Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 17:51   #3391
Simran86
Raczkowanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

To beznadziejnie, że nie ma cen. U mnie na osiedlu jest też fajny sklep Kubuś z rzeczami i akcesoriami, ale tam jeszcze też nie dotarłam;-) oczywiście twierdzę, że na wszystko będzie czas, ale czas tak szybko leci, że chyba trzeba ruszyć te swoje 4 litery;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 17:51   #3392
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Kupilam warkę 0%, znalazlam w realu

Mo_onika_ikano teraz tego colway i tak nie kupie drogi okrutnie na moją biedną kieszeń...
co do rozciągania to się rozciągam w fitness klubie 3 razy w tygodniu,a cellulit to ja mam od lat w sumie...akurat na rower nie ma pogody więc nie jeżdze wiec nie sądze zeby to bylo to,na bieżni łapią mnie kolki więc za bardzo już nie wchodzę...w domu ćwiczę na biust,w fitness klubie sporo na ręce,ramiona... przed ciążą cwiczylam duzo więcej...
zastanawiam się czy jest sens kupowania w ogole jakis kremow na cellulit czy sobie odpuscic? po ciązy chcialabym zacząc znowu biegac, chodzic na saune itd moze mi troche zejdzie ech...zawsze mialam cellulit ale kurde no nie az taki!!a wody pije od lat dużo akurat
a na cellulit to naczytalam się mase artykulow,chodzilam obwinieta w te folię,robilam papki,smarowalam się roznymi kremami,basen,sport sauna... i co? skora mialam miękka gładka ale czy zmniejszyl mi sie cellulit?nie wiem
Moja kumpela tez mnie pociesza ze cellulit mi zejdzie po porodzie trochę... zobaczymy,moze rzeczywiscie to od wody ktora mi sie zatrzymala?mi gin mowil ze w ciazy to tak hormony buzują żebym sie niczym nie przejmowala,ani wagą anic bo nie mam na to wplywu ech

właśnie wcinam arbuza

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:03   #3393
ZygaEffka
Zadomowienie

w supher pharmie jest promocja na pampersy z kartą life style za 27 złoty maxi paka wydaję mi się że dobra cena..

Doczytałam że trzeba zrobic zakupy za 50 zł i mozna kupić jedna paczke , przy kazdym kolejnym 50 zl wydanym kolejną paczke... pffff
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-05-15 o 18:07
ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:04   #3394
Mo_onika_ika
Rozeznanie

I Twój gin ma rację kremy na cellulit......hmmm nie działają cudów. Tu potrzeba banki chińskiej, dermomasazu. Jeżeli miałas wcześniej a dużo cwiczysz to tluszczowy to chyba nie jest. Zresztą w ciąży każdej z nas coś nie pasuje jedna ma brodę, druga ciemne plamy, inna ręce jak małpa itp po ciąży dużo z ciebie zejdzie. Także i tak w trakcie nie da się nic zrobić oprócz dbania o kondycję skóry. I nie uzywalabym kremów na cellulit tych chlodzacych i rozgrzewajacych. Niby pobudzają krążenie czy coś ( nie bardzo w to wierzę) i nie wiem czy to bezpieczne w ciąży. Ale bańka chińska...bym musiała się dowiedzieć czy w ciąży można. Zabieg na początku bolesny, tani, i efekty jak dpa mnie fajne. Jak już się wie jak to robić to potem można samemu

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:08   #3395
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Spacerowka to xlander xs. Ogólnie jestem zadowolona.
Plusy: lekka, zwrotna, dość wysoka wytrzymała - dużo chodzę, codziennie od 10 do 20 km, często sa to szybkie marsze, tania.
Minusy: wnętrze budy ma jasny kolor - przy składaniu kółka dotykają tej części i ciągle sa brudne ślady, pałąk - ostatnio mała go wyłamała, a nie widzialam aby było go można dokupić.
Neutralne - kosz pod wózkiem siatkowy, mało pojemny, ale wszystkie wózki typu parasolka mają taki sam. Na stale mam przymontowana do wózka siatkę na zakupy i jest super.
Kupilambym go jeszcze raz
(no pomijając fakt, że rozmyślam nad wózkiem do biegania)

Dziękuję za opinię od jakiego wieku woziłaś w nim malucha? i właściwie dlaczego nie w tym 3w1?

