|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Matki - wariatki
tygrysek - niepotrzebnie się stresowałaś, super że wszystko ok.
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Tygrysek super, ze z córeczka wszystko ok Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2014-05-14 o 17:22 |
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek
Niezapominajka 110ml to chyba w sam raz, a niewiadomo ile z tego cyca tam wyciągnie, czy sobie po prostu nie ciumka.
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-05-14 o 17:37 |
|
|
|
#1444 | |
|
Moderator
|
Cytat:
U mnie schab (smazony - prawdziwa rozpusta ), z mizeria i pyrami ![]() Tygrysek
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Elu, znam bardzo dobrze twoja guru, bo zawitała na wyspę kilka miesięcy po mnie. Ale to nie temat na wątek
![]() Z telefonu... ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Side wychodzą na drugi dzien nie dlatego ze są wypisywane(u mnie), ale dlatego ze chcą. Tak jak w ciąży nie chodzą na zwolnienie , tak samo poród uważają za cis naturalnego i nie chcą ingerencji czyli wywoływania przed terminem, kroplowek, nacięć. Znacznie tez szybciej są na nogach niż Polki. To zupełnie inna mentalność. Z telefonu... ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cis miałam napisać Teq ale zapomniałam. Z telefonu... ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Amy dzisiaj byliśmy na spacerze od 10 do 15 . Pogoda bajeczna, chodziliśmy, a potem w parku czytałam książkę. Byłoby całkiem fajnie, ale na ławce obok siedziała nauczycielka malarstwa, a potem przyszło dziesięć osób ze stołkami to musiałam sie przenieść bo obudziliby mi Marco. Z telefonu... ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Za to jutro pewnie nie pójdziemy bo Antos chory i wybieramy sie do lekarza. Z telefonu... ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Wybaczcie literówki śle ktoś mi leży na klacie. Z telefonu...
|
#1446 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hot wingsy z kfc juz pare razy zaliczyłam maca zreszta tez ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
Tygrysku
że wszystko w porządku ![]() Przepraszam, ale dzisiaj nie mam humoru całkowicie więc nie cytuje Humor mam zły bo małej na usg wyszła dysplazja stawów biodrowych i pewnie będzie nosić Frejkę jakieś 8tygodni Dopiero jutro jeśli lekarz mnie przyjmie dowiem się czegoś więcej
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku- bardzo się cieszę, że wszystko ok!
Kate- kiedyś moją koleżankę lekarz nastraszył, że córeczka będzie musiała nosić to ustrojstwo, a później się okazało, że jednak nie ma takiej potrzeby. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie podobnie
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku - ciesze sie, ze z Kinia wszystko ok
Zdecydowalam sie na bujaczek. Biore taki, w ktorym Ewa bedzie mogla usiasc, bo jest wiecej niz pewne, ze to zrobi
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku cieszę sie ze wszystko ok.
Z telefonu...
|
#1451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki aby jak najszybciej sie wszystko ułożyło
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Kate nawet jesli potwierdzi się dysplazja to na pewno szybko uda się ją wyleczyć. ,chociaż szkoda Majki,ale może dobrze zniesie moszenie frejki.
Ale mi narobiłyscie smaki na smieciowe żarcie Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - jeszcze nic nie jest przesadzone, nie zadreczaj sie. A nawet jesli sie okaze, ze jednak musicie sie meczyc z frejka, to pomysl, ze to dla jek dobra. Biodra - wazna rzecz, zwlaszcza u kobiet.
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Kate trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
Z telefonu...
|
#1455 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wow - ekstra spacer ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wizytęCytat:
Cytat:
?padam ze zmęczenia a dziecko nasze to terrorysta. właśnie z łóżeczka wysyłało mi litościwe spojrzenia i w końcu jak nie reagowałam to zaczął specjalnie kaszleć, jak podbiegłam do łóżeczka bo się wystraszyłam to ten zaczął się śmiać |
|||
|
|
|
#1457 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tygrysek, ehh ci lekarze. Dobrze, że wszystko ok ![]() Kate trzymam za Majkę |
||
|
|
|
#1458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętaj wszystko dla dobra córy ![]() My dziś prócz szczepienia (nie chcialo mi się wstać) załatwiliśmy wszystko- chrzest, becikowe, kartę NFZ dla córy i usg bioder- i tu już nieciekawie- od jutra będzie musiała mieć założoną szynę koszli, szynę już udało też się kupić na fundusz. Prócz becikowego i wspólnej wizyty na usg to wszędzie Tż latał i załatwiał
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje dziewczyny
Ja wiem że to dla jej dobra i jak będzie trzeba to i rok może w tym chodzić byle w przyszłości była zdrowa no, ale rozumiecie mnie, że jednak każda nierpawidłowość dla mamy to tragedia ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest dokladnie to samo ![]() Cytat:
Cytat:
o nie nie, znowu zakosilam fretkom 3 skrzydelka z zamrazarki Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Side - nie umiem na tablecie wstawiac linkow, ale bede pamietac, jak bede przy kompie.
Lezaczek bedzie prezentem od moich wspolpracownikow. Nie wiem co wybrac za kase od ludzi z malza pracy. Chodzi mi po glowie skoczek zebra fp - bedzie na pozniej. Dziewczyny kp - jecie orzechy?? |
|
|
|
#1462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jem
|
|
|
|
|
#1463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobra myśl
![]() Cytat:
Cytat:
za spacer i ![]() Cytat:
![]() Dla mnie też ![]() Cytat:
za ogarnięcie tylu spraw i podwójne dla tż
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza rozrywka. Ja dzisiaj bylam w sklepie po chleb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia dzieki, mam nadzieje, ze jeszcze rok i Antos sie wychoruje, bo w tym roku chorujemy bardzo czesto.
|
#1466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje dziecko jest podłe chyba po ojcu wykapałam go pierwszy raz dzisiaj sama a nie przepraszam z pomocą Adasia wszystko pięknie poszło i ubrałam go w nową piżamkę ale chyba mu się nie spodobała bo usrał się tak że go wzięłam pod kran a może on aż tak lubi wodę i odgłos pralki
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
Paulina - mam taki sam pajacyk
Tylko zanim się zorientowałam że już jest dobry to zdązyłam założyć dwa razy ![]() A w ogóle to ma boską czuprynę Jak u laleczki. Kate - biedna Maja, ale nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze. Opatentowałam nowy sposób na zasypianie! Może się którejś przyda - po odłożeniu do łóżeczka, przytrzymuje nieruchomo latające ręce pod kocem, daję smoczek i...to działa, bo młodzież zasypia w pół minuty
05.03.2014. - Gabryś Edytowane przez ag9 Czas edycji: 2014-05-14 o 22:12 |
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jesteście Wariatki!!!!!!!!!!! ![]() tygrysku cieszę że ze wsystko ok! oczywiscie jak zwykle mam tyły! a szkoda bo tak tu fajnie ![]() jutro ma lać to zajrzę moze na dluzej!
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

), z mizeria i pyrami 

maca zreszta tez 
Dopiero jutro jeśli lekarz mnie przyjmie dowiem się czegoś więcej

Dostaliśmy skierowanie na USG przezciemiączkowe (tak żeby skorzystać z możliwości zrobienia, a nie z jakiejś przyczyny) i zaprosił na wizytę po skończeniu 3 miesiąca. Podkreślił, to co wspominałyście, że na razie może być tak, że dziecko preferuje jakąś stronę bardziej i że do końca 3 miesiąca powinno się to unormować. Mamy ćwiczyć aby trzymała jak najdłużej główkę na środku oraz wodzenie za czymś od boku do boku. Niby to już robiliśmy (wodzenie), ale nie sądziłam, że aż tak powoli to trzeba robić
a dziecko nasze to terrorysta. właśnie z łóżeczka wysyłało mi litościwe spojrzenia i w końcu jak nie reagowałam to zaczął specjalnie kaszleć, jak podbiegłam do łóżeczka bo się wystraszyłam to ten zaczął się śmiać