.