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
bardzo szybko... ale to chyba dobrze, chociaz nie wiem , moze zatesknimy za swoboda
Mam nadzieje, ze kazda z nas urodzi w terminie, nie wczesniej... Nie mam na mysli 2 tyg wczesniej

aaaaaaaaaaaa zapomnialam kupic bulki tartej i mleka :<
ide do sklepu....
ale za to kupilam 2 szt. bodow
śliczne bodziaczki

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość

zbieramy się na szkołę. ciekawe jak to będzie boję się
resztę nadrobię potem
daj znać jak będzie po czego się dowiedziałaś
na samą myśl o szkole rodzenia mam dreszcze... a u nas powoli też ten temat się pojawia... matko... bardzo się boję.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:08   #3396
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
I Twój gin ma rację kremy na cellulit......hmmm nie działają cudów. Tu potrzeba banki chińskiej, dermomasazu. Jeżeli miałas wcześniej a dużo cwiczysz to tluszczowy to chyba nie jest. Zresztą w ciąży każdej z nas coś nie pasuje jedna ma brodę, druga ciemne plamy, inna ręce jak małpa itp po ciąży dużo z ciebie zejdzie. Także i tak w trakcie nie da się nic zrobić oprócz dbania o kondycję skóry. I nie uzywalabym kremów na cellulit tych chlodzacych i rozgrzewajacych. Niby pobudzają krążenie czy coś ( nie bardzo w to wierzę) i nie wiem czy to bezpieczne w ciąży. Ale bańka chińska...bym musiała się dowiedzieć czy w ciąży można. Zabieg na początku bolesny, tani, i efekty jak dpa mnie fajne. Jak już się wie jak to robić to potem można samemu

Raz sie kiedys posmarowałam jakimś kremem z evelyn 3 d coś tam i jak mi przypiekło dupe to myslalam ze to juz koniec... nie wiem z czym to było ale chyba z jakimś chilli
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-15, 18:16   #3397
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Więc sprawdziłam swoje notatki. Dozwolony jest masaż bańka chińska w ciąży. Ale ud i bioder byle nie za wysoko. No i delikatny. A nie z dużym zasysaniem poogladaj filmiki na yt i może stwierdzisz że sama będziesz potrafiła to kup bańki w aptece i do dzieła to nie duży koszt a fajnie działa. No ale skóra musi być nawilzona bo to nie tylko na cellulit ale też rozciąga skórę to może więcej rozstepow na tylko udach i biodrach unikniesz

Mój kalendarz ciąży

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 18:17   #3398
aa2
Zakorzenienie

kurde u was tez taka beznadziejna pogoda?
jak mąz wrócił z pracy to sie normalnie w ramach relaksu na zakupy domowe wypuściłam

normalnie nudy jak nie wiem
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:20   #3399
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
jak mąz wrócił z pracy to sie normalnie w ramach relaksu na zakupy domowe wypuściłam

Wcześniej było aż ciemno a teraz jest pięknie... słonko i w ogóle pełno ludzi na dworze. A ja nie mam z kim iść a z psem mi się nie chce

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:35   #3400
małaPaulina
Wtajemniczenie

Mo_onika_ika chyba bym nie umiala postawic baniek,zreszta ani na brzuchu sie nie poloze ani nic ale wiem ze moja kolezanka sobie stawia bańki na dupsko,muszę ją spytać
ZygaEffka ja miałam te chłodzące z eveline ale wkrecałam sobie ze to cos daje

Stary 2014-05-15, 18:41   #3401
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Wcześniej było aż ciemno a teraz jest pięknie... słonko i w ogóle pełno ludzi na dworze. A ja nie mam z kim iść a z psem mi się nie chce
no ja sama wyskoczyłam, mały został z tatusiem a ja w spokoju sobi epo sklepie połaziłam
ide go połozyc spac to bede miała troche luzu dla siebie, dziś w plani ekąpiel z pianką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 18:51   #3402
małaPaulina
Wtajemniczenie

ej ta warka 0% na pewno ma 0%??ja jestem pijana

Stary 2014-05-15, 19:05   #3403
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię od jakiego wieku woziłaś w nim malucha? i właściwie dlaczego nie w tym 3w1?
Nie pamiętam od jakiego wieku, chyba od 8 miesiąca. A po tako jumperze mieliśmy jescze przez chwilę używana spacerowke chicco, która dostałam od sąsiadki. Potem jiŻ parasolke.
Spacerowka Tako jest masywna - jak wszystkie tego typu wozki, wolałam coś lżejszego

