Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 09:00   #4441
mauskacom
Wtajemniczenie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V

Cytat:
Napisane przez kika555 Pokaż wiadomość
Kochana ja przez ostatnie kilka lat byłam leniwa muszę zrzucić DUŻO uwierz mi i właśnie dałam sama sobie kopa w tyłek i zaczęłam się ruszać chcę zacząć biegać, ale z moją kondycją, której właściwie nie ma postanowiłam zacząć od spacerów a wieczorem trening swoją drogą - może z Tomkiem choińskim bo daje wycisk, ale mam śmiechy z niego, bo początkowo jest w koszulce, a potem nagle "dziewczyny, aby dokładniej pokazać jak pracują mięśnie brzucha - zdejmę koszulkę" hehehe
a pogoda chwilowo u mnie przepiękna słońce świeci a co do arsena to ja jak pomyślę o nim to emocje dalej są w komentarzach wiele dziewczyn zastanawiało się czy będzie kontynuacja, ja mam nadzieję, że jej nie będzie skończyło się słodko-gorzko i tak jest dobrze
tak ,to jest plan aby zaczac od dluzszych spacerow,aby nie od razu na gleboka wode. ojjj tak wiem,co masz na mysli z Tomkiem i wyciskiem,zaliczylam z nim kilka treningow,ale myslalam,ze umre daje czadu facet ,a z tego jak napisalas jak sciaga koszulke smieje sie jak glupia hahaha dobre! ale prawda ja teraz robie 25 -30 min skalpel i pozniej dwa razy brzuchy z mel b i posladki i koncze trening rosciaganiem z Ewka. tak ,ze wychodzi godzina na trening każdego dnia. ale dobrze jest zmienic tez ,to co masz na talerzu ,ja wczoraj poleglam i po synu wyjadlam lody ,ale ogolnie trzymam sie zdrowego odzywiania takie 80% to zdrowe jedzenie 20% no nie koniecznie
PS co do kontynuacji sama sie zastanawialam,ale jak dla mnie jest dobrze jak jest. i tak jak ujęłaś ,słodko-gorzko.
milego spaceru
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:02   #4442
karoolin123
Zadomowienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
Dobry :-* Dziekuje Wam za zyczenie mi zdrowka. Niby czuje sie lepiej ale jestem bardzoooo oslabiona i nie mam sily by wstac z lozka :-( pewnie antybiotyk mnie tak oslabia ....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dużo zdrówka i kuruj się
karoolin123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:02   #4443
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Britta2 Pokaż wiadomość
Chcesz czytać Tess po This Man? Tess chyba nie jest lekką książką. Ja ją zacznę w czerwcu bo wychodzi 3 część. Więc polecę całością.
Jestem za. Czytajmy w czerwcu
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:06   #4444
karoolin123
Zadomowienie

Cytat:
Chcesz czytać Tess po This Man? Tess chyba nie jest lekką książką. Ja ją zacznę w czerwcu bo wychodzi 3 część. Więc polecę całością.
Zanim zabrałam się za TM to taki miałam plan Nie sądziłam że ta książka jest tak emocjonalna. A z opinii Rinos wynika, że Tess to
też niezły rollercoaster będzie Więc umawiamy się na czerwiec
Kiedy ma być 3 cz. Tess?

Też uważam, że Arsen powinien zostać jednotomową pozycją

Edytowane przez karoolin123
Czas edycji: 2014-05-15 o 09:08
Stary 2014-05-15, 09:07   #4445
Britta2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Jestem za. Czytajmy w czerwcu
Oj też jestem za. Jak najbardziej na czerwiec, żeby była całość no i razem.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Premiera 3 - Twisted Together (Monsters in the Dark #3) to już 3 czerwiec 2014.

Ja mam jeszcze do przeczytania 3 tom Rose in Bloom - Mia Michelle - Serii Rose of Thorne no i BHE, plus inne, których teraz nie pamiętam. Także muszę zdążyć !!!!

