|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Lolita Lempicka EDP, wczoraj wieczorem bardzo ładnie sie rozwinęły, ostatnio raczej nie były moimi ulubionymi, ale dziś używam ich z dużą przyjemnością
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
cała waniliowa
by Addict
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam, ze oprocz pieknej Angeliny, ktora zostala uznana za najpiekniejsza osobe na swiecie w UK ![]() , podoba mi sie rozniez niebanalna i rownie ciekawa Lucy Liu. A zreszta o gustach sie nie dyskutuje ![]() ________________________-- Resztki Pink Sugar nosze jeszcze.... |
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pogoda
Za trzy dni idę na urlop i Na pocieszenie pachnę Shalimarem edt. |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, podobno po niedzieli pogoda ma się poprawić
Wogóle, to pięknie dziękuję Ci za zdjęcia Niezła ta dokumentacja fotograficzna naszego spotkania Całkiem spora ilość świetnych fotek. Lubię je oglądać ![]() Dziś - Flowerbomb Eau de Parfum Extreme Wczoraj pachniałam Madness i dziś już mi się nie chciało kolejny raz ich używać. Chyba się odkochałam w tym zapachu Zupełnie nie działa na mnie tak jak kiedyś ![]() A odnośnie Flowerbomb, to... marzy mi się jeszcze jedna flaszka
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, mamy sporo fotek ze spotkania Ja również dziękuję Ewie i Magdzie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zimno na dworze wiec Lolita edp.
|
|
|
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A "Wtajemniczenie" oglądałam. O tym filmie i o niej tam, można powiedzieć wszystko, ale nie to, że jest płaska. Cytat:
A co zdjęć zamieszczonych przez Rachelę... Chyba nie powinniśmy się za bardzo w nie zagłębiać. Te zdjęcia to nie dowód urody bohaterek, a dowód geniuszu fotografa i stylisty. Takiego efektu to my w lustrze nie zobaczymy, nawet jeśli byśmy były od tych pań ładniejsze z natury. Kobieta jest piękna wtedy, gdy piękna wstaje rano z łóżka. _____________________ A w temacie... dziś Coco Mademoiselle edp.
|
||
|
|
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
212 - jedne z ulubionych
|
|
|
|
#1930 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
To trochę poprawia samopoczucie. Nadal jednak trudno mi uwierzyć, byśmy tu wszystkie, jak leci, były piękniejsze od Moniki Bellucci. ![]() Kobieta jest piękna w oczach tego, kto na nią patrzy. Spójrzcie same: te same kobiety jednym z nas zdają się piękne, innym... powiedzmy niezbyt. I dobrze. Ale tak naprawdę, na tym, by być piękną nigdy mi nie zależało. Wprost przeciwnie. Zawsze chciałam być interesująca, nie zaś piękna w ogólnie przyjętym znaczeniu tego słowa. Z resztą przy moim typie urody jest to o wiele łatwiejsze do osiągnięcia.
|
|
#1931 |
|
niecnotliwa dziewica
|
[quote=Córka D'artagnana;4649508]Jennifer Jason Leigh, ta eteryczna istota o twarzy aniołka z diabelskim, chytrym uśmieszkiem w obrazie "Ciało i krew"( grała średniowieczną księżniczkę porwaną przez bandę najemników) pokazała klasę w całej rozciągłości, a był to jeden z wcześniejszych jej filmów./quote]
Córko, uwielbiam ten film! Co prawda bardziej ze względu na Rutgera Hauera, którego w swoim czasie bardzo lubiłam, ale jak miło, że ktoś jeszcze go pamięta Kasiu, to ochłodzenie to podobno przejściowe, akurat jak pójdziesz na urlop będzie piękne słońce! ![]() Nie wiem, czy nie powinnam tego napisać w wątku marzeniowo-sprawczym, ale tak bym chciała się wyrwać nad morze chociaż na weekend... A, żebym nie zapomniała - pachne L`Instant, ale chodzą mi po głowie jakieś aniołkowate słodkości.
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale nie trzeba być piękniejszym od Moniki. Bo i po co? A że nie jesteśmy (załóżmy) to jeszcze nie znaczy żeśmy paskudne. Cytat:
Szkoda tylko, że tak rzadko w oczach własnych...
|
||
|
|
|
#1933 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Chciałabym Crystal Noir, ale jeszcze próbki mi nie doszły. Nadgarstkowo będzie Maroussia, a ogólnie Alien.
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ulubiona cioteczka kiedyś na pocieszenie Mnie po rozstaniu z jednym z chłopaków i moim załamaniu sie ze jestem za: chuda, za płaska, za wysoka, za brzydka, mam za długie ręce, za szerokie ramiona, za garbaty nos , jestem za krościata itp.
Stwierdziła ze bym nie przesadzała bo jestem ładna a nawet jeśli nie jestem bóstwem (w swoich oczach) to nawet najgorsza Potwora znajdzie swego amatora. A mój śp. mąż (niedoszły) stwierdził ze woli kobiety przeciętnie ładne a nie idealne piękności, bo idealne "rzeczy" są po prostu nudne i że kocha we Mnie każdy mój defekcik bo przez nie jestem niepowtarzalna i wyjątkowa jedyna w swoim rodzaju. A pozatym przeciętnie ładna osobę można jeszcze upiększyć a idealnie piękna można już tylko zeszpecić. PS i na koniec stwierdzenie któro lubię najbardziej i jest 100% prawdą. Nie ma brzydkich kobiet. Co najwyżej sa kobiety bardzo zaniedbane. Konczac offtopa: Pachne sobie dzisiaj Leau par Kenzo PH.
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
angel
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Dior Dolce Vita
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Film jest świetny, realistyczny i jedyny w swoim rodzaju, uwazam,ze jeden z najlepszych o mrocznych czasach średniowiecza z acyciekawym wątkiem przygodowo-romantycznym Mam go w swoim zbiorku i ogladam od czasu do czasu. Wybieram dzisiaj Safari. |
|
|
|
|
#1940 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję
![]() Cytat:
|
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnę Venezią z własnej flaszki
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewna dziennikarka, Maria Czubaszek, powiedziała kiedyś zdanie, które sobie z wrażenia zapisałam i do dziś pamiętam. I zawsze się śmieję, jak sobie przypomnę. A mianowicie... "Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać. " ![]() A wiecie, że niedawno robiono ankietę o własnej atrakcyjności i zaledwie kilka procent Polek uznało się za atrakcyjne, a ani jedna nie uznała się za piękną.
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Coco M. po wczorajszych rozmowach
są naprawdę boskie...
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis Avignon
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ ___________ A dzis dzien z Vetiver Oriental
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
CH 212 sexy - na osłodę wietrznego dnia
|
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Wieje cudownie i taka świeżość w powietrzu
Otula mnie Musc Ravageur
|
#1948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak od Ciebie wychodziłam, to chciałaś lecieć do Emilki robić sie na blond przez zdjęcie Kożuchowskiej A to zdjęcie jest faktycznie cudne Dla mnie piękne są Bellucci, Adjani, Jolie i Cielecka (choć jedna w innym typie )
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Przesliczne, waniliowo-migdalowe Vanilie Anande Comptoir Sud Pacifique z probeczki od Nevady
(chyba sie zakochalam w tych slicznych waniliach Comptoir - i co ja biedna teraz zrobie ;-))) ) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

by Addict

Za trzy dni idę na urlop i
Niezła ta dokumentacja fotograficzna naszego spotkania
Zupełnie nie działa na mnie tak jak kiedyś 

, biust "operacyjnie powiększony", a nie wiszący to raz, a po drugie to polecam film "Wtajemniczenie"