|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Tak¿e wiem, ¿e jestem p³odna. I mój T¿. te¿. Ale i tak to trudne. Chyba wy¶lê go do urologa.
by³o 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
|
|
|
#302 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
Jestem z Tomaszowa. Cytat:
Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-19 o 16:26 |
||
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
![]() Jak tam dzisiaj? u mnie ok w³a¶nie jem kurczaczka z marchewka, kukurydza, fasolka szparagowa i groszkiem <mniaaaam>---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Przede mn± k±piel z masa¿em, balsam i æwiczenia niah niah
|
#304 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Ja nawet ostatnio pisa³am,☠¿e mi siê marzy rower, ale jeszcze nie ta pogoda no i czasowo te¿ nie za bardzo mam jak. A co do dziecka, to niech Ciê to nie zasmuca, tylko niech Ci doda podwójnej, a nawet potrójnej motywacji, ¿eby ¿yæ zdrowo, nie tylko dla siebie Absolutnie siê☠nie obwiniaj, to w niczym nie pomo¿e. Ale palenie to trzeba rzuciæ Cytat:
Ja dzisiaj poprzesta³am na kolejnym d³ugim spacerze. Mam wielk± nadziejê, ¿e jutro mi siê uda co¶☠poæwiczyæ .
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Dziewczyny, dziêkujê za przyjêcie
I od razu uzupe³niam swój cel- 70kg. U mnie dzi¶ jedzeniowo OK, nie wiem tylko, czy znajdê chwilê na æwiczenia-mo¿e gdzie¶ miêdzy pisaniem pracy a...pisaniem pracy poæwiczê brzuch, bo dzi¶ jego dzieñ.
|
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rozpisany plan co kiedy æwiczysz? Pe³na profeska . Sama uk³ada³a¶ czy wziê³a¶ gotowy sk±d¶?
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej dziewczyny. Jestem po pierwszym dniu detoksu
![]() Nie by³o tak ¼le chocia¿ kilka razy prawie siê zlama³am... ale ufff da³am radê. Postanowi³am, ¿e zmiany zywieniowe bêdê wprowadza³a stoniowo. Krok pierwszy zero s³odyczy, soków i s³odkich napoi. Krok drugi przyzwyczajenie sie do picia wody....i tu mam problem, nie smakuje mi, wiec pije zdecydowanie za ma³o. Krok trzeci, rezygnacja z bia³ego pieczywa. Kolejne kroki wprowadzê niebawem. Jak na pocz±tek to niby nie wiele, ale dla mnie to wyzwanie. Czy wytrwam ? Sama nie wiem... Ehhh.. a wy jak tam? Jak dajecie radê bez s³odyczy?
|
#308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz jest sezon na owoce, wiêc mo¿e je sobie wrzucaj do wody? Bêdziesz mieæ zdrow± wersjê wody smakowej. Albo blenderem miksuj sobie owoce z wod±, bêdziesz mieæ ¶wie¿e soki owocowe . Wytrwasz! Co mi pomaga w niejedzeniu s³odyczy? Przede wszystkim dobrze dobrana dieta, jak jem za ma³o to mnie ci±gnie do s³odyczy, jak jem odpowiedni± ilo¶æ to ju¿ nie. Oprócz tego orzechy, owoce, ¶wie¿o robione soki z owoców, czasem ciemna czekolada. Dziewczyny tu te¿ podawa³y przepis na sernik zgodny z diet± Dukana, mo¿e to Ci podpasuje?
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Zagl±dam do Was na dobranoc, ¿yczyæ s³odkich snów! I pochwaliæ siê, ¿e 1:20 jazdy na rowerze zaliczy³am. Jak na pierwszy raz jestem z siebie zadowolona
Æwiczenia z hantelkami a tak¿e æwiczenia Gackiej na brzuch! Wszystko mnie boli - ale jest dobrze! ![]() Za Was ca³y czas trzymam kciuki. Dumna oczywi¶cie jestem i wierzê nieustaj±co! ![]() Nowe dziewczyny witam ciep³o!!! ![]() Ps. Swoje palenie ograniczam. Nie palê od poniedzia³ku do pi±tku. Tylko w sobotê i niedzielê. Przy jakim¶ piwku. Albo nawet niekoniecznie przy alkoholu. Po prostu czasem lubiê zapaliæ. Odstresowaæ siê. ¯ycie jest w koñcu takie stresuj±ce Nie mogê sobie te¿ wszystkich przyjemno¶ci odmówiæ bo zwariujê ![]() Niestety czêsto te przyjemno¶ci s± niezdrowe, tucz±ce etc ![]() Mam siln± motywacjê. O dziecko bêdziemy siê staraæ. Przecie¿ to czysta przyjemno¶æ! Kiedy¶ na pewno siê uda ![]() Buziaki i do jutra
by³o 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Ja jak juz musze cos slodkiego to jem serek wiejski ze slodzikiem/brazowym cukrem i kilkoma kroplami zapachu migdalowego. Albo serek wiejski albo jakis light zmiksowac ze slodzikiem, zapachem jakims i/lub kakao (gorzkie) dodac troche zelatyny I do lodowki - serniczki jak ta lala
|
|
|
|
#311 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
, w ci±¿y jednak schud³am - by³am na diecie cukrzycowej. A czy robili¶cie jakie¶ badania? Ja te¿ nie mog³am zaj¶æ w ci±¿ê, ale troszkê siê podleczy³am i mam super dzidziê. Ci±¿a z olbrzymimi problemami, ale skoñczy³o siê ok.---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieñ dobry - to na pocz±tek! Jestem niewyspana i póki co bez energii. G³upi cz³owiek siedzi po nocach, a potem z rana czuje siê jak zombie! ![]() Jestem dobrej my¶li, ¿e w swoim czasie doczekamy siê upragnionego dziecka ![]() A z wersji elektronicznej chêtnie skorzystam i nawet mojemu T¿-towi pod nos podstawiê! ![]() Mi³ego i owocnego dnia laseczki
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
BlankaSz polecam Tabeks-moi rodzice przy pomocy tych tabletek rzucali palenie,zajê³o im to miesi±c
Na pewno siê doczekasz,jak to powiedzia³ mi lekarz wrzuæcie na luz-nie od razu Rzym zbudowano ![]() Jako¶ tak Gacka mnie nie porywa,ale po æwiczeniach czuæ ca³y brzuch,po pierwszej serii mia³am ochotê umrzeæ ![]() Obecnie popijam zielon± herbatkê,a na ¶niadanie zjad³am kapu¶niaczek z m³odej kapustki,obiad grillowana pier¶ kurczaka z kasza i surówk±. U mnie dzi¶ w koñcu piêkna pogoda, a¿ ma siê ochotê wyj¶æ na d³ugi spacer... Teraz odpalam TVD i jazda na rowerze 45 minut
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja, u mnie wspania³a pogoda... zastanawiam siê tylko jak d³ugo jeszcze bêdzie, bo co¶ chmurki nachodz±.
Ps. Na ¶niadanko zjad³am pó³ bu³ki z bia³ym serem i ogórkiem - standard!
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
¦wiat jest ma³y n_n
Ja dzi¶ zaczê³am dzieñ ca³kiem zdrowo, bo od jajka z pomidorem ale muszê zje¶æ obiad na mie¶cie i bojê siê, ¿e skuszê siê na jakie¶ ¶wiñstwo typu kebab.
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Pisa³am wam ju¿ o mojej te¶ciowej
Aaaaaaaaaaa warto dodaæ, ¿e ta krótka rozmowa odby³a przy stole, gdzie moja T zjada³a wielki talerz, spalonych, t³ustych kopytek. ![]() Ps. Sale mi zajmuj± dzi¶ ca³y czas, ale uda³o mi siê zrobiæ 155 wio¶larzy... jakie¶ 300kcl mniej.
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj dosta³am ca³e pude³ko kasztanków . W ogóle wystarczy³o, ¿e napisa³am, ¿e sobie radzê ze s³odyczami i nagle wszêdzie ko³o mnie siê☠pojawia mnóstwo s³odko¶ci itd. Nie dam siê!
|
|
#318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam do was dziewczyny pytanie... czy s³odz±c zielon± lub czerwon± herbatê nie fundujê sobie przypadkiem bomby kalorycznej? Dodam, ¿e s³odzê jedn± ³y¿eczkê, no ale najczê¶ciej pijê j± wieczorami i bojê siê, ¿e przez to waga stoi w miejscu. Co Wy o tym s±dzicie? Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-20 o 19:08 |
|
|
|
|
#319 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
Dziêki! Mam nadzieje, ¿e teraz, gdy mój plan widzi ¶wiat , przestanie byæ w koñcu tylko planem.¯adna tam profeska Sama sobie roz³o¿y³am, ¿e 2 dni skupiam siê na brzuchu, 1 dzieñ na nogach, 1 dzieñ na rêkach, 2 dni na æwiczeniach ogólnych i 1 dzieñ laby. Choæ ostatnio tej laby jest duuuuuuu¿o wiêcej ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- [QUOTE=Melonade;46532355]Bardzo dobry plan. Teraz jest sezon na owoce, wiêc mo¿e je sobie wrzucaj do wody? Bêdziesz mieæ zdrow± wersjê wody smakowej. Albo blenderem miksuj sobie owoce z wod±, bêdziesz mieæ ¶wie¿e soki owocowe . QUOTE]Dok³adnie ![]() Albo stopniowo zwiêkszaj ilo¶æ wypijanej wody. Przygotuj sobie np. 0,5l butelkê i ustal, ¿e codziennie musisz j± wypiæ jako minimum. Potem kup wiêksza butelkê... A w³a¶nie jagoodka21, ile pijasz?---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Bo kalorie kaloriami, ale cukier jest po prostu niezdrowy. Próbowa³a¶ zast±piæ miodem? Te¿ s³odki, te¿ kaloryczny, ale zdrowszy. |
||
|
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego wykonuje masa¿e na brzuch, posladki i uda - fajnie ujêdrniaja skórê, jak mi sie strasznie nudzi to nak³adam jeszcze balsam ujêdrniaj±cy na ca³e cia³o ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Mój cel na najbli¿szy czas - pomiary obwodów cia³a! Ostatni raz robilam je ca³y rok temu wiêc bêdê mieæ z czym porównaæ. Juz siê boje... Waga stoi w miejscu na 60kg od mniej wiêcej miesi±ca hmm.....
