|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Spiłam kiedyś sporo i zostawiłam sobie krople na dnie. Ale chyba masz dostęp do stacjonarnego niuchu? Avignion to na mnie/ dla mnei słodka coca cola i batsa Nie no fajny fajny, Mam po nim ten sam efekt co po napiciu się coca coli - bolą mnie dolne zęby Taki chłód je przeszywa. Od samego wąchania Zagorska nie lubię 2. Rozumiem. 3. Wracam z riserczu i only mi się Tom Ford Black Violet wyłonił z całej masy zawierającej pewnie fiołka ale fiołkami nie będącej. Czy on jest dostępny stacjonarnie fogle? Bo na niszę nawet nie paczę, jak nie mam opcji powąchać. Mam She Woda ale więcej w nim wooda niż fiołka, choć taki właśnie by mi się podobał minus ten wood .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-16 o 13:47 |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() 3 Pomyślałam o she wood velvet forest fajniejsze jest Fajny fijołek jest w cartier chociaż dla mnie lepszy pierwowzór bo pieprzeniejszy
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-16 o 13:49 |
|
|
|
|
#4143 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic nie szkodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, tyle razy już w życiu byłam u zębologa, że w sumie już by mogło wystarczyć mi do końca życia i jeden dzień dłużej Macham znad przerwy w deszczu ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
), za dobre wyniki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||||
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Foresta też mam i też jest w nim za dużo foresta = wooda tylko ze ściółką/mchem Ja szukam czegos jak Meteoryty, ale chyba sie za późno obudziłam
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
1. nawet się udało we względnym spokoju dojechać, wicher zmalał, deszcz też ufff
2. no wiem wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Guerlain Takie bym chciała coś, ale obawiam sie ze too lejt musztardka po obiedzie Mają wszystko co fiołkowym zapachom potrzebne.
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dam radę
powiedzmy, widziały gały co brały )
|
|
|
|
#4149 | ||||
|
Mother of Cats
|
Spod deszczu i znad zupki porowej
![]() Cytat:
Pytam, bo właśnie się podłamałam - chcąc się zarejestrować do chwalonej w necie lekarki na NFZ usłyszałam, że być może w listopadzie... Od studiów nie chodziłam do specjalistów na NFZ, teraz to wszędzie tak wygląda? ![]() Cytat:
za Szarość - napisz jak kota dogaduje się z lekami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No niestety na skróty, prywatnie. Ale zobaczymy jak to będzie. Nie chwalę dnia przed zachodem słońca. Na NFZ jest różnie. Do chwalonych koleje - do nieznanych dasię szybciej. Taki oto mamy kur dwa wybór
|
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za kciukasy za gałki ale powstrzymajcie się jeszcze to dopiero w poniedziałek... Powiedzcie mi czy zapachy Chanel wyróżniają się tym że edt mają podłużnych prostopadłościanach ,a edp w klasycznych flakonach z korkiem? Wiem że to może głupie pytanie ale nigdy na to nie zwracałam uwagi ....
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-16 o 15:37 |
|
|
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
no ![]() Cytat:
![]() ale tak zaraz? Moja mama też miała za wysokie ciśnienie od kilku lat bierze krople i jest ok, wzroku nie traci Cytat:
Co do włosów, to może liniejesz na wiosnę? Ja tak co roku mama jednak się trochę zejdzie, bo D. chce najpierw pomieszkać razem, zanim się zadeklaruje z pierścieniem, a to się trochę zejdzie, dopókim na garnuszku starych
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-16 o 15:44 |
||
|
|
|
#4153 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego popołudnia Baru
ledwom zywa gratki Majucie
|
|
#4154 | |||||
|
Panaroja
|
snad fiołka połamanego przez kotha
![]() Cytat:
no jakto , nie masz szampana w łazienkofej szafce ?Cytat:
oj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
podwyższone ciśnienie śródgałkowe to pierwszy podstawowy objaw jaskry - im wcześniej się zacznie leczyć tym lepiej , najlepiej póki żadnych innych jeszcze nie ma co mi przypomina że powinnam iść sobie zmierzyć , bom obciążona rodzinnie ad sinupret fiołka - My Queen próbowałaś ? Tom se obficie pogadała
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4155 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
przeglądam komentarze na allegro....
komentarz: Okładka "żywa" i kolorowa, w środku totalne przeciwieństwo - forma segregatora z czarno-białymi obrazkami i czarną czcionką. Na aukcji powinna być o tym informacja - allegrowicz takiej nie zamieścił. odpowiedź: Przepraszamy że nie spełniliśmy w pełni Pani oczekiwań. Jednak wszystkie książki które sprzedajemy posiadają kolorową okładkę , w środku tekst drukowany czarną czcionką a ze zdjęciami bywa różnie Jest to ogólnie przyjęty standard
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
bry wieczór
macham znad bycia słomianą wdową, P. opuścił mnie o 3 nad ranem i pojechał do niemców tak więc jestem sama i trochę samotna ![]() jedyne plusy to to, że ma mi zrobić zakupy (skuszona Nescowym opisem zamówiłam m.in. Persil lawendowy) ![]() no i może w końcu nadrobię bar ale najpierw idę się wykomponować pościel już zmieniona
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
2. no ale że jedyny łomatkoicórko straszność 3. A wiesz, że chyba kiedyś teściłam na kimś, jakoś mi ta nazwa przemkła, ale nie odnotowałam fiołkowości mej ukochanej czyli Meteorytów |
||
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znad koktajlu pokrzywowego
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś tu się zna na sprzęcie muzycznym?
Potrzebuję info, jak podpiąć mikrofon dynamiczny do laptopa, żeby nagrać wokale do ćwiczeń, podobno jakiś przedwzmacniacz jest potrzebny
|
#4160 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Teraz czekam, aż Flo też będzie światowa
![]() Cytat:
No to do końca maja mam wolne od roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co towarzystwa dotrzymał mi zachód słońca róźiowołososiowolawendowy był o mniam, pyszności pewnie Cytat:
Cytat:
tylko ciekawe czy gdzieś dorwę te czarne? P. wróci jutro wieczorem, no może w nocy to planuj kiedy przyjeżdżasz, tylko zimno zostaw w domu i deszcz lepiej też ![]() idę przygotować kuraka do pieczenia
|
|
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba w całej Polsce dziś tak jest
Cytat:
Cytat:
Wróciłam z siłki i już nie mam siły na nic
|
||
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaki, przychodzę do Was z jednym pytaniem, bo już zgłupiałam. Orientujecie się czy tester D&G The One Desire posiada korek? Na aukcjach all takowe są bez korka a jedna perfumeria mi odpisała, że tester od nich ma korek. Czy to możliwe, czy perfumeria po prostu prawdy nie napisała?
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
ad1. ano i u mnie zaczęło padać
![]() ad2. no jakoś to przeżyję ![]() o jesu, z mechatych to zeżarłam dziś tylko muchę, oczywiście niechcący
|
|
#4166 |
|
To ja :)
|
|
#4167 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4168 |
|
|
Uwielbiam Twoje poczucie humoru
![]() I nawet nie mówię o tej nocy muzeów
|
#4169 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A idź Ty, najpierw kliknęłam w Twojego brzydala, bo myślałam, że tam jakiś link wstawilaś
|
|
|
#4170 | |
|
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Spiłam kiedyś sporo i zostawiłam sobie krople na dnie. Ale chyba masz dostęp do stacjonarnego niuchu? Avignion to na mnie/ dla mnei słodka coca cola i batsa
Nie no fajny fajny, Mam po nim ten sam efekt co po napiciu się coca coli - bolą mnie dolne zęby
Taki chłód je przeszywa. Od samego wąchania

, tyle razy już w życiu byłam u zębologa, że w sumie już by mogło wystarczyć mi do końca życia i jeden dzień dłużej 

a do tego mam postrzał, niech to szlag bo mało co się ruszam

Prrrrrr szalooony.