Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-14, 23:54   #3511
ewaden
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
O mamo zeby sie wszystko udalo

Jestem mega zła na siebie chyba jestem nawet zbyt głupia na zostanie konsultantem
Oby oby Jak zniknę stąd to znaczy że szlak mnie trafił
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
ewaden Jakie przeboje... I jeszcze tyle kasy w plecy, szok...
Właśnie.... Oby ten wydatek się opłacił
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 00:09   #3512
iliy
Raczkowanie

GG do iliy
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Panna Izabela zakochanie od pierwszego założenia stanika naprawdę extra leży

Le_lena ale rzęsiska

rabbitka dzięki

domar123 gratki 100-dniówki

sreberko4 witaj

kiss12550 dzięki będę trzymać za Ciebie i mamcie kciuki aby i Wam się udało trafić na jakąś fajną promocję

Godzia_13 fryzurka

mojakaren podzielam Twoje zdanie w sprawie Cycnika PM 2014

marlenqa22 gratki bucików

ilussia gratulacje załatwionych spraw

ijaa bardzo ładna ta sukienka z H&M ale niestety bardzo prześwituje, majty widać jak na dłoni

Lemon_Drop obczaj obczaj ten stanik a najlepiej go sobie przymierz

oluska227887 dziękuję i czekam na fotki włosów bo sama się nad nimi ciężko zastanawiam

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-05-15 o 00:10
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 07:32   #3513
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Jestem po fryzurce próbnej bardzo fajnie się w niej czuję
jutro ma też zadzwonić florystka, ma się dowiedzieć czy mają w hurtowni jaskry

do ślubu zostało 17 dni
bardzo ładna fryzura! mega mi się podoba

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Czesc! Dzisiaj mielismy pracowity dzien. Zalatwilismy USC, bylismy u ksiedza dac na zapowiedzi. Nie bylo strasznie przy spisywaniu protokolu. Kupilam bizuterie do slubu, kolczyki i lancuszek. Waham sie jeszcze nad bransoletka, ale troche droga jest bo bodajze 150 zl kosztuje... Kupilam perfumy, bo byly w promocji w Rossmanie CKin2u? Ale nie wiem jeszcze czy ich uzyje w dniu slubu
gratki za załatwienie tylu spraw!!
wiem jak one pachną i mi się bardzo podobaja te perfumy!!

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
5:30?? toż to środek nocy!!!
ej ja dziennie wstaje o 5.00 lub o 5.30 jesli nie myje rano głowy

Cytat:
Jeśli chodzi o pończochy to miałam na swoim panieńskim takie samonośne z gatty i słuchajcie, czego ja w nich nie robiłam - łącznie z tarzaniem się po limuzynie, tańcach, SPANIEM w łóżku w nich do 13 a potem zasuwaniem do łazienki na kolanach i ani mi się nie zsunęły ani oczka nie było, także polecam! Tylko drogie, 22 zł dałam...
ja też uwielbiam z gatty!! tez nie raz mnie nie zawiodły! na ślub i panieński też mam zamiar kupić

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 07:38   #3514
enzunio
BAN stały

Liana kilka postów wyżej właśnie o takich napisałam.

Chorowania dzień trzeci, ale jest juz trochę lepiej, do ślubu chyba się wykuruje

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 07:39   #3515
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Mogę się przyłączyć? podczytuję regularnie od kilku dni a dzis postanowiłam sie odezwać bardzo podoba mi się tytuł wątku

Wkupne: ślubujemy 4 października, na razie mamy salę, orkiestrę, kamerzystę/fotografa i zaklepany termin w cukierni a i jeszcze nauki i poradnię. Dopoki nie zaliczymy wizyty u ksiedza (ok 5 lipca) nie szaleję z niczym, dopiero jak będę miała godzinę ślubu to zamówie zaproszenia i zaczniemy zapraszać. Jak bede wiedziala ile osob mniej wiecej bedzie to poszukam wódki. Do zakupu sukni jakos nie moge sie zmotywowac bo ciagle wierze ze wszyszczupleje
Witaj
Ślubujemy tego samego dnia

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Dinozaury z 86 też są
Jest też kilka starszych dinozaurów