Edytowane przez Britta2
Czas edycji: 2014-05-15 o 09:10
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:09   #4446
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
tak ,to jest plan aby zaczac od dluzszych spacerow,aby nie od razu na gleboka wode. ojjj tak wiem,co masz na mysli z Tomkiem i wyciskiem,zaliczylam z nim kilka treningow,ale myslalam,ze umre daje czadu facet ,a z tego jak napisalas jak sciaga koszulke smieje sie jak glupia hahaha dobre! ale prawda ja teraz robie 25 -30 min skalpel i pozniej dwa razy brzuchy z mel b i posladki i koncze trening rosciaganiem z Ewka. tak ,ze wychodzi godzina na trening każdego dnia. ale dobrze jest zmienic tez ,to co masz na talerzu ,ja wczoraj poleglam i po synu wyjadlam lody ,ale ogolnie trzymam sie zdrowego odzywiania takie 80% to zdrowe jedzenie 20% no nie koniecznie
PS co do kontynuacji sama sie zastanawialam,ale jak dla mnie jest dobrze jak jest. i tak jak ujęłaś ,słodko-gorzko.
milego spaceru
no Tomek daje czadu chwilowo na przemian robię tomka i skalpel, a jak już się trochę wyrobię to turbo i killer
co do odżywiania to ja chcę do tego podejść rozsądnie, czyli nie będę teraz żyła o wodzie i sałacie, bo życie jest na to za krótkie, oczywiście ograniczę ilośc jedzenia i postaram się o jakość, ale jeśli raz na 2 dni jestem kawałek czekolady, batona czy mały pucharek lodów to jeszcze się do tego uśmiechnę
Kochana co do spaceru to zaraz lecę i jak ok 13 się nie odezwe to znaczy, że padłam po drodze hehehe
Stary 2014-05-15, 09:16   #4447
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
no Tomek daje czadu chwilowo na przemian robię tomka i skalpel, a jak już się trochę wyrobię to turbo i killer
co do odżywiania to ja chcę do tego podejść rozsądnie, czyli nie będę teraz żyła o wodzie i sałacie, bo życie jest na to za krótkie, oczywiście ograniczę ilośc jedzenia i postaram się o jakość, ale jeśli raz na 2 dni jestem kawałek czekolady, batona czy mały pucharek lodów to jeszcze się do tego uśmiechnę
Kochana co do spaceru to zaraz lecę i jak ok 13 się nie odezwe to znaczy, że padłam po drodze hehehe

kochana, przez zdrowe zywienie mialam na mysli , zastapic biale pieczywo na ciemne, bialy ryz czy makaron na ciemny ryz, makaron i wszelkiego rodzaju kasze.. ja jem 5 posilkow dziennie w regularnych odstepach ,ale kazdy staram sie aby byl zdrowy i jem czekolade ,ale gorzka ,bo sie nauczyłam a jak mam ochote na cos slodkiego,albo cos przekasic ,to chwytam za migdaly a i tez robie wyjatek raz w tyg na ciacho ..a salete jadam ale juz nie salatek,bo tym to bym sie nie najadla a wode pije od zawsze w wielkich ilosciach ,wiec tu akurat nie problem ) buziak
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:19   #4448
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna12afi Pokaż wiadomość
mam tylko pierwszą część po polsku, boję się że się wkręcę i nie będę się mogła doczekać kolejnych części choć nie powiem kusi kusi

Joasiu
To nie czytaj !!! bo ja to zrobiłam i teraz jak widzę wybielone strony forum bo nadrabiam moją wczorajszą nieobecność za którą przepraszam to mnie NERRRRWWWW taki bierze że normalnie nie wiem !!! bo nie mam dalszej części

Dzień dobry słoneczka
Stary 2014-05-15, 09:20   #4449
Britta2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggnolia Pokaż wiadomość

Joasiu
To nie czytaj !!! bo ja to zrobiłam i teraz jak widzę wybielone strony forum bo nadrabiam moją wczorajszą nieobecność za którą przepraszam to mnie NERRRRWWWW taki bierze że normalnie nie wiem !!! bo nie mam dalszej części

Dzień dobry słoneczka
Witaj dzisiaj ale nie denerwuj się , nie chciałyśmy Cie zdenerwować (pozostałych dziewczyn również)
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:22   #4450
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
Ja też wolę nie czytać ... I tak już mam sporo zaczętych książek gdzie będą kolejne tomy

