|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Raczkowanie
|
No to bede musiala TZa postawic na zmywaku. A tak serio to sie boje, to juz jutro a glownym celem tej wizyty jest poznanie moich dzieci. No i z tego przejecia pomimo ze jest sobota wstaje i uciekam zrobic sobie kawke i biore sie za sprzatanie bo popoludniu tz przyjezdza i czeka nas dzis jeszcze wizyta w cyrku z dziecmi
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4685 |
Raczkowanie
|
sofciaa dziekuje, ja juz przy garach.,...
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kocham sukienki tylko za często w nich nie chodzę ![]() Cytat:
![]() Może mi się przyda na przyszłość?:P Ja w sumie przytyłam tylko 5(gin mnie skrzyczała, że za mało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak Wam coś zostanie to mogę się wprosić hahahah ![]() A wizyty w cyrku w sumie zazdroszczę... dawno nie byłam ![]()
![]() |
#4687 |
Raczkowanie
|
Margosia ja tez bylam jak bylam dzieckiem, ale dzis z naszego cyrku raczej nici u na leje jak z cebra do tego 5stopni ciepla i katar u dzieci, wiec nie wiem jeszcze jak to bedzie. Wiem natomiast se do jutrzejszego menu dochodzi kurczak w ciescie francuskim bo tz mowi ze kupi u siebie jak bedzie jechal
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zadomowienie
|
Margosia mnie sie pytasz a sama 5kg przytyłaś haha :P ja już taka jesstem z natury że prędzej schudnę niż przytyję, choć nie powiem byłam pełna nadziei że w ciąży będzie idealny moment żeby przytyć.. a tu klops, nawet byłam przekonana że brzuch szybko bedzie widać no bo szczupła i ciąża.. a tu tez zonk bo brzuch w 6 msc ciąży było widać już jako taki, a wcześniej nie
![]() Ale też dziecko miałam malutkie, niecałe 3kg ważył, taki drobniutki, TŻ na jednej dłoni go trzymał.. a teraz taki chłopak urósł.. aż mi czasem szkoda że nie wożę go już w wózku takiego maluszka.. ale duży też ma swój urok.musze się nacieszyć bo 2 nie planuję :P justyna mniam pysznie to wszystko brzmi |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Boże jak mnie ten chłop czasem denerwuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno się nie odzywałam, ale mam sporo nauki ![]() justynaxxx86 wszystko pysznie brzmi, trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4691 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]()
PM 2018 ![]() Edytowane przez Nessa87 Czas edycji: 2014-05-18 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Wtajemniczenie
|
Tak Was czytam i czytam i stwierdzam, że u mnie to tak nudno, zwyczajnie
![]() kinia ja też drugiego nie planuję ![]() Ktoraś z Dziewczyn pytała tutaj o czas na dziecko i jakoś umknęło mi to, żeby odpowiedzieć. U nas jedyną rzeczą którą świadomie przyspieszaliśmy ze względu na różnicę wieku, to właśnie decyzja o dziecku. Jedno dziecko chcieliśmy mieć i przyszedł dzień, w ktorym trzeba było zdecydować: albo staramy się teraz albo już nigdy. Udało się "wystarać" ![]() justyna zrobiłaś mi smak na strogonowa ![]() ![]() A co do cyrku - moja córka trenuje właśnie psa w przeskakiwaniu przez hula hop. Mam nadzieję, że za chwilę nie wymyśli jakiejś płonącej obręczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zadomowienie
|
taka sobie jedna już chyba wolę trochę nudno niż takie przeboje jak u mnie :P
Narazie widzę poprawę ale to dopiero tydzień... ale zapał na budowę jest, dzisiaj tż pojechal z synkiem do sklepu budowlanego popatrzeć na co nieco a synek uwielbia takie rzeczy więc i frajda dla niego,no i pociągiem to już w ogóle.. a ja zawalona robotą bo prace lic mam do oddania na koniec miesiąca na tip top a ja daleko w polu :O do tego zaliczenia w tym samym czasie.. ogolnie tutaj sie powtórzę, mojego Tżta chyba nikt nie przebije... Strogonow- co to jest? brzmi ciekawie ale nigdy nie spotkałam się z taką nazwą ani jedzeniem :P Ja w sumie nic nie przyspieszałam ze względu na różnicę wieku, samo się przyspieszyło... reszta idzie swoim tokiem.. za to to co chciałam szybko ciągnie się jak flaki z olejem-ślub :O Co do cyrków- kiedyś były lepsze albo są nadal z tym że ich nie znalazłam? Te co do nas przyjeżdżają są beznadziejne.. naprawdę aż szkoda kasy ale co najgorrsze zawsze jak cyrk przyjeżdża to w przedszkolu pełno tych "zaproszeń" i dają dzieciakom a potem weź powiedz dziecku że nie pójdziemy.. "ale ja przecież dostałem bilet ! więc jak nie pójdziemy?" tyle że ten bilet to nie bilet :P no ale weź wytłumacz... Już wolę do fajnego luna parku jechać, wyszaleć się z dzieckiem albo do fajnego zoo z żyrafami, słoniami, małpami niż do tych naszych cyrków.. jeszcze taką kasę zdzierają że szok :O tyle kasy za to że nic fajnego tam nie ma ;/ nawet klaun beznadziejny, u mnie kiedyś spłonął zwierzak jak cyrk przyjechał, to chyba był hipopotam.. za gorąco było, trzymali go w klatce i spłonął, wyobrażacie to sobie? :O Edytowane przez kinia656 Czas edycji: 2014-05-18 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zadomowienie
|
justynaxxx86 pisz jak tam poszło
![]() ![]() my dziś zrobiliśmy wycieczkę z moją małą... wszystko fajnie pięknie, tylko wyszło, że ma bidula chorobę lokomocyjną... zarzygała mi się 2 razy w aucie ![]()
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam, że ja też na to cierpiałam... wycieczki szkolne autokarem to była istna masakra ![]()
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zadomowienie
|
moje dziecko na szczęście nie ma takiej choroby natomiast ja owszem. Ale ja tylko w samochodzie, jak długo jadę to mi się duszno robi i źle, jedyne co mnie wtedy ratuje to uchylona szybka i powietrze które leci prosto na moją twarz. W autobusie mogę spokojnie jechać, ale samochód niestety nie. I czasem nawet siedząc obok kierowcy jest mi niedobrze..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Raczkowanie
|
No jestem w końcu, dotarłam przez tapatalk bo jakieś problemy z domowym netem są.
Po wizycie rodziców tz myślę ze bardzo dobrze. Dzieci na początku były stremowane ale przy ojcu tz się rozkrecily. Zaprosili nas do siebie i chyba trochę żałowali ze muszą jechać ale mieli kawal drogi do domu a to nie są juz ludzie pierwszej młodości. Ja się strasznie denerwowalam przed ale widać nie było powodu. Co do choroby lokomocyjnej to ja też mam i moja nsjmlodsza córka. Kiedyś wracała od ojca a to zaledwie 12 km, zdążyła mu w tym czasie zahftac pol samochodu a po wyjściu nie oszczędziła zderzaka samochodu sasiada;-) Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że się uśmiałam z tą chorobą lokomocyjną ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A akcja ze zderzakiem masakra ![]()
![]() |
#4702 |
Zadomowienie
|
Super że spotkanie się udało
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Co do tych haftów.. mój synek nigdy mi tak nie zrobił :P (pomijając jak był malutki i czasem ulewał) za to non stop byłam osikana przez niego.. normalnie olana.. co go przebierałam to mnie zawsze osikał :P że też trafiałam zawsze na ten moment kiedy mu się chciało...a może po prostu tak na niego działałam? haha, a TŻta nigdy.. a ja wiecznie olana przez syna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Ja dzieciaczka nie mam, ale mam króliczka ![]() ![]() ![]() -------- TŻ ma tyle stresów w pracy, aż mi go żal ![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk, więc czasami brakuje ogonków i kreseczek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pochwalę się Wam, ze wczoraj po raz pierwszy w życiu samodzielnie rozpaliłam grilla i udało się na nim usmazyć szaszłyki a później kiełbaski, więc czuję się bohaterem na swoim balkonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Rozeznanie
|
Najnowsze wieści ja zerwałam z swoim. Dlaczego wszystko było super ale od 6 miesięcy miał się leczyć z hazardu. Początkowo nawet zaczął terapie później przestał chodzić na spotkania. Zawsze się pytałam: TAK CHODZĘ. Ostatnio coś mnie tknęło i sprawdziłam od 4-5miesięcy nie chodzi. To był mój warunek jeśli mamy się spotykać. Czy płaczę nie, oczywiście szkoda ale cóż. Nie ma szans na powrót bo za długo kłamał i nawet nie chciał się przyznać. Nikt o tym nic nie wie. Rodzice by mówili a nie mówiliśmy.
Stwierdziłam lepiej to zakończyć niż w przyszłości ciągle się martwić. Ostatnio myślę czy ja go kochałam czy chodziło mi o sex? Mówię szczerze. To był ten pierwszy więc nie wiem jak smakuje prawdziwa miłość. Roztarliśmy się kilka dni temu. Znów szukam. Mam nadzieje, że wytrzymam i nie rzucę się w ramiona mojego kumpla rozwodnika 2 dzieci lat 44. Jest fajny ale jest potrójne ale. Wiek i 2 dzieci. A z swoim byłym planujemy być przyjaciółmi. Na razie nie chce się leczyć Dziewczyny mam wrażenie, faceci do 30 wydają mi się dziecinni. A tak naprawdę, zawsze otaczałam się starszymi osobami. Z nimi mi się dobrze gadało, oni mnie rozumieli. Czy ja jestem normalna czy jakiś błąd w psychice? O co chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że potrafisz jasno stawiać sprawy, hazard to podła sprawa, jeden z moich ex miał z tym lekki problem i to jest masakra...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Rozeznanie
|
Taki mam charakter. Czasami mam wrażenie, że jestem pozbawiona uczuć. To jest najgorsze. Niby marzę o ślubie, dziecku ale jestem zimna. Nie mówię tu o sexie ale takich rzeczach, typu: osoby chorują na raka- nie ja to zero wzruszenia. Ja prawie nie potrafię płakać. Wszystko mam gdzieś jeśli nie dotyczy mnie. A może jestem taka twarda?
Szukać faceta? A ten rozwodnik wszystko ma i najlepsze jest fetyszystą tak jak ja ![]() Dlaczego 2 lata temu nie rozpoczęłam z nim związku? Byłam wychowana, różnica 10 lat to już za dużo. Edytowane przez Ola-zz Czas edycji: 2014-05-21 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zadomowienie
|
Ola nie wiem.. może się mylę ale z tego co piszesz to chyba wielka miłość z twoim teraz już "ex" to chyba nie była skoro tak bez uczuć podchodzisz do tego zdarzenia, do tego zaraz odnowiona znajomość z wielkimi dodatkami.
Może się u was po prostu już dawno coś wypaliło i dlatego nie płaczesz, nie odczuwasz niczego innego oprócz" no szkoda że się skończyło ale trudno" Wiesz.. ja mam wrażenie że też przestałam mieć uczucia, do innych mam tzn inny na samą myśl może mnie podniecić a mój TŻ nie bardzo ;/ I nie wiem czy się coś wypaliło z mojej strony, za długo jesteśmy razem i potrzebuję nowości czy o co chodzi... Bo to dziwne, żeby własny facet nie działał na swoją kobiete tak jak powinien.. on w ogóle na mnie nie działa już.. fajnie jest w ciągu dnia i w ogóle ale sfery intymne to jakaś porażka.. nic nie czuję, zupełnie.. ktoś zna na to sposób? :/ chyba terapia mnie czeka ;/ albo nowy partner ;/,.. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- najlepsze jest to że on uważa że ja nie mam w ogóle potrzeb... a ja mam ale dopiero jakbym spotkała innego faceta ;/ I wg niego wychodzi na to że ze mną coś nie tak skoro "nie mam potrzeb" ale jak nie mam skoro inni na mnie działają.. tylk on nie |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam to uczucie - miałam tak z eksem, który mnie co jakiś czas zawodził, a wszystko, co mnie zranilo i sprawiało mi przykrość kumulowalo sie we mnie. Zdarzało sie, że miałam ochotę na seks, a on akurat był wypity i od razu ochota przechodziła... Im bardziej on naciskał na seks, tym bardziej ja sie oddalalam... A czasami seks był dla świętego spokoju ![]() W momencie, w którym zawiódł mnie na całej lini moja milosc jakby prysla, koniec. Nie chciałam już z nim być, odeszlam, szybko zwiazałam sie z kimś innym. Po 7 latach! A miałam wrazenie, że tak bardzo kocham, nad zycie! Co sie stało z ta miłością?! Tak nagle uleciała?! Chyba te wszystkie problemy i zawody ją po prostu stlamsily i zabiły... Po rozstaniu plakalam, ale bardziej za tym, że straciłam przyjaciela, a nie partnera - partner z niego nie był dla mnie odpowiedni... Cieżko powiedzieć, czy jest na to sposob... Terapia dla par? Warto sprobowac, zwłaszcza, że macie dziecko... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk, więc czasami brakuje ogonków i kreseczek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.