Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 21:05   #4231
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
monidot my już byliśmy chyba wszędzie... Vistula, Lancerto, Pierre Cardin i kilka małych sklepików "no name". Ostateczną decyzję co do wyboru garnituru pozostawiam TŻtowi, niech ja też mam element zaskoczenia
Ja nawet nie wiem jaki garnitur tż wybierze, on twierdzi, że chce mi się pokazać w całej okazałości i że go nie mogę widzieć przed weselem jak on mojej sukni ślubnej
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:33   #4232
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Napiszcie proszę jak to u Was było, czy ktoś załatwiał protokół miesiąc przed ślubem?? Boję się, że ksiądz powie, że to już za późno i ślubu nam nie udzieli.
To zależy od księdza, jak traficie na jakiegoś gbura, to może na Was krzywo patrzeć, ale wątpię, żeby odstawił numer w stylu "nie udzielę Wam ślubu", w końcu to jego obowiązek
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie wiem jaki garnitur tż wybierze, on twierdzi, że chce mi się pokazać w całej okazałości i że go nie mogę widzieć przed weselem jak on mojej sukni ślubnej
Mój to samo mówi
Stary 2014-05-19, 21:38   #4233
misia880
Zakorzenienie

Basiczek ciesze sie ze Ci pomoglam

ja umowilam sie na 1 lekcje tanca . 1h - 60 zl. to chya dobra cena?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:40   #4234
enzunio
BAN stały

Misia normalna, my tez tyle płacimy u słynnego Roberta gaduły

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:43   #4235
misia880
Zakorzenienie

my mamy jakas Pania co uczy tanca ;p kolezanka sie u niej uczy i polecila mi
ale my nie mamy pomyslu na piosenke xd
TZ sie podoba .. when men loves a women.. sama nie wiem

Stary 2014-05-19, 21:45   #4236
mojakaren
Zakorzenienie

Elrosa, 100 lat! zdrówka i miłości
śliczny żakiecik, sama bym taki brała!

Dotka90 dokładnie - ślub to studnia bez dna :/
bierz takie tiulowe okrycie, będzie Ci pasowało!

misia880 no i widzisz jak Ci się super udało z tymi butami

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Lemon_Drop dzięki chociaż to dopiero początek niestety widujemy sie z TŻ przeważnie w weekendy dlatego chcemy jak najwięcej ich rozdać i tak w jednym dniu wypada że 3 chałpy odwiedzamy sama zobaczysz jak ruszycie to już poleci
ładne obrączki
my teraz też widujemy się w łikendy, ale od czerwca TŻ przeprowadza się do mojego miasta rodzinnego
a co do zaproszeń to na 50 przynajmniej połowa będzie wysyłana

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
I tak, będziemy tańczyć walc angielski. I tu lipa, bo więcej piosenek, jakie nam się podobają, jest do walca wiedeńskiego (ja niedoedukowana w tych kwestiach zasugerowałam się jakimś filmikiem z youtube, że do walca Szostakowicza tanczy się walca angielskiego - a tu lipa, bo to wiedeński).

mojakaren Miło czytać, że udało się Wam świętowanie
Jak to grube paluchy? Nie wierzę :P
super, że będziecie tańczyć walca angielskiego i takie postępy super!
jak sama szukałam piosenek do angieslkiego to może jakiegoś powalającego wyboru nie było, ale na pewno zdecydujecie się na coś idealnego!
my zaczęliśmy się uczyć tego walca, ale chyba nie ogarniemy, nawet jak się wyuczymy kroków to będzie stres i sztywność taki jestem drąg

a palce mam takie serdelkowe hehe chociaż jestem szczupła to te paluchy takie niewydarzone

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dziewczyny na 99 % dostanę prace w zawodzie może już od czwartku zacznę wiąże się to ze wczesnym wstawaniem powrotem i praca w domu więc pewnie rzadziej będę tu bywać ale będę się starać być na bieżąco
rewelacja! wielkie gratulacje
a można wiedzieć jaki to zawód?

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kropka gratuluję i zazdroszczę

Usuwanie wąsika- ból jak cholera, ale do przeżycia Tylko teraz wyglądam jak różowy prosiak...
haha zgadzam się!!! boli, ale warto ja miałam spokój na dwa tygodnie
też mam taką wrażliwą skórę i miałam czerwone nad ustami jak klaun

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Miałam dzis kolejną przymiarkę, Panie w salonie twierdzą że schudłam ale ja tam tego nie widzę Ale nie powiem że się nie cieszę Za to chyba coraz bardziej kocham moją sukienkę, już się nie moge doczekać aż ją założę
ale fajnie
ja za moją tęsknię okrutnie

Cytat:
hahaha chyba bym tego nie przeżyła
jesteś odważna!!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:45   #4237
monidot
Zadomowienie

Cytat:
monidot my już byliśmy chyba wszędzie... Vistula, Lancerto, Pierre Cardin i kilka małych sklepików "no name". Ostateczną decyzję co do wyboru garnituru pozostawiam TŻtowi, niech ja też mam element zaskoczenia
My musimy się powoli do salonów.

Cytat:
Mój dokładnie tak samo twierdzil ale chyba powoli zmienia zdanie
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:46   #4238
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Basiczek ciesze sie ze Ci pomoglam

ja umowilam sie na 1 lekcje tanca . 1h - 60 zl. to chya dobra cena?

drogo,ja place 40zł, a znalzlamjuz taniej za 30zł/1h

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:55   #4239
mimi_77
Zakorzenienie

DZiękuję dziewczyny za opinię dot. wystroju kościoła

Piękne czerwone buty i żakiecik! Gratuluję zakupu

Panna Izabela - identyczną sukienkę będzie mi szyła krawcowa na poprawiny

Nadrobiłam po łebkach - zaczeło się dziać. Troche się wystraszyłam bo do 15 czerwca chcemy rozdać najpóźniej zaproszenia a zostalo ich jeszcze 49 chyba... Ruszamy jutro z kopyta!

Zrobiłam listę zadań slubnych do wykonania w czerwcu i lipcu. W tym tygodniu odbieram kolejne "rzeczy" slubne i na pewno się nimi pochwalę.

Miłego wieczoru!

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:56   #4240
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kropka gratuluję i zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Yay, gratuluję!
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
zakrecona_kropka - Gratulacje
Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Gratulacje .
Ja właśnie dziś dostałam telefon z odpowiedzią odmowną
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Świetna wiadomość, gratuluję!!!
Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

zakrecona_kropka – gratulację!!!

.
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Gratulacje, wspaniała wiadomość!
Cytat:
A
Gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

rewelacja! wielkie gratulacje
a można wiedzieć jaki to zawód?
Dziękuję wam bardzo dziewczyny cieszę się strasznie chociaż boję się że nie podołam praca w przedszkolu jako nauczyciel jeszcze jutro muszę jechać do lekarza na badania i do sądu (40 km dalej) po zaświadczenie o nie karalności ;(
Stary 2014-05-19, 21:58   #4241
paula600324
Zakorzenienie

Jutro jedziemy dogadywać szczegóły na sali

Nie wiem jaką podać liczbę gości, bo oczywiście 6 osób jeszcze nic nie potwierdziło. Mama Tż pytała czy przychodzą, nie dostała odpowiedzi Ciekawe ile będą się jeszcze zastanawiać

A najlepsze, że napisałam do niektórych co potwierdzali i dowiedziałam się, że owszem potwierdzają przybycie ale jak zapytałam ile dziecko ma lat, bo hotel nalicza ceny zależnie od wieku to dowiedziałam się, że jednak nie biorą dziecka Ciekawe kiedy zamierzali mi o tym powiedzieć, że jednak go nie biorą
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 22:01   #4242
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny na 99 % dostanę prace w zawodzie może już od czwartku zacznę wiąże się to ze wczesnym wstawaniem powrotem i praca w domu więc pewnie rzadziej będę tu bywać ale będę się starać być na bieżąco
super wiadomość , gratki !

my prawdopodobnie w tym tyg zamówimy obrączki, ew. w następnym

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-19, 22:02   #4243
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję wam bardzo dziewczyny cieszę się strasznie chociaż boję się że nie podołam praca w przedszkolu jako nauczyciel jeszcze jutro muszę jechać do lekarza na badania i do sądu (40 km dalej) po zaświadczenie o nie karalności ;(
Gratulacje! Witam w gronie nauczycieli przedszkola będzie ciężko , przygotuj się na to, ale jesli to kochasz to będzie cudownie. Ja wiele razy się wkurzam na nich a jak przyjdzie jedno czy drugie, przytuli się albo powie "ciocia kocham cię" to każda złość przechodzi

Antosia 12.05.2015

Stary 2014-05-19, 22:14   #4244
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Gratulacje! Witam w gronie nauczycieli przedszkola będzie ciężko , przygotuj się na to, ale jesli to kochasz to będzie cudownie. Ja wiele razy się wkurzam na nich a jak przyjdzie jedno czy drugie, przytuli się albo powie "ciocia kocham cię" to każda złość przechodzi
Jakieś rady na pierwszy dzień albo cokolwiek co powinnam wiedzieć/ umieć? bo ja w sumie mimo praktyk nie wiem z czym to sie je ;(
Stary 2014-05-19, 22:33   #4245
mimi_77
Zakorzenienie

Nasi ulubieńcy w TV śniadaniowej
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/152...ledyski-slubne

Antosia 12.05.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-19, 22:36   #4246
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wśród pedagogów. Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna to mój drugi kierunek.
Ciężko? To zapraszam do mnie na lekcje do zawodówki
Oczywiście żartuję, bo jest ok i nikt mi kosza nie zakłada. Lubię swoją pracę.

Wreszcie na 19 dni przed ślubem, tort zamówiony

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-05-19 o 22:37
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 23:19   #4247
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
W kwestii butów to to faktycznie jest ból, mam nadzieję, że moje nie będą się tak strasznie rysować

Co do marznięcia w dniu ślubu - dla wyglądu wszystko, choćby była anomalia pogodowa to w dniu ślubu ubieram tylko koronkową bluzeczkę i wsio Zawsze sobie przypominam zimowy ślub Phoebe w Friendsach, jak śnieg wokół a ona szła w samej sukni

Co do sukienki - zamówiłabym i zaniosła do krawcowej "Moja" krawcowa za taką poprawkę bierze 15zł
Nie można butów o siebie pocierać po prostu, wtedy nic im nie jest
Niestety nie mam zaufanej krawcowej, w ogóle nie mam krawcowej moja babcia już nie te oczy i krzywo robi niestety...
A co do marznięcia, źle bym wyglądała z gęsią skórką

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
jeeezu piękna jest, bierz! ja bym brała! od razu
a ta druga tezladna, a tiul podtrzyma cifason, bedzie lekko sterczec,jak to tiul -jest sztywny, podniesie kiece
Tylko ja nie lubię tiulu poczekam jeszcze trochę i jak nic nie znajdę, to ją zamówię

Cytat:
Nie zawsze dziewczyna pracująca na MACu, MUFE, MAP czy innych "górnopółkowcach" wykona lepszy makijaż od tej pracującej na kosmetykach drogeryjnych Moja przyjaciółka pukała się w czoło, kiedy MUA malowała ją na ślub podkładem Pierre Rene (za 22zł ) i cieniami Inglota. Okazało się, że makijaż wyszedł piękny i trzymał się w nienaruszonym stanie do samego rana Natomiast druga koleżanka malowana na ślub double wear EL i cieniami Diora o ile się nie mylę, prawie płakała, kiedy jeszcze przed północą podkład zwarzył jej się na twarzy i musiałyśmy szybko robić poprawki, żeby jako tako wyglądała do rana Także nie ma reguły
Zgadzam się w zupełności, zwłaszcza, że koleżanka robiła mi na wesele ostatnio revlonem i nic się nie stało, a ja jak go używałam to wytrzymywał raptem kilka godzin i zupełnie nie rozumiem czemu...
Ale z drugiej strony wolę nie ryzykować w dniu ślubu, wtedy wcale nie szalałam i było mi zimno, więc makijaż się trzymał, ale mam bardzo wymagającą cerę, używałam podkładu Rimmela i był do kitu dlatego nie chcę go na ślub. No i wiadomo, zrobię najpierw próbny, zobaczę, czy te 'lepsze' kosmetyki na mnie działają

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
my mamy jakas Pania co uczy tanca ;p kolezanka sie u niej uczy i polecila mi
ale my nie mamy pomyslu na piosenke xd
TZ sie podoba .. when men loves a women.. sama nie wiem

My mieliśmy tańczyć wiedeńskiego do "Nocy i dni", ale nie stać nas na pełny kurs, więc zdecydowaliśmy się na "Zakochanych" Kukulskiej, tekst pasuje praktycznie idealnie no i nie trzeba jakiegoś układu wielkiego do takich z tekstem... Ale da Wam coś jedna lekcja, bo sama się nad nami zastanawiam w tej kwestii?

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
haha zgadzam się!!! boli, ale warto ja miałam spokój na dwa tygodnie
też mam taką wrażliwą skórę i miałam czerwone nad ustami jak klaun
To tylko wąsik? Była więc w takim układzie któraś z Was na depilacji woskiem nóg/okolic bikini?

Cytat:
Panna Izabela - identyczną sukienkę będzie mi szyła krawcowa na poprawiny
A ile dasz za szycie? I pewnie nie w stolicy...? ;>

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 23:27   #4248
mimi_77
Zakorzenienie

Panna Izabela - nie, nie w stolicy. w sąsiedniej miejscowości jest moja krawcowa jeszcze nie wiem ile weźmie. za materiał dałam chyba 98 zł a za uszycie znając ją to nie weźmie więcej niz 80 zł. Jak uszyje to Ci powiem

Antosia 12.05.2015

Stary 2014-05-19, 23:51   #4249
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
No to kiepsko..
Pod jego wpływem się odwróciła... Tak nam się wydaje. Już przed ślubem były różne nieciekawe sytuacje. On nawet chciał być mojego wujka (ojca tej kuzynki). I ona oczywiście wstawiła się za nim, a nie za ojcem Książkę można by o tym napisać. A u Ciebie też rzeczywiście nieciekawie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
noco tyyyyyy
ja mam 3miesiaceprzed 1 przymiarke, druga 2miesiace p[rzed, 3 miesaicprzed i ostatnią 1 tydzien przed slubem
a wybieralam kiece podkoniec stycznia
ja też mam pierwszą miesiąc przed ślubem Później jeszcze jedną 2 tygodnie przed i 3 dni przed odbieram Kupowałam na początku marca

oluska227887 - my też oglądaliśmy ostatnio, ale też nic nie kupiliśmy... TŻ mówi, że chce na razie pooglądać, a kupi najwcześniej 2 tygodnie przed ślubem

monidot - kurcze, aż dziwne, że skończyłaś taki kierunek i nie masz pracy Ale zobaczysz, że znajdziesz tę wymarzoną Będę trzymała kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY nie mamy na nic czasu , ślub 28 czerwca, a my nawet jeszcze protokołu nie spisaliśmy, jutro wybieramy się do USC, napiszcie czy załatwimy to jutro od ręki?? Bardzo mi zależy bo ślub tuż tuż i jaka jest opłata?? Ze też wszystko musimy załatwiać na ostatnią minutęN apiszcie proszę jak to u Was było, czy ktoś załatwiał protokół miesiąc przed ślubem?? Boję się, że ksiądz powie, że to już za późno i ślubu nam nie udzieli

Ze spraw ślubnych w końcu zamówiliśmy obrączki z białym i żółtym złotem.
USC powinniście załatwić od ręki, oczywiście jeśli macie wyciągnięte akty urodzenia, albo macie je w tym samym urzędzie, z którego wyciągacie zaświadczenie o braku przeciwwskazań - kwitek kosztuje 84 zł. W mojej parafii można spisać protokół nawet 2 tygodnie wcześniej, ale radziłabym iść do księdza jak najprędzej - i nie martw się na zapas Pokażesz obrączki? Też chcemy białe z żółtym i jestem ciekawa

Mój TŻ też się upierał, że nie chce abym go widziała w garniturze skoro on nie może mnie widzieć , ale ostatnio coś mu się pozmieniało i sam mnie poprosił żebym z nim pojeździła i mu doradziła Był bardzo zadowolony, bo nie chciał mierzyć granatowego garnituru, a za moją namową przymierzył i mówi, że pewnie taki kolor weźmie, bo super w nim wygląda

zakrecona_kropka - moja mama wykonuje ten zawód od lat i mówi, że najgorszemu wrogowi nie życzy takiej pracy A na poważnie to mówi, że bardzo lubi swoją pracę, ale czasem ma takie grupy (jak np w tym roku), że jest jej ciężko, ale dzieci są tak kochane, że jej ten trud wynagradzają
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 06:06   #4250
KaMilka4891
Zadomowienie

Nadrabiam Was od wczoraj wieczora, jakoś się skupić nie mogłam...

UWAGA!!! UWAGA!!!
100 DDŚ

jestem na etapie robienia zawieszek, okazało się, że nasza drukarka nie współpracuje z papierem kredowym i TŻ powiedział, żebym nie kombinowała i wydrukowaliśmy na zwykłym, naklejam go na różowy brystol i jest super
misia880 ja też miałam masakrę z butami, bo sobie wymyśliłam taki a nie inny kolor, obcas musi być 6 cm, a na dodatek ja nie mogę mieć zaokrąglonych czubów póki co mam buta z CCC, ale nie jestem przekonana, że to te jedyne szukam więc dalej

Linaewen akcja z kuzynką rozwaliła mnie na łopatki może pomyśleli, że zapomnieliście dać im zapro??

enzunio ja bym na Twoim miejscu zaproponowałam im wujka Google albo podała numery i niech dalej same załatwiają

namisek1990 czekam z niecierpliwością na pełna relację, zapowiada się pięknie cieszę się, że się udało wszystko, że pogoda dopisała w miarę swoich możliwości (kiedyś musi się wypadać ) i jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was obojga

Elrosa piękne kartki nie pomyślałam o tym, żeby cos takiego dołączyć do podziękowań, dzięki a mam koleżankę, która takie cuda tworzy, więc kolejny punkt do odhaczenia do "TO DO LIST" doszedł

Kishlaczkowa cudowny film,

zakrecona_kropka gratuluję pracy

misia880 mój sobie też wymyślił tą piosenkę na pierwszy taniec, a mnie aż trzęsie, ja ją niby lubię, ale strasznie nie chcę jej na pierwszy taniec
Stary 2014-05-20, 06:07   #4251
misia880
Zakorzenienie

Panna Izabela nie idziemy na jedna lekcje tylko na 1 pierwsza lekcje ;p
planujemy 5-6 okolo. My umiemy dobrze tanczyc oboje, chcemy zeby nauczyla nas jakiegos prostego ukladu
nie bedziemy robic tanca z gwiazdami ;p

bardoja a moge wiedziec gdzie Ty takie tanie lekcje znalazlas? Mysle ze kazda z nas chcialaby poznac to miejsce!
30 zl toz to prawie za darmo!

Stary 2014-05-20, 06:19   #4252
mama_2010
Raczkowanie

Nie mam ostatnio glowy do slubnych spraw ale musze przysiasc nad lista i zobaczyc co tam jeszcze zostalo i rozplanowac

Mi sie marzy za to taka impreza przed slubem, ze razem siedzimy w gronie najblizszych znajomych zwlaszcza ale wiem, ze TZ robi tez sobie wyjazd z kolegami daleko daleko, pewie potraktuje to jak kawalerskie.

A ja dzis musze skoczyc na poczte i odebrac drugie buty, wczoraj ze zemczenia juz mi sie nie chcialo a kartka przyszla, ze juz sa

Zostalo chyba 46 dni. Lapie stres, mam nadzieje, ze im blizej to bedzie bardziej odpuszczal
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 06:32   #4253
domar123
Raczkowanie

Cześć

Dziewczyny co powiecie o takich pazurkach na ślub? Tylko bez białych końcówek. Czy każda kosmetyczka mi takie zrobi?
https://www.google.pl/search?q=manic...2F%3B477%3B586

Lecę do pracy

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 06:53   #4254
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Cześć

Dziewczyny co powiecie o takich pazurkach na ślub? Tylko bez białych końcówek. Czy każda kosmetyczka mi takie zrobi?
https://www.google.pl/search?q=manic...2F%3B477%3B586

Lecę do pracy
moje paznokcie takie właśnie będę mieć

Stary 2014-05-20, 06:56   #4255
karolinuuusia
Zakorzenienie

a u nas dalej terytorium wojenne.. z małej kłótni zrobiła się awantura, wczoraj już nie wytrzymałam i sie popłakałam a on nic! kiedyś reagował no moje łzy, teraz już nie.. powiedziałam mu, że chyba to nie czas na ślub, że żałuję, że mieszamy razem, bo by mnie bardziej szanował , starał się jakbyśmy widzieli się raz na tydzień, a on że droga wolna, on mnie do niczego nie zmusza i ma dość moich gierek, że jak coś nie pasuje mi to wymuszam nieodzywaniem się do niego.. źle się z tym czuje, nie wiem co robić...

nie mam siły na sprawy ślubne, a jutro mieliśmy iść do Złotych pooglądać obrączki i może zamówić, ale jak tak to bez sensu..

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2014-05-20 o 07:01
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 07:27   #4256
Lemon_Drop
Zadomowienie

Karolinuuusia chyba musicie poważnie porozmawiać... nie powinniście się odnosić do siebie w taki sposób... wiadomo, że czas przedślubny często obfituje w stresujące sytuacje i łatwiej o konflikty, więc może przez to tak się miedzy wami dzieje?
Stary 2014-05-20, 07:40   #4257
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
a u nas dalej terytorium wojenne.. z małej kłótni zrobiła się awantura, wczoraj już nie wytrzymałam i sie popłakałam a on nic! kiedyś reagował no moje łzy, teraz już nie.. powiedziałam mu, że chyba to nie czas na ślub, że żałuję, że mieszamy razem, bo by mnie bardziej szanował , starał się jakbyśmy widzieli się raz na tydzień, a on że droga wolna, on mnie do niczego nie zmusza i ma dość moich gierek, że jak coś nie pasuje mi to wymuszam nieodzywaniem się do niego.. źle się z tym czuje, nie wiem co robić...

nie mam siły na sprawy ślubne, a jutro mieliśmy iść do Złotych pooglądać obrączki i może zamówić, ale jak tak to bez sensu..
Oj bardzo przykre słowa. Pogadajcie razem na spokojnie. Przez stres wiele się mówi na pewno wszystko się ulozy

Dziewczyny!!! Po moim pierwszym koszmarze ślubnym! w piątek mam iść do krawcowej w sukienka. Śniło mi się ze byłam u krawcowej z mama i tesciowa. Ze nie spodobały im się moje koronki i Bolerko i mama oddała swój sweter żeby go mi przerobić. Był wściekle niebieski jak na drutach z samych małych kwiatków. Nie rozumialy ze niebieski nie pasuje! A potem dostałam dofinansowanie na Bolerko z PKP!? 100zl !? Po wszystkim poszłam na stok zjezdzac na desce bo było po pas śniegu. !?

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-20, 07:42   #4258
karolinuuusia
Zakorzenienie

J
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Karolinuuusia chyba musicie poważnie porozmawiać... nie powinniście się odnosić do siebie w taki sposób... wiadomo, że czas przedślubny często obfituje w stresujące sytuacje i łatwiej o konflikty, więc może przez to tak się miedzy wami dzieje?
jak jest dobrze to jest super miedzy nami, żadnych nieporozumień, a jak tylko cos zacznie mi przeszkadzać to tylko slysze ze ja to tylko gadam i gadam, zebym sie zastanowiła nad swoim zachowaniem, ze on mi tlumaczyc nie będzie, w takich kłótniach co jedno powie drugie to wykorzystuje, takie odbijanie piłeczki, kiedyś po każdej klotni w ciągu godziny sie przymilal żeby bylo dobrze , a teraz to chce żeby go na rękach nosic... Z każdą klotnia jest coraz gorzej, a ja nie umiem temu zaradzić.. Wiem jedno ze mu nie odpuszczę to on ma wyciagnac reke pierwszy, ale zaczynam na prawde wątpić w to wszystko czy to ma sens

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2014-05-20 o 07:44
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 07:47   #4259
Lusiija
Zadomowienie

Tż mi mówi ze co jego mama ma do mojego bolerka? Ale powiedział że to może przenośna ze będą chciały na ślub cos co mi się nie będzie podobało... nie nie raczej nie mam proroczych snów xD

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 08:02   #4260
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

Jak nie pogadacie to ciagle bedziecie sie klocic, ja niedawno juz sie pakowalam do wyprowadzki, to zmusilo TZ do rozmowy i jest teraz super.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Oj bardzo przykre słowa. Pogadajcie razem na spokojnie. Przez stres wiele się mówi na pewno wszystko się ulozy

Dziewczyny!!! Po moim pierwszym koszmarze ślubnym! w piątek mam iść do krawcowej w sukienka. Śniło mi się ze byłam u krawcowej z mama i tesciowa. Ze nie spodobały im się moje koronki i Bolerko i mama oddała swój sweter żeby go mi przerobić. Był wściekle niebieski jak na drutach z samych małych kwiatków. Nie rozumialy ze niebieski nie pasuje! A potem dostałam dofinansowanie na Bolerko z PKP!? 100zl !? Po wszystkim poszłam na stok zjezdzac na desce bo było po pas śniegu. !?

Hahahaha ale czad sweter jak najbardziej na miejscu, skoro bylo po pas sniegu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości