|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Jak zniknę stąd to znaczy że szlak mnie trafił ![]() Właśnie.... Oby ten wydatek się opłacił |
|
|
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Panna Izabela zakochanie od pierwszego założenia stanika
![]() Le_lena ale rzęsiska ![]() rabbitka dzięki domar123 gratki 100-dniówki ![]() sreberko4 witaj kiss12550 dzięki ![]() Godzia_13 fryzurka ![]() mojakaren podzielam Twoje zdanie w sprawie Cycnika PM 2014 ![]() marlenqa22 gratki bucików ![]() ilussia gratulacje załatwionych spraw ![]() ijaa bardzo ładna ta sukienka z H&M ale niestety bardzo prześwituje, majty widać jak na dłoni ![]() Lemon_Drop obczaj obczaj ten stanik a najlepiej go sobie przymierz ![]() oluska227887 dziękuję
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-05-15 o 00:10 |
|
|
|
#3513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratki za załatwienie tylu spraw!!wiem jak one pachną i mi się bardzo podobaja te perfumy!! ej ja dziennie wstaje o 5.00 lub o 5.30 jesli nie myje rano głowy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3514 |
|
BAN stały
|
Liana kilka postów wyżej właśnie o takich napisałam.
Chorowania dzień trzeci, ale jest juz trochę lepiej, do ślubu chyba się wykuruje ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślubujemy tego samego dnia ![]() Jest też kilka starszych dinozaurów ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko uda Wam się załatwić.
|
||
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014
już nawet śnię o Was po nocach ![]() przygotowywałyśmy się wszystkie razem w małej kucni bo wszystkie śluby byly w tym samym budynku, jeden za drugim ja oczywiscie zgubiłam suknię i nie miałam w ogóle zrobionych paznokci, a rabbitka miała niebieską satynową suknię do kolan nie pamiętam wszystkiego, ale było nas tyle w tej kuchni, że zrobił się niezly bazar enzunio dzięki za cynk o ponczochach, też je sprawdzę ![]() Miłego dnia
|
#3517 | |
|
Zadomowienie
|
Ewaden chyba Cię ściągnęłam, bo myślałam o Tobie wczoraj
straszne jest to co piszesz, mam nadzieję że uda wam się w miarę szybko załatwić wszystkie formalności i nie będzie już żadnych problemów ![]() Cytat:
![]() Pysia będzie dobrze! Następnym razem się uda! ![]() Liana na pewno ze wszystkim zdąrzycie! Enzunio polecała chwilę wyżej pończochy Gatta - Michelle ![]() Lin to musisz sprężyć poślady ![]() Nie no, w tym celu właśnie zamierzam się tam udać ![]() Mam nadzieję że będzie fajny i będzie miał duży push-up ![]() Jak mi nie podpasuje to mam namiar na jakiś super stanikowy sklep w Lublinie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=sreberko4;46453426]Witam dziewczyny Mogę się przyłączyć? podczytuję regularnie od kilku dni a dzis postanowiłam sie odezwać bardzo podoba mi się tytuł wątku![]() /QUOTE] Witaj ![]() Cytat:
aż się zastanawiam jakby to wyglądało na dłuższych włosach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
by wszystko jak najszybciej się rozwiązało i byście mogli zacząć się cieszyć ostatnimi przygotowaniami a nie stresować ciągle Cytat:
![]() My dziś jedziemy na juwenalia wreszcie TŻ zaprosi znajomych niestety na tych zaproszeniach jest data potwierdzenia 1 czerwca
|
|
|
#3519 |
|
Rozeznanie
|
Zakręcona kropka ja mam takie same obawy. Jak chcę zrobić coś oryginalnego to muszę to organizować po kryjomu bo wszystkie takie pomysły wśród moich najbliższych są odbierane jako wydziwianie :-( dla nich jeśli nie widzieli czegoś na innych weselach to jest to fanaberia :-(
Sen o wszystkich pm wymiata ;-) Ostatnio mam wrażenie że im bliżej ślubu tym bardziej niezdecydowana jestem na fryzurę, bukiet itp. Co chwila zmieniam zdanie :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, u mnie to, ze chcemy zaproszenia z personalizacją to fanaberia. Tak samo to, że w para z długoletnim stażem chcemy obie osoby wypisywać imiennie a nie z os. tow, czy ubranie kościoła (wg mamy to zbędne, bo kiedyś się nie ubierało tak jak teraz, a ślub też był ważny
Ogółem mojej mamie i siostrze zaczyna nawet przeszkadzać to, że sporo czasu spędzam w przeglądaniu ofert sukienek (no przecież każda ma do sprzedania taką jak chce i w moim rozmiarze- nie trzeba długo szukać ![]() Jedyne, na co przytaknęły to koszyczki w łazienkach (chociaż mama przez chwilę też wyskoczyła, że po co). Ostatnio nawet mama zaproponowała, żebym może kupiła buty nude do ślubu, szczegół, że od pół roku takich szukam i wspominałam o tym nie raz. Niestety nie jest łatwo o niczym im nie mówić, zwłaszcza jak pytają. Tylko mama często o coś pyta ale nie słucha już mojej odpowiedzi. No to się wyżaliłam
|
|
|
|
#3521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zadomowienie
|
enzunio Ty mi powiedz, jak jesteś chorsa po każdej imprezie to jak Ty dojdziesz do siebie po piątkowym poltrze??? O matko, to będzie sajgon
Obyś po nim nie chorowała ! Albo jak już musisz, to dopiero po weselu !mojakaren
|
|
