![]() |
#1501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
![]() Moje torby już stoją, ale jak to moja lekarka dzisiaj powiedziała "Pani to jest teraz jak bomba z opóźnionym zapłonem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Agaaga i Aldrin wielkie gratulacje!
Wracajcie szybko do pelni sil i cieszcie sie swoimi Szczesciami.Duzo zdrowka. A moze idziemy alfabetycznie ![]() nastepne bedzie B ![]() no to i ja wkoncu musze sie wziac za pakowanie torby,wstyd przyznac ale jakos nie podrodze bylo mi..Wczoraj ja wyciagnelam i wrzucilam tylko koszule nocna. Berenika a nie mozesz zalatwic tego telefonicznie? Powiedz im,ze jestes na koncowce ciazy,masz jedno dziecko i nie masz jak sie do nich wybrac. U mnie jak stwierdzili dziwna bakterie u Synka,to wyslali tylko informacje,ze nie mozemy korzystac z publicznych "rzeczy" typu basen itp i ze musimy sie wyleczyc.A na koncu okazalo sie,ze Synek na kolejnym badaniu nie mial zadnej bakterii.Wiec moze i u Ciebie bedzie podobnie,jak wykonacie ponowne badania.
#1503 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAA
Dziewczyny gratulacje ![]() ![]() Coś tak czuję, że będę jedną z kolejnych... Przez całą noc skurcze były i brzuch się napinał przy każdej zmianie pozycji... Od rana też niespokojnie, ciągnie mnie całe "podwozie" skurcze częste. Niektóre nawet całkiem odczówalne ![]() Też zaczęło mnie ciągnąć w pachwinach, i boli w krzyżu ![]() Na razie sobie spokojnie ogarniam jedzonko, zrobiłam 2 prania, wstrzymam się jeszcze z telefonem do położnej. NecroKitty no to dobre wieści ![]() karolkya brawo za wizytę, no i drożdżówki, mniam ![]() Berenika_26 Mam nadzieję, że uda się wszystko ogarnąć, i żadna inspekcja nie będzie się Ciebie czepiała- a to tak niestety jest z tymi sprawami, które wyskakują, jak jesteśmy chorzy, albo brak sił- a tu koniecznie teraz trzeba jechać i coś zrobić ![]() Trzymam kciuki ![]() Zmykam się położyć |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Ale się zestresowałam
![]() Dziewczyny gratuluje z całego serducha!! Szybko wracajcie do pełni sił ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W pachwinach to mnie ciągnie gdzieś od 3 dni już no i dziś zauważyłam że nawet jak chodzę po mieszkaniu to mnie dołem coś tak ciągnie. Do tej pory ciągło tak jak zrobiłam sobie naprawdę dłuższy spacer. Nie ma co, zaciskam nogi i motywuję małą żeby jeszcze troszkę w brzuszku posiedziała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie śliwki na biszkopcie pod kruszonką ![]() muszę czym prędzej opróżnić zamrażarkę z zapasów owoców z zeszłego roku, przyszykowac miejsce na truskawki ![]() choć oglądając dziś Agrobiznes na Jedynce nie pałam optymizmem na ceny tegorocznych zbiorów - podobno ma być gorzej niż 2 lata temu, kiedy kilogram był po 8 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Raczkowanie
|
AGA, ALDRIN- GRATULUJĘ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szok!!! Za każdym razem jak wejde Was nadrobić na spokojnie to trafiam na takie newsy, ze nie jestem w stanie cytować! Bardzo się cieszę i witam maleństwa na świecie!!!!!! Najlepsze jest to, ze wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która ma termin na 9.06 i mówi do mnie: muszę spakowac torbę bo od jutra idą burze i niże a wtedy mase kobiet rodzi, wiec wole być gotowa.. Wchodzę rano, chce Was spokojnie poczytać i widzę, ze mamy dwie nowe mamusie!! A ja niespakowanaaaaaaaaaaaaaa a Przypomnijcie mi, która z nas ma dyżur? Nie mam teraz neta w tele, wiec jak się cos zacznie dziać, to muszę napisać sms. Mama zapisany nr do Bluesky, Beroniki i Syliwii_88 Az mi się zrobiło gorąco! PS. czarno_Biała- śniłaś mi się dzisiaj!!! ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czytam, ze chodzicie na KTG i troche się martwie, bo w LuxMedzie gdzie chodzę nie wykonują KTG na wizycie, pani dr nie dała mi też zadnego skierowania i nie wiem co zrobic? Zaczełam wczoraj 37TC, Wy wszystkie jestescie juz kontrolowane a ja? ;/ Jakie mogą byc konsekwencje nie robienia KTG?
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! Edytowane przez Prowansja88 Czas edycji: 2014-05-16 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także mogę iść ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Prowansja, do mnie możesz pisać w każdej chwili, bo dostęp do neta mam non stop
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Prowansja, w poprzedniej części w pierwszym poście jest w pisane że Sola, malin i ja
![]() Trzeba dopisać by w tej części w pierwszym poście. Ale na pewno jak napiszesz do którejś z pozostałych dziewczyn to na pewno dadzą znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zacznij liczyc skurcze czy sa regularne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |||
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46483024]
Wybaczcie, ale znikam na weekend, odezwę się w tygodniu.. Złapałam doła strasznego, to choróbsko Adasia mnie dobiło. A przed chwilą jeszcze dostałam wezwanie z sanepidu w związku z tą chorobą i mam się stawić między 19 a 23 maja w godzinach 8 do 14:30... Mam już dosyć, ciągle coś... Jak dobrze się czułam, to nie miałam co ze sobą w domu zrobić, jak teraz ledwo łażę, to ciągle coś.. Pozostaje mi tylko modlić się, żeby do tego czasu nie urodzić, bo "nie zgłoszenie się będzie uznane jako udaremnianie działań Inspekcji Sanitarnej na podstawie art. 38 Ustawy".... ![]() Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |||
Zadomowienie
|
A u mnie wczoraj placek z rabarbarem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Aga, Aldrin gratulacje!!! Idzie jak burza!
![]() U mnie pomimo krążka szyjka spadła z 19 na 10mm. Dwa skurcze na ktg. Masakra. Za dwa tygodnie ściągają mi krążek. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam jeszcze robionego ktg, pewnie podepnie mnie teraz w poniedziałek jak będę, bo to 38 tc juz będzie
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o ktg to mi wykonuje je położna środowiskowa, też chodzę do luxmedu do lekarza i tam nie mają, ale wiem że na IP mojego szpitala robią i w przychodni przyszpitalnej. Poza tym najczęściej jeśli wszystko przebiega ok to pierwsze robi się około 38 tc. A nawet i nie tylko po terminie. Więc spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
OMG
![]() ![]() Aldrin i Agaaga serdeczne gratulacje ![]() ![]() No i dopadł mnie stres....na maxa. Serio, chyba idę pakować torbę, bo położna mówi, że brzuch mi się coraz bardziej obniża ![]() jaj sobie nie rób ![]() Berenika współczuję sytuacji z Adasiem ![]() humor mam jeszcze podlejszy niż rano.............. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Bogini, czemu taki humor podły?
![]() Ja też wolę, żeby nie szło alfabetycznie ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie może iść alfabetycznie, to mi daje jeszcze trochę czasu
![]() ------------- Nie wiem czy to pogoda czy kolejne dziwne objawy nie wiadomo czego ale mdli mnie przeokropnie i mam zawroty głowy. Ciśnienie mam normalnie, więc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
przeplata się ze sobą kilka czynników:
1. tżet mnie wkurza i jego praca ![]() 2. w nocy znowu źle spałam (noce mijają mi pod znakiem rwania w krzyżu i nagłych skurczy mięśni, normalnie jakby ktoś do mnie celował z pistoletu i raz po razie trafiają w moje łydki kule) ![]() ![]() 3. ostatnio mam straszne problemy z zaparciami ![]() 4. pogoda (od rana leje i jest strasznie zimno) a ja już się w nic nie dopinam ![]() 5. ostatnio mam straszne poczucie wyobcowania w nowym mieście.... 6. narastające zmęczenie ciążą i dietą ![]() 7. i chyba w ogóle strach przed zmianami mnie dopadł ![]() no co Ty ![]() W sumie sporo nas na B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Rozeznanie
|
Agaaga GRATULACJE!
A teraz dziewczyny przyznać się, która jeszcze nie ma torby spakowanej, zupełnie nic, nawet torba niewyciągnięta?? Żebym wiedziała, że nie jestem sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
Kamila123 ja miałam wczoraj spakowana,ale zapomniałam poprac ręczniki i koszule w dzieciowym proszku i dzis wszystko wypakowalam i popralam.Jutro bede prasować i pakować
![]() Naszykuje tez ciuszki na wyjście ze szpitala.Myslicie ze polspiochy i Body na długi rekawek wystarcza ? Czy pajaca tez włożyć? Kurcze nie pamietam jak sie ubiera małe dziecko... Naszykuje kocyk,fotelik,no tylko z ubrankami mam dylemat.Jak bedzie planowo wszystko to 18 cesarka :/ coraz bliżej...... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1527 |
Zakorzenienie
|
mąż wrócił z pracy, kupił mi lakier do farby na ścianę, będziemy przerabiać ścianę w kuchni, bym mogła sobie ręczniczki i ściereczki zawiesić
![]() i kupił mi łądne wieszaczki ![]() ale on mnie ostatnio rozpieszcza, kupił lody, figurkę sowy, która mi się podobałą ![]() cos podejrzane to ![]() albo ma kogos na boku albo fiksuje przed porodem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale to nic nie jest ważne, najważniejsze: AGA, ALDRIN- OGROMNE GRATULUJE!!! Ależ informacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie miałam ani razu KTG, jak będzie potrzeba to na pewno nam zlecą... Ja się przynajmniej tego trzymam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
Jezusie, walczę z zamówieniem na gemini
![]() kupujecie smoczki z wyprzedzeniem? Jeśli tak to jakiej firmy ![]() Pater, ale zazdroszczę Ci wyjścia do teatru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.