![]() |
#10831 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a pogrubiony- ja chce nowe odcinki Włatcuf ![]() Makes me wonder why When the whole worlds turnin left It's when I'm goin right? Zastanawiam się dlaczego Kiedy cały świat skręca w lewo Wtedy ja idę w prawo? I need someone to let me be Just who I am inside. Potrzebuję kogoś kto pozwoli mi być Po prostu tym kim jestem wewnątrz. Cause a girl like me Is just a lil' different from all the rest. Dziewczyna taka jak ja Jest po prostu trochę inna od całej reszty. And a girl likes me Never Settles for Second Best. I dziewczyna taka jak ja Nigdy nie zamierza się zadowalać gorszą jakością. Ought to be with a girl like me Just like me. Powinieneś być z dziewczyną taką jak ja. Zupełnie jak ja. Thinkin' of what could be Between you and me. Myślę, co się może stać między Tobą a mną. Should I keep this feelin' Or let it go? Powinnam zatrzymać to uczucie czy pozwolić mu odejść? Catch me now before I fall. Złap mnie teraz, zanim upadnę. Wszystkie z piosenki Rihanna- A gril like me ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#10832 |
Zakorzenienie
|
hmm.. jest jeszcze taka możliwość
![]() I would lie if I claimed (that) I don't think about him. no ale ja tu tylko sprzątam ![]() może wypowie się ktoś bardziej wykształcony w dziedzinie języka angielskiego, bo mi to jeszcze trochę brakuje do perfekcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajajaj.. ![]() a ja kradziejuje twoje ![]() kurna znam tę piosenkę, bo często słucham Rihanny, ale jakoś nigdy się nie wsłuchałam dobrze w ten tekst ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() troche mi się sumienie oczyści ![]() W sumie to z tej piosenki można jeszcze ułożyć trochę opisów ![]() Tknęło mnie żeby wstawić, bo właśnie słucham Rihanny ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10835 |
Zadomowienie
|
Twoje wersja bardziej mi się podoba ;D
#10836 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I would lie if I claimed (that) I don't think about him. Dokładnie Rebelious, wyjęłaś mi to z ust :P * pożyjemy, zapalimy, zobaczymy ... ; ) * uwolnieni z krainy cieni * Wino tańce i śpiew czyli ... (nazwa iejscowości w ktorej spędzamy wakacje :P ) * ze świata wszystko chcę, albo nie chcę wcale ![]() * kiedy nie ma Cię, nie ma trochę mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10837 |
Raczkowanie
|
I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss...//Nie chcę stracić ani jednego uśmiechu Nie chcę stracic ani jednego pocałunku
I got this icebox where my heart used to be...//Mam lodówkę tam, gdzie kiedyś było moje serce Chciałabym Ci tyle powiedzieć... ale będę milczeć Bo to co dla mnie miało sens - odeszło razem z Tobą ![]() ...za dużo dziś wiemy niewiedzieć lepiej jest... ..osobno juz dawno choc razem cały czas.. Słońcem opętani oglądamy świat do góry nogami ![]() Z uśmiechem na twarzy otwieram nowy rodział w swoim życiu ![]() niewinny uśmiech a potrafi zabic szarość dnia ![]() ![]() I'm gonna run run fast as I can Cause I just wanna be with you again BezpowrotnaPrzeszłość,Dla tegoMnieSmuci,ToWszystkoM inęłoNigdyJużNie Wróci ![]()
Są takie słowa, których nie da się cofnąć, Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać, Są takie gesty, którym nie umiem sie oprzeć , Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć, Jest takie uczucie, ktore nie chce zgasnąć... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#10838 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam te po angielsku
![]() ![]() mój obecny : ` coś tam ! bp. kocham cię : * |
![]() ![]() |
![]() |
#10839 |
Zakorzenienie
|
So if you think that you´re the one, step into my ride.
Jeśli myślisz, że jesteś tym jedynym..... jak ładnie przetłumaczyć dalej? ![]()
#10840 |
Konto usunięte
|
boszenka69 włąsnie nei wiem. moze cos z krokiem , bo tam jest step ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#10841 |
Wtajemniczenie
|
step into to znaczy wejdź, wkrocz....
![]() ale my ride...nie wiem jak to mozna przetłumaczyć bo troche dziwnie brzmi wejdź w moją przejażdżke ![]()
![]() |
#10842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jeśli myślisz, że jesteś jednym z nich, wyjdź na moją drogę. ale to kompletnie bez sensu ;p ja bym to zinterpretowała jako: Jeśli myślisz, że jesteś tym jedynym, dotrzymaj mi kroku.. (czyli po prostu idź ze mną przez życie, bądź blisko, bądź ze mną ![]() nie wiem skąd mi się to wzięło, ale tak to rozumiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10844 |
Zakorzenienie
|
A ja mam taki 'Miłość trzeba pielęgnować dobrym słowem, gestem, czułością.'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10845 |
Zakorzenienie
|
tak tak
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10846 |
Konto usunięte
|
rebelious tez tak mysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10847 |
Zakorzenienie
|
Zawiesiłam się gdzieś pomiędzy teraz i zaraz ...
Ty i ja rozbitkowie na tonącej tratwie... Sama znów na mej wyspie samotności będę.. tak będzie lepiej Potrzeba ciszy by odnalezc siebie.... Przyjdź do mnie we snie..może będzie mi lżej...
#10848 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() - "...i dlatego lubię, mówić z Tobą." - "Bądź jak bijące źródło,nie zaś jak staw,w którym zawsze stoi ta sama woda" - Zamknij oczy..pomyśl,że nic nie liczy się... - Dotyk jest najrozleglejszym zmysłem... - Nie musisz grać, wystarczy być Otwórz oczy, jestem tu... - Zaufaj bańce z mydła, na chwilę da Ci skrzydła... - bo tak się kaligrafują w spojrzeniach słowa... - Słowa,jak węże do ucha Słowa,jak opium i miód Słowa,słowa-poznałam je już.. - "Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego dojść warto..." -Działasz na wysokim poziomie wibracji kosmicznych ![]() - Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę - Jeśli wydaje ci się, że zrozumiałeś kobietę masz rację - wydaje ci się - Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn niektóre to słowa piosenek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10849 |
BAN stały
|
ja mam: Gdzieś w zakamarkach mojej świadomości rodzą sie obsesje..
|
![]() ![]() |
![]() |
#10850 |
Raczkowanie
|
Zanim zrozumiesz jak bardzo kochales ją ona zapomni juz smak twych ust
ŻeGnAj MaŁy ŻeGNaJ mAłY bEz CiEbIE bArdZo FaJNiE jESt.. oŁ..JeEe.. x] Mój pierwszy raz....w biedronce (na zapleczu) :p 'On jest pierwszy, ona naj...' używane kobiety rzadko mają wzięcie,w ostateczności bierze je pierwszy użytkownik Byłeś pierwszy... bądź więc ostatni... i najlepszy... Bo właśnie Ty... Ty znasz mnie jak nikt... znasz lepiej... najlepiej... Może nie wiesz... Tobie jednemu oddałam dusze i ciało... nie zrań mnie... Dlaczego nie zapytałeś? Dlaczego nie chciałeś usłyszeć, że jesteś pierwszy... Kobiety i koty zawsze robią co chcą, więc mężczyźni i psy niech się z tym pogodzą Jesteś dla mnie całym światem.. Słońcem..Wiatrem..Woda.. Latem.. ![]() Patrzę w przeszłość... widzę teraźniejszość... marzę o przyszłości... Jestem Twa Kotka, Twoja Pieszczotka, Twoją Grzechotka-Ktora Usypia Cie Nie wiesz? nie można żyć w ciągłym zachwycieSłodka jak miód gorzka jak mocca mocna jak spirytus ... Najtrudniejszy pierwszy krok pozniej latwo mija rok I dream of the first kiss and who'll make the first move ? (tłumaczenie: śnie o pierwszym pocałunku, i kto wykona pierwszy ruch DUPEK to facet, ktoremu wydaje sie, ze moze cie miec tylko dlatego ze tak mu sie wydaje... ..I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką..
![]() |
#10851 |
Zakorzenienie
|
Travel the world and the seven seas, everybody's looking for something. // Podróżuj po świecie i siedmiu morzach, każdy czegoś szuka
I wanna use you and abuse you, I wanna know what's inside you. // Ja chcę cię wykorzystać i zająć, ja chcę wiedzieć, co masz w środku Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused Część z nich chce cię wykorzystać Część z nich chce zostać wykorzystana Część z nich chce cię zająć Część z nich chce być zajęta |
![]() ![]() |
![]() |
#10852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mam jeszcze jedno pytanie... Wiecie może co oznacza zwrot PRIMA SORT?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10854 |
Zakorzenienie
|
Kolorowe i pachnące..Malowane słońcem.
nie grymaszę i nie płaczę!na bębenku swoim gram-ram tam tam.. Kto jest beksą i mazgajem..ten się do nas nie nadaje! Mamy tu zabawek wiele-to są nasi przyjaciele.. Kino było wtedy nieme..Babcie małe jak dziewczynki.. Kolorowe kredki kiedy je poproszę,namalują wszystko to co chcę.. Malują cudownie, małpkę taką śmieszną,słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. Ja jestem nowoczesny skrzat!Zadziwię zaraz cały świat. Kręte ścieżki wiodą nas..Poprzez tajemniczy las.. Może śpisz w zielonym mchu? Budzi gwiazdy, budzi noc,a my śpimy, a my śnimy.. Pojadę daleko, nikt mnie nie dogoni.. Mydło lubi zabawę w chowanego pod wodą.. Lubi bawić się w berka, z gąbką chętnie gra w klasy..
#10855 |
Zakorzenienie
|
mój obecny status to : NIEUCZESANE MYŚLI....
|
![]() ![]() |
![]() |
#10856 |
Raczkowanie
|
Goń jeśli naprawdę chcesz mnie złapać...
#10857 |
Zakorzenienie
|
wiec caluj mnie czesciej...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10858 |
BAN stały
|
mhm... ja mam małą prośbe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10859 |
żona
|
miłość i nadzieje ładuje w kieszenie
![]() W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę... usmiech losu bywa drwiacy.. Dziś mnie kochaj, dziś mnie całuj.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A może po prostu:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.