|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() Trzymasz się? Jak u Ciebie sprawy? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;46512111]jak ja nienawidzę niedzielnych wieczorów..... zawsze mnie mega dół ogarnia (to tak przed poniedziałkiem). Siedzę przed kartką z zadaniami i ryczeć mi się chce, że tyle do zrobienia, kiedy ogarnę itd.....[/QUOTE] I faktycznie tyle czy to iluzja, że aż tyle i nie da się ogarnąć? ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Si. 37 skończone. ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Na FB widziałam zdjęcia z Poznania. Taaaaka śliczna jesteś! Urodzinki tak, w trójeczkę. ![]() TŻ miał swoje 4 dni wcześniej. Też spędzaliśmy w trójeczkę. ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Dla mnie to jakiś dowód na to, że dbam o siebie, poświęcam sobie czas. Ostatnio jednak go na to nie poświęcam ![]() Trzymam kciuki, żeby Tobie się udało. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Konto usunięte
|
Patri- zawsze w niedziele wydaje mi się TYLE... Ale to wszystko wina psychiki....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Raczkowanie
|
#3934 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Patri pisemny mam 4.06, ustny - 5.06. Dziewczyny, jest godzina 22.50, a tu jest nadal widno ![]() Czy uważność może być pomocna w otwarciu się na innych ludzi? Czuję się bardzo zamknięta we własnych myślach, teraz to wychodzi, gdy mam kontakt z innymi ludźmi, mam okropne problemy z komunikacją, nie umiem rozmawiać, ciągle żyję we własnym świecie, rozkminianie, rozkładanie na czynniki pierwsze, źle mi z tym bardzo....
#3935 |
Lux Mundi
|
![]() Elle, Norge u mnie ![]() Patri - STO lat ![]() ![]() Hikaru - w moich listach 'do zrobienia' uwzględniam wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z niezapowiedzianej kolacji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3936 |
Raczkowanie
|
Patri, spóźnione, ale szczere: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za życzenia.
![]() Cytat:
Będę trzymać kciuki, żeby egzaminy dobrze Ci poszły ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
![]() Podczytywałam Was w pierwszej części, potem wracałam do kolejnych wątków. Prokrastynacja, rozmyślanie dlaczego tak zwlekam i odkładam wiele ważnych rzeczy na później nie jest mi obce. Pracowałam nad tym z lepszymi i gorszymi efektami, ale obecnie trwam w stanie "nic nie robienia" już od dłuższego czasu... Zaczyna mnie to męczyć. Dlaczego piszę dopiero teraz? Potrzebuję motywacji, "wsparcia" i miejsca gdzie będę mogła się rozliczyć z realizacją planów. Przede mną pewien projekt, dla potrzeb wizażu nazywam go projektem V ![]() I ostatnie pytanie- czy mogę wpadać częściej? ![]()
#3939 |
Raczkowanie
|
Moje posty są niewidzialne
![]()
#3940 | |
Zakorzenienie
|
![]() Powodzenia na egzaminach Elle ![]() Dostałaś tę pracę? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Ciastko, trudno wytłumaczyć za co je tak kocham. Są cholernie inteligentne, cały czas coś kminia, przywiązują się do człowieka i wymagają kontaktu. Genialne stworzenia, trzeba tylko im dać szansę. U mnie to już 8 lat z tymi zwierzakami i nie potrafię z nich zrezygnować.
Gratuluje Ci bardzo! Fajnie, że się udało ![]() -- Faktycznie powinnam myśleć o tych 'głupotach' bardziej poważnie. W końcu to inwestycja w samego siebie, a im bardziej o siebie zadbam, tym lepiej mi się ze mną żyje. Wczoraj niestety nie udało mi się znaleźć czasu na czytanie. Dziś mam zamiar to sobie odbić, ale i tak mi przykro, bo ostatnio bardzo mało czytam. Milego dnia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Raczkowanie
|
Dostałam
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Kurde, zawsze jak coś ważnego się u mnie dzieje typu nowa praca i załatwianie spraw z tym związane to dostaje takiego szału ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Że oprócz Burej Kocurki i Hikaru nikt się ze mną cieszy z nowej pracy ![]()
„Wszystko jest trudne, zanim stanie się łatwe.” Brain Tracy Edytowane przez ciastkozposypka Czas edycji: 2014-05-20 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do szczurów, to moja koleżanka miała zawsze szczura, tylko że one niestety niezbyt długo żyją...teraz ma koszatniczkę i jest super słodka (ja ją uwielbiam - nadstawia się, żeby ją miziać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tego stresu to myślałam, że normalni ludzie tak nie mają ![]()
„Wszystko jest trudne, zanim stanie się łatwe.” Brain Tracy Edytowane przez ciastkozposypka Czas edycji: 2014-05-20 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem niedawno przerabiałyśmy ten temat, nie będę się rozpisywać znów. EDIT: No i w sumie bardzo gratuluję. Dla mnie praca to ciężkie schody w dalszym ciągu.
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2014-05-21 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szynszyle za to piękne są... A, i ja też zawsze myślę, że denerwuję się wszystkim i martwię co najmniej ze 3 razy bardziej od każdego przeciętnego człowieka...także myślę, że jakbym ja miała Twoją sytuację, to mój poziom stresu i tak byłby wyższy, bo taka jestem walnięta ![]()
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2014-05-20 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze ja! Wiesz czego Ci życzę Patri? Żebyś zawsze ale to zawsze czuła się mądra i ważna i nigdy w to nie wątpiła! ![]() Cytat:
![]() Nadrabiam dzisiaj trochę forum i w ogóle zajmuje się przyjemnościami można powiedzieć, ale czeka mnie w tym tygodniu masę pracy. Zaczynają mi się zaliczenia, egzaminy, prezentacje, przygotowanie pracy mgr i mnóstwo innych rzeczy. Okres i migrena nie pomagają w ogarnianiu. Korzystam z teoretycznie wolnego czasu, nadrabiam zaległości i powoli zabieram się do pracy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bardzo, bardzo intensywnie u mnie. Dziękuję Dziewczyny jeszcze raz. Przydałby mi się teraz tydzień totalnego resetu. W ogóle czas dla siebie bez presji, ale na razie go nie mam. Marzę jednak o nim i zakładam, że nastąpi... Pilnuję się, żeby nie wpaść w stare koleiny. Część z Was może pamięta, jak rok temu w klubie opisałam moje doświadczenie graniczne, po którym coś miało się zmienić - równo rok po tym domknęłam ciągnący się z(e)a mną długo proces i choć świadomość nie zmienia się z dnia na dzień, to jestem czujna, by nie wplątać się w mętlik miliona rzeczy i zobowiązań, obudowując część z nich zaniechaniami z powodu nieadekwatnych wyobrażeń i oczekiwań względem siebie. Gratuluję pracy - Ciastko ![]() Tygrys, Patri, Halimko, Fairy, Nebulko, Kocurko, Change, Women, Cym, Mimi, Cindy, Lynette, Elle, Iszka, Żywiec, Joanno ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
Ciastko- oj, szczury bardzo się przywiązują, nasze to nawet co chwilę przychodzą buzi dać, a na wybiegu kręcą się ciągle koło człowieka. Z niektórymi trzeba dużo pracować, żeby się zakolegować, ale są bardzo ciekawskie, więc z większością nie ma problemu.
A ja miałam dziś psa wyczesać, ale jednak nożyczki poszły w ruch i pies jak nowy. Nie wiem czy kiedykolwiek podobało mi się jakieś strzyżenie u psa, ale u mojego wyszlo zdecydowanie na plus.
![]() |
#3951 |
Rozeznanie
|
Emilko, miałam już pytać jak teraz u Ciebie.
Nie za dużo wywnioskowałam z Twojego postu, domyślam się tylko że teraz nadrabiasz pewnie inne rzeczy. Może napisz więcej w klubie. ![]() Tygrys, jak żyjesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Konto usunięte
|
Ciastko
![]() ![]() Emi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() O ile jestem w stanie pojąć jak myśli pies, to myślę, że dla mnie szczur jest bardziej niezbadany, choć nie wykluczam szczura jako zwierzę domowe. Ciągle myślę jednak, że za mało o nich wiem. Ale ciekawią mnie. Ciekawią. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Hej, ale szczurze historie!
![]() Ja miałam moją miłość gryzonią - chomiki (dwa). Jeden zmarł śmiercią tragiczną złapany na łapkę na myszy (dowiedziałam się o tym 15 lat po jego śmierci), drugi zasnął na wieki w swoim domku - próbując go obudzić (bezskutecznie) - potłukłam ręką akwarium. Też sobie po mnie mógł chodzić do woli, małe łapki, nosek i wąs są rozczulające ![]() Cytat:
![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;46547102]Ciastko ![]() ![]() Emi ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Jak tam Cymku Twoje sprawy - pracowo-relacyjno-dietowo-językowe? Też myślę o Tygrysie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Konto usunięte
|
potrzebuję szybkiej konsultacji prawniczej odnośnie umowy i kar- czy ktoś może mi takiej udzielić ?
edit- odwołuję akcję ![]() Edytowane przez 78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 Czas edycji: 2014-05-21 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
Martini z sokiem pomarańczowym w środku dnia, a co!
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Wstałam dziś o 6, poroiłam brzuszki, przemeblowałam w pokoju, byłam na dniu mamy i taty, a teraz zagram w literaki. A co! W blogu bedę zapisywac pozty dotyczące odchudzania, tak, bedę się odchudzać. Bo się sobie nie podobam. Buziaki i w ogóle. Pa
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
ja tak z doskoku. Miło poczytać o Waszych osiągnięciach ![]() Powodzenia w realizacji kolejnych i miłego dnia ![]() Weekend spędzam wyjazdowo, jadę poznać mojego nowego Siostrzeńca, który liczy sobie dziś 2. dzień życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.