|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza cała gromadka kończy właśnie 4 latka * III-IV.2010r.
hejka
Wróciłam po 24 zamiast, piwka piłam gin z tonikiem ![]() dawno się tak nie uśmiałam, było nas 14 kobitek ![]() ![]()
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
CURLY wszystkiego najlepszego dla Ali i wiele wiele wspaniałych , niezapomnianych chwil z dziadkiem
![]() ANECZKA noooo fajne fajne . Gin z tonikiem tez lubim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Cytat:
![]() A dzisiaj znowu zimno i pada ![]() CZekam na wyprzedaż 50% w c&a ![]() ![]() Dziewczyny co można dzieciom zrobić na urodziny do jedzenia?Zawsze robię to samo,może doradzicie coś co dzieciom zasmakuje-tylko nie frytki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
Asia ja czasami od T. w literatke małą wleję sobie Radlerka 2%
![]() A zapomniałam napisac że mnie niestety znów przed porodem dopadła infekcja... mam ropa zawalone gardło rano i w nocy ledwo mówię. Boli jak cholera... no ale przeciez nie bede brała znów antybiotyku.. masakra jakas w tej ciązy.... Boje sieże nie przejdzie bez anty..i po porodzie bede muisiała brac a coz karmieniem buuuuuuuuuuu u nas znó słonce chociaz zapowiadali na popołudnie deszczyk...a jutro komunia... ide ciasto robic
![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Ali
![]() ![]() ![]() monka zdaje się że dziś są twoje urodziny ![]() STO LAT , STO LAT NIECH ŻYJE NAM ![]()
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
CURLY zrób ta galaretke tenczowa ze smietana kremówka , ale to juz musisz zacząć robic
![]() ![]() ANECZKA no dobrze ci sie zdaje , dzieki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- CURLY tak to wyglada http://mojepasjekrakow.blogspot.co.u...retka.html?m=1 , ja robiłam z innego przepisu ze smietana kremówka . Ale ten tez chyba smaczy, musze spróbować z tym mlekiem . Albo taka tęczowa galaretke sama, ale w jakis foremkach , ja ostatnio robiłam w foremkach do Muffinek - domki . Możesz jakies Muffinki zrobic i w jednym czy w dwóch jakies niespodzianki ala rodzynki czy cos i kto znajdzie to cos tam. Albo jakies desery z bita smietana i owocami - jak lubią- moje nie lubią. Lody . Paluszki domowej roboty ala chicken nuggets . Cos ala szaszłyki owocowe o ile oczu sobie nie powybijaja. Ostatnio cos widziałam podbija do arbuza czy melona , taki jezyk wyszedł. Oo albo z rożnych melonów kuleczki w dużej misce . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
100 lat dla małej solenizantki
![]() ![]() Kot nalał do skrzynki narzedziwej, Tz mnie złomy razem z kotem wyrzuci. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dostałaś i co chciałaś??? ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
curly http://mojeprzepisy-ania.blogspot.co...laretkowa.html
to robiłam http://www.mojewypieki.com/przepis/s...-preparowanego ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Curly.. 100 lat dla Ali!!!!!!!!!!! Monka stara d.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Ali
![]() Zdrówka dla innych solenizantek Dziś ma urodziny moja przyjaciółka z podstawówki. Wyjechała do "rajchu" całe lata temu i kontakt się urwał
Żmijka najsłodsza Edytowane przez izazula Czas edycji: 2014-05-17 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Wtajemniczenie
|
Monka,masz dzisiaj urodziny?
![]() ![]() Ala dziękuje za życzenia ![]() Fajne te galaretki,chyba zrobię ![]() Zaraz idę sadzić kwiatki na balkon,potem podłogi ogarnę.Tż poszedł z Alą na działkę. U nas zaczyna się wypogadzać ![]() Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2014-05-17 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
NATASZKA nic nie dostałam , tylko na zakupy mnie wzial zebym sobie kupiła co chce , ale ja nic nie chce , tylko skok.
