|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
to z czekoladami, cukierkami i ciastkami nie mam problemu. Ahhh to siê nazywa wsparcie ![]() Prannie - musisz znale¼æ co¶ co Ciê zamuli na wieczór, nie bêdziesz czu³a g³odu, ja np. zjadam jab³ko. |
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Hej dziewczyny czy mogê do was do³±czyæ? Blog, na którym siê udziela³am niestety upad³, a jednak jak jest siê komu pochwaliæ swoimi efektami, to jako¶ wspomaga dalsze d±¿enia do wymarzonej sylwetki! Ja zaczê³am 10 marca od 92,4 co przy wzro¶cie 165cm du¿o za du¿o. Oto wyniki m±drego od¿ywiania przez 2 miesi±ce:
Waga: 92,4->79,3 (-13,1kg) talia: 94->85 (-9cm) brzuch na wysoko¶ci pêpka: 112->102 (-10cm) biodra: 112->103 (-9cm) uda: 70->62 (-8cm) pupa: 124->104 (-20cm). |
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulujê wspania³ych wyników, du¿o ju¿ pracy za Tob±, ale i du¿o przed... a napisz nam proszê jakim sposobem uda³o Ci siê osi±gn±æ taki sukces? |
|
|
|
|
#124 | ||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
. Cytat:
A co æwiczysz? Cytat:
Cytat:
Witamy, witamy, ju¿ wpisujê do pierwszego posta! Tylko podaj jeszcze, jaki jest Twój cel . Widzia³am, ¿e by³a mowa o batonach fit, ja ogólnie takich nie lubiê, ale znalaz³am jedne, nawet zdrowe, wiêc postanowi³am je w³±czyæ do swojej diety. Tzn. zamierzam zamiast wcinaæ wszystkie niedobre czekolady, cukierki, ciastka itd. je¶æ sobie takie batony, a ostatecznie wyeliminowaæ i to Czas rzuciæ s³odycze .
|
|
#125 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
A tak wogóle sie zastanawia³am czy jak bedê chud³a ok 5-8 kg miesiecznie cwicz±c oczywiscie codzieñ ![]() najbardziej siê o to boje ¿e jak schudne to mi obwi¶nie brzuch choæ logicznie mysl±æ przy diecie+codzienny godzinny trening na si³owni nie powinno chyba nic potem zwisac co s±dzicie? dzi¶ rano 8:15-9:10 na posterunku intensywnie æwiczy³am ,pali³am t³uszcz ![]() |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko nie spodziewaj siê, ¿e bêdziesz ca³y czas tyle chud³a miesiêcznie. Tzn. na pocz±tku pewnie poleci wiêcej, a potem im mniej do zrzucenia, tym ciê¿ej bêdzie zrzuciæ, ale damy radê ;D. Jak schudniesz to bêdziesz mia³a piêkny p³aski brzuszek, nie bêdzie mia³o cos zwisaæ . Wpisa³am wszystkie dane, które mi podes³a³y¶cie do pierwszego posta. Osoby na szaro, to osoby, których dane wziê³am z w±tku, ale same siê nie odezwa³y i nie udzielaj± siê póki co w w±tku.
|
|
#127 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super,¿e zdecydowa³a¶ siê do³±czyæ Jeszcze raz gratuluje sukcesów ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Melonade przesy³am link do niezbednika. http://www.instalki.pl/programy/down...chudzania.html ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieje,¿e Melonade ma racjê i z grubej beki nie zrobi siê zwis ![]() Widzia³am kilka programów o odchudzania w rok z trenerem personalnym,i by³ facet który zrzuci³ po³owê swojej wagi wyj¶ciowej przy pomocy diety i æwiczeñ. Sama obwis³a skóra wa¿y³a ponad 10 kilo
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-05-14 o 16:45 |
||
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
ArcymoneQ Wow! Zazdroszczê i podziwiam nie tylko zrzucenia wagi. Przede wszystkim tego, ¿e umiesz pogodziæ rodzinê z prac± i studiami.
Melonade Dzielnie æwiczê na rowerze eliptycznym. Staram siê æwiczyæ ok 40 minut dziennie, jednak nie zawsze jest czas. Planuje jeszcze wprowadziæ jakie¶ codzienne æwiczenia rozci±gaj±ce i na brzuch. Niestety póki co na planowaniu siê koñczy. ![]() A próbowa³y¶cie je¶æ granole jako przek±skê (zamiast np. batonów fit )?
|
#129 |
|
Konto usuniête
|
a ¿e wysz³o s³oneczko wraz z dzieciaczkami zaliczylismy pó³godzinn± krótk± lecz intensywn± wycieczkê uffff super
zwazy³am sie z ciekawo¶ci iiiiiii 89,08kg ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- [/COLOR] Te¿ siê zastanawia³am nad t± obwis³a skór± i trochê mnie to przestraszy³o ![]() Mam nadzieje,¿e Melonade ma racjê i z grubej beki nie zrobi siê zwis ![]() Widzia³am kilka programów o odchudzania w rok z trenerem personalnym,i by³ facet który zrzuci³ po³owê swojej wagi wyj¶ciowej przy pomocy diety i æwiczeñ. Sama obwis³a skóra wa¿y³a ponad 10 kilo [/QUOTE]Ja tez mam tak± nadzieje |
|
|
|
#130 | ||||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
#131 |
|
Konto usuniête
|
[QUOTE=Prannie;46454118]Przy tak intensywnych æwiczeniach raczej nic nie powinno zwisaæ. U mnie jest troszkê inaczej - bo mam rozstêpy i szew po cesarce i, niestety, na to ¿adne æwiczenia nie pomog±
[COLOR="Silver"]chcesz zobaczyc moje rozstepy? mam powyzej pêpka ale stare juz 8letnie ,po 2 ci±¿y nie przyby³o mi nowych wiêc s± takie wiesz.... za to po bokach zauwazy³am ze siê pojawi³y i w wielu innych miejscach ,nies³ysza³yscie ze zebry i paski nie wychodz± nigdy z mody? z ciekawo¶ci patrzy³am jak naci±gam skórê brzucha staj± siê ma³o widoczne wiec jak schudne to bedzie bajabongo
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Granola (s³owo ang., pochodz±ce z w³oskiego zdrobnienie od grano: zbo¿e, pszenica[1]) – mieszanina p³atków zbo¿owych, rodzynek, orzechów, suszonych owoców i cukru (lub miodu), pieczona do chrupko¶ci.
Podawana jest z mlekiem lub jogurtem na ¶niadanie. Mo¿e byæ tak¿e wykorzystywana jako sk³adnik ciast, deserów b±d¼ batoników. Historia Granola zosta³a wymy¶lona w Dansville w stanie Nowy Jork przez dr. Jamesa Caleba Jacksona w Jackson Sanatorium w 1894 r. Podobne p³atki zosta³y wymy¶lone równie¿ przez Johna Harveya Kellogga. By³y równie¿ znane pod nazw± Granula, ale nazwa ta zosta³a zmieniona na Granola, ¿eby unikn±æ problemów prawnych z dr. Jacksonem. Mo¿e by tak wypróbowaæ? ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- [QUOTE=LadyDagaMilon;46454 225] Cytat:
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Ale dzi¶ porz±dzi³am
![]() Dwie miseczki kapu¶niaku, oraz kasza pêczak z rybk± i buraczkami Nic dzi¶ nie æwiczy³am bo sala ca³y dzieñ by³a zajêta...jak to spaliæ w pó³ godziny?. Kurde Chodakowsk± mog³abym ruszyæ, ale tak mi siê nie chce
|
|
|
|
#134 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
jedziesz kochana jedziesz ostro z 30minut! ja sie znowu nakrecilam o laskach co sporo schud³y i tak im zazdrosze ze pójde w ich ¶lady JAK ÆWICZÊ TO MYSLÊ O TYM ZE JAK INNE MOG¡! TO DO CHOLERY JASNEJ JA TE¯! ![]() patrz foto I tym czasem kolacyjka foto nr 2Ja po treningu mokra jak szczur nr 3
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratuluje spadku wagi ![]() i mam ma³e pytanko wa¿ymy siê w ten pi±tek czy za tydzieñ?
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-05-14 o 18:36 |
|
|
|
|
#136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miêsnie r±k i brzucha bol±, ale jestem szczê¶liwa... czujê jak jedna miska zupy w³a¶nie posz³a w niepamiêæ. Ale zapu¶ci³am siê strasznie, ju¿ po 5 minutach zaczê³am siê pociæ Ale dobry pot nie jest z³y co nie? A ta dziewczyna z foto nr. 1 to od nas? gdzie j± mo¿na znale¼æ? Te¿ bym tak chcia³a, ale mam obawy, ¿e nie zobaczê u siebie "5" z przodu bo od maleñko¶ci by³am okr±glejsza i wszyscy mi mówili, ¿e mam grube ko¶ci. ![]() Ps. Ja wchodzê na wagê w ka¿dy pi±tek, i w ten te¿ bêdê siê wa¿yæ
Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-14 o 19:16 |
|
|
|
|
#137 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Mo¿e dla mnie bêdzie kopniak, bo na pewno nie bêdzie spadku . Byle by nie by³o przyrostu wagi
|
|
#138 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
nie to laska z neta nawet nie polka trzeba d±¿yc do idealnej figury ! mo¿na TO osi±gn±c jak widac TYLKO TRZEBA CHCIEÆ ![]() NIE MA te¿ t³umaczenia ¿e mam obawy ,ze nie dam rady, ¿e mi sie nie chce ,bo mam grube,ko¶ci,czy tarczyce,bo od dziecka by³am okr±g³a kochane TO MIT! uwierzmy w siebie! my¶lmy pozytywnie! wsierajmy sie! po to tu jestesmy ps ja narazie mam fobie wazenia sie musze wagê schowac na szafe
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
A jak ju¿ bawimy siê☠w motywuj±ce zdjêcia ... Zwyk³a dziewczyna, "czysta" dieta, trening si³owy, 12 tygodni i taka ró¿nica!
|
#141 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Dasz radê kochana siê zmobilizowaæ i spe³niæ swoje marzenia o piêknej sylwetce tak jak ka¿da z nas.
|
|
|
#142 | |||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Ja w ci±gu dnia czasem sobie myslê, kurna nieschudne Bo kiedy jak nie teraz! Tylko my same mo¿emy to zrobiæ ,a zeby to osi±gnaæ motywujmy siê codzieñ Aby osi±gn±æ sukces musisz zakochaæ sie w ciê¿kiej pracy ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#143 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() poni¿ej instrukcja na 30dni jedziemyyyyyyyyy |
|
|
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PS. Schowaj wagê, wyci±gaj tylko w pi±tki, ja wa¿ê siê w pracy wiêc tak czy siak nie mogê zbyt czêsto pojawiaæ siê w gabinecie. ![]() PS. Czerwona herbatka i forum... co chcieæ wiêcej?
Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-14 o 19:45 |
|
|
|
|
#145 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
pisaniem cie nie odchudze ![]() Sama to zrobisz
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
LadyDagaMilon drêcz mnie,mêcz mnie
![]() u mnie wisi na szafie to wyzwanie po¶ladkowe,raz nawet zrobi³am do koñca polecam tez przysiad przy ¶cianie
|
|
#147 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Ale dobrze motywujesz, w tym momencie mianujê Ciê pierszym wirtualnym trenerem naszego w±tku
![]() PS. Tak pomy¶la³am, mo¿e napiszemy co¶ o sobie ¿eby siê lepiej poznaæ, imiê, wiek i mo¿e miejsce zamieszkania! Co Wy na to? |
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podpisuje siê pod tym obiema rekami
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-05-14 o 20:19 |
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usuniête
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

Mam nadzieje,¿e to go nauczy ¿eby s³uchaæ ¿ony 
to z czekoladami, cukierkami i ciastkami nie mam problemu. 

Ale wiem, ¿e najwiêksz± nagrod± bêdzie p³aski brzuch.

, æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu 

foto nr 2
miêsnie r±k i brzucha bol±, ale jestem szczê¶liwa... czujê jak jedna miska zupy w³a¶nie posz³a w niepamiêæ. Ale zapu¶ci³am siê strasznie, ju¿ po 5 minutach zaczê³am siê pociæ
Ale dobry pot nie jest z³y co nie?