Ehh a my dziś mamy w pracy zebranie, więc pewnie o 18.30 się skończy ... I już wiem, że będę miała problem z dojazdem do domu, bo zorganizowali u nas ZAWODY KOLARSKIE w środku tygodnia w godzinach szczytu :| Miasto nie zrobiło objazdu i przyznało ,że nie wie jak większość mieszkańców ma dojechać do swoich domów (http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...tml#komentarze) Tak więc świetnie ... Rano przez te zawody spóźniłam się do pracy i teraz znów będę mieć problem.
I na dodatek jakieś choróbsko mnie bierze wrrr
Ojjj zdecydowanie to nie jest mój dzień
Wertusia zdrówka kochana i mam nadzieję ze dojechałaś w miare sprawnie do domku
Stary 2014-05-15, 09:23   #4451
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj dzisiaj ale nie denerwuj się , nie chciałyśmy Cie zdenerwować (pozostałych dziewczyn również)
Dokładnie to jest po prostu bardzo poruszająca książka i nie można się obejść bez komentowania jej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 09:24   #4452
asia20100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maniakch Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziewczyny czy Wy też już wstajecie takie zmęczone jak ja???
Nie mogę tego zrzucić na pogodę bo u mnie cały czas ciepło i słonecznie...a ja ciągle jakaś taka niewyspana i z bolącą głową :-(
Cytat:
Napisane przez Dominiqa85 Pokaż wiadomość
Ja już drugi czy trzeci tydzień się męczę. Nawet robię sobie drzemkę w dzień, co zdarzało mi się tylko w ciążach, aż test zrobiłam Na szczęście wygląda na jakieś przesilenie i już jest lepiej od kilku dni, ale jeszcze do formy nie wróciłam
Cytat:
Napisane przez joanna12afi Pokaż wiadomość
Ja też tak mam od jakiegoś czasu. Jakbym w ogóle się nie mogła wyspać, wstaje bardziej zmęczona niż jak się kładę. ..
Wysłane z mojego I9505
widzę, że nie tylko ja walczę z ogólnym osłabieniem muszę znowu zacząć brać witaminy bo ostatnio to pomogło na przemęczenie

Rionosku dziękuję za kawkę i ciasteczko
asia20100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:26   #4453
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
A ja przez ostatnie 2 dni ciut odpuściłam czytanie i uszyłam sówki brakowało mi juz szycia
śliczniutkie

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
dziewczyny czytam właśnie książkę, gdzie ona pachnie jak cynamon i szarlotka, a on jak spadające liście i kruche jabłka...
LITOŚCI
Stary 2014-05-15, 09:30   #4454
Mirabilka
Zakorzenienie

a ja nie ma co czytać

na kolejny tom this man po PL czekam, o proś mnie cisza, Konsekwencje dziś nadrobiłam ( D. dzięki - uwielbiam Twoje tłumaczenia), Fixed kolejny 18.

Polećcie coś proszę - najlepiej garniturkowego i w wer. PL???

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 09:31   #4455
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambucza86 Pokaż wiadomość
Mój jamnik ZUZEK odszedł dziś do psiego nieba... los jest złudny, jednego dnia pozwala nam sie cieszyć po to, by drugiego pchnąc nas w rozpacz...
ojej przykro mi
Stary 2014-05-15, 09:57   #4456
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolin123 Pokaż wiadomość
Ja chyba po TM sięgnę po coś lekkiego bo ta trylogia to hardcore emocjonalny
Tak mówisz? Ja mam za sobą jakieś 40% 1 części. Ale Britta pisała mi, że jedynka nie jest rewelacyjna, dopiero potem się rozkręca.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Zanim zabrałam się za TM to taki miałam plan Nie sądziłam że ta książka jest tak emocjonalna. A z opinii Rinos wynika, że Tess to
też niezły rollercoaster będzie Więc umawiamy się na czerwiec
Kiedy ma być 3 cz. Tess?
Jak przeczytam całość TM to będę mieć porównanie i wtedy zdam Wam relację. Tess była bardzo dobra, ale za to dwójka ... . Mnie się podobała, bo w żadnej do tej pory przeczytanej przeze mnie książce nie spotkałam się z tym co było w dwóch częściach serii Monsters ( poza porwaniem - było w TDD i tym, że Q to garniturek).

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez rinos Pokaż wiadomość
Ja myślę że Arsena trzeba dać na czerwono . Co Wy na to?
Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Przemysle sprawe
Cytat:
...i chciałam napisać, że BARDZO się cieszę, że Arsen jest na czerwono ...
długo się nie zastanawiałaś Yasinisi
rinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 10:05   #4457
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Masumi11 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

Rinosku ja dziś wyjezdzam trzy dni baletów z dala od domu , miałam byc grzeczna, ale jak widze to ciacho to juz niczego nie jestem pewna ...

Co do This Man jest super
No to Hulaj Dusza pełną parą pamiętaj
Stary 2014-05-15, 10:07   #4458
karoolin123
Zadomowienie

Cytat:
Tak mówisz? Ja mam za sobą jakieś 40% 1 części. Ale Britta pisała mi, że jedynka nie jest rewelacyjna, dopiero potem się rozkręca.
Zaczyna się rozkręcać chyba jakoś w drugiej połowie jedynki. Na czym teraz jesteś?
Stary 2014-05-15, 10:08   #4459
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Jak przeczytam całość TM to będę mieć porównanie i wtedy zdam Wam relację. Tess była bardzo dobra, ale za to dwójka ... . Mnie się podobała, bo w żadnej do tej pory przeczytanej przeze mnie książce nie spotkałam się z tym co było w dwóch częściach serii Monsters ( poza porwaniem - było w TDD i tym, że Q to garniturek).

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

długo się nie zastanawiałaś Yasinisi
Co poradzic, ze mam do Was slabosc
Nie moglam odmowic skoro tak ladnie prosilyscie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 10:20   #4460
elatygrys
Zadomowienie

Cytat:

Joasiu
Łącze się z Tobą w bólu - gdyby mi żal kasy nie było to już dawno miałabym papierek w domu

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Dokładnie to jest po prostu bardzo poruszająca książka i nie można się obejść bez komentowania jej
mnie komentarze nie denerwują bardziej fakt że nie mam możliwości dorwania się do dalszej części
elatygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 10:27   #4461
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elatygrys Pokaż wiadomość
Łącze się z Tobą w bólu - gdyby mi żal kasy nie było to już dawno miałabym papierek w domu

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

mnie komentarze nie denerwują bardziej fakt że nie mam możliwości dorwania się do dalszej części
a po angielsku nie dasz rady ?
Stary 2014-05-15, 10:33   #4462
Mirabilka
Zakorzenienie

Ela a którego tomu this man PL nie masz?

Stary 2014-05-15, 10:40   #4463
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Brittko kochana w sensie nerwa mam na siebie że szkoda mi kasy na papier a za wersję ang również nie mogę się zabrać

uffffff nadrobiłam !!! jeden dzień absencji i 10 stron

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Ela a którego tomu this man PL nie masz?
Mirabilka czytałyśmy I tom po PL czyli połowę oryginału Ela zgadza się ?

Edytowane przez maggnolia
Czas edycji: 2014-05-15 o 10:42
maggnolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 10:47   #4464
Mirabilka
Zakorzenienie

ja czytałam polskie trzy tomy już - trójke mam prywatną jakby któraś chciała (papierowa)

Stary 2014-05-15, 10:50   #4465
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
ja czytałam polskie trzy tomy już - trójke mam prywatną jakby któraś chciała (papierowa)
a 2 masz w pdf ???
Skończyłam Pułapkę uczuć , bardzo piękna historia i bardzo szybciutko się czyta rzekła bym iż za szybko

Edytowane przez maggnolia
Czas edycji: 2014-05-15 o 11:03
maggnolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 11:07   #4466
Ilena
Zakorzenienie

Ja bardzo bym chciała poczytać i wiedzieć co było dalej po tym okropnym rozdziale, który przeczytałam, ale niestety czasu mało.
Pochwalę się chociaż, że już prawie napisałam pracę mgr. Została mi jedna strona z analizy finansowej przedsiębiorstwa i zakończenie, które w moim przypadku to jakaś straszna męczarnia
Stary 2014-05-15, 11:13   #4467
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:

Joasiu

Dzień dobry słoneczka
No właśnie narazie wytrzymuje ale strasznie mnie kusi dobrze ze mam jeszcze dużo zaległych książek

Wysłane z mojego I9505

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Co do Arsen tez myślę że jednotomowa powinna zostać

Wysłane z mojego I9505
joanna12afi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 11:18   #4468
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczyna się rozkręcać chyba jakoś w drugiej połowie jedynki. Na czym teraz jesteś?
zaginione pigułki Wieczorem będę czytać dalej.
rinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 11:26   #4469
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
a 2 masz w pdf ???
Skończyłam Pułapkę uczuć , bardzo piękna historia i bardzo szybciutko się czyta rzekła bym iż za szybko
Magnolia nie - wszystkie książkowe - trzeci został mi w domu

Stary 2014-05-15, 11:32   #4470
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnolia nie - wszystkie książkowe - trzeci został mi w domu
szkoda

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości