|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
oponki są od slodyczy
też należe do grupy tych z oponką ale teraz zaczęłam wchodzić na diete poludniowych plaż i oponki wyparują
|
|
#1862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rowniez uwielbiam Angeline Co do stopy- to naprawde nic wielkiego , a fotka jest w watku bladolicych, w poscie 522 ![]() Cytat:
------------------------------------------------------------------------------- Co do metryki-juz wielokrotnie pisalam, ze jestem wieza : 181cm, stopa 41, rozmiar 38, figura- typowa klepsydra. Reszta ujawni sie na zlocie ![]() Moge napisac tylko, ze jesli zobaczycie kobiete o wzroscie 190cm (obcasy- na ktorych szaleje jesli wychodze gdzies bez malzonka ), odziana w czern (nawet podczas najwiekszych upalow ), z gladkim blond kokiem (pomimo, ze mam wlosy do pasa, upinam je w ciasny kok- tak czuje sie "swobodniej" )- to bede moi ![]() -------------------------------------------------------------------------------------- Pachne dzisiaj mieszanka BC i Sequoi CdG (ktora w koncu do mnie doleciala -------------------------------------------------------------------------------------- Nevado- glosuje na zdjecia 2 i 3 |
|||
|
|
|
#1863 |
|
Raczkowanie
|
nevado, jestem za 3 w górnym rzędzie
|
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
Rose Absolue YR było wczoraj z miniaturki - tak mnie wzięło, że zamówiłam 50-tke.
L LL dzisiaj od rana - bardzo lubię tę słoną wanilię. |
|
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie
Osobiście to zdjęcie też wpadło mi w oko, ponieważ w sumie w chwili robienia tego zdjęcia leżałam sobie potulnie na moim wiklinowym łóżeczku i wizażowałam![]() Także zdjęcie pasuje mi tu do czynności, no i w sumie fajnie wygląda po zmniejszeniu Zaraz coś pokombinuje i wrzucę w avatarek - oby mi się udało ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję!
|
#1866 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A Twoje stópki widziałam we właściwym wątku - ale to chyba 36, nie 139? Chciałabym sie nauczyć robić francuski pedicure - na dłoniach mi wychodzi bez problemu, a do stóp jakoś nie mam cierpliwości...
|
|
#1867 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byłaś lepsza ode mnie. Ja ważyłam 44kg przy 164cm. Na koniec LO. Pamiętam jak dziś, wybrałam się po czarną sukienkę na zakończenie roku. Założyłam i... nie chciałam wyjść z przymierzalni. Pierwszy raz naprawdę siebie zobaczyłam. To był żałosny widok... ![]() Nigdy więcej! Cytat:
Gorzej z kieckami, czasem pasują biodra, a w pasie klapa, za ciasno. A o biuście to już szkoda gadać. Co ja się namierzę, żeby w coś wejść to moje... 95cm w obwodzie i nie ma bluzki na mnie. Czasem trafię w 5ym, czasem w 20ym sklepie, czasem wcale. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kilogramami całe życie żarłam słodkie i nie miałam oponek. Teraz jem słodkiego mniej, bo szamam magnez i nie czuję aż takiej potrzeby, a opony są. Moja matka nigdy słodyczy nie jadła i też się nieźle rozwija w tych miejscach. Dodam, że zaoponiłam się po wspólnym zamieszkaniu z pewnym panem. Tak to chyba bywa zwykle... ![]() Śniadanka o 11ej, kolacyjki o 23ej, pizza, McDonald, a to zapiekanka, a to pierożki, spasłam i siebie i jego. I głowę daję, że to od ilości i pory żarcia. Ale mi to pasuje.
|
||||||
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado zdjecie nr 2 jest swietne, takie tajemnicze... do avatara nadaje sie jak najbardziej.
![]() Eenax, tez mam garbaty nos Po mamie ![]() Rozmiarowo jestem spora, stopa wielka 40-41, wzrost 173, rozmiar ubran gora 38-40, dol 40-42 ![]() Nie pachne. |
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od tych rozmów o rozmiarach
ja mam teraz taką ochotę na pizzę, że się zaraz skończę Robią u nas boskie sosy i jestem uzależniona od czosnkowego, na samą myśl Navado wiesz ostatnio zastanawiałam się jak wyglądasz , a w moim przypadku to już nawet na zmianę orientacji za późno Najbardziej podobają mi się zdjęcia 1,2,3,4 Gdybym miała wybierać na Avatar dałabym 4, ale wszystko też zależy od tego jak zdjęcie będzie wyglądało w takim pomniejszeniu.
|
|
|
|
#1870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie się nie zgodzić
Słodyczy nie jadam od lat (mogłyby dla mnie nie istnieć), a oponka i boczki są ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja niestety nie wytrzymałam za długo "plażowania", ale on zgubił już jakieś 3 - 4 kg
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtórzę za innymi - śliczna z Ciebie dziewczyna .Cytat:
Eenax - cudna charakterystyka .PS Biustonosz noszę w rozmiarze 80 E (przed ciążą 75 E i sylwetka w kształcie klepsydry), a w "talii" mam 105 cm
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, to ogólnie węglowodany są winne - pieczywo, makarony, kluski, wszelkie mączne rzeczy. Słodycze też. Ja słodyczy jadam bardzo mało, nie ciągnie mnie (mówisz że to magnez? ja też szamam bo bez niego mam skurcze). Za to kocham pieczywo i makaron Aleć się ostatnio ograniczam z tymi przysmakami na rzecz białka.
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1874 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nevado - jesteś oszałamiająco i przygnębiająco (dla zazdrośników takich jak ja) urodziwa. A ja po złamaniu. ![]() Cytat:
Gdzie nie zmierzysz, tam masz inny rozmiar: w pasie mam poniżej 32 i nic, ale to nic kupnego nie jest tam dopasowane, w biodrach około 34, za to w biuście nie wchodzę w standardowe 38. Kup tu dopasowaną sukienkę (nie mówię o elsatycznych futerałach z lycrą, tylko o sukienkach)... Pachnę Bvlgari Black i mleczną odżywką do włosów. Podoba mi się.
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Wazny jest dobry punkt oparcia dla dloni z pedzelkiem i dla malowanej stopy- bezruch jest niezbedny ![]() Podczas malowania w ogole nie zwracam uwagi na to, ze "wyjezdzam" poza paznokiec i maze po skorze (ktora latwo "oczyscic" zmywaczem ), a skupiam sie na tym, jaki paseczek wychodzi na samym paznokciu. Tym oszczedzam sobie troche nerwow ![]() ![]() Na fotce jest lakier 36 Demoniku- dziekuje a komplement, az sie zarumienilam ![]() Nevado- fotka, nawet zmniejszona wyglada swietnie |
|
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Tyje się od tego co właśnie jem a nie jakichś skromnych słodyczy czy kawałeczka pizzy
Efekt moich kulinarnych impowizacji jest świetny. Może mam jakiś ukryty talent kulinarny
|
|
#1877 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Sport nie tylko rzeźbi sylwetkę, poprawia kondycję, ale i przemianę materii, i krążenie, i nastrój... Daigee - gdzie się podziała ta śliczna dziewczyna z Twojego awatara?
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
Beztrosko unoszę się w powietrzu w bańce mydlanej CK be
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W awatarze jest teraz nie mniej śliczny Michael Buble, w którym durzę się na zabój
|
|
|
#1880 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Wtajemniczenie
|
Serdecznie dziękuję za masę komplementów
mam się do czego doczepić ![]() ![]() W każdym razie wklejam kolejne fotki tym razem sfotografowany niedawno AIR FORCE ONE nadlatujący na lotnisko w Gdańsku nad moim ogródkiem z Georgem Bushem na pokładzie - ciekawe czy widział jak do niego machałam hehe![]() Na kolejnej fotce oryginalny bolid formuły 1 Roberta Kubicy ,który stał ostatnio w CH Manhattan w Gdańsku Powiem szczerze ,że myślałam iż bolidy są większe a tutaj taka mała zabawka z dużymi kołami
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam fotki bolidu Kubicy, ale takie z ubiegłego roku, kiedy był w Warszawie
Na Twoich bez porównania więcej widać, na moich są kawałki bolidu prześwitujące między tłumem gapiów
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Stęskniona wizażowania wpadłam do domu- tu wreszcie mam internet!
Czym pachniałąm dziś? Black Cashmere. Ale było dośc zimno i zapach nie był taki piękny jak w cieplejsze dni. Z kolei na nadgartku mam Jardins de Bagatelle- wstapiłam na dwie minutki do salonu Guerlain. Kwiaty. Kwiaty. Kwiaty. Czy one muszą być takie piękne? Czy muszą? czy muszę znowu chorować na następny zakup??? |
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi do głowy przyszło tylko: pfff, debile.