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Witam się po chyba 2 tygodniowym milczeniu. Te kilkanaście dni sponsorowane były przez hasła pt. "chaos", "stres" i "wielka niewiadoma". Ta ostatnie mamy jeszcze na tapecie.
Choć się nie udzielałam, starałam się Was podczytywać regularnie.
O mamuniu. Współczuje Mam nadzieję, że wszystko uda Wam się załatwić.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 07:41   #3516
mojakaren
Zakorzenienie

Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014 już nawet śnię o Was po nocach

przygotowywałyśmy się wszystkie razem w małej kucni bo wszystkie śluby byly w tym samym budynku, jeden za drugim jak nadeszła czyjejś kolej to była wywoływana

ja oczywiscie zgubiłam suknię i nie miałam w ogóle zrobionych paznokci, a rabbitka miała niebieską satynową suknię do kolan

nie pamiętam wszystkiego, ale było nas tyle w tej kuchni, że zrobił się niezly bazar

enzunio dzięki za cynk o ponczochach, też je sprawdzę

Miłego dnia

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 07:46   #3517
Lemon_Drop
Zadomowienie

Ewaden chyba Cię ściągnęłam, bo myślałam o Tobie wczoraj straszne jest to co piszesz, mam nadzieję że uda wam się w miarę szybko załatwić wszystkie formalności i nie będzie już żadnych problemów

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
choćby i żabami rzucalo to idz nie pożałujesz :p moj tż zazyczyl sobie ten stanik n noc poślubna nawet
Hahaha po takiej reklamie nie mogę nie pójść

Pysia będzie dobrze! Następnym razem się uda!

Liana na pewno ze wszystkim zdąrzycie!
Enzunio polecała chwilę wyżej pończochy Gatta - Michelle

Lin to musisz sprężyć poślady

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Lemon_Drop obczaj obczaj ten stanik a najlepiej go sobie przymierz
Nie no, w tym celu właśnie zamierzam się tam udać
Mam nadzieję że będzie fajny i będzie miał duży push-up
Jak mi nie podpasuje to mam namiar na jakiś super stanikowy sklep w Lublinie
Stary 2014-05-15, 07:59   #3518
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
A jakiej długości masz włosy? Jeśli długie to chyba postawiłabym na takie upięte z boku, sama bym tak zrobiła ale mam jeszcze za krótkie
Długie do połowy pleców gdzieś tak
[QUOTE=sreberko4;46453426]Witam dziewczyny

Mogę się przyłączyć? podczytuję regularnie od kilku dni a dzis postanowiłam sie odezwać bardzo podoba mi się tytuł wątku

/QUOTE]

Witaj piękny bukiet

Cytat:
Jestem po fryzurce próbnej bardzo fajnie się w niej czuję
jutro ma też zadzwonić florystka, ma się dowiedzieć czy mają w hurtowni jaskry

do ślubu zostało 17 dni
Bardzo ładna fryzura aż się zastanawiam jakby to wyglądało na dłuższych włosach

Cytat:
zdecydowałam się na bukiecik z jaskrów i konwalii, jutro będę wiedziała jaka jest ich cena to napiszę
Piękny bukiet gdybym brała ślub w Maju na pewno miałabym bukiet z knowali

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Rany, dziewczyny jak Wy zasuwacie z tymi postami

Też nie brałam pod uwagę koszyczków, ale dziś doszliśmy do wniosku, że jednak koszyczki będą, a w nich: igły/nici, agrafki, wsuwki, gumki do włosów, tampony/podpaski, chusteczki nawilżone, lakier do włosów (taką miniaturkę kupimy), lakier bezbarwny, rajstopy, tabletki przeciwbólowe, stoperan, ranigast, 2KC, mini dezodoranty, gumy do żucia i plastry

73 DDŚ!!
Ja się zastanawiam nad tymi koszyczkami tylko że obawiam się że przez moją mamę (a niestety jest to mój jedyny sponsor) byłoby to odebrane jako fanaberia i wydziwianie bo nigdy tego na weselu nie spotkałam ;(