Cytat:

Przynajmniej nie pada

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:07   #3404
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

Tez po jej wypiciu odniosłam takie wrażenie ale mysle ze to podswiadomość
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-15, 19:10   #3405
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pamiętam od jakiego wieku, chyba od 8 miesiąca. A po tako jumperze mieliśmy jescze przez chwilę używana spacerowke chicco, która dostałam od sąsiadki. Potem jiŻ parasolke.
Spacerowka Tako jest masywna - jak wszystkie tego typu wozki, wolałam coś lżejszego

Przynajmniej nie pada

no własnie u nas teraz od ok 17 ciagle pada

aaa w ogóle Latte jesteś jedyną Zosią na watku?
jak tak to wszytkiego co najlepsze
Stary 2014-05-15, 19:15   #3406
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

I moja Zośka w brzuchu
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-15, 19:17   #3407
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezeli ma napisane 0% to moze zawierac w sobie alkohol jezeli.ma napisane 0,0% to juz nie.niby nic ale robi duza roznice. Przeczytaj etykiete z tylu.

Stary 2014-05-15, 19:18   #3408
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
I moja Zośka w brzuchu
Stary 2014-05-15, 19:20   #3409
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Jezeli ma napisane 0% to moze zawierac w sobie alkohol jezeli.ma napisane 0,0% to juz nie.niby nic ale robi duza roznice. Przeczytaj etykiete z tylu.

jest 0,0%

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 19:24   #3410
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję Asiu bardzo
Dziś bardzo aktywnie Spędzam ten dzień jednak dałam rady, 3 pralki prania, generalny porządek w sypialni, ugotowalam Mamusi rosołu i tyle siedzę i wcinam pierniki uszatki oglądając wspólną. czytam Was w każdej wolnej chwili
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:25   #3411
ZygaEffka
Zadomowienie

Jest na pewno zero procent bo gdyby był choć gram alko musieli by o tym na pisać
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-15, 19:32   #3412
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Któras pisała o klujacym bólu z prawej strony brzucha...gdzie ten ból był? Bo mnie coś zaczęło kluc i się zaczynam martwić...

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-05-15, 19:33   #3413
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Hejcia.
Już kiedyś wspominałam, że mam bratanka Filipa. Nawet wczoraj i przedwczoraj była tu o nim mowa. Zdrobniamy przeróżnie Filipek,Fifi, Filipcio, Filipunio, Filipuniek, on jak był mały to mówił: jestem Sipi
U mnie w domu wszyscy prócz taty mamy po dwa imiona, u męża natomiast wszyscy mają po jednym. Moi bratankowie mają: Dominik Piort, Filip Jakub i teraz w lipcu przyjdzie na świat brat Filipka, ponoć Szymon Leon. Leon po dziadku bratowej, bo był naprawdę wspaniały dla nich.
U mnie teściowa od początku obstawiała u swoich dzieci, że gdzieś trafi się Zosia, bo siorka męża bardzo chciała Zosię (po babci), a ma 3 synków już Potem jedna męża bratowa była w ciąży i teściowa ręce zacierała na wnusię, ale wyszedł Krzyś. Obecnie kolejna bratowa męża w ciąży i też było, że "ojjj nadzieja w Martynce", a tu ma być Franuś. Zatem teraz na mnie wszyscy patrzą i mi kibicują, ale ja żartuję, że jak siorka męża chciała Zosię to niech próbuje 4 raz może jej się uda, a ja jej imienia zabierać nie będę. Zawsze mogę dać oryginalnie po swojej babci : Gertruda Ostatnio dowiedziałam się od bratowej męża, że jej babcia miała na imię Onufryna