Cytat:
![]() Wiecie, nie miałam ochoty zagłębiać się w ten trzystronicowy OT, jak zobaczyłam te wszystkie śliczne kobitki na zdjęciach, to już w ogóle się dobiłam. Streszczę się: Wg mnie najpiękniejsze kobiety to Keira Knightley, KT Tunstall, Tori Amos, Sophie Marceau, Helena Bohnam-Carter, a z polskich gwiazd: Kalina Jędrusik, Anja, Anna Dymna i Elżbieta Starostecka... Miałam się streścić, i proszę co z tego wyszło (; Co do wyglądu: jak już wspomniałam, mam 165cm w kapeluszu, noszę rozmiar 36 i wcale nie uważam, że to mało - ba, twierdzę że w samej bieliźnie wyglądam podejrzanie za grubo jak na rozmiar 36. W ogóle ja mam jakoś narąbane pod kopułką - z jednej strony jak słyszę, że znajoma chce się odchudzić, to wybijam jej to z głowy do skutku, oburzając się, że chce stracić swoje śliczne, kobiece kształty - a z drugiej sama czuję się jak wielka, biała, gruba kluska i koniecznie chcę schudnąć, mimo że wszyscy dookoła twierdzą, że jak jeszcze schudnę, to zniknę Ostatnio nie jestem na żadnej diecie, nie ćwiczę, nie trenuję (więcej Wojtka nie ujrzę, chlip); ale nie tyję. Zżera mnie stres i deprecha. W liceum tą metodą zjechałam z rozmiaru 40 do 36 - chyba w dwa tygodnie. Sabbath - znam ten ból, kupno sukienki to dla mnie trauma. Dupka w 36, talia w 34, biust w 38. Między innymi dlatego chcę trochę schudnąć, bo póki co z miseczki B idiotycznie się wylewam Poza tym spałam dzisiaj 14 godzin i wszystko jest jakieś dziwne. Pachnę Tea Rose, bo przelewałam sobie trochę do podręcznego atomizerka.
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana neoneczko - masz dokładniuśko tak jak ja Dziewczyny fajny się dziś zrobił offtopik - szkoda, że mnie nie było, ale wiecie, zaczęło się znowu - na szczęście narazie wszystkie badania wychodzą ok. więc jesteśmy dobrej myśli. Co do pięknych kobiet to widzę ze mam podobny gust do Sabbath - Angelina jest piękna - mój małż tak niestety nie uważa - nie podobają mu się jej usta - głupi jakiś .... MM - piękna kobieta - o tym tłuszczyku to nie było, ze za gruba tylko ponętna - chciałabym tak wyglądać Może gdyby nie moje sadełko na brzuszku ..... eeehhhhh ![]() tematycznie - wracając ze szpitala od Malucha wstąpiłam do perfumerii i pachnę sobie dzisiaj M7 - piękny zapach - tylko mam takie pytanie : KTO WYMYśLIł, żE ON MA BYć MęSKI ?? NIEROZUMIEM .... PS. Dodam jeszcze, żem troszkę biuściasta bom karmiąca i stąd ta 40tka w bluzeczkach. |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 | |||
|
Wiedźma
|
Tacy ludzie często odreagowują w ten sposób kompleksy i krytykują nie osoby naprawdę nieestetyczne, tylko próbują ośmieszyć takie, którym czegoś zazdroszczą. Warto o tym pamiętać, zanim zaczniemy wpadać w kompleksy.
Cytat:
Podoba mi się jeszcze mnóstwo innych pań (m.in. Monika Belucci i Angelina Jolie), ale te dwie wymienione jako pierwsze to mój ideał silnej kobiecości z charakterem. Cytat:
Cytat:
), naprawdę sporej pojemności płuc (spadek po wyczynowym pływaniu) i talii nieco powyżej pół metra nic nie jest na mnie dopasowane, a na wdechu wysadzam wszystkie guziki w rozmiarach do 38 włącznie. Rachelko, pospałaś może trochę za mnie?
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny wyjątek - Keira. Przyczyna całej masy moich kompleksów.Dzisiaj mogę się postarać
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Przebijam Was wszystkie
I proszę się nie skarżyć. Ja się tak skarżyłam i pewna babeczka mi powiedziała, że za karę powinnam być gruba jak beczka to wtedy docenię, co mam No i patrz - prorok jakiś, cy cóś? ![]() Wykrakała Nevado, uuuułaaaa ![]() Btw. Keira mi się podbała, ale teraz jest chuda jak szkapa, przez co zrobiła jej się taka "mocna" szczęka - wiecie, co mam na myśli
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj moje Chocolovers wzbudzily powszechny zachwyt w pracy, wiec dzisiaj Pink Sugar im zaserwuje.
Zlalam sie do pepka. Odpowiednio duzo korektora, fluidu itp i mysle, ze moje zwloki nadaja sie do wyjscia ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Szkoda.
, a fotka jest w watku bladolicych, w poscie 522 

Najbardziej podobają mi się zdjęcia 1,2,3,4

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a tutaj taka mała zabawka z dużymi kołami