Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 2 7,14%
Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! 0 0%
A ja śmiało już raczkuję, mama mnie nie upilnuje 5 17,86%
Chłopaki-Przystojniaki, Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami Pierwszy Dzień Mamy 13 46,43%
Mama znów na zlocik jedzie, zaraz ruszy pierwsze dziecię 0 0%
Coraz większy sobie rosnę, a tu zlocik jest na wiosnę 2 7,14%
Moja mama kocha mnie, a ten czas tak szybko mknie 6 21,43%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 15:22   #3841
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

moje dziecię ma pierwszego zęba !

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:24   #3842
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
grtulacje

ja dzis zauwazylam ze nam idzie czwarty zebol

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:26   #3843
kaska87
Zakorzenienie

Misia dla Kornelka za zębolka
Motyl dla Tusi za wstawanie

czy są gdzieś teraz wagi łazienkowe w biedrze/lidlu i takich tam
ktoś gdzieś widział?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:30   #3844
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Hej,
Ale miałam beznadziejną noc. Od początku mają mieszka pode mną Nowa babka i o 12 w nocy dobijala się do nas ze słyszy muzykę :/ obudziła nas, dziecko i zdenerwowala mi psa :/ babsztyl chyba głosy jakieś słyszy :/ idę zaraz ją zjechać za to pukanie

3-3,5 miesiaca a później łóżeczko.

Kciuki za wizytę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To chyba jakaś niepowazna ta babka... Daj znać co ona na Twoje upomnienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Masakrycznie i garściami

A może takie większe 70x140, z którego można zdjąć barierki i potem jest takie "dorosłe"? Znajoma takie miała I dopiero po 2 urodzinach przeprowadziła chłopaków na większe łóżka, a tak spali w tym jednym

My mamy zaległą żółtaczkę, miała mieć dziś, ale w nocy miała gorączkę i nie idziemy
No i muszę do ladan napisać, bo nie wiem skąd ta gorączka i nie wiem, czy jedziemy

Laski, co z 31 maja?? Robimy coś w tej Wawie? Bo to już niedługo, a nic nie ustalone

Proszę też o propozycje tytułów, bo jutro jadę, i już sondy nie zrobię
(o ile jadę).
Kaska, zrobisz nowy wątek, jak coś?

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Przepis na biszkopty bez cukru:

Składniki na 12 biszkoptów:
2 banany
1 jajko
2-3 łyżki mąki gryczanej (można dać orkiszową pełnoziarnistą)
1/4 łyżeczki proszku do pieczenia

Banany rozdziabać widelcem, połączyć z ubitym jajkiem. Wymieszać dokładnie, dosypać mąkę i proszek. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstego ciasta na naleśniki. Wyłożyć na papier do pieczenia 12 okrągłych biszkoptów i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15-20 minut (sprawdzać, żeby się nie przypaliły). Wyciągnąć i ostudzić.
Fajnie, wejde na kompa żeby zapisać
Stary 2014-05-19, 15:31   #3845
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
u nas biala kropka na dole.
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:37   #3846
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
mi też strasznie. mam już troszkę baby hair,ale ogólnie mam już tak mało włosów i ciągle takie klapnięte
to tak jak u mnie

i dzięki wszystkim za odpowiedzi w sprawie wypadania włosów, ulżyło mi, że nie tylko ja jedna mam jeszcze ten problem

Cytat:
Zaraz nadrobię,ale najpierw dwa pytania:

1) widziałyście gdzieś takie cieńsze rajstopki?nie mówię o takich bardzo ciueniutkich, bo dla takich dzieciaków to nie ma sansu, zaraz się podrą. Ale mamy tylko takie grubsze bawełniane i raczej przy 30 stopniach ich nie założymy. Nie wiem jak to rozwiązać.

