|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() teraz upiekłam wielkie czekoladowe ciacho... ![]() ooo pani prawie magister chylę czoła no, psychologia z socjologią niby pokrewne dziedziny, a jednak daleko od siebie ![]() pani socjolożko ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
aaaa ja chcę ciasto czekoladowe z polewą!!! daj daj daj!!
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kcem ciacho czekoladowe ))) upsss...zapomnialam sie przywitac witam wszystkie Dwudziestolatki, ja tez dwudziestokilkulatká jestem ,chociaz za kilka dni bedzie juz blizej 30
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a czemu masz taki nick piękna brzydulo_81? rozumiem że avku masz swoje zdjęcie?my z trzydziestkami za pan brat
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem tak jakos wymyslilam
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
brzydula_81 zapraszamy goraco!!
dawno się nie odzywałam więc się odzywam ![]() prace magisterską piszę ... znaczy się staram się pisac i mam nadzieję że się napisze ![]() powodzenia wszystkim sesjowiczom ![]() gratulacje wszystkim po sesji
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze można się troszkę porozdwajać i pospamować w obu wąteczkach ![]() misiaczekdid wreszcie dobrałam się do Twoich foteczek ![]() śliczna i przesympatyczna dziewczyna na zdjęciach nie dziw, że nie samotna ![]() pozdrawiam dwudziechy
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje,dziekuje a co do pracy mgr to sie nie dziwie - przechodzilam to dwa lata z rzedu ![]() wybacz ze taka jestem wstretna ciekawska osobka Cytat:
Rzesa a gdzie te fotki?????
J. Allen Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:16 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hej wcale nie brzydka brzydulo tak poza tym
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:18 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Navi moze ludzi nie straszne swoim obliczem, ten nick troszke tak z przekory (oj mam nadzieje,ze nie zabrzmialo jak stwierdzenie zadufanej w sobie dziewuchy) mniejsza z tym......wlasnie przegladam watki dietowo-fitnessowe...moze tak sobie obiecac cos z okazji urodzin np. plaski brzuszek....niestety troszke mi urosl po irlandzkim jedzonku![]()
|
|
#1061 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w grupie raźniej kiedy masz urodzinki?
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poniedzialek ......a co do tego brzuszka (i innych czesi ciala) mam taka nadzieje )))
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
navi nie wiedziałam, ze studiujesz psychologię
Ty chyba nie wiesz, ze ja jestem mgr psychologi
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie na privie ![]() bo to nie było gratis
|
#1065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A swoją drogą jaka ja będę śliczniutka jak schudnę jeszcze te 9kg (w sumie 18) Sama siebie w lustrze nie poznam ![]() hmmm.... Podała maila i wysłała swoje foty:P No to mail poproszę... Właśnie! Dobrze, że mi przypomniałaś Na wymianę :P
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to bedziemy pamietac o poniedziałku Cytat:
Pingwinku zaskakujesz mnie coraz to czyms innym gdzie konczyłas?
|
||
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=navi;4649824]zrozumialam w 100%
![]() to bedziemy pamietac o poniedziałku ooj ciezko bedzie z tymi postanowieniami dietetyczno-fitnessowymi z okzji urodzin.....zjdlam wiesniaka z pomidorem jakies cztery godziny temu....ssie mnie w zalodku.....a jeszcze ta mysl ze w lodowce sa lody i bita smietana nie wiem jak to wytrzymam...ale po dzisiejszym chodzeniu po sklepach zwatpilam
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
Navi, Ecstasy1985 fotki poszły
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4h temu? ostatni (lekki-np twarog) posiłek 30min przed snem! ![]() dziękuję ![]() wymiana to wymiana, wole nie ryzykować
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:20 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coz bledy sa po to zeby je naprawiac....jutro bedzie porzadnie![]() mialam na mysli ten serek-byl za wczesnie grrr
J. Allen Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:23 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
dostalam
![]() oczywiście zbieram swoje na wymiane Cytat:
![]() to jest jak mantra
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczek ja też chcę fotencję oregankaa@o2.pl
ja wyślę jak będę w domu ![]() Pinguś nie wiedziałam że Ty też psycholożka jesteś ![]() kupiłam wczoraj makaron razowy, może zjem..... jeszcze nie zaczęłam tych węgli dokładać, trochę jogurtu tylko było, jakie owocki najmniej węglowe?- pewnie maliny, ale maliny sa blee
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
apropo's malin- wciągnęłam kubek do śniadania, pycha
![]() Bamsia, ja często bywam w puszczy Tam biegam właśnie, ale nigdy nie widziałam ślimakobiorcy
|
|
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() maliny beee? zart jakis czy co?! ![]() ja zjadlam czeresnie, ale nie wiem czy dobrze robie ze zapijam je jogurtem, chyba tak troche duzo wegli ![]() Inch wiem ze to moze glupie, ale ja sie zawsze boje pojsc sama, czy pojchac sama rowerkiem do lasu... obawiam sie tych pijaczkow co tam przesiadują, ze sie zgubie.. ![]() a slimakobiorcy nie widzialas, bo oni sie musza dobrze kamuflowac, zeby slimaki im nie spierniczyły ale dzis wariacje o slimakach są, glownie na 30stkach
|
||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
ja z kimś to bez problemu, nawet z kolezanka czy z mamą. ale sama?!? oooo niee
|
|
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzałam, większość owoców ma tyle samo węgli, wiadomo banany, winogona to masakra,
truskawy ciutek mniej mają- kupię sobie, ale już mi tylko te mrożone zostały, bo chyba się sezon już skończył
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

ja właśnie zjadłam tony czereśni, nie ma to jak aktywne leniuchowanie po egzaminie
) może być takie miłe
) więc serdecznie pozdrawiam psycholożkę (dziwnie brzmi ten wyraz
).

ja tez kcem ciacho czekoladowe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)