Ksi±¿koholiczka Edytowane przez siabra Czas edycji: 2014-05-20 o 20:10 |
|
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiajsze ma³e sukcesy - ziamniaki bez soli, kawa bez cukru
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na te¶ciow± nie zwracaj uwagi. Wa¿ne,¿e m±¿ stoi po Twojej stronie.Swoja droga nie rozumiem jak ludzie mog± byæ tak wredni. siabra gratuluje zw³aszcza tych nie solonych ziemniaków-ja muszê minimalnie czuæ sól,bo inaczej nie jadalne,ale np.kaszy,ry¿u czy makaronu nie muszê soliæ ![]() Ja dzisiaj do³±czy³am ABS Gackiej Kobitki postanowi³am,¿e od dzi¶ zacznê wchodziæ te¿ po schodach aby dostaæ siê do mieszkania-i do 6 piêtra nie mia³am zadyszki
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Czy kto¶ z was s³ysza³ o piciu wrz±tku? postanowi³am wypróbowac - 1 szklanka dziennie. Podobno pomaga w trawieniu
http://pastereczka.blogspot.com/2012...cie-czyli.html
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak przetestujesz to pochwal siê rezultatem Ja jedynie testowa³am picie octu jab³kowego
|
|
|
#326 | |||
|
Rozeznanie
|
Wspaniale, to naprawdê du¿y sukces... ja np. nie jestem w stanie zje¶c ziemniaka bez soli, ale w zamian tego w ogóle ich nie polewam t³uszczem, sosem czy nie smarujê mase³kiem.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Co to jest "ABS Gackiej"? Czy kto¶ móg³by podaæ jakis link?
https://www.google.pl/search?hl=pl&s...=isch&imgdii=_ a to tak dla podniesienia motywacji ![]() ![]() ![]()
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=N0Yo1g-NcTI proszê ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#329 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Schowa³am i mam nadziejê,☠¿e zapomnê o nich! Niby ³y¿eczka cukru to niedu¿o, nie ma du¿o kalorii, ale na pewno lepiej by by³o z niej zrezygnowaæ. Mo¿e syop z agawy? Podobno najzdrowszy z zamienników cukru, ale nie mam pojêcia jak smakuje, nigdy nie próbowa³am. A mo¿e spróbuj owocowych zielonych i czerwonych herbat? Albo jeszcze lepiej sama sobie wrzucaj do zwyk³ej owoce . Cytat:
. Nic, tylko go realizowaæ .Cytat:
Oczywi¶cie najlepsza jest z arbuzem . Cytat:
Ja od dawna nic nie solê i przywyk³am. Do kawy teraz te¿ ;D. Dobrze jest zauwa¿aæ takie ma³e sukcesy, w koñcu to one siê zbieraj± na ten jeden, koñcowy wielki sukces Cytat:
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Dziêki dziewczyny za wszystkie rady. Spróbuje wszystkiego o czym pisalyscie.
Woda z arbuzem ? Rewelacja. Nie omieszkam ju¿ jutro rano spróbowaæ. Cytryna i inne owoce w wodzie to jest to !Szkoda tylko, ze kalorii wiêcej nabije, ale jakos musze sie nauczyæ piæ tê wodê. Wyczytalam kiedy¶, ¿e najzdrowszym slodzikiem jest stewia. Ponoæ jest 40 razy slodsza od cukru i ma prawie 0 kalorii. Czy to prawda, to siê oka¿e niebawem dziewczyny. Zakupi³am torebkê nasion i zobaczymy co z tego wyro¶nie. Klapkowa pijê niewiele, w poniedzia³ek zaledwie 2 kawy i jedna szklankê wody i to na raty. Dzisiaj by³o parê lykow wiêcej, ale to chyba g³ównie przez to, ¿e by³am na dzia³ce i s³oñce ze mnie wyssalo ca³y p³yn. Czujê siê odwodniona i mam obawy co do wazenia w pi±tek. Bojê siê, ¿e na wsze bêdzie mniej z powodu braku wody w organizmie ni¿ spalonegotluszczu. Czytam codziennie wasze posty i podziwiam wasz± determinacjê. To mi daje nadziejê, ¿e siê da i ¿eby siê nie poddawaæ. Mi³ego jutrzejszego dzionka Wam ¿yczê: )
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

Tzn. tylko,¿e ja i mój T¯ nie palimy 

Jestem z Tomaszowa.
w³a¶nie jem kurczaczka z marchewka, kukurydza, fasolka szparagowa i groszkiem <mniaaaam>
Ale i tak zdecydowanie za du¿o kalorii!

, æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)