Latte, dobrze, że już jesteście szczęśliwie w domku
No fakt, tyle tych imion, że ciężko się zdecydować. U mnie np. prababcia miała na imię Amalia, nie Amelia i niby jedna literka, a już nie to samo co ta ostatnio dość popularna Amelka My czasem rozmawiamy o imionach, ale ja tam czekam połówkowego, może dziecinka zechce się pokazać to już bym wybierała w konkretnym kierunku. Mam nadzieję,że odetchnęłaś przez nockę i dziś ładnie się przywitasz z mężusiem No i śliczny brzuszeczek
Hehe, fajne skojarzenie z ta Antoniną, zapomniałam o tej piosence: Piejo kury, piejo
U nas od kilku dni to jest domowym hiciorem - chyba z reklamy H&M :
http://www.youtube.com/watch?v=ux7nA8GHvZo

Mecia, aaaale lista zdrobnień, muszę pokazać to dla naszego Filipka no i samej może mi się kiedyś przyda.
Mam znajome, które obecnie mieszkają zagranicą i jedna ma synka Philipa, a druga Nathana.

Misstic, ja mam braci Andrzeja, Mariusza i Krzysztofa. Fakt chłopaki już dorosłe i mają swoje rodziny. A nasz Andrzej to taki Andziuś i raczej z tych wszystkich Andrzejów co znam to są świetne chłopaki.
Słońce, a ty kiedy masz teraz wizytę, bo widzę, że piszesz, że też jeszcze nie znasz swojego lokatora .?

bezaczek7, to se chłopaczyna wymyślił sztuczkę z chowaniem jajka A widzisz, to imię cię już prześladowało od jakiegoś czasu i masz swojego Piotrka Co do piersiątek to się nie wypowiem, bo ja u siebie nic podobnego nie zaobserwowałam. Widzę tylko, że są większe, cięższe, brodawki pociemniały z lekka, no i smaruję cycoszki wieczorem zwykle, bo ogólnie mam suchą skórę.

anesh_ czy zdecydujesz się dodatkowo to połówkowe czy nie - musi być wszystko dobrze choć wiadomo, że dla pewności chciałabyś zerknąć tak konkretniej. Moja wizyta też ostatnio trwała króciutko. Podpytywałam o płeć to jakby mnie zbywał, bo teraz połówkowe będzie to dokładniej się wszystkiemu przyjrzy. Z drugiej strony taka sytuacja uczy mnie cierpliwości i pokory, czekam jeśli trzeba

Monika, wiem co znaczy wygodne łóżko. Nasz materac też wygodny jest, a u teściów kupiliśmy sobie tam do pokoiku kiedyś zwykłą kanapę, bo póki co, były pokój męża nadal jest nasz, jak przyjeżdżamy tam nocować. Taki niewypał ta kanapa,że szok. Mąż się śmieje, że czeka aż ciepło będzie i wywali ją przez balkon z piętra. Twarda, wyrobiła się, jakieś żelastwo z niej wystaje, że głowę można sobie rozwalić,bo zawiasy nie są zabezpieczone żadną gąbką i dosłownie pod ręka czuć jak wystają spod obicia... masakra Udanych zakupów, no i jak czujesz taką potrzebę WALCZ dzielnie o Maksa

U mnie dziś trochę pochmurno, ale lecę zaraz też się zbierać na podbój miasta, jakieś zakupy małe itp itd. Alem naskrobała, macie lekturkę
Tak się wydaje, ale ja tez jak zniknę na trochę to potem wchodzę, a już kilka stron na plusie i mam czytadło No i fajnie, bo co i rusz są jakieś nowinki, porady, wspólnie rozwiązywane problemy, bożenkowo-łóżkowe opowieści
Tego nam teraz trzeba, wygadać sie o wszystkim i o niczym. A jak już mówiłyście, kto zrozumie nasze bolące piersi, rosnące biodra czy tyłki, rozstępy, cellulit, jak nie druga przyszła lub już praktykująca mama. Dobrze, że JESTEŚCIE
Ja kochana mam jutro w końcu wizyte i te usg połówkowe Nie mogę się już doczekać