2) wczoraj mi pierwszy raz nie zjadła obiadu, miałam w tym też żółtko. I dałam to do lodówki. Czy mogę jej jeszcze raz dzisiaj spróbować podać, czy się nie nada?
1) nie pomogę, ale nie wiem czy na takie ciepłe lato potrzebne rajstopki
2) nigdy nie podgrzewam dwa razy jedzonka i nie daję takiego, któe miało jakikolwiek kontakt ze śliną

Cytat:
aaa,miałam Wam pisać,że do tej pory Tusia wstawała jak się czegoś trzymała, a dzisiaj rano dwa razy wstała bez trzymania się czegokolwiek, czyli siłą nóg[COLOR=Silver]
wow

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
cześć kobietki
ale natłukłyście stron przez jedne dzień, wow!
u nas pogoda się poprawia od jutra do końca tygodnia nadają po 30 stopni , nareszcie , z tej okazji planuję mega porządki , pranie pościeli, trzepanie wszystkich dywanów i co się jeszcze da, tż będzie w domu od środy więc warunki będą sprzyjające. Poza tym mam mnóstwo załatwień w tym tygodniu, więc pewnie będę trochę mniej zaglądała do was.
Piotruś kończy dzisiaj 7 miesięcy , wczoraj byliśmy u moich rodziców , dostał kilka drobiazgów, ciuszki, i taką grającą ośmiornicę, nawet mu się podoba. Ślicznie zjada obiadek z mięskiem, a wczoraj wypił ma noc 130 mm , no w szoku jestem, i ostatni hit siedzi ,nawet plecki ma proste, rzadko zdarzy mu się chwiać czy przewracać no chyba że się zagapi albo po coś sięga, i robi tyci postępy w raczkowaniu ale to tyci, tyci - tż uparcie z min ćwiczy, ale widać efekty.
no to teraz lecę chociaż troszkę was poczytać
sto lat dla Piotrusia
ogromne za wszystkie postępy

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
mi też włosy wypadają strasznie, co robić, co wy robicie?

u nas drugi miesiąc już zaraz skończy, czytałam ze 3, jak się myle to niech dziewczyny mnie poprawią
nic

3 miesiące na mm, 2 miesiące przy kp

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:46   #3847
tassia
Zakorzenienie

jezuuu jakie korki
w dodtaku zgubilam telefon
ale znalazla go jakas dziewczyna i mam wieczorem.jechac idebrac uffff

[/RIGHT]
Stary 2014-05-19, 15:47   #3848
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
jezuuu jakie korki

ale uczciwa kobieta

odkąd moje dziecko samo siedzi, to potrafi się samo bawic nawet i 40 minut

Stary 2014-05-19, 15:47   #3849
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jezuuu jakie korki
ufff ale fart

u nas tak ciepło,że do domu uciekłam musimy obiad zaraz podgrzewać bo TZ będzie niebawem

Stary 2014-05-19, 15:53   #3850
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Czy jak Wasze dzieci długo śpią, to też chodzicie sprawdzić, czy jeszcze oddychają?
w ciagu dnia nie bo spi 30-40 min ale jak ja ide spac to sprawdzam i tak samo jak ide w nocy do toalety
Cytat:
Chyba największe obawy mam co do UWAGA, ale porodu. Boję się, że było lekko, a teraz może być ciężko.

I boję sie dojazdu do szpitala, nie wiem szczerze kto mnie zawiezie. Nie wiem czy mama zdąży wrócić z PL ze świąt, a nie chce jej mówić, żeby nie leciała.

Zaczynam męczyć bułę....
no cos Ty dasz sobie rade, jak przy pierwszym dalas to i przy drugim dasz przynajmniej wiesz jak to wszystko wyglada a najgorsza jest niewiedza- to ze niewiadomo czego sie spodziewac
Cytat:
gratki!!

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:01   #3851
tassia
Zakorzenienie

mam do pracy 6 minut samochodem
jade juz 32minuty a nie jestem w polowie drogi
maciek poki co siedzi cicho ale zaraz mi sie rozwyje to chyba ja wybuchne

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

za to mam czas na wizaz

[/RIGHT]
Stary 2014-05-19, 16:02   #3852
karolson
Zakorzenienie

22 strony do nadrobienia od piątku to lubie lece czytać
Stary 2014-05-19, 16:06   #3853
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
mi też łzy lecą.... bo nie wiem czy dam radę. Wszystko mnie przeraża....
wierze i rozumiem
miałam o tyle lepiej, że Dawid rok starszy, ale z drugiej strony my wcale nie chcieliśmy drugiego dziecka, może nawet nigdy, więc nawet nie zliczę ile dni i nocy przepłakałam przerażona tym co będzie
teraz dodatkowo hormony Cię nakręcają i jeszcze ciężko to sobie wyobrazić, ale dasz radę

Cytat:

no właśnie się zastanawiam od kiedy dziecko może normalnie w tym spać. ewentualnie można dokupić taką barierkę od strony wylotowej, więc będzie już doroślej, ale nie do końca. jak ja urodzę drugie dziecko to Tusia będzie miała 2,5 roku (haha jaka ja pewna ) i wtedy już będzie chyba mogła w nim spać?albo może to zostawię dla młodszego, a jej kupię nowe łoże. Nie wiem
Dawid poszedł na duże łóżko miesiąc przed urodzeniem Miłka, miał 2 lata i 4 miesiące, łóżko ma bardzo podobne do tego co Natala wklejała, tylko robione przez stolarza, barierka jest wysoka nie ma szans żeby spadł, choć najczęściej śpi oparty o tą barierkę, ale u dziadków dostał w kwietniu łóżko, to jest taki fotel rozkładany i już dwa razy z niego zleciał w nocy

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Zanim zacznę odpisywać...
JULIA OD KILKU DNI STABILNIE SIEDZI Długi,gługi czas bardzo się chwiała na boki

Cytat:
Czy jak Wasze dzieci długo śpią, to też chodzicie sprawdzić, czy jeszcze oddychają?
nie

Cytat:
Chyba największe obawy mam co do UWAGA, ale porodu. Boję się, że było lekko, a teraz może być ciężko.
ja myślę, że jak było tak lekko to będzie jeszcze lżej

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
dziewczyny pyt na szybko. Kiedys mowilo sie ze takie biale chmurki na paznokciach to kwestia braku wapnia w organizmie. Dzisiaj zauwazylam takie u Jasia i co cho?

Noi jeszcze pyt nr 2 czy wasze dzieci maja juz zarosniete ciemiaczko? Bo Jasko nie i na srodku glowy ma takie koleczko jeszcze nie zarosniete. Noi ono w wiekszosci dnia jest wklesniete czasem bardzo mocno. pytalam o to pediatre to ta powiedziala ze dlatego ze ma duza glowke, ze powinien miec juz zarosniete ciemiaczko. zeby sie tym nie przejmowac, ake mnie to martwi pic daje mu ci chwila, ale fakt faktem ze dopiero od rana wypil 30ml wody. Czy to od malej ilosci plynu?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miłosz ma ciemiączko niezarośnięte, nasz pediatra mówi, że ma czas do 1,5 roku spokojnie a jak bardzo jest wklęśnięte? bo mnie się kilka razy wydawało, że jest a lekarz mówił, że normalne

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
była rehabilitantka, wiec tak
potweirdziła wzmożone napięcie w kończynach dolnych i to ze jesli nie pokażemy Jaskowi prawidłowych wzorców to szybciej wstanie niz zacznie raczkować.
ma bardzo słabe mięsnie brzucha dlatego poki co nie usiądzie, nie raczkuje. dostaliśmy trochę ćwiczeń, porad pielęgnacyjnych i musimy być konskwentni. jest szansa ze jesli gdzies po drodze nie zauwazy ze na nóżkach można stać/ wspinać się to załapie raczkowanie. ale powidziała ze o moze byc powolny proces i zeby dac mu czas, na jakiekolwiek postępy nawet do 1,5 miesiąca.
poleciała nam też basen na takie problemy wiec bedziemy musieli się zorganizowac i ogarnąc.
przepraszam z góry od razu za pytanie, bo wiem ze juz się przewijało, Wrocławianki gdzie chodzicie na basen/jakie zajęcia polecacie??

przepraszam za błędy, ale pisze na szybko bo Jasiek śpi (nie na moich rękach) i obiad jakiś musze wykombinować
napiszesz pokrótce jakie te ćwiczenia i porady

Cytat:
gratulacje

Cytat:
grtulacje

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:15   #3854
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
d

moj ma ciemiaczko nie zarosniete jeszcze i pediatra powiedziala ze norma
a wklesniete jest mozliwe ze od braku plynow bo takie dziecko w upaly to z pol litra powinno wypijac

pół litra bez mleka czy z mlekiem? bo Ola poza mlekiem wypija max z 20 ml na dobę, a z reguły nic
Cytat:

potweirdziła wzmożone napięcie w kończynach dolnych i to ze jesli nie pokażemy Jaskowi prawidłowych wzorców to szybciej wstanie niz zacznie raczkować.
ma bardzo słabe mięsnie brzucha dlatego poki co nie usiądzie, nie raczkuje. dostaliśmy trochę ćwiczeń, porad pielęgnacyjnych i musimy być konskwentni. jest szansa ze jesli gdzies po drodze nie zauwazy ze na nóżkach można stać/ wspinać się to załapie raczkowanie. ale powidziała ze o moze byc powolny proces i zeby dac mu czas, na jakiekolwiek postępy nawet do 1,5 miesiąca.
poleciała nam też basen na takie problemy wiec bedziemy musieli się zorganizowac i ogarnąc.
przepraszam z góry od razu za pytanie, bo wiem ze juz się przewijało, Wrocławianki gdzie chodzicie na basen/jakie zajęcia polecacie??

przepraszam za błędy, ale pisze na szybko bo Jasiek śpi (nie na moich rękach) i obiad jakiś musze wykombinować
Jesteś zadowolona z wizyty?
Cytat:

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:19   #3855
Larysa88
Zakorzenienie

Mówię Wam ale miałam stresa przed chwila jak sprawdzałam nasz materac ale ufffff na szczęście czysto...

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Ja wczoraj podałam pierwszy obiadek z grudkami i z pół Ola zjadła, ale zadowolona nie była

to może nie będzie tak źle parę razy dostanie i się przyzwyczai

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Cześć

Czytałam na bieżąco ale nie miałam kiedy odpowiedzieć.

Misiu
- przede wszystkim gratulacje II kreseczek i spokojnych 8 miesięcy Nie wiem co Ci doradzić z tym łóżeczkiem. Moja znajoma (ta co ma 5 dzieci) to zawsze z najmłodszym spała a starsze jakoś spały na osobnych łóżkach.

kasiunia
- mi też lecą- wyobraź sobie, że ja mam włosy za tyłek więc skala kudłów na podłodze jest pewnie ze 4 razy większa niż u Was.

rusałko -kciukam za wprowadzanie mm i pokarmów. Jak pisałam wcześniej-u nas chyba z miesiąc trwało przyzwyczajanie do papki. Ale Gosia nie miała oporów przed łyżeczką.

a propos pomysłów z daniem dziecku czegoś innego- my z miesiąc temu daliśmy Małej kabanosa świątecznego- pięknie go ssała i nie chciała, żebyśmy go jej zabrali. Wszystko fajnie pięknie tylko malutki kawałeczek ze środka wypadł (bo go jakoś odgryzła), dziecko nie wiedziało co z tym zrobić, stanął jej w gardle, zrobiła się czerwona. Moja mama się rozpłakała bo spanikowała, ja ją wzięłam zaczęłam po pleckach klepać i wzięłam do góry nogami.
Skrajna głupota. Mam nauczkę i od tamtej pory nie eksperymentuje. Nawet jakoś boję się jej dać te chrupki kukurydziane.

Ja mam problem bo moja nie chce żadnej kaszki jeść. Kaszka to ZŁO. Nawet kupiłam tą najsłodszą to się krzywi.

U nas jest tylko obiadek- myślę, że półtora małego słoiczka i owoc-jabłko lub jabłko z bananem i cały czas cyc. Ja też sobie jakoś nie wyobrażam, że Mała mogłaby się jakoś obfoszyć na cyca no ale czytam, że może się tak zdarzyć.

Wczoraj kupiłam niekapka Lovi- kurcze mi ciężko z niego się napić to co dopiero Gosi. Łatwiej mi dać jej soczek ze zwykłego kubka... pewnie też się trochę zejdzie zanim obczai.

ale masakra z tym kabanosem współczuję

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Mój pomysł:

Chłopaki- Przystojniaki, Dziewczynki- Młode Damy, a przed Nami Pierwszy Dzień Mamy

super!!

Cytat:
Zaraz nadrobię,ale najpierw dwa pytania:

1) widziałyście gdzieś takie cieńsze rajstopki?nie mówię o takich bardzo ciueniutkich, bo dla takich dzieciaków to nie ma sansu, zaraz się podrą. Ale mamy tylko takie grubsze bawełniane i raczej przy 30 stopniach ich nie założymy. Nie wiem jak to rozwiązać.

2) wczoraj mi pierwszy raz nie zjadła obiadu, miałam w tym też żółtko. I dałam to do lodówki. Czy mogę jej jeszcze raz dzisiaj spróbować podać, czy się nie nada?
W małym tesco mama mi kupiła dwie pary rajstopek białe i różowe za 3 zł, poza tym na chrzciny tez miałam nie takie grube, kupione w sklepie szafa dzieciaka ale to chyba nie sieciowka. W dziecięcych sklepach są tylko drogie musisz poszukać
Co do obiadku hmmm jeśli pachnie ładnie to można podać
Stary 2014-05-19, 16:28   #3856
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mam do pracy 6 minut samochodem
jade juz 32minuty a nie jestem w polowie drogi
maciek poki co siedzi cicho ale zaraz mi sie rozwyje to chyba ja wybuchne
mój TZ też "już" jedzie czytaj- stoi w korku
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
22 strony do nadrobienia od piątku to lubie lece czytać

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Mówię Wam ale miałam stresa przed chwila jak sprawdzałam nasz materac ale ufffff na szczęście czysto...
ta gryka jest tak jakoś osobno zapakowana i na pierwszy rzut oka to jak jakieś paprochy wygląda
ale dobrze, że u Was nic takiego nie ma

Stary 2014-05-19, 16:33   #3857
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co właśnie zdałam sobie sprawę, że będę musiała kupić albo kołyskę, albo drugie łóżeczko.
Nie przeniosę 15 miesięcznego Korna do zwykłego łóżka. A drugie łóżeczko to bez sensu.

Dziewczyny co miały kosz mojżesza do ilu miesięcy używałyście ?
ja mialam kolyske simplycity i sluzyla nam prawie 8 miesiecy
co do lozka, to ja Blanke przenioslam do takiego 160x80 z barierkami jak miala wlasnie z 15 miesiecy.

Cytat:
mi też łzy lecą.... bo nie wiem czy dam radę. Wszystko mnie przeraża....
a ja mowilam ze stosunek przerywany to zadna metoda dasz rade kochana

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej

Nadrabiam powoli, właśnie Ola zasnęła, więc z pół h pośpi Mieliśmy z mężem fajny weekend, przyjechali moi rodzice, a my w końcu mogliśmy wyjść tylko we dwoje

Tak na szybko mam pytanko, bo mnie coś dręczy wątpliwość od wczoraj - czy ktoś jeszcze ma zaległe szczepienia - 3 dawkę 5w1 i żółtaczkę (lub 6w1)? Do kiedy to trzeba zrobić? Bo w ulotce jest napisane, że do 6 miesięcy, ale jak byłam 2 miechy temu na rotawirusie, to lekarz chyba mówił, żeby nie zwlekać, ale że do roku, z tym że nie wiem, czy dobrze pamiętam. Już dziś dzwoniłam zapisać Olę, ale jest dopiero na czwartek miejsce, a tak przed zlotem się boję, więc ją zapisałam na wtorek next week, bo jest fajny lekarz i ją przy okazji obejrzy, ale znowu się boję, żeby się niczym nie zaraziłą, itp Zła jestem na siebie, że tego wcześniej nie przypilnowałam, ale przez te przeziębienia Oli wolałam mieć pewność, że jest zdrowa i jakoś zleciało

Idę po kawusię i biorę się za czytanie
my mamy zalegla 3 dawke zoltaczki od stycznia i w piatek dzwonili z przychodni pytac czemu mloda jeszcze nie zaszczepiona, ale nie wiem do kiedy jest czas na szczepienie. my w niedlugim czasie w koncu sie wybierzemy.

Cytat:
Zaczynam męczyć bułę....
szybko cos

ja spadam do gina z dwojka dzieci ach bedzie wesolo
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:33   #3858
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

I boję sie dojazdu do szpitala, nie wiem szczerze kto mnie zawiezie. Nie wiem czy mama zdąży wrócić z PL ze świąt, a nie chce jej mówić, żeby nie leciała.

Zaczynam męczyć bułę....
Jeee
Tęskniłam za tym
W czerwcu pomęczysz mi na żywo

Cytat:

Fajnie, że nie tylko ja mam schizę, że dziecko mi nagle przestanie oddychać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:35   #3859
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
klask i:

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ja piernicze i to z firmy z której my mamy.... Świetnie. Czyli ze pojawiły się po jakimś czasie użytkowania? Może przesikane były? Jeśli wiesz jakieś szczegóły to napisz
Pan mi kiedyś tłumaczył że to się zdarza w przypadku jeżeli łóżeczko jest mokre od moczu/ mleka itd.. i dlatego trzeba podkładać takie zabezpieczenia wiec looz

Cytat:

Rusałko czy Jaś dużo leży na brzuchu???

