Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 14:11   #2251
madziunia90
Przyczajenie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część V

Cytat:
Napisane przez Joskelyn Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ! Chce sie przywitac i dolaczyc do grona melissomaniaczek w piatek przylecialy do mnie pierwsze Mel by Melissa Raspberry i jak tylko wlozylam w nie noge to zapragnelam wiecej naprawde wyjatkowy komfort noszenia. Poki co zamowilam jeszcze japonki Honey III, ale czuje, ze to dopiero poczatek

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Witaj!! ja również mam raspberry, ale nie da sięw nich chodzić jak dla mnie strasznie mnie kostka boli, nie wiem czy po prostu nie są za małe, nie wiem jak je rozciągnąć bo siedzi się w nich cudownie haha
madziunia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 14:14   #2252
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Pompom jest bardziej miękki
Nie wiem jak morelle, ale ja je wzięłam, od tego użytkownika który de facto nie wysłał jeszcze zamówienia

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
morelle to skarpetki złuszczające pisała, że kupuje na ebayu
bo własnie wydawało mi się, ze ona coś pisała o tych purederm

no nic, musze wreszcie zamowić, tylko czekam czy mama sie skusi

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 14:22   #2253
Joskelyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziunia90 Pokaż wiadomość
Witaj!! ja również mam raspberry, ale nie da sięw nich chodzić jak dla mnie strasznie mnie kostka boli, nie wiem czy po prostu nie są za małe, nie wiem jak je rozciągnąć bo siedzi się w nich cudownie haha
Kurcze, a ja dzis juz w nich pomykalam po miescie i sa super. Pewnie zalezy od budowy stopy... najpierw zamowilam 35/36, ale troche gniotly mi maly palec, wiecwymienilam na 37 i te sa idealne. Choc to chyba moje pierwsze w zyciu 37

Chcialabym ogolnie sprawic sobie jakies Lady Dragony, ale troche boje sie butow z niezakrytym palcem - zawsze mi w nich stopa leci strasznie do przodu, tak ze nie da sie chodzic.

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 14:26   #2254
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

Sprezentuj mamie
Ja dzisiaj idę do dermatologa na kontrolę z moją cerą i myślę czy wziąć te skarpetki, żeby jej pokazać i żeby się wypowiedziała co myśli ale to starsza pani, nie wiem czy dotarły do niej takie nowinki
Cytat:
Kurcze, a ja dzis juz w nich pomykalam po miescie i sa super. Pewnie zalezy od budowy stopy... najpierw zamowilam 35/36, ale troche gniotly mi maly palec, wiecwymienilam na 37 i te sa idealne. Choc to chyba moje pierwsze w zyciu 37

Chcialabym ogolnie sprawic sobie jakies Lady Dragony, ale troche boje sie butow z niezakrytym palcem - zawsze mi w nich stopa leci strasznie do przodu, tak ze nie da sie chodzic.

Dragony bierz jakby co w swoim rozmiarze a mel większość modeli trzeba brać większe, jeśli chce się mieć te kilka mm luzu
Cytat:
Hej dziewczyny ! Chce sie przywitac i dolaczyc do grona melissomaniaczek w piatek przylecialy do mnie pierwsze Mel by Melissa Raspberry i jak tylko wlozylam w nie noge to zapragnelam wiecej naprawde wyjatkowy komfort noszenia. Poki co zamowilam jeszcze japonki Honey III, ale czuje, ze to dopiero poczatek

Czytam, ze rozmawiacie o skarpetkach - ja uzywalam tych z Holiki dwa tyg temu i nie daly mi zadnego zluszczenia ani zmiekczenia stop ani w ogole nic :/ nawet jedna skorka sie nie oderwala - w dodatku stopy mam strasznie suche, bo nie uzywalam kremow przez ten czas, czekajac na wylinke... jestem strasznie rozczarowana

szkoda mam nadzieję, że moje zadziałają jak na filmiku nissiax
Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
daj znac prosze jak te skarpetki dzialaja tzn czy warto :P
Jasne pierwsza relację zda LadyI
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 14:35   #2255
Marigold19
🦄

Cytat:
tak, chodzilo mi o balerinki campana
ciesze sie, ze nie tylko ja zamowilam trojkaty
Nie moge sie wbic w rozmowe, chyba mnie choroba zaczyna rozkladac ! :/
gardlo boli, ide zaraz goraca kapiel wziac.

Jesli ktos by chcial klapki crocs to od 31maja beda w lidlu za 75zl :P
dzieciece za 65zl
Witaj w klubie, z tym że ja nie mogę sobie pozwolić jeszcze na kąpiel, ale wieeeczorem...

