|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
Cytat:
![]() Wczoraj użyłam jej pierwszy raz i jestem zachwycona, włoski gładkie, miodzio Ale szampon jakoś mi się słabo pieni, nie wiem dlaczego, bo większość dziewczyn pisze, że właśnie pieni się dobrze i jest wydajny. U mnie jak zwykle inaczej
|
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Mój szampon tez jest ok, pieni się i wystarczy naprawdę wycisnąć go na dłoń niewielką ilość. A do testowania dostałam szampon do suchych i puszących się włosów, a dodatkowo zakupiłam do włosów farbowanych, wczoraj w biedronce był za 4 coś.
|
|
|
|
#393 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Maska jest ![]() Dzisiaj zobaczę co ona jest warta. Szampon jak szampon. Odżywka w tubie całkiem ok. No ale muszę dłużej potestować. Powinni nam dać czas do połowy czerwca chociaż. |
|
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#395 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko po dłuzszym stosowaniu no zobaczymy na razie jestem zadowolona z mojej złotej serii
|
|
|
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez GosiuniaMP Czas edycji: 2014-05-16 o 12:03 |
|
|
|
#399 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Coś w tym jest. Kiedyś podczas testu wystawiłam nie do końca pozytywną opinie i zwyczajnie z KWC zniknęła... czyżby zaniżała wymaganą średnią Nie wnikam, bo to już historia... A wdzięczność najwyraźniej wymaga od potencjalnej testerki nie bycia szczerą, a miłą ![]() Ale dość narzekania na społeczeństwo... idę potestować nową maskę ta może faktycznie da momentalnie zauważalny efekt wow
|
|||
|
|
|
#400 | |||
|
Be Strong. ☑️
|
ankieta pewnie będzie lada dzień
z tego co pamiętam jak testowałam inne rzeczy to po jakimś czasie wiadomość pw dostawałam z linkiem do kwc i do ankiety na pewno przyślą ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
i na długoooo wystarczył ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4647560 5]Ze skrzynki? A to nie przyszło poleconym? Może i ja mam coś w skrzynce, ale nawet nie zaglądałam W domu zadna przesyłka na mnie nie czekała. Żeby potem nie było lipy, bo recenzja nie wystawiona na czas.[/QUOTE] no u mnie w skrzynce było, nie był to na pewno polecony ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- moja dzisiejsza kolejna refleksja na temat testowanych kosmetyków: nie muszę myć głowy codziennie tak jak dotychczas tylko co 2 dzień.. dzięki Dove włosy nie są oklapnięte ani nic wyglądają jak po wczorajszym myciu i nadal pachną... eh ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
hehe. Ja póki co też dołączam się do tych ochów i achów bo wszystko mi się rewelacyjnie używa ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie, tak sobie oglądam te opinie na KWC, które pojawiły się w ostatnich dniach-i zastanawiam się jak Wy to dziewczyny robicie? Ja nie jestem w stanie dobrze poznać działania produktu w ciągu 5 dni-bo przecież produkty do testów dostałyśmy właśnie jakieś 5 dni temu. KWC z uwagi na swój regulamin był dla mnie zawsze najlepszym i najbardziej rzetelnym katalogiem z ocenami produktów-a takie akcje chyba go mocno psują... No i zachęcają do łamania regulaminu KWC.