Pytał mnie setki razy od miesiąca i setki razy odpowiadałam to samo ,az w koncu sie wkurzylam bo ileż mozna mowić , co sie chce na prezent. Ale ale w koncu dotarło i powiedział ,ze jedziemy pod koniec miesiąca, chłopaki maja ostatni tydzień maja wolny . Jeszcze go oswiecilo, ze musze sie umówić na skok i do lekarza isc po zgodę - jakby nie mógł o tym pomyśleć miesiąc temu, a wiedział . Jak mnie wyroluje to z nim nie gadam i sama sobie fundne ![]() CURLY a mam mam, wiec tak łatwo zapamiętałam datę twojej małej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak coś to się zawiniemy z kotami i zamieszkamy razem ![]() Monka wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś będziesz drinkować czy na spokojnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam dzieci 8 desperadosow ![]() Moje od 11 po za domem na nogach i dalej swiruja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak moje 17 październik ![]() Czytając o PoPowym kocie przypomniało mi się o naszej kotce ,też starej przybłędzie ,okociła się na stryszku nad kotłownią , masakra nie ma tam jak wejść ,przestrzeni jest tam dosłownie na pół metra na wysokość i w głąb jakieś 4-5 metrów ![]() nie ma ochotnika żeby się tam wczołgać ![]() wpadłam jeszcze na pomysł żeby wyciąć dziurę w suficie i jakoś się tam dostać ,ale tż mnie na ziemię sprowadził żebym lepiej dała spokój zanim chatę zdemoluję ![]() No i co ,młody stwierdził że niech tam siedzą później jak wyjdą to się je jakoś połapie , no ciekawe jak takie dzikusy prychające ,to nam narobiła prezentu ![]() Leje u nas cały dzień dzisiaj masakra jakaś Curly wszystkiego najlepszego dla ALi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, rano ubieralam werkę i było wszystko ok a teraz rozbierałam ja do spania a ona chyba z 7 siniaków takich mcnych na nogach. Od razu pomyslałam o najgorszym- bialaczce, bo wtedy niby szybko siniaki wycodzą. Ona raczej nigdy takich nie miała. Dziś co prawda była 4 godziny na kulkach (2 razy po 2 godziny na urodzinach) i mogla gdzies tam je zdobyć. Czy to możliwe, ze nagle by się tak wyniki pogorszyły skoro jeszcze niecały miesiac temu badalam jej krew i były rewelacyjne? Bo jakos mnie one przeraziły
![]()
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
LIBRA - dzieki
![]() Ja tez pomyslalam zeby je zostawić ![]() ![]() ASIULEK z kulek ma te siniaki , weź sobie bajki nie wkręcaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Libra a czemu kot nie sterylizowany
![]() ![]() Asiulek nie szukaj złego od razu , była na kulkach to pewnie sobie nabiła i tyle ![]() dzieci szczęśliwe bo błoto jest więc placki z błota moZna było robic . Do tego sąsiedzi nie dawno kostke robili więc sterta piachu została . A to przecież raj . Dzieci uwalone ale szczęśliwe . Mój stary komp padł na dobre , chyba trzeba cos nabyć drogĄ kupna wyjścia nie ma ![]()
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Asia nie ma się co dziwić że po 4 godzinach w kulkach Wercia ma nogi w sińcach. Oczywiście zawsze możesz zrobić badania ale wydaje się się że to nic poważnego a tylko efekt uboczny doskonałej zabawy.
![]() |
#1973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Libra koniecznie
![]() ![]()
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
Ania dofinansowanie ? wątpię ,niby kto miałby to mi dofinansować ,wet jest tylko prywatny
nawet nie wiemy ile ta kotka ma lat ,szwędała się i zaczęliśmy ją karmić i ona tak przychodzi można powiedzieć że jest w połowie nasza. Tą młodą wyciachałam i jeden kłopot mniej ![]() Dziewczyny ,mam prośbę ,czy mogłybyście zmierzyć swoim dzieciom temperaturę jak śpią ,ale jak już tak na dobre usną. Ciekawi mnie czy tylko mój tak ma czy może inne też. U mojego temperatura podczas snu jest ok. 35 stopni , czasem parę kresek więcej a czasem mniej ![]() W dzień ma 36,5 w pokoju jest 22 stopnie. śpi w piżamie z długim rękawem przykryty kocykiem i na to jeszcze kołdra. Boję się czy one nie marznie ,ale skoro się nie poci pod tym to chyba nie za mocno. A może po chorobach osłabiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Libra mierzona przed chwilą 36,4. W pokoju ok 22 st. i mikrouchył, śpi w koszulce bez rękawków i majtusiach, odkryta
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
LIBRA nie wiem czy mam termometr , jak cos to sprawdzę i ci napisze. Kiedys miałam elektryczny ale czy on mierzy dobrze
![]() Twój chyba ma taka temperaturę bo to nie pierwszy raz kiedy piszesz ze ma 35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Iza dzięki
Monka no nie pierwszy raz ale wcześniej nigdy nie mierzyłam mu temperatury bez potrzeby że tak powiem,więc nie wiem czy on tak miał zawsze czy teraz ![]() pamiętam że nie raz dotykałam mu czoła jak spał i było chłodne albo rączki jak miał na wierzchu na krótki rękawek ale nie przyszło mi do głowy zmierzyć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Libra z tego co mi koleżanka piguła mówiła to niższa temp u dziecka może być po infekcji. Może też coś dziać się z tarczycą.
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Iza no być może bo po tamtej chorobie też tak było ,więc mam nadzieję że to o to chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.