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Witam się po chyba 2 tygodniowym milczeniu. Te kilkanaście dni sponsorowane były przez hasła pt. "chaos", "stres" i "wielka niewiadoma". Ta ostatnie mamy jeszcze na tapecie.
Choć się nie udzielałam, starałam się Was podczytywać regularnie.
Masakra trzymam kciuki by wszystko jak najszybciej się rozwiązało i byście mogli zacząć się cieszyć ostatnimi przygotowaniami a nie stresować ciągle

Cytat:

Nie zdałam mialam dzis zaliczyc kolejny moduł, robiłam to 4razy i ńie zdałam w piatek bede powtarzać...
będzie dobrze na pewno na poprawce pójdzie Ci lepiej

My dziś jedziemy na juwenalia chociaż pogoda taka że nie mam w ogóle ochoty wychodzić gdziekolwiek przy okazji rozdamy dziś 3 zaproszenia wreszcie TŻ zaprosi znajomych niestety na tych zaproszeniach jest data potwierdzenia 1 czerwca i jest mi troche głupio tak na 2 tyg przed końcem no ale niestety TŻ "miał czas" zapraszać kumpli i miał jechać sam a teraz ja też będę świecić oczami.. planujemy im powiedzieć ze ta data ze względu na zagranicznych gości (taka prawda w sumie) i ze oni mogą dać znać do końca czerwca co o tym myślicie? Czy lepiej nic nie mówić
Stary 2014-05-15, 08:13   #3519
kasia1201
Rozeznanie

Zakręcona kropka ja mam takie same obawy. Jak chcę zrobić coś oryginalnego to muszę to organizować po kryjomu bo wszystkie takie pomysły wśród moich najbliższych są odbierane jako wydziwianie :-( dla nich jeśli nie widzieli czegoś na innych weselach to jest to fanaberia :-(
Sen o wszystkich pm wymiata ;-)
Ostatnio mam wrażenie że im bliżej ślubu tym bardziej niezdecydowana jestem na fryzurę, bukiet itp. Co chwila zmieniam zdanie :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:28   #3520
madziara889
Zakorzenienie

Spokojnie, u mnie to, ze chcemy zaproszenia z personalizacją to fanaberia. Tak samo to, że w para z długoletnim stażem chcemy obie osoby wypisywać imiennie a nie z os. tow, czy ubranie kościoła (wg mamy to zbędne, bo kiedyś się nie ubierało tak jak teraz, a ślub też był ważny)
Ogółem mojej mamie i siostrze zaczyna nawet przeszkadzać to, że sporo czasu spędzam w przeglądaniu ofert sukienek (no przecież każda ma do sprzedania taką jak chce i w moim rozmiarze- nie trzeba długo szukać ), zaproszeń (oszalałam, że zamówiłam próbki), inspiracji kwiatów (po co szukać, byle były). Niestety, komputer stoi w pokoju siostry więc wie kiedy z niego korzystam
Jedyne, na co przytaknęły to koszyczki w łazienkach (chociaż mama przez chwilę też wyskoczyła, że po co). Ostatnio nawet mama zaproponowała, żebym może kupiła buty nude do ślubu, szczegół, że od pół roku takich szukam i wspominałam o tym nie raz.
Niestety nie jest łatwo o niczym im nie mówić, zwłaszcza jak pytają. Tylko mama często o coś pyta ale nie słucha już mojej odpowiedzi.

No to się wyżaliłam
Stary 2014-05-15, 08:35   #3521
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Spokojnie, u mnie to, ze chcemy zaproszenia z personalizacją to fanaberia. Tak samo to, że w para z długoletnim stażem chcemy obie osoby wypisywać imiennie a nie z os. tow, czy ubranie kościoła (wg mamy to zbędne, bo kiedyś się nie ubierało tak jak teraz, a ślub też był ważny)
Ogółem mojej mamie i siostrze zaczyna nawet przeszkadzać to, że sporo czasu spędzam w przeglądaniu ofert sukienek (no przecież każda ma do sprzedania taką jak chce i w moim rozmiarze- nie trzeba długo szukać ), zaproszeń (oszalałam, że zamówiłam próbki), inspiracji kwiatów (po co szukać, byle były). Niestety, komputer stoi w pokoju siostry więc wie kiedy z niego korzystam
Jedyne, na co przytaknęły to koszyczki w łazienkach (chociaż mama przez chwilę też wyskoczyła, że po co). Ostatnio nawet mama zaproponowała, żebym może kupiła buty nude do ślubu, szczegół, że od pół roku takich szukam i wspominałam o tym nie raz.
Niestety nie jest łatwo o niczym im nie mówić, zwłaszcza jak pytają. Tylko mama często o coś pyta ale nie słucha już mojej odpowiedzi.

No to się wyżaliłam
Czyli nie jesteśmy same. Nieraz trudno realizować stwierdzenie że to nasz ślub i będzie jak my chcemy.

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:41   #3522
Lg_ago
Zadomowienie

enzunio Ty mi powiedz, jak jesteś chorsa po każdej imprezie to jak Ty dojdziesz do siebie po piątkowym poltrze??? O matko, to będzie sajgon Obyś po nim nie chorowała ! Albo jak już musisz, to dopiero po weselu !

mojakaren
ah co to za piękne musiały być śluby !!

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:42   #3523
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Jestem mega zła na siebie chyba jestem nawet zbyt głupia na zostanie konsultantem
Teraz widzę że pisałam wczoraj swojego posta w odpowiedzi na Twojego jak niepociumana Chciałam dodać otuchy a wyszło olewczo Trzymam mocno kciuki! I żadnym głupolem nie jesteś
Cytat:
O mamuniu. Współczuje Mam nadzieję, że wszystko uda Wam się załatwić.
Dzięki za wsparcie
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ewaden chyba Cię ściągnęłam, bo myślałam o Tobie wczoraj straszne jest to co piszesz, mam nadzieję że uda wam się w miarę szybko załatwić wszystkie formalności i nie będzie już żadnych problemów
Ja też mam taką nadzieję. Te kciuki bardzo przydadzą się jutro

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Masakra trzymam kciuki by wszystko jak najszybciej się rozwiązało i byście mogli zacząć się cieszyć ostatnimi przygotowaniami a nie stresować ciągle

My dziś jedziemy na juwenalia chociaż pogoda taka że nie mam w ogóle ochoty wychodzić gdziekolwiek przy okazji rozdamy dziś 3 zaproszenia wreszcie TŻ zaprosi znajomych niestety na tych zaproszeniach jest data potwierdzenia 1 czerwca i jest mi troche głupio tak na 2 tyg przed końcem no ale niestety TŻ "miał czas" zapraszać kumpli i miał jechać sam a teraz ja też będę świecić oczami.. planujemy im powiedzieć ze ta data ze względu na zagranicznych gości (taka prawda w sumie) i ze oni mogą dać znać do końca czerwca co o tym myślicie? Czy lepiej nic nie mówić
Dzięki
Mnie jedynie te 3 zaproszenia zmobilizowałyby przy takiej pogodzie
Nie przejmuj się, ze wzg na rozproszenie gości, zawirowania kościelne, i wyjazd na Teneryfę mam do rozdania jeszcze 3 zaproszenia (2 pary powiadomiłam wcześniej telefonicznie o zaproszeniu, trzecia wie przez znajomych że proszeni będą- na szczęście to kumpel z żoną z którym znam się od 6-go roku życia), a termin potwierdzenia minął wczoraj Wytłumaczę się rozdwojeniem jaźni najwyższych władz kościelnych a datę potwierdzenia koniecznością powiadomienia hotelu, co tych 3 par akurat nie dotyczy, więc mają luz.
W sumie mogłam je wysłać (choc to ludzie z mojego miasta), ale wola gości była: osobiście Bo widujemy się jedynie raz na pół roku, więc jest okazja do spotkania
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:43   #3524
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Chorowania dzień trzeci, ale jest juz trochę lepiej, do ślubu chyba się wykuruje

k

ciągle chorujesz dbaj o siebie bardziej!!!!

Cytat:

Ślub brata na Teneryfie był piękny. Za to w ogóle nie wypoczęliśmy i schudliśmy z mężem
2 dni po ślubie brata zmarła mi babcia...
3 dni po ślubie brata dostałam wiadomość ze Stanów że raczej nie wyrobią się z organizacją ślubu przez diecezję amerykańską (moja parafia jest w Stanach, więc po "bożemu" musiałam to tak załatwiać...). Poza tym zostaliśmy posądzenie o kłamstwa i zatajanie informacji... Okazało się, że nasz diakon zgubił część naszych papierów. Mąż grzecznie na niego naskoczył (pogroził nagłośnieniem sprawy), za co później musiał przepraszać. Diakon też przepraszał, za spieprzenie sprawy i bezpodstawne oskarżenia, ale jako drugi!
Na gwałt przebukowywaliśmy bilet męża do Stanów i dokupywaliśmy bilety z Teneryfy do Polski. Bagatela wyszło nas to ok 1000$! A to po to by całą organizację ślubu kościelnego zacząć od nowa już w Polsce (wymóg do tego- obecność małżonka przy podpisywaniu protokołu...), bo taka alternatywną opcję kiedyś mimochodem rzucił mój ksiądz ze ślubnej parafii. Mąż był, podpis złożył, 1000$ poszło się paść, wracał do Stanów zamiast 15 godz, 29... A my dalej nie wiemy czy do ślubu dojdzie bo biskup nie chce podpisać papierów, nadal ma jedno ale, i nad tym ale pracuję obecnie... Chyba będę niedługo znała wszystkich rabinów w Stanach i Polsce, a na tłumaczu przysięgłym zbankrutuję po raz wtóry
iiii!
maskara... 3mam kciuki by wszystko sie powiodło

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny takie pytanko. Czy jak są stoły okrągłe a nie w podkowę to gości wydaje się więcej czy mniej? To zajmuje więcej miejsca na sali czy mniej?
wg. mnie przy okrągłych stołach Gości wydaje się wiecej

Uwaga, Uwaga Moje buty ślubne :cwaniak: 1:36

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:51   #3525
enzunio
BAN stały

KaEs nooo już biorę wszystko co się da dla profilaktyki, ale nie wiem czemu nic nie działa

A miałaś wątpliwości!! Chyba już nie amsz, co?

Lg ha! Dobre pytanie Na szczęście chorobę przewiduję na poniedziałek/wtorek po weselu!
Stary 2014-05-15, 08:53   #3526
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, a cukierki pakujecie w zwykłe torebki śniadaniowe?

Pysia, nie bierz do głowy, zdasz w następnym terminie

Za 1.5 tygodnia mój panieński
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:57   #3527
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

A miałaś wątpliwości!! Chyba już nie amsz, co?
mam bo teraz bardziej podobają mi się te moje z Ryłko ... nie pasują pod kolor przewodni, bo są szare ale są tak wygodne i śliczniutkie, że no... te miętowe chyba tylko do ślubu problem w tym, że te miętowe okazało się, że mają 10 cm, a te szare 8 cm. Teraz głowię się i troję, czy taka roóżnica to nie różnica

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:58   #3528
S1lc1a
Raczkowanie

[/QUOTE]

My dziś jedziemy na juwenalia chociaż pogoda taka że nie mam w ogóle ochoty wychodzić gdziekolwiek przy okazji rozdamy dziś 3 zaproszenia wreszcie TŻ zaprosi znajomych niestety na tych zaproszeniach jest data potwierdzenia 1 czerwca i jest mi troche głupio tak na 2 tyg przed końcem no ale niestety TŻ "miał czas" zapraszać kumpli i miał jechać sam a teraz ja też będę świecić oczami.. planujemy im powiedzieć ze ta data ze względu na zagranicznych gości (taka prawda w sumie) i ze oni mogą dać znać do końca czerwca co o tym myślicie? Czy lepiej nic nie mówić [/QUOTE]

Znajomi zazwyczaj potwierdzają od razu przy zapraszaniu więc nie masz się czym martwić.
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:05   #3529
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Zakręcona kropka ja mam takie same obawy. Jak chcę zrobić coś oryginalnego to muszę to organizować po kryjomu bo wszystkie takie pomysły wśród moich najbliższych są odbierane jako wydziwianie :-( dla nich jeśli nie widzieli czegoś na innych weselach to jest to fanaberia :-(
Jak ja to dobrze znam U mnie tak często teściowa reaguje Dlatego przestałam jej mówić o swoich pomysłach Nie mówiłam o księdze gości w formie kroniki, o tym, że chce przedstawiać świadków. Że winietki i pudełka w podziękowaniu dla gości sama robiłam, że tż ma wytąpić w żółtym krawacie. Nawet kieliszki na wódkę z imionami dla świadków były zdaniem mojej teściowej wymysłem, ale jak zobaczyła to powiedziałam, że są ładne. Dlatego nic nie mówię, niech na weselu zobaczy a po czasie krytykuje Jakby wiedziała, że będę miała żółte buty to by padła na zawał Już widzę jej minę w dniu ślubu hehehe AAAA na spinki "I love my wife" powiedziała cyt. "a brt tż miał takie eleganckieee" więc wszystko w temacie Za to bratowa tż powiedziała, że megaaa mam te spinki [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

S1lc1a

To zależy jak blisko jesteście z tymi znajomymi, jeśli jest ot wasza paczka i nie odbierze to jako coś nie na miejscu to nic nie mówcie. Jeśli jest inaczej to lepiej powiedzcie. W sumie raczej każdy wie czy zostanie zaproszony więc jak dla mnie od razu powinna być odp chyba że ktoś nie do końca będzie wiedział 1 czerwca to pewnie wam o tym powie, żem usi mieć więcej czasu do namysłu.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-05-15 o 09:07
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:06   #3530
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a cukierki pakujecie w zwykłe torebki śniadaniowe?
Ja chyba popakuję w organzę

KaEs ja też tak robię - fioletowe do ślubu, na salę srebrne
Stary 2014-05-15, 09:18   #3531
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Witaj
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:30   #3532
Linaewen
Zakorzenienie

omójbożeomójbożeomójboże. ...
https://www.youtube.com/watch?v=oDSFsYZWBQo

A do tego zachowanie Młodej......
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:41   #3533
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny

Ma 5 tygodni więc zalałam go wódką na panieńskim

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:42   #3534
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014 już nawet śnię o Was po nocach

przygotowywałyśmy się wszystkie razem w małej kucni bo wszystkie śluby byly w tym samym budynku, jeden za drugim jak nadeszła czyjejś kolej to była wywoływana

ja oczywiscie zgubiłam suknię i nie miałam w ogóle zrobionych paznokci, a rabbitka miała niebieską satynową suknię do kolan

nie pamiętam wszystkiego, ale było nas tyle w tej kuchni, że zrobił się niezly bazar

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Bawcie się dobrze
Ja bym nic nie mówiła

Cytat:
[...]
No to się wyżaliłam
U mnie jest to samo Po co Ci te koszyczki? Po co jedziesz za butami aż do Warszawy? Nie wystarczą Ci sztuczne kwiaty w kościele? i tak w koło...

docik10 - u mnie sam pomysł KG był wyśmiany... Nic nikomu nie pasuje
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:44   #3535
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny
Gratulacje
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:44   #3536
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje!!!

Nie przejmuj się tym co się stało na panieńskim - wszystko będzie dobrze!
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:48   #3537
gornek
Zakorzenienie

Zaniedbalam Was po ślubie dziewczyny, ale wczoraj w sumie doszlam do siebie po podróży poślubnej. Postaram się do końca tygodnia zdać mala relacje ze ślubu i wrzucę jakieś zdjęcia. Niestety z sesji narazie zrezygnowaliśmy ze względu na pogode i będzie ona jakoś w czerwcu.
szczeperka gratuluje 😘 my sie staramy od stycznia i nic eh

Nowym żonom zycze Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia 😘

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2014-05-15 o 09:49
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 09:48   #3538
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:

Ma 5 tygodni więc zalałam go wódką na panieńskim
GRATULUJĘ KOCHANA klaski :
Dziecko w pierwszych tygodniach jest bardzo chronione więc nie masz się co obawiać na zapas, ale na weselu to już posucha

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:51   #3539
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje
Stary 2014-05-15, 09:53   #3540
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ KOCHANA klaski :
Dziecko w pierwszych tygodniach jest bardzo chronione więc nie masz się co obawiać na zapas, ale na weselu to już posucha

Dziękuję Wam dziewczyny Z Tżtem jesteśmy bardzo szczęśliwi. Nawet nie macie pojęcia jak on skakał z radości jak się dowiedział I powiem Wam że od razu przestałam się martwić ślubem i stresować bo teraz kto inny jest najważniejszy

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości