|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
, on twierdzi, że chce mi się pokazać w całej okazałości i że go nie mogę widzieć przed weselem jak on mojej sukni ślubnej
|
|
#4232 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Basiczek ciesze sie ze Ci pomoglam
ja umowilam sie na 1 lekcje tanca . 1h - 60 zl. to chya dobra cena? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4234 |
|
BAN stały
|
Misia normalna, my tez tyle płacimy u słynnego Roberta gaduły
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy jakas Pania co uczy tanca ;p kolezanka sie u niej uczy i polecila mi
ale my nie mamy pomyslu na piosenke xd TZ sie podoba .. when men loves a women.. sama nie wiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4236 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, 100 lat! zdrówka i miłości
![]() śliczny żakiecik, sama bym taki brała! Dotka90 dokładnie - ślub to studnia bez dna :/ bierz takie tiulowe okrycie, będzie Ci pasowało! misia880 no i widzisz jak Ci się super udało z tymi butami Cytat:
my teraz też widujemy się w łikendy, ale od czerwca TŻ przeprowadza się do mojego miasta rodzinnego a co do zaproszeń to na 50 przynajmniej połowa będzie wysyłana Cytat:
jak sama szukałam piosenek do angieslkiego to może jakiegoś powalającego wyboru nie było, ale na pewno zdecydujecie się na coś idealnego! my zaczęliśmy się uczyć tego walca, ale chyba nie ogarniemy, nawet jak się wyuczymy kroków to będzie stres i sztywność a palce mam takie serdelkowe hehe chociaż jestem szczupła to te paluchy takie niewydarzone ![]() Cytat:
![]() a można wiedzieć jaki to zawód? ![]() Cytat:
![]() też mam taką wrażliwą skórę i miałam czerwone nad ustami jak klaun ![]() Cytat:
![]() ja za moją tęsknię okrutnie ![]() Cytat:
![]() jesteś odważna!!
|
|
#4237 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
drogo,ja place 40zł, a znalzlamjuz taniej za 30zł/1h
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
DZiękuję dziewczyny za opinię dot. wystroju kościoła
Piękne czerwone buty i żakiecik! Gratuluję zakupu ![]() ![]() Panna Izabela - identyczną sukienkę będzie mi szyła krawcowa na poprawiny ![]() Nadrobiłam po łebkach - zaczeło się dziać. Troche się wystraszyłam bo do 15 czerwca chcemy rozdać najpóźniej zaproszenia a zostalo ich jeszcze 49 chyba... Ruszamy jutro z kopyta! Zrobiłam listę zadań slubnych do wykonania w czerwcu i lipcu. W tym tygodniu odbieram kolejne "rzeczy" slubne i na pewno się nimi pochwalę. Miłego wieczoru!
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wam bardzo dziewczyny
cieszę się strasznie chociaż boję się że nie podołam praca w przedszkolu jako nauczyciel
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro jedziemy dogadywać szczegóły na sali
![]() Nie wiem jaką podać liczbę gości, bo oczywiście 6 osób jeszcze nic nie potwierdziło. Mama Tż pytała czy przychodzą, nie dostała odpowiedzi ![]() A najlepsze, że napisałam do niektórych co potwierdzali i dowiedziałam się, że owszem potwierdzają przybycie ale jak zapytałam ile dziecko ma lat, bo hotel nalicza ceny zależnie od wieku to dowiedziałam się, że jednak nie biorą dziecka Ciekawe kiedy zamierzali mi o tym powiedzieć, że jednak go nie biorą
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my prawdopodobnie w tym tyg zamówimy obrączki, ew. w następnym
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie ciężko , przygotuj się na to, ale jesli to kochasz to będzie cudownie. Ja wiele razy się wkurzam na nich a jak przyjdzie jedno czy drugie, przytuli się albo powie "ciocia kocham cię" to każda złość przechodzi
|
|
|
#4244 |
|
Raczkowanie
|
Jakieś rady na pierwszy dzień albo cokolwiek co powinnam wiedzieć/ umieć? bo ja w sumie mimo praktyk nie wiem z czym to sie je ;(
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Nasi ulubieńcy w TV śniadaniowej
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/152...ledyski-slubne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko? To zapraszam do mnie na lekcje do zawodówki ![]() Oczywiście żartuję, bo jest ok i nikt mi kosza nie zakłada. Lubię swoją pracę. Wreszcie na 19 dni przed ślubem, tort zamówiony Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-05-19 o 22:37 |
|
|
|
|
#4247 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie mam zaufanej krawcowej, w ogóle nie mam krawcowej moja babcia już nie te oczy i krzywo robi niestety...A co do marznięcia, źle bym wyglądała z gęsią skórką ![]() Cytat:
poczekam jeszcze trochę i jak nic nie znajdę, to ją zamówię ![]() Cytat:
i zupełnie nie rozumiem czemu...Ale z drugiej strony wolę nie ryzykować w dniu ślubu, wtedy wcale nie szalałam i było mi zimno, więc makijaż się trzymał, ale mam bardzo wymagającą cerę, używałam podkładu Rimmela i był do kitu dlatego nie chcę go na ślub. No i wiadomo, zrobię najpierw próbny, zobaczę, czy te 'lepsze' kosmetyki na mnie działają ![]() Cytat:
no i nie trzeba jakiegoś układu wielkiego do takich z tekstem... Ale da Wam coś jedna lekcja, bo sama się nad nami zastanawiam w tej kwestii? ![]() Cytat:
![]() A ile dasz za szycie? I pewnie nie w stolicy...? ;>
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Izabela - nie, nie w stolicy. w sąsiedniej miejscowości jest moja krawcowa
jeszcze nie wiem ile weźmie. za materiał dałam chyba 98 zł a za uszycie znając ją to nie weźmie więcej niz 80 zł. Jak uszyje to Ci powiem
|
|
#4249 | ||
|
Rozeznanie
|
Pod jego wpływem się odwróciła... Tak nam się wydaje. Już przed ślubem były różne nieciekawe sytuacje. On nawet chciał być mojego wujka (ojca tej kuzynki). I ona oczywiście wstawiła się za nim, a nie za ojcem
Książkę można by o tym napisać. A u Ciebie też rzeczywiście nieciekawie ![]() Cytat:
Później jeszcze jedną 2 tygodnie przed i 3 dni przed odbieram Kupowałam na początku marca ![]() oluska227887 - my też oglądaliśmy ostatnio, ale też nic nie kupiliśmy... TŻ mówi, że chce na razie pooglądać, a kupi najwcześniej 2 tygodnie przed ślubem ![]() monidot - kurcze, aż dziwne, że skończyłaś taki kierunek i nie masz pracy Ale zobaczysz, że znajdziesz tę wymarzoną Będę trzymała kciuki za Ciebie ![]() Cytat:
Pokażesz obrączki? Też chcemy białe z żółtym i jestem ciekawa ![]() Mój TŻ też się upierał, że nie chce abym go widziała w garniturze skoro on nie może mnie widzieć , ale ostatnio coś mu się pozmieniało i sam mnie poprosił żebym z nim pojeździła i mu doradziła Był bardzo zadowolony, bo nie chciał mierzyć granatowego garnituru, a za moją namową przymierzył i mówi, że pewnie taki kolor weźmie, bo super w nim wygląda ![]() zakrecona_kropka - moja mama wykonuje ten zawód od lat i mówi, że najgorszemu wrogowi nie życzy takiej pracy A na poważnie to mówi, że bardzo lubi swoją pracę, ale czasem ma takie grupy (jak np w tym roku), że jest jej ciężko, ale dzieci są tak kochane, że jej ten trud wynagradzają
|
||
|
|
|
#4250 |
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam Was od wczoraj wieczora, jakoś się skupić nie mogłam...
UWAGA!!! UWAGA!!! 100 DDŚ jestem na etapie robienia zawieszek, okazało się, że nasza drukarka nie współpracuje z papierem kredowym i TŻ powiedział, żebym nie kombinowała i wydrukowaliśmy na zwykłym, naklejam go na różowy brystol i jest super misia880 ja też miałam masakrę z butami, bo sobie wymyśliłam taki a nie inny kolor, obcas musi być 6 cm, a na dodatek ja nie mogę mieć zaokrąglonych czubów szukam więc dalej ![]() Linaewen akcja z kuzynką rozwaliła mnie na łopatki może pomyśleli, że zapomnieliście dać im zapro?? enzunio ja bym na Twoim miejscu zaproponowałam im wujka Google albo podała numery i niech dalej same załatwiają namisek1990 czekam z niecierpliwością na pełna relację, zapowiada się pięknie (kiedyś musi się wypadać ) i jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was obojga Elrosa piękne kartki ![]() Kishlaczkowa cudowny film, zakrecona_kropka gratuluję pracy ![]() misia880 mój sobie też wymyślił tą piosenkę na pierwszy taniec, a mnie aż trzęsie, ja ją niby lubię, ale strasznie nie chcę jej na pierwszy taniec
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Izabela nie idziemy na jedna lekcje tylko na 1 pierwsza lekcje ;p
planujemy 5-6 okolo. My umiemy dobrze tanczyc oboje, chcemy zeby nauczyla nas jakiegos prostego ukladu ![]() nie bedziemy robic tanca z gwiazdami ;p bardoja a moge wiedziec gdzie Ty takie tanie lekcje znalazlas? Mysle ze kazda z nas chcialaby poznac to miejsce! 30 zl toz to prawie za darmo! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam ostatnio glowy do slubnych spraw ale musze przysiasc nad lista i zobaczyc co tam jeszcze zostalo i rozplanowac
![]() Mi sie marzy za to taka impreza przed slubem, ze razem siedzimy w gronie najblizszych znajomych zwlaszcza ale wiem, ze TZ robi tez sobie wyjazd z kolegami daleko daleko, pewie potraktuje to jak kawalerskie.A ja dzis musze skoczyc na poczte i odebrac drugie buty, wczoraj ze zemczenia juz mi sie nie chcialo a kartka przyszla, ze juz sa Zostalo chyba 46 dni. Lapie stres, mam nadzieje, ze im blizej to bedzie bardziej odpuszczal
|
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dziewczyny co powiecie o takich pazurkach na ślub? Tylko bez białych końcówek. Czy każda kosmetyczka mi takie zrobi? https://www.google.pl/search?q=manic...2F%3B477%3B586 Lecę do pracy ![]()
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie właśnie będę mieć
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas dalej terytorium wojenne.. z małej kłótni zrobiła się awantura, wczoraj już nie wytrzymałam i sie popłakałam a on nic! kiedyś reagował no moje łzy, teraz już nie.. powiedziałam mu, że chyba to nie czas na ślub, że żałuję, że mieszamy razem, bo by mnie bardziej szanował , starał się jakbyśmy widzieli się raz na tydzień, a on że droga wolna, on mnie do niczego nie zmusza i ma dość moich gierek, że jak coś nie pasuje mi to wymuszam nieodzywaniem się do niego.. źle się z tym czuje, nie wiem co robić...
nie mam siły na sprawy ślubne, a jutro mieliśmy iść do Złotych pooglądać obrączki i może zamówić, ale jak tak to bez sensu..
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2014-05-20 o 07:01 |
|
|
|
#4256 |
|
Zadomowienie
|
Karolinuuusia chyba musicie poważnie porozmawiać... nie powinniście się odnosić do siebie w taki sposób... wiadomo, że czas przedślubny często obfituje w stresujące sytuacje i łatwiej o konflikty, więc może przez to tak się miedzy wami dzieje?
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno wszystko się ulozy ![]() Dziewczyny!!! Po moim pierwszym koszmarze ślubnym! w piątek mam iść do krawcowej w sukienka. Śniło mi się ze byłam u krawcowej z mama i tesciowa. Ze nie spodobały im się moje koronki i Bolerko i mama oddała swój sweter żeby go mi przerobić. Był wściekle niebieski jak na drutach z samych małych kwiatków. Nie rozumialy ze niebieski nie pasuje! A potem dostałam dofinansowanie na Bolerko z PKP!? 100zl !? Po wszystkim poszłam na stok zjezdzac na desce bo było po pas śniegu. !? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Jjak jest dobrze to jest super miedzy nami, żadnych nieporozumień, a jak tylko cos zacznie mi przeszkadzać to tylko slysze ze ja to tylko gadam i gadam, zebym sie zastanowiła nad swoim zachowaniem, ze on mi tlumaczyc nie będzie, w takich kłótniach co jedno powie drugie to wykorzystuje, takie odbijanie piłeczki, kiedyś po każdej klotni w ciągu godziny sie przymilal żeby bylo dobrze , a teraz to chce żeby go na rękach nosic... Z każdą klotnia jest coraz gorzej, a ja nie umiem temu zaradzić.. Wiem jedno ze mu nie odpuszczę to on ma wyciagnac reke pierwszy, ale zaczynam na prawde wątpić w to wszystko czy to ma sens
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2014-05-20 o 07:44 |
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
Tż mi mówi ze co jego mama ma do mojego bolerka? Ale powiedział że to może przenośna ze będą chciały na ślub cos co mi się nie będzie podobało... nie nie raczej nie mam proroczych snów xD
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
sweter jak najbardziej na miejscu, skoro bylo po pas sniegu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

, on twierdzi, że chce mi się pokazać w całej okazałości i że go nie mogę widzieć przed weselem jak on mojej sukni ślubnej 

.
26.07.2014

i zupełnie nie rozumiem czemu...