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 14:46   #2256
Joskelyn
Zadomowienie

Cytat:
Sprezentuj mamie
Ja dzisiaj idę do dermatologa na kontrolę z moją cerą i myślę czy wziąć te skarpetki, żeby jej pokazać i żeby się wypowiedziała co myśli ale to starsza pani, nie wiem czy dotarły do niej takie nowinki

Dragony bierz jakby co w swoim rozmiarze a mel większość modeli trzeba brać większe, jeśli chce się mieć te kilka mm luzu

szkoda mam nadzieję, że moje zadziałają jak na filmiku nissiax

Jasne pierwsza relację zda LadyI
Hmmm, no to juz w ogole nie wiem, czy sie odwaze zamowic, bo rozmiar to 35/36 a ja mam typowe 36 i wlasnie myslalam, by zamowic 37 jak w tych Mel. No i te Mel to moge sobie wymieniac dowoli, bo w polskich sklepach kupuje, a LD wypatruje na zagranicznych, a tak srednio mi sie chce odsylac paczki przez pol swiata przynajmniej sie troche wstrzymam i zajme rozmyslaniem :P moja stopa mierzona przy scianie w grubszej skarpecie ma 23.5 cm

W ogole to szukam tez czarnych koturnow z zakrytym palcem, ale bez rzemyka nad kostka - mam sportowe lydki i takie zapiecie zle u mnie wyglada - chcialabym po prostu wsuwane. Orientujecie sie, czy sa takie w ofercie? Bo jakos nie widze poki co...

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Stary 2014-05-19, 15:03   #2257
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

Czytam, ze rozmawiacie o skarpetkach - ja uzywalam tych z Holiki dwa tyg temu i nie daly mi zadnego zluszczenia ani zmiekczenia stop ani w ogole nic :/ nawet jedna skorka sie nie oderwala - w dodatku stopy mam strasznie suche, bo nie uzywalam kremow przez ten czas, czekajac na wylinke... jestem strasznie rozczarowana

Ja założyłam w końcu skarpetki wczoraj i poza suchością stóp też nic a nic się nie dzieje:confused :
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:06   #2258
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, no to juz w ogole nie wiem, czy sie odwaze zamowic, bo rozmiar to 35/36 a ja mam typowe 36 i wlasnie myslalam, by zamowic 37 jak w tych Mel. No i te Mel to moge sobie wymieniac dowoli, bo w polskich sklepach kupuje, a LD wypatruje na zagranicznych, a tak srednio mi sie chce odsylac paczki przez pol swiata przynajmniej sie troche wstrzymam i zajme rozmyslaniem :P moja stopa mierzona przy scianie w grubszej skarpecie ma 23.5 cm

W ogole to szukam tez czarnych koturnow z zakrytym palcem, ale bez rzemyka nad kostka - mam sportowe lydki i takie zapiecie zle u mnie wyglada - chcialabym po prostu wsuwane. Orientujecie sie, czy sa takie w ofercie? Bo jakos nie widze poki co...

mierz bez skarpetki, bo przecież do tych butów będziesz mieć gołą stopę
a najlepiej zmierz wkładki w swoich butach na wątku real masz podane długości dla poszczególnych rozmiarów, które tu mamy

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Ja założyłam w końcu skarpetki wczoraj i poza suchością stóp też nic a nic się nie dzieje:confused :
ale przecież na złuszczanie trzeba czekać do tygodnia, a od pierwszego złuszczeniu 3-5dni trzeba poczekać na końcowy efekt. Przynajmniej tak jest napisane na moich purederm
Stary 2014-05-19, 15:11   #2259
Joskelyn
Zadomowienie

Cytat:
No wlasnie, nie masz sie jeszcze czym martwic dla pocieszenia powiem, ze kwasy na twarz tez mnie nigdy nie zluszczyly porzadnie, wiec moze tak tylko u mnie. Choc przynajmniej dzialaly... a te skarpetki nic a nic. Coz, czeka mnie wizyta u kosmetyczki na pedicure przed latem, a tak liczylam, ze obejdzie sie bez... nie wiem, czy probowac innych skarpetek czy dac sobie spokoj :/

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
a najlepiej zmierz wkładki w swoich butach na wątku real masz podane długości dla poszczególnych rozmiarów, które tu mamy

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

ale przecież na złuszczanie trzeba czekać do tygodnia, a od pierwszego złuszczeniu 3-5dni trzeba poczekać na końcowy efekt. Przynajmniej tak jest napisane na moich purederm
No w sumie racja. Ale na jakiejs stronie czytalam, zeby mierzyc w skarpecie to tak robilam

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Stary 2014-05-19, 15:13   #2260
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
No wlasnie, nie masz sie jeszcze czym martwic dla pocieszenia powiem, ze kwasy na twarz tez mnie nigdy nie zluszczyly porzadnie, wiec moze tak tylko u mnie. Choc przynajmniej dzialaly... a te skarpetki nic a nic. Coz, czeka mnie wizyta u kosmetyczki na pedicure przed latem, a tak liczylam, ze obejdzie sie bez... nie wiem, czy probowac innych skarpetek czy dac sobie spokoj :/

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

No w sumie racja. Ale na jakiejs stronie czytalam, zeby mierzyc w skarpecie to tak robilam

A ok-ja zrozumiałam, ze na drugi dzień to cudo zaczyna działać i do 7-10 dni trwa złuszczanie
To czekam na efekty - oby jakieś były bo na mnie nie działa np. znieczulenie u dentysty ostatnio Zrobiła mi 3 razy zastrzyk i znieczuliła mi aż policzek i dolną wargę a zęba i tak czułam-myślałam, ze umrę na tym fotelu.
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:30   #2261
madziunia90
Przyczajenie

Dziewczyny, to oryginały czy nie? cena okazyjna 60 euro z przesyłką więc się baaardzo zastanawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo2.jpg (57,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo3.jpg (63,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo4.jpg (67,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo5.jpg (70,0 KB, 31 załadowań)
madziunia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:01   #2262
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, to oryginały czy nie? cena okazyjna 60 euro z przesyłką więc się baaardzo zastanawiam
Ja bym brała
ostatnio takie poszły na ebay za prawie 90f używki of kors

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 16:40   #2263
Sasabina
maskott

Cytat:

w nawiązaniu do ostatnich uwag: wyszukiwarka nie boli:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1886
Stary 2014-05-19, 17:02   #2264
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
A wiecie, że ja moich jasnych trójkątów z coggles nie dostałam wcale? (wtedy co masowo kupowałyśmy) Kazali czekać do 14.05, niestety paczka nie doszła... mam nadzieję, że mi zwrócą kasę Ogólnie jestem wkurzona strasznie, bo bardzo mi się te buty podobają, cena była super, a teraz dupa!
Ojej, szkoda Trzymam kciuki, żebyś znalazła

Cytat:
trojkaty na answear
http://answear.com/279852-melissa-sa...dy-dragon.html
100zl taniej
ciekawe keidy przyjda.
Pewnie jutro nie... (chcialabym jutro bo maz ma sluzbe i nie zobaczy ile place kurierowi :P )
Gratuluję

Cytat:
mam jeszcze pytanie apropos tych skarpetek złuszczających.. na taką jednorazową kurację starczy jedna para? czy to trzeba jakoś powtórzyć w krótkim okresie czasu...

morelle
te wzięłaś?
http://allegro.pl/skarpetki-zluszcza...tml#tabsAnchor
Te chciałam dla mamy, ale jeszcze nie kupiłam. Sobie wzięłam Tony Moly.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Ja z rana już kupiłam melissy za 5 ł

jakby któraś chciała

http://www.ebay.co.uk/itm/400676032606?var=670223487579
Super

Cytat:
zależy ile tych meliss masz
Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
No myślę że na parę znaczków by było ;p Ale na pewno mniej niż Morelle, chociaż mówię to ze słabo skrywaną zazdrością
Wariatki Ja ostatnio spoczywam na laurach :/ Nic dla mnie ma

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
agatka661 kliknęłam trójkąty zrezygnowałam z kulek dla nich,wszystko przez Ciebie
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Mollinka Pokaż wiadomość
witam dziewczyny ! czy można do Was dołączyć ? właśnie nabyłam swoje pierwsze melissy - lady dragon candy bow z niebieską kokardką i teraz pozostaje czekać na dostawę, marzą mi się jeszcze wisienki - czy jest w ogóle jakaś szansa żeby je dostać gdziekolwiek?
Aukcja

Cytat:
morelle to skarpetki złuszczające pisała, że kupuje na ebayu
Tak

Cytat:

Ja na przesyłkę

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Tak wyglądają, chociaż ja bym poprosiła o więcej zdjęć.