Zasady Oceniania w KWC, pkt 2A. b.: (cyt.) Jeśli nie ma zaleconego czasu używania kosmetyku, to: I. kosmetyki pielęgnacyjne (kremy, odżywki, maseczki, balsamy, środki do pielęgnaci włosów itp.) oceniaj po co najmniej 1 miesiącu regularnego stosowania, ponieważ taki jest cykl odnowy komórek naskórka i minimalny czas potrzebny na stwierdzenie, czy produkt nie powoduje skutków ubocznych, jaka ma wydajność itp.) lub po zużyciu jednego opakowania (np. maseczki)." Wcześniej możemy ocenić kosmetyk, ale pod pewnym warunkiem: (cyt). III." Warunkowo dopuszczamy recenzje wystawione po krótszym czasie używania, jeśli kosmetyk podrażnił lub uczulił cerę bez skłonności do podrażnień/alergii oraz jeśli takie reakcje wywołał kosmetyk hypoalergiczny, pod warunkiem, że informacja o uczuleniu jest tylko częścią oceny, a w recenzji znajduje się zapis o stopniu wrażliwości cery." Mamy też wyjaśnioną sprawę z próbkami-co w zasadzie jest trochę kpiną ze strony organizatora, żeby do testów dawać próbki... I co z tym teraz zrobić? cyt. "C. Jeśli zdecydujesz się ocenić kosmetyk pielęgnacyjny lub kolorowy na podstawie próbki, zawsze zaznacz to w recenzji. Pamietaj, że przy ocenie na podstawie próbek również obowiązuje podany powyżej mnimalny czas używania kosmetyków (7 lub 30 dni). D. Oceniając na podstawie próbek pomijasz w recenzji istotne dla innych użytkowników informacje: o wydajności produktu, trwałości, wygodzie w użytkowaniu opakowania, itd." No i co my mamy z tym zrobić dziewczyny????
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
My nic nie zrobimy. Mogą zrobić ewentualnie moderatorzy.
|
|
|
|
#403 |
|
Przyczajenie
|
Dobry temat poruszyłaś, bo widzę że recenzje sypią się lawinowo. No cóż, ja zamierzam poczekać do ostatniej chwili, a i tak nie wiem, czy będę się mogła w 100% wypowiedzieć o przedłużeniu trwałości koloru, jako że stosuje lilię Color Repair.
No ale trudno, regulamin rzecz święta. Do pierwszego czerwca wszystko się zgadzać musi
2016 Rio silver medalist, Stockholm, Davis Cup winner 2014 Sydney 2013 Basel , Tokyo , Washington , Rotterdam 2012 Basel , Vienna , Estoril , Marseille 2011 Estoril , Delray Beach 2009 US Open , Washington , Auckland 2008 Washington , Los Angeles , Kitzbuhel , Stuttgart JMDP
|
|
|
|
#404 | |
|
Blessed be the fruit
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- anitka709, wybacz, że zwracam uwagę, ale baner ma być w podpisie jakby ogólnym(pod krechą), a nie w podpisie posta musisz po prostu wejść w ustawienia i edytować podpis
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Też uważam, że rzetelną opinię można napisać dopiero po dłuższym okresie używania (2-3tyg albo i dłużej). Co innego gdy ktoś stosował już wcześniej te kosmetyki. Dla mnie szampon jest mistrzostwem świata, mega wydajny, cudnie się pieni i bosko pachnie. Maseczkę jeszcze kilka razy muszę przetestować. Odżywkę bez spłukiwania muszę sprawdzić jeszcze na suchych włosach bo na mokrych próba już była.
|
|
|
|
#406 |
|
BAN stały
|
Hej Dziewczyny. Ja również jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu Dove Hair Therapy
![]() Już od dawna przymierzałam się do zakupu produktów tej marki, a jak się okazało rozwiązało to kilka kliknięć myszką ![]() Wczoraj zdążyłam użyć maskę, a 2 dni temu odżywkę + szampon!. Rewelka. Moje blond (farba) włosy wyglądają dużo zdrowiej. |
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() początkowo np oleje na włosy to była magia, a teraz nie ma różnicy
|
|
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
jak większośc z Was, również dziwią mnie tak szybko wystawiane opinie na KWC...
dostałam zestaw kilka dni temu, uzyłam narazie tylko raz... co do szamponu i maseczki się nie wypowiem bo niepotrafię po jedym uzyciu stwierdzić jak działa... jedynie spray bez spłukiwania bym mogła zrecenzować bo przy moich kręconych włosach zniszczonych i puszacych nadaje cudowny kształt moim lokom i niesamowitą miękkość... ale i tak poczekam jeszcze tydzień! |
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
nie dodal sie moj komentarz wiec jeszcze raz dopiero dzisiaj odebralam paczke z poczty bo nie bylam w miejscu zamieszkania.. i dzis wieczorem mam zamiar zaczac testowanie dostalam czerwona serie ![]() Ocene produktow rowniez mam zamiar wystawic dopiero pozniej, mamy na to dosc sporo czasu
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn co mają złotą serię uzywacie wszyskiego na raz tzn szampon, maska i spray czy np szampon plus maska , szampon plus spray bo ja chciałam wypróbować wszystko pojedyńczo a dopiero w nastepnej kolejności razem ale sama już nie wiem jak będzie lepiej a może ekspertki Dove coś podpowiedzą
|
|
|
|
#413 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) i tak zawsze używałam czegoś dodatkowo po myciu (poza szamponem i spłukiwaną odżywką), ostatnio stosowałam np. odżywki bez spłukiwania Ziaji i od czasu do czasu eliksir Biovax, a teraz żeby test był wiarygodny chciałam wyeliminować inne kosmetyki i stosuję właśnie tą odżywkę w sprayu.
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
JA wlasnie uzylam samego szamponu na probe
na ogol myje wlosy co 2 dzien wiec zobaczymy jak sie zachowaja razem z czerwona seria od dove :P jesli dotrzymaja w dobrej formie to w niedziele wieczorem zaloze maske na wlosy
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za ten baner
myślałam,że już jest ok, a jednak. Dzięki, że zwróciłyście na to uwagę, bo myślałam, że jest wporządku.
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
co do negatywnych opinii na KWC to powiem Wam, ze ostatnio miałam przyjemnośc testowac podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wa-wersja.html
i opinie raczej są słabe, także to nie jest chyba do końca tak, ze usuwają złe opinie, no chybaże proces jest bardziej skomplikowany
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2014-05-16 o 21:23 |
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Niby ustawiłam baner
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ingran i edyta 508 kochane czy już jest dobrze z tym banerem? ;-) wydaje mi się, że tak. I jeszcze raz dzięki za tą uwagę, bo miałabym źle nie wiedząc o tym.
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Banerek masz juz okey =)
Mimo, ze po kilku użyciach jestem bardzo zadowolona ze swojej serii dove color to tez z wystawieniem recenzji mam zamiar się wstrzymać, zeby dobrze poznać produkt ... tym bardziej, ze mamy na to czas do 01.06 ... do końca maja jest jeszcze trochę czasu i zamierzam go wykorzystać =) |
|
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, ze chcemy rzetelnych i prawdziwych opinii =)
Chyba po to jest ten portal, aby znaleźć te najlepsze i ze spokojem iść je kupić bez żadnych obaw czy faktycznie warto =) |
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

Maska jest
tylko po dłuzszym stosowaniu no zobaczymy na razie jestem zadowolona z mojej złotej serii

czytam te recenzje, i tyle ochów i achów przy każdym produkcie, nie wiem, to rodzaj wyrazu wdzięczności za możliwość darmowego przetestowania? Nie powiem, ja też jestem wdzięczna z tego powodu, ale no bez przesady... Mam w planie wystawić recenzję pod koniec maja, gdy poużywam już trochę tych produktów, choć, wg mnie, to i tak nie za wiele czasu na testy, no ale
ja nawet tutaj na wątku jeszcze nie przeczytałam żadnej negatywnej opinii. to samo dzieje się w przypadku testowania produtków w rossmannie w "klubie nowości" - dla wszystkich każdy produkt jest idealny pod każdym względem, jakby się bały że zabiorą im możliwość testowania za szczerość. może jest inaczej ale ja mam takie odczucia
Nie wnikam, bo to już historia...
i nadal pachną... eh