|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
hahahah u mnie tż85 ja88,nie takie dinozaury
Cytat:
Cytat:
![]() na mojej sali mamlimit, okragle max 120 osob, wiecej kwadratowe
|
|
#3482 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Gratuluję załatwionych spraw
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
![]() Bardzo przepraszam, ale nie dam rady Was dziś nadrobić. W tym tygodniu codziennie jeżdżę z Katowic do Krakowa i z powrotem, wstaję o 5:30, a dziś dopiero teraz wróciłam. Jutro może będę wcześniej to tu zajrzę. Pozdrowienia.
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra termin potwierdzeń a dalej cisza
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też mamy w cenie napoje bez limitu, świeże kwiaty,dekoracje sali i owoceCytat:
nie podobają mi się te oklepane bukiety, mój jest taki "naturalny" nie "od linijki"![]() ![]() ![]() Ja wstaję o 4:40
|
|
|
#3488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze
![]() Cytat:
Ewentualnie coś rozdam, ale szczerze wątpię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I odpowiadając jednej z Was - zdaję sobie sprawę, że włosy straciła przez chorobę. Mam w rodzinie taką osobę i dla niej to wstydliwy problem i za nic w świecie nie pokazałaby się publicznie bez peruki, dlatego podziwiam, że potrafiła to na tyle zaakceptować, że wystąpiła łysa. Ja bym nie umiała. Tyle w temacie ![]() Cytat:
![]() Wiem, że nie wyświetlają się te moje żakiety - ale znalazłam stronę z szalami, teraz nie wiem, który wybrać a co do długości - mam całe odkryte plecy, muszę mieć coś długiego niestety...
|
|
#3489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam te cieniutki z Calzedonii i byłam/jestem bardzooooooooo zadowolona. Nic a nic nie zjeżdżało. Ba! Nawet się nie przesuwały. ![]() Cytat:
Właśnie ostatnio widziałam w H&M piękną maxi i nawet sobie pomyślałam, że na poprawiny idealna. http://www.hm.com/pl/product/24653?article=24653-A - na żywo, na manekinie wyglądała przepieknie. Cytat:
![]() I jeszcze starsze dinozaury też. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witaj Bardzo ładna fryzurka
|
|
|
#3491 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja też o tej wstaję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję że jutro nie będzie jakoś bardzo padać to poszłabym do esotiq zobaczyć ten osławiony stanik
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę, konwalie to moje ulubione kwiaty, ale kilka florystek powiedziało mi, że 7 czerwca to już dość późno jak na konwalie i są w tym terminie, ale np. zagraniczne, drogie i dość nietrwałe. Najlepszy czas to 10-30 maja, więc odpuściłam.
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3494 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o pończochy to miałam na swoim panieńskim takie samonośne z gatty i słuchajcie, czego ja w nich nie robiłam - łącznie z tarzaniem się po limuzynie, tańcach, SPANIEM w łóżku w nich do 13 a potem zasuwaniem do łazienki na kolanach
i ani mi się nie zsunęły ani oczka nie było, także polecam! Tylko drogie, 22 zł dałam...
|
|
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak mało dni mój Tż wstaje codziennie 5.40, o 6.00 wyjeżdża do pracy ![]() Cytat:
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem po spotkaniu z florystką i całość zamknie się w kwocie 1500 zł, tzn. bukiet ślubny, 2 butonierki, 2 bukieciki dla druhenek, bransoletka dla świadkowej, kwiat do włosów, dekoracja samochodu, kosze z kwiatami dla mam oraz dekoracja kościoła.
|
|
#3497 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najważniejsze to realizować swoje plany i marzenia Może zakochasz się w takiej sukni, że Twój bukiet będzie do niej idealny?Cytat:
Świetna jest
|
|||
|
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj mam wene na ogądanie różnych filmików ten jest fajny, polecam śmieszny http://filmyweselne.pl/edyta-i-lukasz/wedding-style
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Witam się po chyba 2 tygodniowym milczeniu. Te kilkanaście dni sponsorowane były przez hasła pt. "chaos", "stres" i "wielka niewiadoma". Ta ostatnie mamy jeszcze na tapecie. Choć się nie udzielałam, starałam się Was podczytywać regularnie. Gratulacje dla nowych żon! To po pierwsze ![]() Ślub brata na Teneryfie był piękny. Za to w ogóle nie wypoczęliśmy i schudliśmy z mężem ![]() 2 dni po ślubie brata zmarła mi babcia... 3 dni po ślubie brata dostałam wiadomość ze Stanów że raczej nie wyrobią się z organizacją ślubu przez diecezję amerykańską (moja parafia jest w Stanach, więc po "bożemu" musiałam to tak załatwiać...). Poza tym zostaliśmy posądzenie o kłamstwa i zatajanie informacji... Okazało się, że nasz diakon zgubił część naszych papierów. Mąż grzecznie na niego naskoczył (pogroził nagłośnieniem sprawy), za co później musiał przepraszać. Diakon też przepraszał, za spieprzenie sprawy i bezpodstawne oskarżenia, ale jako drugi! ![]() Na gwałt przebukowywaliśmy bilet męża do Stanów i dokupywaliśmy bilety z Teneryfy do Polski. Bagatela wyszło nas to ok 1000$! Dziś miałam intensywny dzień załatwień- muszę zakładać że wszystko z biskupem się uda, bo jak się uda a nie załatwię to będziemy w czarnej No nic.... miesiąc do ślubu! jupiiii!
|
|
|
|
#3500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masakra raczej trudno uwierzyc w to ze wszysy zapomnieli ... ja kazdemu kto mi wreczal zaproszenie od razu potwierdzam żeby pozniej nie zapomnieć ![]() Cytat:
choćby i żabami rzucalo to idz nie pożałujesz :p moj tż zazyczyl sobie ten stanik n noc poślubna nawet ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#3501 | ||
|
Raczkowanie
|
okrągły na paterach :P
Cytat:
aaa u mnie jest to samo :P ja jestem kwiecień 1988, a TŻ styczeń 1989 :P to w sumie niecały rok jestem starsza :P ale jednak starsza.. ![]() ładna fryzurka Cytat:
|
||
|
|
|
#3502 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Rany, dziewczyny jak Wy zasuwacie z tymi postami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba dostałabym wścieklizny ![]() Cytat:
![]() Rocznik '90 także melduje swoją obecność ![]() Ja jestem od mojego starsza o pół roku i zawsze mówię mu, że straszny z niego gówniarz na co on mi odpowiada, że jak ja już będę stara i brzydka, to on nadal będzie piękny i młody ![]() Cytat:
![]() Z nowości ślubnych: byliśmy dziś w USC i okazało się, że mój akt urodzenia jest nieważny, bo ma stempel z opłatą 15 zł, a nie 22 i muszę jechać do miejsca urodzenia (120km Byliśmy u florystki, pogadać wstępnie o dekoracji kościoła. Nie miałam właściwie koncepcji na wystrój, ale pani zaproponowała mi coś, co od razu przypadło mi do gustu: http://www.badylarnia.pl/foto/1540_4..._0_837_560.jpg mniej więcej coś takiego, z tym że z jakimiś innymi kwiatami i w trochę większych odstępach rozstawione ![]() Przyszły mi włosy clip in ![]() 73 DDŚ!!
|
|
|
#3503 |
|
BAN stały
|
mojakaren, w sumie nie wiem bo ja chciałam na gwałt beżowe matowe obojętnie jakie ale bez wzmocnień na palce-tak babce powiedziałam (godzinę przed imprezą dopiero poszłam na zakupy) i nie przeglądałam innych
I okazało się, że odcień idealny i jeśli będę miała w ogóle jakiekolwiek pończochy to właśnie w tym odcieniu je kupię - GOLDEN.A model jaki miałam to Michelle, zaraz poszukam czy w necie nie ma taniej niż te 22 zł
|
|
|
|
#3504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidzę pończoch Cytat:
![]() Cytat:
mialam dzis zaliczyc kolejny moduł, robiłam to 4razy i ńie zdałam Jak w mojej starej pracy czasami jezdzilam na 6:00, pociag miałam o 4:50 wiec wstawałam o 3 ![]() Cytat:
zeby sie wszystko udalo ![]() Jestem mega zła na siebie chyba jestem nawet zbyt głupia na zostanie konsultantem
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-14 o 23:10 |
||||
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#3506 |
|
BAN stały
|
Pysia nie załamuj się, na pewno nie jesteś jedyną, która nie zdała, poza tym poprawki są dla ludzi. Nie jesteś za głupia na zostanie konsultantem, następnym razem pojedziesz, zaliczysz i bedzie OK!
ewaden Jakie przeboje... I jeszcze tyle kasy w plecy, szok...
|
|
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny.
Odniose sie do bizu z sieciowek. Mam pierscionek zareczynowy z apartu, proba 585 i po poltora roku jest juz porysowany i wygiety. Nie pracuje duzo fizycznie wiec jestem zdziwiona. Odechcialo mi sie juz wszystkiego - nie mamy organisty. Dzis sie dowiedzial o slubie chrzesniaczki tez 9sierpnia...
|
|
#3509 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wpadam do Was na chwilę, starałam się nadrobić
Przede wszystkim gratulacje dla Dziewczyn z 10 maja U nas do ślubu zostało 10 dni , więc jestesmy w szale przygotowań.Dlatego Dziewczyny, dobra rada: co możecie załatwcie wcześniej, ja jestem na etapie załatwiania wszystkiego naraz (wódka, winietki, numery na stół, księga gości, buty, tuby...) - a to wszystko można było spokojnie załatwić wcześniej Nie zdążymy pójść na mega szybki 3 lekcjowy kurs tańca , chyba nie zdążymy sesji narzeczeńskiej, nie będziemy mieli jako dekoracji czarno-białego zdjęcia na planszy nie damy już rady, bo mamy duuużo pracy w pracy ![]() Ale generalnie jestem dobrej myśli, moja suknia bez pleców jest OK ). Byłam też na fryzurze ślubnej i makijażu, co do makijażu mam małe zastrzeżenia - oczy muszą być mocniej, ale poza tym wszystko w porządku. Po moich częstych załamaniach, że będę wyglądać beznadziejnie, jednak widzę światełko w tunelu ![]() Cytat:
ale gdyby chciała się ubrać zbyt wyzywająco lub odważnie to na pewno bym ją poprosiła żeby zaniechała oczywiście mam tu na myśli naprawdę odważne stroje np. bardzo obcisłe sukienki mini bez pleców etc. ![]() Cytat:
Dziewczyny, gdzie polecicie mi kupić pończochy bez wzmocnienia na palcach, takie żeby mi się nie zsuwały - a więc dobre samonośne ?? |
||
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wracam do domu a ten przy mojej mamie: TŻ:No, ja już jestem gotowy do ślubu, a Ty?! Ja: o co Ci chodzi? TŻ: ja już mam akt (i leci do mamy pokazać zdjęcie (ja go tak "szantażuję" jak nie chce o czymś tam słuchać, wszystko w żartach oczywiście )
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

ja mam 27 lat moj narzeczony 25
(czyli 87 i 89 

Będziesz miała bukiet z samych jaskrów?

Pomysł bardzo fajny
czuję się jak wyrzutek 

cały czas , (jak potem kciuki nie będą mi się chciały wyprostować to zgłoszę się po odszkodowanie