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46462377]Dzień doberek

No to jest chore... Ja zanim trafiłam do mojej ginki która przyjmuje tylko prywatnie, 'zaliczyłam' 5 innych ginekologów - 2 babki i 3 facetów, a co! Ale jak trzeba było leczyć nadżerkę to i tak musiałam chodzić prywatnie. A co to usg dowcipne dowiedziałam się dopiero w tamtym roku, jak właśnie trafiłam do mojej ginki na wizytę kontrolną z informacją, że chcemy starać się o dziecko. Dlatego koleżanki probowały mnie namówic na ginekologa z nfz w ciąży, ale się zraziłam i podziękuję.
Zmieniłam jednak stomatologa prywatnego na takiego tez z nfz i jestem mega zadowolona. Facet super konkretny, teraz w ciąży tez leczył mi zęba i praktycznie nic za to nie zapłaciłam, bo w ciąży leczenie jest w sporej części refundowane. I da się z NFZ? Da się, trzeba tylko odrobiny dobrej woli lekarza

Koleżanka ma Filipka i mówią na niego głównie Fifi i Fifik

Śliczny brzuchol

NATALUSIA14, Misstic ja dostałam paczkę po 3 tygodniach. Trzeba było przy rejestracji zaznaczyć, że się chce otrzymywać od nich prezeny i podać adres Borówki widziałam też wczoraj w Biedronce, po 5,99 za takie pudełeczko. Były też nektaryny ale nie ładne, nie pamiętam ceny Ale dobrze że zaczyna się sezon tych pysznych owoców trzeba się przerzucić ze słodyczy na nie dla dobra naszych dup

Jeszcze nie doznałam tej wątpliwej przyjemności, ale kiedyś podpytywała lekarza i zwróciła mi uwagę, żeby nic z cyckami nie robić jeszcze, to znaczy nie ściskać, nie masować sutków, jak cos ma lecieć to niech leci, ale nie pomagać temu Nie wiem jak to powinno wyglądać, ale ta czerwona wydzielina mnie mocno zdziwiła Pewnie to nic takiego, ale popytaj położnej czy gina

Łazanki Mi ostatnio dziewczyny smaka narobiły

Ale paskudna pogoda... Kurde, gdzie ta piękna wiosna? Wczoraj byłam na zakupach, oglądałam ciuszki dla małej ale na nic się jeszcze nie skusiłam. Zobaczę pierw co dostanę od szwagierki.
Czuję dziś taka niemoc że szok... A mam w planach dokończyć pranie, posadzic ten koperek i pietruszkę i zrobić porządek z gratami w pokoju - kupiłam te pudełka tekturowe ozdobne i czas się wziąć do roboty.
Wczoraj nasz świadek oznajmił nam że się zaręczył i za rok w październiku ślub Super facet, świetna dziewczyna, baaardzo się cieszę I może uda nam się tam już z małą pobawić [/QUOTE]

Ja z wyborem ginka nie miałam dużego problemu ale postawiłam na prywatnego i na razie nie żałuje. Natomiast jeżeli chodzi o dentyste to TYLKO prywatnie! Tak się zraziłam do tych na nfz że mam poprostu uraz.. Wiem, że są jeszcze dobrzy lekarze na kase chorych, jednak ja niestety na takiego nie wtrafiłam. A tak to daje pieniądze i siedzę spokojnie na fotelu, do tego wiem, że mam fachowo zrobione. Może jeszcze kiedyś znajdę takiego na nfz i polecze bardziej te ząbki.

Co do rejestracji to pozaznaczałam to co trzeba było Także może jeszcze coś przyjdzie a jak nie to trudno. Zawsze jest you tube i muzyczka z niego hehe

A na łazanki narobiłam ochoty ja Jak w niedziele upichciłam to jedlismy przez 3 dni i jeszcze zamroziłam. A miało mi wyjść mało

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 19:35   #3414
maga9
Raczkowanie

Cytat:
Mo_onika_ika chyba bym nie umiala postawic baniek,zreszta ani na brzuchu sie nie poloze ani nic ale wiem ze moja kolezanka sobie stawia bańki na dupsko,muszę ją spytać
ZygaEffka ja miałam te chłodzące z eveline ale wkrecałam sobie ze to cos daje
Tylko sprostowanie-te banki chinskie to sie nie stawia,sa gumowe,roznej wielkosci(male delikatniejsze,wieksze mocniejsze)masuje sie nimi okreznymi ruchami i zasysa sie mocniej badz slabiej.dzialaja fantastycznie,tani sposob na cellulit,bo czy calkiem zejdzie to nie wiem ale u mnie duzo zeszlo a mialam robione przez 2 tyg.super na bole kregoslupa(tzowi robie czasem,mowi ze bardzo pomaga).
maga9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:35   #3415
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Asiu bardzo
Dziś bardzo aktywnie Spędzam ten dzień jednak dałam rady, 3 pralki prania, generalny porządek w sypialni, ugotowalam Mamusi rosołu i tyle siedzę i wcinam pierniki uszatki oglądając wspólną. czytam Was w każdej wolnej chwili
Jak tam kochana mamusia się czuje? Lepiej już troszkę?