#3523 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam dodać otuchy a wyszło olewczo![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie jedynie te 3 zaproszenia zmobilizowałyby przy takiej pogodzie ![]() Nie przejmuj się, ze wzg na rozproszenie gości, zawirowania kościelne, i wyjazd na Teneryfę mam do rozdania jeszcze 3 zaproszenia (2 pary powiadomiłam wcześniej telefonicznie o zaproszeniu, trzecia wie przez znajomych że proszeni będą- na szczęście to kumpel z żoną z którym znam się od 6-go roku życia), a termin potwierdzenia minął wczoraj Wytłumaczę się rozdwojeniem jaźni najwyższych władz kościelnych a datę potwierdzenia koniecznością powiadomienia hotelu, co tych 3 par akurat nie dotyczy, więc mają luz.W sumie mogłam je wysłać (choc to ludzie z mojego miasta), ale wola gości była: osobiście Bo widujemy się jedynie raz na pół roku, więc jest okazja do spotkania
|
||||
|
|
|
#3524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciągle chorujesz dbaj o siebie bardziej!!!!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwaga, Uwaga Moje buty ślubne :cwaniak: 1:36
|
|||
|
|
|
#3525 |
|
BAN stały
|
KaEs nooo już biorę wszystko co się da dla profilaktyki, ale nie wiem czemu nic nie działa
![]() A miałaś wątpliwości!! Chyba już nie amsz, co? ![]() Lg ha! Dobre pytanie Na szczęście chorobę przewiduję na poniedziałek/wtorek po weselu!
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a cukierki pakujecie w zwykłe torebki śniadaniowe?
Pysia, nie bierz do głowy, zdasz w następnym terminie Za 1.5 tygodnia mój panieński |
|
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
mam
bo teraz bardziej podobają mi się te moje z Ryłko ... nie pasują pod kolor przewodni, bo są szare ale są tak wygodne i śliczniutkie, że no... te miętowe chyba tylko do ślubu problem w tym, że te miętowe okazało się, że mają 10 cm, a te szare 8 cm. Teraz głowię się i troję, czy taka roóżnica to nie różnica
|
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
[/QUOTE]
My dziś jedziemy na juwenalia wreszcie TŻ zaprosi znajomych niestety na tych zaproszeniach jest data potwierdzenia 1 czerwca [/QUOTE]Znajomi zazwyczaj potwierdzają od razu przy zapraszaniu więc nie masz się czym martwić. |
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tak często teściowa reaguje Dlatego przestałam jej mówić o swoich pomysłach Nie mówiłam o księdze gości w formie kroniki, o tym, że chce przedstawiać świadków. Że winietki i pudełka w podziękowaniu dla gości sama robiłam, że tż ma wytąpić w żółtym krawacie. Nawet kieliszki na wódkę z imionami dla świadków były zdaniem mojej teściowej wymysłem, ale jak zobaczyła to powiedziałam, że są ładne. Dlatego nic nie mówię, niech na weselu zobaczy a po czasie krytykuje Jakby wiedziała, że będę miała żółte buty to by padła na zawał Już widzę jej minę w dniu ślubu hehehe AAAA na spinki "I love my wife" powiedziała cyt. "a brt tż miał takie eleganckieee" więc wszystko w temacie Za to bratowa tż powiedziała, że megaaa mam te spinki [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- S1lc1a To zależy jak blisko jesteście z tymi znajomymi, jeśli jest ot wasza paczka i nie odbierze to jako coś nie na miejscu to nic nie mówcie. Jeśli jest inaczej to lepiej powiedzcie. W sumie raczej każdy wie czy zostanie zaproszony więc jak dla mnie od razu powinna być odp chyba że ktoś nie do końca będzie wiedział 1 czerwca to pewnie wam o tym powie, żem usi mieć więcej czasu do namysłu.
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-05-15 o 09:07 |
|
|
|
|
#3530 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
omójbożeomójbożeomójboże. ...
https://www.youtube.com/watch?v=oDSFsYZWBQo A do tego zachowanie Młodej......
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chwalę się
Ma 5 tygodni więc zalałam go wódką na panieńskim
|
|
#3534 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym nic nie mówiła ![]() Cytat:
Po co Ci te koszyczki? Po co jedziesz za butami aż do Warszawy? Nie wystarczą Ci sztuczne kwiaty w kościele? i tak w koło... ![]() docik10 - u mnie sam pomysł KG był wyśmiany... Nic nikomu nie pasuje
|
|||
|
|
|
#3535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3536 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Zaniedbalam Was po ślubie dziewczyny, ale wczoraj w sumie doszlam do siebie po podróży poślubnej. Postaram się do końca tygodnia zdać mala relacje ze ślubu i wrzucę jakieś zdjęcia. Niestety z sesji narazie zrezygnowaliśmy ze względu na pogode i będzie ona jakoś w czerwcu.
szczeperka gratuluje 😘 my sie staramy od stycznia i nic eh Nowym żonom zycze Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia 😘 Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2014-05-15 o 09:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klaski :Dziecko w pierwszych tygodniach jest bardzo chronione więc nie masz się co obawiać na zapas, ale na weselu to już posucha
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję Wam dziewczyny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

zeby sie wszystko udalo 
chyba jestem nawet zbyt głupia na zostanie konsultantem 
Jak zniknę stąd to znaczy że szlak mnie trafił 

ja dziennie wstaje o 5.00 lub o 5.30 jesli nie myje rano głowy
i ani mi się nie zsunęły ani oczka nie było, także polecam! Tylko drogie, 22 zł dałam...
Mam nadzieję, że wszystko uda Wam się załatwić.

[COLOR="Silver"]
klaski :