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Zanim zacznę odpisywać...
JULIA OD KILKU DNI STABILNIE SIEDZI Długi,gługi czas bardzo się chwiała na boki

A ja znowu jestem zadowolona z szuflady w łóżeczku,bo dużo gratów się tam mieści
klask i: Filip nasz sam siada prawie i posadzony też siedzi (sadzam go na chwile w krzesełku na jedzenie)

ja tez jestem zadowolona z szuflady

lece dalej....
Stary 2014-05-19, 16:43   #3860
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
jeee
Tęskniłam za tym :d
w czerwcu pomęczysz mi na żywo :d

Fajnie, że nie tylko ja mam schizę, że dziecko mi nagle przestanie oddychać
:d

Stary 2014-05-19, 17:00   #3861
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a ja mowilam ze stosunek przerywany to zadna metoda dasz rade kochana

Cytat:
Jeee
Tęskniłam za tym
W czerwcu pomęczysz mi na żywo
męczy bułunia nasza

Stary 2014-05-19, 17:03   #3862
nena_milka
Wtajemniczenie

wiecie, że takie spódniczzki jak ma Cleo od Donatana chodzą teraz na allegro po 150zł tylko gdzie w tym iść
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:06   #3863
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
grtulacje

Gratulacje !!!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Misia dla Kornelka za zębolka
Motyl dla Tusi za wstawanie

czy są gdzieś teraz wagi łazienkowe w biedrze/lidlu i takich tam
ktoś gdzieś widział?
Nie widziałam

Uwaga !!! Nauczyłam się wielocytowania:j upi:

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:08   #3864
inwersja
dryfuję słowami

ogólnie to tyle nie pisałam nic, że teraz nie wiem co napisać
Stary 2014-05-19, 17:10   #3865
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
wiecie, że takie spódniczzki jak ma Cleo od Donatana chodzą teraz na allegro po 150zł tylko gdzie w tym iść

Masakra jakaś.

Stary 2014-05-19, 17:13   #3866
tassia
Zakorzenienie

a ja sie tak zawizazowam ze zapomnialam ze wsadzilam goscia do badania do takiego urzadzenia i siedzial a ja czytalam wizaz hehehe

masakra
uzaleznienie wizazowe

[/RIGHT]
Stary 2014-05-19, 17:13   #3867
misia332
Zakorzenienie

To, że wpadliśmy i to, że jęczę czy sobie poradzę to jedna sprawa, bo wiem im bliżej porodu tym będziemy wszystko robić, aby ogarnąć wszystko.

A to, że będzie taka mała różnica no cóż mogło być trzy miesiące później, a że jest teraz to też nie znaczy, że po porodzie, usiądę w kącie i będę płakać bo sobie nie radzę.
Do takich osób nie należę.
I wiem, że choćby się waliło i paliło, to zrobię wszystko, aby moim dzieciom było jak najlepiej.

Stary 2014-05-19, 17:14   #3868
tassia
Zakorzenienie

inwersja nie pitol tylko pisz co tam

[/RIGHT]
Stary 2014-05-19, 17:14   #3869
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ogólnie to tyle nie pisałam nic, że teraz nie wiem co napisać
zacznij od najważniejszych informacji w skrócie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:15   #3870
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
To, że wpadliśmy i to, że jęczę czy sobie poradzę to jedna sprawa, bo wiem im bliżej porodu tym będziemy wszystko robić, aby ogarnąć wszystko.

A to, że będzie taka mała różnica no cóż mogło być trzy miesiące później, a że jest teraz to też nie znaczy, że po porodzie, usiądę w kącie i będę płakać bo sobie nie radzę.
Do takich osób nie należę.
I wiem, że choćby się waliło i paliło, to zrobię wszystko, aby moim dzieciom było jak najlepiej.
i tego sie trzymaj
a meczenie buly pomaga psychicznie
a jak cos to.naprawde do ciebie.przyjedziemy i bedziemy ci.korna bawic i chate sprzatac i nawet ta klatke schodowa

[/RIGHT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości