|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
( uczciwości mi się zachciało a mogłam zrzynać jak wszyscy )Ja też już nie mogę się doczekac jak będe po sesji i wtedy spokojnie będe mogła zając się przygotowaniami , week tez zapowiada się super poniedziałek , wtorek egzaminy - dobrze że chociaż środę mam wolną. Ja trzymam kciuki za Ciebie Ewaden – współczuję straty babci Pysia – mam nadzieję że tym razem udało się wszystko zaliczyć za kotkę Mimi – trzymam kciuki zebyście znaleźli równie dobrego organistę Iliy- Enzunio – zdrówka !Mojakaren – sen ze wszystkimi PMkami 2014 przebija wszystko ![]() zakrecona_kropka – moi rodzice też finansują nam wesele w większości ale koszyczki na pewno zakupie sama bo reakcja mojej mamy byłaby pewnie taka jak opisałaś ![]() Madziara – jakbym słuchała o swojej mamie niestety u mnie jest identycznieKaEs- super buty masz ![]() Linaewen- nie wytrwałam do końca tego filmiku … Szczeperka – gratulacje ![]() Elrosa- z naukę tańca, my wciąż nie możemy się z Tżtem zebrać.. no i super ze buty się sprawdzają!Dotka- trzymam kciuki żeby mamie szybciutko odrosły włosy a na wesele miała super fryzurkę! Ilussia- super biżuteria ![]() Corn- extra obrączki! Le_lena – niektóre nazwiska z mojej rodziny też dziwnie brzmiały i kilka zostawiłam w nieodmienionej formie, no trudno Kishlaczkowa- super filmik wynalazłaś ![]() Lusiija- mi makijażystka powiedziała że zazwyczaj panny młode próbnego makijażu nie robią no ale skoro mi tak zależy Monidot-śliczne buty ![]() Kasiulenkowo- za wszystkie załatwione sprawyActivelifestyle – 1 ![]() Namisek i Adziia13 - Kochane życzę Wam przecudownego ślubu i wesela, żebyście ten Dzień wspominały jako idealny i najpiękniejszy w życiu i najważniejsze życze Wam aby Wasza miłość każdego dnia była równie silna co teraz a każdy dzień piękniejszy od poprzedniego |
|
|
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
cashmere
bardorja Panna Izabela wenedka kiss12550 Dziękuję za życzenia kochane moje No to "show must go on"
|
#3843 |
|
BAN stały
|
Kiss dzięki
![]() Adziia13 i namisek - kochane, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, u mnie piękna pogoda , oby i u was taka była !!!! ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
activelifestyle, nr 3
ewaden, będzie dobrze, trzymam kciuki! Wszystkiego najlepszego!!! |
|
|
|
#3845 |
|
Zadomowienie
|
Adzia i Namisek, przepięknej pogody, tej meteo i ducha
wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, wspaniałego męża, cudownego wesela
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
Sklep nazywa się Dalia, ich stronę masz TUTAJ
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Adzia, Namisek- wszystkiego najnajnajpiękniejszego!
|
|
#3847 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kobitki dzisiaj mam próbną fryzurę i makijaż trochę się stresuję bo już mam taki mętlik w głowie, że sama nie wiem czego chcę
|
||
|
|
|
#3848 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Enzunio i z tym nie wypisanym świstkiem macie iść do tego księdza który was przegonił czy to ten Wam to dał? pysia1987 trzymam kciuki za kotka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jego żonie bardzo spodobała się figurka na tort takich ludzi połączonych w serce taka dosyć duża i tort był robiony pod tą figurkę żeby pasowało tort wjeżdża a tam gdzie miała stać figurka była dziura Cytat:
|
|
|
#3849 |
|
BAN stały
|
Kropka nas nikt nie przegonił
Ksiądz z mojej parafii zgubił kartkę na której była prośba o wygłoszenie zapowiedzi, a z tyłu miał potwierdzić wygłoszenie No i dał swój świstek - pusty, nie wypełnił naszych danych, powiedział, że potem tamten ksiądz ma sobie wypełnić, on tylko napisał, że zostały wygłoszone i kazał tamtego księdza przeprosić , kurde mógł zadzwonić do tamtego i go przeprosić, a nie , że ja będę musiała świecić oczami
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej żeby stała winietka z danymi niż z napisem "osoba towarzysząca".. ja też pytam o dane, normalna sprawa raz nawet udało mi się uniknąć katastrofyy, dosłownie! :P brat cioteczny powiedział, że będzie sam, po paru dniach zadzwonił i spytał, czy może jednak przyjść z osobą, powiedziałam, że jak najbardziej ale niech mi poda dane tej dziewczyny a tu słyszę nagle imię i nazwisko taaaakiej k.u.r.e.w.k.i ;/ ale to naprawdę taka dziewucha, że zepsuła by mi całe wesele.. ;/ raz była na dyskotece, nadstawiła tyłek jakiemuś chłopakowi, chciała coś od niego jeszcze, nie dał jej tego to zaczęła drzeć ryja, że ją chłopak zgwałcił ;/ dodam jeszcze, że miała okres i wyglądało to naprawdę nieciekawie ;/ a braciak biedny jest w niej zakochany po uszy i nie słucha nikogo jak o niej źle mówią.. ;/Cytat:
1 też śliczna, ale mogłaby dać efekt ciążowego brzuszka :P
|
||
|
|
|
#3851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby nie było, ta kartka to był dokument... A jeśli już ją zgubił, to mógł chociaż Wasze dane przepisać, żeby nie wyglądało to tak, jakby zostały wygłoszone JAKIEŚ zapowiedzi, a nie konkretnie Wasze Dziewczyny z 26.07- dziś 10 tygodni do ślubu
|
|
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
Adzia i namisek - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
Namisek, Adzia
zyczę wam dużo miłości i szczęścia u boku waszych mężów a dzisiaj pięknej pogody i wymarzonego ślubu i wesela!!!
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam Kochane! Aż łezka mi się w oku zakręciła
Stres? Nie odczuwam! Właśnie kończę swój bukiet ślubny zostało mi ogarnąć troszkę pokój i pomalować paznokcie bo wczoraj się zniszczyły :/...Wszyscy wokół przejmują się bardziej ode mnie
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2014-05-17 o 09:43 Powód: Słonko przebłyskuje!:D |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Namisek i super, tak trzymac!
![]() Ja za tydzień o tej porze będę pewnie robić w gacie :
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa dziewczyny
trzymam kciuki za pogodę! U nas póki co ładnie i ciepło, oby i u Was tak było Bawcie się dobrze, chwytajcie każdą chwilę z tego dnia! Dla mnie to jakiś kosmos, że te wszystkie śluby już się dzieją
|
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
Namisek, mam nadzieję, że po ślubie nam nie znikniesz i będziesz dzielić tym spokojem, bo ja mam chyba te ściski w brzuchu za Ciebie
![]() siedzę dzisiaj w pracy, przyjmuję gości, którzy przyjeżdżają nawet na miesiąc i za każdym razem przy meldunku sobie uświadamiam, że to coraz bliżej wieczorem dla relaksu chyba sobie powycinam zawieszki na wódkę
|
#3858 |
|
Konto usunięte
|
namisek i adziia!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że u Was pogoda jest lepsza niż u mnie, a jeśli nie to pamiętajcie, że to Wy tworzycie najlepszą aurę i będzie super!!!! |
|
|
|
#3859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Namisek i Adzia, wszystkiego najpiękniejszego!
Mam nadzieję, że u Was pogoda choć trochę lepsza, niż u mnie, bo u mnie leje jak z cebra od rana
|
|
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny slubujące,u mnie dzisiaj jest piękne słoneczko,jeżeli u Was nie ma tak ładnej pogody to poświęce się i wyśle Wam moje słońce
P.S. Jak zwykle zazdraszczam bo do mojego ślubu jeszcze tyyyle czasu Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
namisek i adzia
szczęścia, miłości, pięknej pogody, uśmiechu i wszystkieggo o czym marzycie w tym wyjątkowym dla Was dniu!!
|
|
#3863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Adzia i Namisek - wszystkiego najlepszego z okazji Waszych ślubów
![]()
|
|
|
#3864 |
|
Wtajemniczenie
|
Namisek i Adzia! Wszystkiego najlepszego na nowe drodze życia, oby ten dzień był idealny! PS: Mam nadzieję, że u Was lepiej z pogodą, bo u mnie leje i to okrutnie
|
|
|
|
#3865 |
|
Winter is coming
|
Namisek, adzia, wszystkiego najlepszego! Oby ten dzień pozostał niezapomniany, a wasze małżeństwa były udane i szczęśliwe
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
Namisek i Adzia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Duzo szczescia
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu dzisiaj pustki
![]() Dzisiejszym PM'kom życzę jeszcze raz wszystkiego dobrego i pięknej pogody - u mnie już wyszło słonko a jeszcze z 15 minut temu lało jak z cebra ![]() Dziś jedziemy do rodziny TŻ zapraszać Już mi zapowiedział, że musimy tam trochę posiedzieć, bo dawno się z nimi nie widział.... (dla TŻ trochę to minimum 2 godziny ) Poza tym jedzie z nami teściowa... Trzymajcie za mnie kciuki ![]() Udanej soboty
|
|
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
bardorja dobrze pamiętam, że miałaś sukienkę w kropki??
Bardzo podoba mi się ta stylizacja http://2.bp.blogspot.com/-Z2KzBpjvJO...t-polkadot.jpg
|
#3869 |
|
BAN stały
|
Nowe drzwi wejściowe wstawione, okno w salonie gdxie bedzie błogosławieństwo wstawione... Głąby przyjechały bez parapetu i na tydzien mamy rozgrzebany pokój
Zwariuje...Dla relaksu pomalowalam bramę ![]() I dziś ostatni dzwonek zeby zobaczyć jak wyglada ślub w naszym kościele, mam nadzieje ze trafię bo tam sa inne zwyczaje... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#3870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze pamiętasznamisek1990 adziia13 Pamiętajcie,ze jakpada tzn, ze inne panienki opłakująożenek Waszego Mężczyzny Jeszcze raz najlepszego i udanej hulankiiiii activelifestyle biała i ta różowa bez ramiączek MEGA!!! ale uwaga! ja zamawiam czasami różne rzeczy z Bonprix'a, osobiście nie ryzykowałabym zakupu tam sukienek na ważny dzień. Różnymateriał może się trafić i różne dopasowanie. lepiej gdzies podjechac, zalozyc obejrzec sie w niej w lustrze i z całą pewnością kupic
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

Ten semestr mam masakryczny pod kątem zaliczeń, jestem na czwartym roku, ale takich jazd, jak w tym semestrze, to jeszcze nie miałam, mam ochotę albo ciężko pobić albo przynajmniej opier**** większość prowadzących, bo robią sobie po prostu jaja (np. 5 obowiązkowych form zaliczenia z jednych ćwiczeń, z których ocena i tak się nie liczy do oceny końcowej lub też moja "ukochana" pani z jednego przedmiotu, której nic się nigdy nie podoba, ale nie powie, jak poprawić projekt...)
( uczciwości mi się zachciało a mogłam zrzynać jak wszyscy
)
!
z naukę tańca, my wciąż nie możemy się z Tżtem zebrać.. no i super ze buty się sprawdzają!

? i Czy mają stronę internetową?
26.07.2014 

No i dał swój świstek - pusty, nie wypełnił naszych danych, powiedział, że potem tamten ksiądz ma sobie wypełnić, on tylko napisał, że zostały wygłoszone i kazał tamtego księdza przeprosić

Zwariuje...