Olcia! Nie marudz, pięknie będziesz w nich wyg ladać

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Ja prowadzę teraz przez 2tyg szkolenie. Nie mam już gardła i dostępu do kompa w pracy Nadrabiam!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:02   #2265
Rintje
Raczkowanie

Nie strasz mnie bo ja też jestem po kuracji Holika, robiłam w piątek i jak pomyślę, że wyrzuciłam pieniądze w błoto to się wścieknę
Rintje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:18   #2266
Kitikejt7
Rozeznanie

Cytat:
trojkaty na answear
http://answear.com/279852-melissa-sa...dy-dragon.html
100zl taniej
ciekawe keidy przyjda.
Pewnie jutro nie... (chcialabym jutro bo maz ma sluzbe i nie zobaczy ile place kurierowi :P )
mam nadzieję, że okażą się dobre i będziesz z nich zadowolona, trójkąty sa śliczne

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:25   #2267
malgoska_78
Zakorzenienie

sklep http://www.garmentquarter.com/ ma 30% kod, ale tylko na kilka modeli Melissy wchodzi :

http://www.garmentquarter.com/sale/s...hoes-sale.html
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:25   #2268
morelle_
Zakorzenienie

Odebrałam złote orb... Są 38.... kur...de! Szlag mnie trafi, angole to debile
Stary 2014-05-19, 17:29   #2269
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
szkoda ze koturn 11,5cm tak to bym wzięła na jesien

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

mogłabyś uzupełnić długości wkładek w real wątku twoje ostatnie wpisy - tez nosze 40 i ciekawa jestem długości lua
lua mają 26 cm
Stary 2014-05-19, 17:29   #2270
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Który to już raz?

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:31   #2271
Kitikejt7
Rozeznanie

Cytat:
tak ciężko dobrze opisać rozmiar? Nie rozumiem tego!
Przykro mi morelle, na pewno są ładne co? Wrzucisz fotki? No debile...a dziś do nich jade

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:39   #2272
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Abystoma Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny , dawno tu nie zaglądałam - brak czasu i pieniędzy
Gratuluję nowych nabytków Wszystkie są piękne

Na wątku przewijał się, chyba nawet ostatnio temat czyszczenia. Dziś udało mi się znaleźć blog gdzie dziewczyna czyści buty cifem... Nie wiem tylko czy można tak też wyczyścić błyszczące lady dragon...
http://www.melisseirasdecuritiba.com...a-com-cif.html

Co więcej dziewczyna dodaje zdjęcia z najnowszej kolekcji meliss...
http://www.melisseirasdecuritiba.com...issa-spfw.html
http://www.melisseirasdecuritiba.com...ba-eat-my.html
http://www.melisseirasdecuritiba.com...y-melissa.html

I tu też jest kilka w większości takie ortopedyczne..
http://blogdamaanuh.com/2014/04/desf...5-eat-melissa/

Ciekawsze według mnie modele:
powrót wisienek w wersji płaskiej
koty od karla -
lady dragon z błyszczącym, cekinowym sercem (szkoda że zdjęcie takie słabe...)
jeśli się nie mylę to incense z sercem
i coś dla miłośniczek J. Maskrey
Wiśnie baletki i Maskrey

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
hegos, riccardo

widzialam dziś te maskrey, te co ma morelle najlepsze
te zdj. z LD to wszystkie podróbki na moje oko, widać po wkładkach
a wisienki nowe widzialam, słabe:/

Gosia, nie o same melissy mi chodzi generalnie też mam to gdzieś, ale wiem jak ludzie mogą to odbierać
jakaś 'skromniejsza' i gładka stylizacja i będzie git
Stary 2014-05-19, 17:42   #2273
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Strasznie mi przykro
Musisz chyba ich prosić o zdjęcie podeszwy
sternik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:43   #2274
pyati
Kocia mama

Cytat:
tak, chodzilo mi o balerinki campana
ciesze sie, ze nie tylko ja zamowilam trojkaty
Nie moge sie wbic w rozmowe, chyba mnie choroba zaczyna rozkladac ! :/
gardlo boli, ide zaraz goraca kapiel wziac.
Jesli ktos by chcial klapki crocs to od 31maja beda w lidlu za 75zl :P
dzieciece za 65zl
Oryginalne crocs? Skąd masz takie info?

pyati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 17:52   #2275
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
mam jeszcze pytanie apropos tych skarpetek złuszczających.. na taką jednorazową kurację starczy jedna para? czy to trzeba jakoś powtórzyć w krótkim okresie czasu...

morelle
te wzięłaś?
http://allegro.pl/skarpetki-zluszcza...tml#tabsAnchor
ja je kupiłam, ale póki co efektów brak bo jeszcze za wcześnie jest - maseczkę robiłam, zakładałam je w piątek :-D

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Oj, przykre
Ja za to dostałam, ale wadliwe i już je odesłałam
Wymieniłam na czarne, lecą właśnie do mnie. Ale beżowe są ładniejsze i dalej na nie poluję

Mnie miesiąc temu, gdy zamawiałam trójkąty działał na przecenione, ostatnio kilka razy, z kilku kont sprawdzałam i niestety już nie działa
Kiedy zamawiałaś serca?
bo ten kod działa tylko na pierwsze zamówienie, a jeśli już tam coś kupiłaś to już niestety nie
Musiałabyś założyć kolejne konto czy coś
Stary 2014-05-19, 17:54   #2276
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, szkoda Trzymam kciuki, żebyś znalazła

Gratuluję

Te chciałam dla mamy, ale jeszcze nie kupiłam. Sobie wzięłam Tony Moly.

Super

Wariatki Ja ostatnio spoczywam na laurach :/ Nic dla mnie ma

Gratuluję

Aukcja

Tak

Ja na przesyłkę

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Tak wyglądają, chociaż ja bym poprosiła o więcej zdjęć.

Olcia! Nie marudz, pięknie będziesz w nich wyg ladać

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Ja prowadzę teraz przez 2tyg szkolenie. Nie mam już gardła i dostępu do kompa w pracy Nadrabiam!
Wiesz,że lubię sobie ponarzekać
Może woda z cytryną na to gardło? Albo jakiś inny specyfik?
Cytat:
Napisane przez Rintje Pokaż wiadomość
Nie strasz mnie bo ja też jestem po kuracji Holika, robiłam w piątek i jak pomyślę, że wyrzuciłam pieniądze w błoto to się wścieknę
A ile kosztowały, jeśli można spytać?
Ja dziś wieczorem użyję tych purederm...
Cytat:

Mają 24,5cm?
Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Wiśnie baletki i Maskrey

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

jakaś 'skromniejsza' i gładka stylizacja i będzie git
Mają być już w czwartek, ale ekspres
Stary 2014-05-19, 17:55   #2277
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Oj, przykre
Ja za to dostałam, ale wadliwe i już je odesłałam
Wymieniłam na czarne, lecą właśnie do mnie. Ale beżowe są ładniejsze i dalej na nie poluję

Mnie miesiąc temu, gdy zamawiałam trójkąty działał na przecenione, ostatnio kilka razy, z kilku kont sprawdzałam i niestety już nie działa
Kiedy zamawiałaś serca?
bo ten kod działa tylko na pierwsze zamówienie, a jeśli już tam coś kupiłaś to już niestety nie
Musiałabyś założyć kolejne konto czy coś

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Dziewczyny który model jest wygodniejszy, tzn bardziej miękki?
zastanawiam się między:
http://www.yoox.com/pl/44550041QB/it...041QH&sizeId=6
albo http://www.yoox.com/pl/44590860QE/it...od10=&sizeId=6

czy rozmiarówka jest standardowa - biorę swój rozmiar?
Mam LD Jason Wu i są najtwardsze ze wszystkich moich Meliss - pompony sę miękkie
Nie zapłaciłabym za JW az 75 E, ale jak uważasz
Stary 2014-05-19, 17:57   #2278
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Który to już raz?
Policz sobie

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
tak ciężko dobrze opisać rozmiar? Nie rozumiem tego!
Przykro mi morelle, na pewno są ładne co? Wrzucisz fotki? No debile...a dziś do nich jade
Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Strasznie mi przykro
Musisz chyba ich prosić o zdjęcie podeszwy
One są glitter, ciężko zrobić foto rozmiaru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-19-17-52-08.jpg (97,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-19-17-51-55.jpg (84,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FATempImgForPause.jpg (59,4 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-05-19, 17:58   #2279
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mollinka Pokaż wiadomość
witam dziewczyny ! czy można do Was dołączyć ? właśnie nabyłam swoje pierwsze melissy - lady dragon candy bow z niebieską kokardką i teraz pozostaje czekać na dostawę, marzą mi się jeszcze wisienki - czy jest w ogóle jakaś szansa żeby je dostać gdziekolwiek?
Witamy
W sklepach marne szanse... pozostają aukcje na ebay i alledrogo :-D
Stary 2014-05-19, 17:58   #2280
morelle_
Zakorzenienie

Tak Olcia 24,5cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości