|
|
#2341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35
Cytat:
|
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
k7 punkty payback naliczają Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
tak doliczyli mi juz punkty, a dzis dostalam 500 promocyjnych to na dniach tez sie pojawia po zalogowaniu w payback Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
||
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na koncie payback są już widoczne punkty za zamówienia złożone w zeszły czwartek |
|
|
|
|
#2344 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie do was czy ktoras z was ma sklep avon online ze mozna zamawiac przez internet? i czy majac taki sklep musicie zglosic dzialanosc gospodarcza?
Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Co dla siebie wzięłyście z 7mki?
![]() Ja zamówiłam kulkę i spray invisible protection (miałam na to jeszcze 3 zamówienia, klientkom spodobała się pachnąca strona ), maseczkę do cery tłustej i mieszanej z demo, za złotówkę płyn do kąpieli chociaż nie mam wanny... będzie najwyżej do moczenia stópek rozświetlający żel do pielęgnacji okolic oczu truly radiant, biały zegarek unlike the rest, no i próbki: UC hot pink, red 2000, 2x zestaw nowych kremów do cery tłustej i mieszanej solutions, perceive soleil Także bez szału... dużo produktów, co chciałam było niedostępnych. Klientki oburzone, kiedy dzwoniłam i informowałam je o tym, żeby podały mi ewentualnie inny kolor lakieru... wyobraźcie sobie, że na kilka lakierów trzeba by było czekać równy miesiąc - no która by chciała tyle czekać? bo ja osobiście bym im podziękowała... A wiecie przecież jak jest, co tu będę pisać
|
|
|
|
#2346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy nie wiadomo kiedy US upomni sie o swoje, może nie a może kiedyś. Jak ktoś ma działalność to chyba nie ma takich problemów. Jak normalnie kupujesz to zawsze możesz powiedzieć,że dla siebie dla rodziny ( bez zarobku), ale jak mają dowód w postaci kontaktu internetowego,że te kosmetyki sś na sprzedaż dla obcych to już gorzej. Takie jest moje zdanie.
|
|
#2347 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi się pojawiły zera na stronie Payback przy datach kiedy składałam zamówienia od kilku miesięcy, powariowali. |
||||
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wieczorem składam zamówienie dopiero, więc się jeszcze zobaczy
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pozostali zbierają dopiero od kat.7 |
|
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście ten filmik ?
https://www.youtube.com/watch?v=9shw6t4o6Sk może któraś z Was tam była? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-05-14 o 15:20 |
|
|
|
#2354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ale daję zniżkę,dlatego też się kuszą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lakier dazzle pink i mauvelous,szminkę odcień iced coffee,tusz super shock kolor emerald-też właśnie mam na rzęsach,bardzo fajny kolor
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2014-05-14 o 15:59 |
|||
|
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
z siódemki podkład w dwóch kolorach standardowo Nude, dla testów wzięłam Light Nude ( dla mamy też dwa
) kredkę neonową Cobalt, puder sypki też Nude, kosmetyczkę różową, żel w dużej butli z pompką, i próbki solei i instinct.a teraz kusicie tuszem ale może uda mi się powstrzymać chyba że jeszcze jakieś zamówienie wpadnie ![]() z tuszu kolorowego(niebieskiego) zrezygnowałam, bo znalazłam w zapasach dwa z Wibo i GR, odpuściłam. Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2014-05-14 o 16:29 |
|
|
|
#2357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
Co do punktów Payback, ja ostatnie punkty za Avon miałam naliczone 1 kwietnia. Zgłosiłam to do Payback i już mi doliczyli te zaległe. Takie same są problemy z punktami za Allegro odkąd pozmieniali zasady ich zdobywania. Pomimo, że się wchodzi przez podaną stronę to i tak trzeba kontrolować czy przyznają punkty.
Wcześniej nie miałam z tym problemów. |
|
|
|
#2359 |
|
Spiritus Movens
|
Wzięłam kilka rzeczy:
* biały zegarek Unlike the rest - jest super! * tusze Royal i Emerald - bardzo mi się podobają * neonowa konturówka Cobalt Cool - fajnie wygląda z tuszem Royal na dolnej powiece * okrągły pilnik z polerką * 2 lakiery żelowe: Dazzle Pink (cudny * 2 zmywacze do paznokci (wróciłam do tego sprawdzonego bo wszystkie drogeryjne wysuszały mi paznokcie) * zegarek za złotówkę. Zastanawiam się jeszcze nad okularami Ocean Voyage albo Katlynn z mini
"Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." Edytowane przez Kairra Czas edycji: 2014-05-14 o 18:56 |
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
program na torebki odpuscilam, ale aparat zawsze sie przyda ![]() Cytat:
ale bralam tez ten za zlotowke a w domu mam 3 inne i czesto o nich zapominam a gorne rzesy malujesz normalnie czarnym? kurcze! musze sprobowac, bo brzmi ciekawie
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Wyczyściłam wsio i nadal nie działało dopiero telefonicznie Pani kazała przez podgląd zamówienia przejść i z tego podglądu dopiero się udało Wysłałam zamówienie z zegarkiem za 1zł, ciekawe czy będzie na fakturze
|
|
#2362 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Wygląda to bardzo fajnie, taki ciekawy akcent na oku Bo wersja górne + dolne rzęsy na niebiesko lub zielono to dla mnie za dużo, zbyt kolorowo
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Skromne zamówionko miałam więc dla siebie wzięłam tylko balsam koloryzujący z SSS i fioletowy tusz pod koniec katalogu coś jeszcze zamówię
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Wszystko o Avonie - cz.35
Cytat:
ludzie w Polsce zawsze sie gapic beda bo to zacofańcy nie lubia jak ktos ma cos innego , w Niemczech, czy we Wloszech nikt by sie nie gapil tam jest wolnosc w wyrazaniu siebie. Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2366 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Cytat:
- tusz niebieski i tusz zielony SuperShock - miałam wziąć jeszcze fioletowy, ale mama brała sobie więc przetestuję od niej ![]() - płyn Zielone Jabłuszko w programie WOW - nieciekawe nagrody były, i jeszcze praktycznie pokończyły się zanim złożyłam zamówienie, ale płyn chociaż się zużyje a biżuteria brana na siłę tylko zajmowałaby miejsce - lakier Barely There - na zdjęciach wygląda ślicznie, i kusi mnie Parfait Pink, ale siostra wzięła tylko szkoda że ma kosmiczną datę dostępności - różową kosmetyczkę - krem do stóp FW z katalogu z ostatnich stron - krem FW z demo - krem do rąk ten nowy z Naturals. W sumie nic ciekawego w tym katalogu jak dla mnie nie było. Żelowy lakier zamówiłam, bo z siostrą się zmówiłyśmy, tusze kolorowe kusiły mnie już dawno ale te CT jak użyłam od mamy okazały się niewypałem, no a kremy do stóp przydadzą się już teraz ![]() Za to kolejne katalogi - 8,9 i 10 oj kuszą bardzo zwłaszcza te wszystkie nowe perfumy
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Ja z 7 wzięłam dla siebie: *AT SPRAY PROSTUJACY WLOSY - używam regularnie, musi być zapas ![]() *MATUJACY PODKLAD W MUSIE NUDE - do przetestowania *ZELOWY LAKIER DO PAZNOKCI PARFAIT PINK - na szczęście mi zafakturowali *ZELOWY LAKIER DO PAZNOKCI MAUVELOUS *ZMYWACZ/PAZN. Z ODZYWKA *PILNICZEK DO PAZNOKCI W ETUI i szalik EARTHLY PARADISE nareszcie przychodzi
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór ,
w katalogu 5 była promocja dla konsultantek (wznowienie zamówień),które zrobią zamowienie za 170 zł to otrzymają upust -30% . Dodatkowo przy zrobieniu zamowienia w 5 otrzymywaliśmy możliwość równiez otrzymania -30% w katalogach 6 i 7 przy osiągnieciu min. 170 zł . Mam pytanie czy ta oferta działa wyłącznie w jednym zamówieniu? Chodzi mi o to czy jeśli w katalogu 7 bede chciala zrobić domówienie to będe miała te -30% czy -20% ? |
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
w taki sposób właśnie najbardziej lubię, pomaluje czarnym, a potem tak jakby wciskam go na same końcówki. Od kilku dobrych lat tak maluje wiosna - lato, i widoczne ładnie w słoneczku kolor.
|
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
Ja z 7 brałam dla siebie kilka lakierów ale ponieważ co chwile zmieniały się daty dostępności to został mi Mauvelous i Purpilicious -obydwa śliczne a z innych zrezygnowałam, tusze kolorowe wzięłam wszystkie 3 bo jestem pazerna
a poza tym mam tylko na ten katalog zniżke -40% to co mi tam zielony i fioletowy są fajne bo takie bardziej stonowane a niebieski daje po oczach ja i tak samym kolorkiem nigdy nie maluje tylko na czarny nakładam albo pod ale to będą eksperymenty bo avonowych kolorków nigdy miałamjestem bardzo zaskoczona pomadką ochronną 30 SPF bo jest dziwnie zasuszona i jeszcze pęknięta do tego, ulepiłam ją jako tako paluchami i pomazałam się na siłę bo jest strasznie tępa ale na ustach wygląda jak kreda może w upały będzie inaczej wyglądała a może mi się tylko taka trafiła ![]() a tak poza tym to zapasy robiłam żeli, depilacji, balsamów |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

), maseczkę do cery tłustej i mieszanej z demo, za złotówkę płyn do kąpieli chociaż nie mam wanny... będzie najwyżej do moczenia stópek
rozświetlający żel do pielęgnacji okolic oczu truly radiant, biały zegarek unlike the rest, no i próbki: UC hot pink, red 2000, 2x zestaw nowych kremów do cery tłustej i mieszanej solutions, perceive soleil
A wiecie przecież jak jest, co tu będę pisać 

ale bralam tez ten za zlotowke a w domu mam 3 inne i czesto o nich zapominam