Cytat:
Tak Paulinka ty samą myslą o piwku się upiłaś hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-15, 19:37   #3416
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witeczka

Żeby nie było, cały dzien mnie na kompie nie było

Byliśmy w tym sklepie, oglądałam wózki, kilka marek było, a ja rzuciłam sie na wózek maxi cosi 3 w 2, ale tak powoziłam i troche lipa a reszty marek nie znam, wiec nie oglądałam Oglądałam moje upatrzone mebelki dla małego i niestety na moje 5 m 2 nie wejdzie wszytsko to co chciałabym
Ale w sobote jedziemy do wielkiego marketu tylko dla dzieci własnie z pokoikami i wózkami, wiec moze z czyms wrócimy
Wogule tż chciał mi dzis juz kupic laktator - po niemiecku : pompka mleczka z aventu i butelki, ale powstrzymałam go , bo z tym to zdąrzę
Zrobiłam zdjęcie pokoiku, ale wstawie jutro bo dzis padam

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:38   #3417
Misstic
Wtajemniczenie

Własnie zjadłam domowej roboty frytki Mmm dobre były
A i dzisiaj już opierdzieliłam opakowanie borówek

Byliśmy na zakupach i kupiłam te nektarynki są w tesco za 3,99 i borówki w lidlu również za 3,99. Do tego mam jeszcze bananki i jabłka w lodówce a więc jestem zabezpieczona

Madzia ja uwielbiam siedzenie w wannie Ale z taką mega gorącą wodą, że jak wychodzę to wyglądam jak rak Niestety w ciąży nie można się aż tak gotować więc trochę cierpie hehe Ale daje rade

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-15, 19:41   #3418
nmartyna
Zadomowienie

Witam się po krótkiej przerwie

Nie było mnie dwa dni a tu tyle stron do nadrabiania... Nie chce mi się

Wczoraj byłam w odwiedzinach u koleżanki (rodziła miesiąc temu). Malutka jest cudowna!!! Tak spokojnego dziecka jeszcze nie widziałam
Jak się urodziła miała 53 cm i 2950g, więc maleństwo. Kochana jest...

Meżulek kolacyjkę robi ( ) to ja skorzystam z okazji i szybciutki prysznic wezmę :P

Aaa i widziałam, że nie dostałyście tych paczuszek z bebiprogram? Sprawdźcie na Waszym koncie czy podany jet adres, bo u mnie nie było i dopiero jak podałam to paczka przyszła.
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:42   #3419
Latte88
Zakorzenienie

Dzięki Martus, już jest dużo lepiej, dziś była dieta zastosowana lekkostrawna, i nic tak dobrze nie wyciąga choroby jak własne łóżko. Wczoraj przyszedł glossybox i powiem Wam, że jestem zadowolona. Zaraz będę wstawiać na blog.
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:45   #3420
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Witeczka

Żeby nie było, cały dzien mnie na kompie nie było

Byliśmy w tym sklepie, oglądałam wózki, kilka marek było, a ja rzuciłam sie na wózek maxi cosi 3 w 2, ale tak powoziłam i troche lipa a reszty marek nie znam, wiec nie oglądałam Oglądałam moje upatrzone mebelki dla małego i niestety na moje 5 m 2 nie wejdzie wszytsko to co chciałabym
Ale w sobote jedziemy do wielkiego marketu tylko dla dzieci własnie z pokoikami i wózkami, wiec moze z czyms wrócimy
Wogule tż chciał mi dzis juz kupic laktator - po niemiecku : pompka mleczka z aventu i butelki, ale powstrzymałam go , bo z tym to zdąrzę
Zrobiłam zdjęcie pokoiku, ale wstawie jutro bo dzis padam
tż dobry
widze humorek dopisuje

Latte wszystkiego najlepszego!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości