Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 23:56   #3841
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia

U mnie to nie obrona (to za rok), tylko sesja, ale w sumie - dla mnie to gorzej Ten semestr mam masakryczny pod kątem zaliczeń, jestem na czwartym roku, ale takich jazd, jak w tym semestrze, to jeszcze nie miałam, mam ochotę albo ciężko pobić albo przynajmniej opier**** większość prowadzących, bo robią sobie po prostu jaja (np. 5 obowiązkowych form zaliczenia z jednych ćwiczeń, z których ocena i tak się nie liczy do oceny końcowej lub też moja "ukochana" pani z jednego przedmiotu, której nic się nigdy nie podoba, ale nie powie, jak poprawić projekt...)

Trzymam kciuki i współodczuwam ze wszystkimi studiującymi PMkami!
Ja własnie dzisiaj zawaliłam pierwszy egzamin ( uczciwości mi się zachciało a mogłam zrzynać jak wszyscy)
Ja też już nie mogę się doczekac jak będe po sesji i wtedy spokojnie będe mogła zając się przygotowaniami , week tez zapowiada się super poniedziałek , wtorek egzaminy - dobrze że chociaż środę mam wolną.
Ja trzymam kciuki za Ciebie

Ewaden – współczuję straty babci Mam nadzieje że wszystko pomimo problemów uda się szybko załatwić , a swoją drogą szkoda że tyle pieniędzy Wam poszło na marne
Pysia – mam nadzieję że tym razem udało się wszystko zaliczyć i jeszcze mocniej trzymam za kotkę
Mimi – trzymam kciuki zebyście znaleźli równie dobrego organistę
Iliy- mam nadzieję że wgl będzie jakaś promocja z okazji Dnia Matki bo póki co nigdzie żadnej informacji nie ma
Enzunio – zdrówka masz super miniaturkę !

Mojakaren – sen ze wszystkimi PMkami 2014 przebija wszystko
zakrecona_kropka – moi rodzice też finansują nam wesele w większości ale koszyczki na pewno zakupie sama bo reakcja mojej mamy byłaby pewnie taka jak opisałaś
Madziara – jakbym słuchała o swojej mamie niestety u mnie jest identycznie
KaEs- super buty masz
Linaewen- nie wytrwałam do końca tego filmiku …
Szczeperka – gratulacje aż Ci zazdroszczę
Elrosa- z naukę tańca, my wciąż nie możemy się z Tżtem zebrać.. no i super ze buty się sprawdzają!
Dotka- trzymam kciuki żeby mamie szybciutko odrosły włosy a na wesele miała super fryzurkę!
Ilussia- super biżuteria
Corn- extra obrączki!
Le_lena – niektóre nazwiska z mojej rodziny też dziwnie brzmiały i kilka zostawiłam w nieodmienionej formie, no trudno
Kishlaczkowa- super filmik wynalazłaś
Lusiija- mi makijażystka powiedziała że zazwyczaj panny młode próbnego makijażu nie robią no ale skoro mi tak zależy
Monidot-śliczne buty
Kasiulenkowo- za wszystkie załatwione sprawy
Activelifestyle – 1

Namisek i Adziia13 - Kochane życzę Wam przecudownego ślubu i wesela, żebyście ten Dzień wspominały jako idealny i najpiękniejszy w życiu i najważniejsze życze Wam aby Wasza miłość każdego dnia była równie silna co teraz a każdy dzień piękniejszy od poprzedniego: roza:
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 07:04   #3842
adziia13
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

cashmere
bardorja
Panna Izabela
wenedka
kiss12550

Dziękuję za życzenia kochane moje

No to "show must go on" , a idąc tym tokiem i pozostąjąc w temacie Queen, za 9h zaczniemy zabawę pierwszym tańcem "i was born to love you"
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 07:21   #3843
enzunio
BAN stały

Kiss dzięki

2 tygodnie do Wielkiego Dnia

Adziia13 i namisek - kochane, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, u mnie piękna pogoda , oby i u was taka była !!!!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 07:30   #3844
cude
Zadomowienie

activelifestyle, nr 3

ewaden, będzie dobrze, trzymam kciuki!
Drogie Pmki, adzia i namisek, życzę Wam wspaniałego dnia i wysmienitej zabawy weselnej!
Wszystkiego najlepszego!!!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 08:12   #3845
KaMilka4891
Zadomowienie

Adzia i Namisek, przepięknej pogody, tej meteo i ducha wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, wspaniałego męża, cudownego wesela
Stary 2014-05-17, 08:13   #3846
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
A możesz podać nazwę sklepu ? i Czy mają stronę internetową?
Sklep nazywa się Dalia, ich stronę masz TUTAJ

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Adzia, Namisek- wszystkiego najnajnajpiękniejszego!
Stary 2014-05-17, 08:25   #3847
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o takich sukienkach na poprawiny?
1
2
3
4
ta 3 ładna chociaż ja nie zdecydowałabym się na długą
Cytat:
My znaleźliśmy fajne z gino rossi Sklep stacjonarny o innej nazwie, ale mają ich buty Kosztowały 370 zł, więc trochę więcej ale są całe ze skóry i TŻ twierdził, że są takie super wygodne, że starczą mu do końca życia
My też kupiliśmy w GR...chyba nawet te same

Kobitki dzisiaj mam próbną fryzurę i makijaż trochę się stresuję bo już mam taki mętlik w głowie, że sama nie wiem czego chcę
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 08:53   #3848
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Babcia przedstawicielka u nas jedna taka przedstawicielka zadzwoniła, i w imienu całej swojej rodziny odmówiła (ma 4 dorosłych dzieci-kazde proszone z rodzina, nawet mieszkają osobno).

U nas też była taka przedstawicielka z rodziny TŻ stwierdziła ze nikt nie przyjedzie a zresztą jej synowie nie będą robić ślubu, nie dawno dzwoniła drugi raz przepraszać że chyba jeden z synów będzie, podejrzewamy ze nawet go nie zapytała o zdanie tylko sama powiedziała

Enzunio i z tym nie wypisanym świstkiem macie iść do tego księdza który was przegonił czy to ten Wam to dał?

pysia1987
trzymam kciuki za kotka

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Świetny

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
zamówiłam tort 3 piętra śmietanowy, najprawdopodobniej malinowy
i załatwiliśmy papiery z USC
Ja się troche przestałam przejmować tortem po tym co usłyszałam od znajomego którego zapraszaliśmy, miał ślub jakoś pół roku temu i jego żonie bardzo spodobała się figurka na tort takich ludzi połączonych w serce taka dosyć duża i tort był robiony pod tą figurkę żeby pasowało tort wjeżdża a tam gdzie miała stać figurka była dziura obsługa zahaczyła i spadło:P ale tort i tak był piękny a na zdjęciach w ogóle nie widać że czegoś nie ma :P

Cytat:
1
2
3
4
3 i 4
Stary 2014-05-17, 08:57   #3849
enzunio
BAN stały

Kropka nas nikt nie przegonił Ksiądz z mojej parafii zgubił kartkę na której była prośba o wygłoszenie zapowiedzi, a z tyłu miał potwierdzić wygłoszenie No i dał swój świstek - pusty, nie wypełnił naszych danych, powiedział, że potem tamten ksiądz ma sobie wypełnić, on tylko napisał, że zostały wygłoszone i kazał tamtego księdza przeprosić , kurde mógł zadzwonić do tamtego i go przeprosić, a nie , że ja będę musiała świecić oczami
Stary 2014-05-17, 09:13   #3850
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
To chyba nic złego, że pytałam o imiona i nazwiska i chcę wiedzieć kogo chcą wziąć na wesele
jasne, że nic złego lepiej żeby stała winietka z danymi niż z napisem "osoba towarzysząca".. ja też pytam o dane, normalna sprawa raz nawet udało mi się uniknąć katastrofyy, dosłownie! :P brat cioteczny powiedział, że będzie sam, po paru dniach zadzwonił i spytał, czy może jednak przyjść z osobą, powiedziałam, że jak najbardziej ale niech mi poda dane tej dziewczyny a tu słyszę nagle imię i nazwisko taaaakiej k.u.r.e.w.k.i ;/ ale to naprawdę taka dziewucha, że zepsuła by mi całe wesele.. ;/ raz była na dyskotece, nadstawiła tyłek jakiemuś chłopakowi, chciała coś od niego jeszcze, nie dał jej tego to zaczęła drzeć ryja, że ją chłopak zgwałcił ;/ dodam jeszcze, że miała okres i wyglądało to naprawdę nieciekawie ;/ a braciak biedny jest w niej zakochany po uszy i nie słucha nikogo jak o niej źle mówią.. ;/

Cytat:
1
2
3
4
3, 4 najładniejsze 1 też śliczna, ale mogłaby dać efekt ciążowego brzuszka :P
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:16   #3851
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kropka nas nikt nie przegonił Ksiądz z mojej parafii zgubił kartkę na której była prośba o wygłoszenie zapowiedzi, a z tyłu miał potwierdzić wygłoszenie No i dał swój świstek - pusty, nie wypełnił naszych danych, powiedział, że potem tamten ksiądz ma sobie wypełnić, on tylko napisał, że zostały wygłoszone i kazał tamtego księdza przeprosić , kurde mógł zadzwonić do tamtego i go przeprosić, a nie , że ja będę musiała świecić oczami
Masakra, księża czasami naprawdę są niepoważni jakby nie było, ta kartka to był dokument... A jeśli już ją zgubił, to mógł chociaż Wasze dane przepisać, żeby nie wyglądało to tak, jakby zostały wygłoszone JAKIEŚ zapowiedzi, a nie konkretnie Wasze

Dziewczyny z 26.07- dziś 10 tygodni do ślubu
Stary 2014-05-17, 09:33   #3852
KaEs
Wtajemniczenie

Adzia i namisek - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:34   #3853
Lemon_Drop
Zadomowienie

Namisek, Adzia
zyczę wam dużo miłości i szczęścia u boku waszych mężów a dzisiaj pięknej pogody i wymarzonego ślubu i wesela!!!
Stary 2014-05-17, 09:39   #3854
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Dziękuję Wam Kochane! Aż łezka mi się w oku zakręciła !!
Stres? Nie odczuwam! Właśnie kończę swój bukiet ślubny zostało mi ogarnąć troszkę pokój i pomalować paznokcie bo wczoraj się zniszczyły :/...
Wszyscy wokół przejmują się bardziej ode mnie

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2014-05-17 o 09:43 Powód: Słonko przebłyskuje!:D
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:42   #3855
cashmere
Zakorzenienie

Namisek i super, tak trzymac!

Ja za tydzień o tej porze będę pewnie robić w gacie :

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:48   #3856
moooniaaaa
Zakorzenienie

Aaa dziewczyny trzymam kciuki za pogodę! U nas póki co ładnie i ciepło, oby i u Was tak było Bawcie się dobrze, chwytajcie każdą chwilę z tego dnia!

Dla mnie to jakiś kosmos, że te wszystkie śluby już się dzieją
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:00   #3857
KaMilka4891
Zadomowienie

Namisek, mam nadzieję, że po ślubie nam nie znikniesz i będziesz dzielić tym spokojem, bo ja mam chyba te ściski w brzuchu za Ciebie
siedzę dzisiaj w pracy, przyjmuję gości, którzy przyjeżdżają nawet na miesiąc i za każdym razem przy meldunku sobie uświadamiam, że to coraz bliżej wieczorem dla relaksu chyba sobie powycinam zawieszki na wódkę
Stary 2014-05-17, 10:12   #3858
201605100
Konto usunięte

namisek i adziia!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że u Was pogoda jest lepsza niż u mnie, a jeśli nie to pamiętajcie, że to Wy tworzycie najlepszą aurę i będzie super!!!!
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:18   #3859
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam Kochane! Aż łezka mi się w oku zakręciła !!
Stres? Nie odczuwam! Właśnie kończę swój bukiet ślubny zostało mi ogarnąć troszkę pokój i pomalować paznokcie bo wczoraj się zniszczyły :/...
Wszyscy wokół przejmują się bardziej ode mnie
I adziia. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:36   #3860
Dotka90
Zakorzenienie

Namisek i Adzia, wszystkiego najpiękniejszego!
Mam nadzieję, że u Was pogoda choć trochę lepsza, niż u mnie, bo u mnie leje jak z cebra od rana
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:46   #3861
kiss12550
Zadomowienie

Dziewczyny slubujące,u mnie dzisiaj jest piękne słoneczko,jeżeli u Was nie ma tak ładnej pogody to poświęce się i wyśle Wam moje słońce P.S. Jak zwykle zazdraszczam bo do mojego ślubu jeszcze tyyyle czasu

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:49   #3862
mimi_77
Zakorzenienie

namisek i adzia
szczęścia, miłości, pięknej pogody, uśmiechu i wszystkieggo o czym marzycie w tym wyjątkowym dla Was dniu!!

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:50   #3863
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
A odpowiadali Ci coś, czy też zero informacji jak masz podpisać ich osobę towarzyszącą?
Dwie osoby odpowiedziały kogo dokładnie mam napisać i przesłały imiona i nazwiska. A reszta stwierdziła (cytuję): osoba towarzysząca będzie ok. Rozumiem że nie każdy jest w poważnym związku i część osób bierze po prostu koleżanki/kolegów i nie dopytywałam o powody. Tak chcą, więc tak będą mieli

Adzia i Namisek - wszystkiego najlepszego z okazji Waszych ślubów Pociechy z męża, wielkiej i nieskończonej miłości, pięknej pogody i super zabawy dzisiejszego dnia (i nocy)

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 11:19   #3864
Anesthesia
Wtajemniczenie

Namisek i Adzia! Wszystkiego najlepszego na nowe drodze życia, oby ten dzień był idealny!
PS: Mam nadzieję, że u Was lepiej z pogodą, bo u mnie leje i to okrutnie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 11:29   #3865
velika
Winter is coming

Namisek, adzia, wszystkiego najlepszego! Oby ten dzień pozostał niezapomniany, a wasze małżeństwa były udane i szczęśliwe

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 11:31   #3866
rabbitka
Rozeznanie

Namisek i Adzia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Duzo szczescia

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 11:52   #3867
activelifestyle
Rozeznanie

Ale tu dzisiaj pustki
Dzisiejszym PM'kom życzę jeszcze raz wszystkiego dobrego i pięknej pogody - u mnie już wyszło słonko a jeszcze z 15 minut temu lało jak z cebra

Dziś jedziemy do rodziny TŻ zapraszać Już mi zapowiedział, że musimy tam trochę posiedzieć, bo dawno się z nimi nie widział.... (dla TŻ trochę to minimum 2 godziny ) Poza tym jedzie z nami teściowa... Trzymajcie za mnie kciuki

Udanej soboty
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 11:56   #3868
Lusiija
Zadomowienie

bardorja dobrze pamiętam, że miałaś sukienkę w kropki??
Bardzo podoba mi się ta stylizacja

http://2.bp.blogspot.com/-Z2KzBpjvJO...t-polkadot.jpg
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 12:14   #3869
enzunio
BAN stały

Nowe drzwi wejściowe wstawione, okno w salonie gdxie bedzie błogosławieństwo wstawione... Głąby przyjechały bez parapetu i na tydzien mamy rozgrzebany pokój Zwariuje...

Dla relaksu pomalowalam bramę

I dziś ostatni dzwonek zeby zobaczyć jak wyglada ślub w naszym kościele, mam nadzieje ze trafię bo tam sa inne zwyczaje...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-05-17, 12:20   #3870
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
bardorja dobrze pamiętam, że miałaś sukienkę w kropki??
Bardzo podoba mi się ta stylizacja

http://2.bp.blogspot.com/-Z2KzBpjvJO...t-polkadot.jpg
dobrze pamiętasz

namisek1990
adziia13
Pamiętajcie,ze jakpada tzn, ze inne panienki opłakująożenek Waszego Mężczyzny jesteście szczęściarami!
Jeszcze raz najlepszego i udanej hulankiiiii

activelifestyle biała i ta różowa bez ramiączek MEGA!!!
ale uwaga! ja zamawiam czasami różne rzeczy z Bonprix'a, osobiście nie ryzykowałabym zakupu tam sukienek na ważny dzień. Różnymateriał może się trafić i różne dopasowanie. lepiej gdzies podjechac, zalozyc obejrzec sie w niej w lustrze i z całą pewnością kupic

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości