![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dot: toksyczny trójkąt
Cytat:
![]() Przed sprawą był u mnie , rozmawialiśmy. On nie chce tego rozwodu, złożył o rozwód żebym wycofała alimenty ![]() A następna, bardzo istotna sprawa. Mówię do niego, że jak wróci to ma mi obiecać, że nigdy w życiu pod żadnym pretekstem tam nie pojedzie. Ok. Następnego dnia (pewnie po naradzie z mamusią) mówi mi, że to jest chore żebym mu zabraniała! Bo to jest tak jakby on mi zabronił jeździć do mego domu rodzinnego. O, wow. Farmę stawia na równi z domem rodzinnym. Nie ma szans, nie jest w stanie zrezygnować. Odcięłam się. Spotykamy się w sądzie za niespełna 2 tygodnie. Ps. Znów słabo śpię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dot: toksyczny trójkąt
Cytat:
Moge ci tylko z boku powiedziec ze moim zdaniem nawet jakby zgodz sie na wszystkie twoje warunki to nie ma sensu wrqcac. Bo z tego co piszesz jego zgody sa malo wiarygodne i jestem pewna ze by je zlamal. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#363 |
Konto usunięte
|
Dot.: toksyczny trójkąt
Nie daj sie omamic temu facetowi! Nie, nie zmieni sie. Wasz zwiazek nie ma przyszlosci, a on obiecuje Ci zlote gory. Pomysl, gdyby naprawde mu zalezalo, zachowywalby sie tak? Nie, normalny czlowiek tak sie nie zachowuje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Wielce Szanowna Pani
|
Autorko, co rusz wracam do Twojego wątku zobaczyć co nowego u Ciebie i jak się sprawy mają
![]() Nie daj się temu padalcowi! Nie wierz nawet w jedno jego słowo, chłopczyk jest patologicznie niezdolny do życia bez mamusi. Trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że poukładasz sobie wszystko koncertowo, będziesz szczęśliwa z synem, a ten Twój były obrzydliwiec będzie siedział z mamusią i się zastanawiał co nie wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Zadomowienie
|
No, po wczorajszym spotkaniu w sądzie miałam kiepski nastrój. Naprawde to są takie emocje i przeżycia, których nie da się opisać i nikomu nie życzę. Poszłam później do pracy, do końca siedziałam struta i dziękowałam Bogu, że dostałam pracę, bo w domu bym chyba wyskoczyła z balkonu.
Cytat:
![]() Cholera, no. Jeszcze zgłosiłam się, że napiszę prezentację na najbliższy zjazd. A nie mam kompletnie czasu. Wstaję o 7 , wybieram się, później Małego, do żłobka, do pracy, do żłobka i w domu jesteśmy ok. 18. Obiad, pranie, prasowanie, kąpiel i spać. W kółko to samo. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że dziecku poświęcam za mało czasu, że prawie cały dzień siedzi w tym żłobie. Więc nawet jak wrócimy i chwilę bym mogła na coś poświecić, bo Mały np. siedzi grzecznie, wolę zwyczajnie się z nim pobawić czy go przytulić. No to dziś pisałam z nim prezentację na kolanach, bo marudny. Wysłałam pani doktor, zobaczymy co odpisze. M A S A K R A. Nie wiem jak ogarnę ten semestr, nie wiem. Najgorszy rok w moim życiu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Konto usunięte
|
Dziś najgorszy. Za jakiś czas stwierdzisz że jeden z najlepszych. Odcięcie nie jest przyjemne ale patrząc na całą sytuację przemęczysz się teraz a potem odetchniesz już na spokojnie. Masz wsparcie w rodzicach, rodzinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maluch chory. Z niedzieli na poniedziałek prawie nie spał, cały czas płakał. Myślałam, że może to ząbki (w końcu rośnie mu już siódmy, a ja jeszcze żadnego nie odczułam). Nie pamiętam takiej nocy, horror. No, ale rano oczy na zapałki, Mały do żłoba, ja do pracy. Po południu dzwoni opiekunka, że ma temperaturkę. Zwolniłam się z pracy i do pediatry. Zapalenie uszka. Dostał antybiotyk i siedzimy dziś w domu. Jutro ojciec przyjeżdża. Ale nie dlatego, że Mały chory tylko po to zeby wycofać papiery. Kreśli jeszcze wizje wspólnego życia.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
.
|
wiesz co? koleś jest jakiś niereformowalny. zapytałabym go, czy nie ma jakiejś choroby neurodegeneratywnej, że nie przyswaja najprostszych informacji -_-
żeby wspólnie żyć i tworzyć rodzinę wcale nie trzeba mieć papierka. tylko niech kretyn buli alimenty, bo to jego zasrany obowiązek.
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak my mamy razem żyć, jak mówię, że być może już nigdy nie pojadę do niego na żadne święta i inne okoliczności [w domyśle do tej rodziny świrów] a on odpowiada, że nie wyobraża sobie czegoś takiego, bo to przecież jest jego rodzina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
.
|
no to sorry, jak ten kretyn widzi wspólne życie? wycofanie pozwu i on znowu wyjeżdża do pracy, a mężem i ojcem jest z doskoku?
szczerze- powiedziałabym mu dobitnie, że jeśli chce rozmawiać tylko o wycofaniu pozwu to może się na oczy nie pokazywać. szanse miał, ale ją stracił wybierając chorych rodziców, korzystając z nieczystych zagrań szwagra. mógł myśleć wcześniej nad konsekwencjami swojego szczeniackiego zachowania, a teraz nie ma już co zbierać.
![]() |
#371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Konto usunięte
|
Pewnie że się dzieje bo za takie coś adwokatowi moze grozić Rada Adwokacka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
.
|
Cytat:
![]() Nawet sobie nie wyobrazasz, jaka masz przewage nad nim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#375 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Rozeznanie
|
Czy dobrze zrozumiałam, że chcesz wycofać pozew o rozwód?
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Zle, to on chce wycofac teraz. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą gościu jest nieziemski.
Co się nie zdarzy, jedna gadka: wycofaj pozew, wycofaj sprawę, wszystko wycofaj ![]() JakKazdaInna - trzymam za Ciebie kciuki. A jak masz doła, to myśl o nas. ![]() ![]()
![]() |
#381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No, k**a co to za człowiek! Był wczoraj, pilnował Małego. On: -Jutro pojedziemy, wycofamy pozew jak chcesz zyć normalnie. Ja: -Mhm a co z Twoim pozwem, swojego nie wycofujesz? On: -Jutro wycofasz swój, a co z ja zrobię dowiesz się w piątek. KONIEC Dziś nie przyjechał, musiałam organizować koleżanki, bo jaśnie pan stwierdził, że "mam w tym interes żeby przyjechał (bo chcę iść do pracy) ale nie będzie mi ułatwiał życia". A nie pomyśli, że dziecku byłoby też lepiej gdyby to on się nim zajął. Tatuś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
.
|
co za patentowany debil.
![]() |
#383 |
Konto usunięte
|
Boze, te jego teksty...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie daj się dziewczyno, ten facet już wie że siedzi na wózku na którym daleko nie zajedzie i nie pomogą mecenasy srasy, on popłynął i o tym wie. Strasznie mnie ciekawi ten wyciąg z konta. Jak tylko coś się dowiesz to pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Trzymaj się tam, pisz co się dzieje, trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie i małego! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
Śledzę w dalszym ciągu wątek, bo naprawdę jestem ciekawa co ten ciul od siedmiu boleści znowu wykombinuje. Trzęsie portkami, bo wie, że już teraz to decyzja zależy wyłącznie od Ciebie. Co to w ogóle za szantaż? Jak Ty coś zrobisz, to ja też coś zrobię, ale o tym dowiesz się później. No paranoja po prostu. I aż dziw człowieka bierze, że ten facet "jest dorosły". Aż mnie skręca jak czytam co on i jego elyta wymyśli nowego..
I również jestem ciekawa co z tym kontem wyszło.. Jedyne czego mogę Ci teraz życzyć, to siły na ogarnięcie całego tego zamieszania. Dobrze, że masz pracę, która pozwoli Ci w jakiś sposób się odciąć. No i najważniejsza osoba dla Ciebie jest przy Tobie ![]() Trzymaj się Kochana!! Nie daj się bucowi!!
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek i...jestem w szoku. Jak można być takim człowiekiem?? Brak słów.
Co do Ciebie, Autorko: jesteś silną, mądra i rozsądna kobietą. Super, że Mały zdrowy, a Ty masz pracę. Jestem z Ciebie dumna, że przy takich perypetiach masz tyle siły. ![]() Wszystko się ułoży. ![]() Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Rozeznanie
|
Mam tylko nadzieję, że nie zdecydujesz się wycofać pozwu, ani on swojego i już wkrótce się od niego uwolnisz.
Bo naprawdę słów brak ;(
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurza mnie to ze tacy ludzie jeszcze do tego roszcza sobie prawa do miliona innych rzeczy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.