|
|
#1951 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Cerruti Si. pozatym to chyba wstąpię do jakiegoś wędrownego zakonu pokutującego czy coś, niewiem do czegoś w tym stylu bo jestem okrooopny :|
|
|
|
|
#1952 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Black KC
pachnie pięknie, ale humoru nie jest w stanie poprawić |
|
|
|
#1954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem właśnie z tych, o których mówi pani Czubaszek ( się uśmiałam). Ale krótkowidzem jestem od wielu lat, wiec mi to nie przeszkadza i nawet siebie lubię (chyba wada sie pogłębia). A co do otoczenia... staram sie przebywać wśród tych, którzy noszą różowe okulary.Jeśli chodzi o piękne twarze z ekranu, to bardzo podoba mi się Irene Jacob z "Podwójnego życia Weroniki". A w temacie - Alejka |
|
|
|
|
#1955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nieprawda. Kokietka
Po pierwsze - widziałam Cię (apetyczna, urodziwa - 100% kobiety w kobiecie ), a ostatnio czytałam o Twoich poczynaniach w innym wątku i jestem pod wrażeniem Cytat:
. Na szczęście przez pomyłkę zamówiono gorset nr 42 i należało go jedynie nieco zwęzić w talii.Jak niemal każda przyszła panna młoda chciałam zeszczupleć. Chodziłam regularnie na basen, raz w tyg. na siłownię, na zabiegi endermologii i zdrowo się odżywiałam. I co? Jajeczko .Myślałam, że to stres spowodował problemy z metabolizmem (od lat moja przemiana materii kuleje), ale po wnikliwych badaniach okazało się, że miałam małą niedoczynność tarczycy i przeszła u mnie bezobjawowo kilka lat wstecz choroba Hashimoto. W ciągu 3 poślubnych lat dorobiłam sie kolejnych dwóch kilogramów, zaszłam w ciążę i teraz mam - tadam, tadam! - 21 kg na plusie od marca 2003 Cytat:
), a teraz okropnie wychudła, jest kościasto-żylasta, z ogromnymi dłońmi, sterczącymi łokciami i wygłodzonymi oczami. Nie wygląda to ani seksownie, ani kobieco, ani nawet estetycznie. Podobnie rzecz ma się z Keirą, z tym, że ta jest - moim zdaniem - na dodatek kiepską, drewnianą aktorką. Dodam, że widziałam ją tylko w 5 filmach, więc mogę się mylić.Moim współczesnym ideałem, jeśli chodzi o wygląd, jest Monica Bellucci. Piękna twarz, piękne ciało. Podobają mi się też Sophie Marceau, Penelope Cruz (tu mamy z mężem odmienne zdanie ) i Kate Blanchet.Oczywiście Cytat:
) wszelkich konkursów piękności, list najpiękniejszych, najseksowniejszych itp. i narzucanie nam ich wizerunku, jako idealnego i jedynego słusznego.--- Pachnę ubiegłoroczną limitowanką Kingdom .Od dziś jestem na zwolnieniu. Chciałam odpocząć, ale nie sądziłam, że będę musiała. Skróciła mi się szyjka macicy i mam dużo leżeć. A jestem umówiona dziś wieczorem do fryzjera i mam dwa wesela bliskich znajomych w niedalekiej przyszłości (30.06. i 7.07.)... --- Mementos, nie wiem, dlaczego jesteś okropny , ale przyłączam się do oblewania (vide -> podpis) Twojej pracy
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj Be Delicious
poniewaz jeżdze autem a nie autobusami, to nie mialam przyjemnosci wachać tego zapachu na 2/3 populacji a na mnie rozija sie przepieknie
|
|
|
|
#1957 |
|
Konto usunięte
|
No nie tak bez makijażu
, być nie może![]() Kropko za te słowa ![]() załamałaś mnie![]() A ja gdy rano idę do łazienki, aby spojrzeć prawdzie w oczy czuję się tak: ![]() Gdy już się obaczę tak:![]() ![]() A gdy jest po wszystkim ![]() Ale gdy zerknę na mój ratunkowy zestaw kosmetyków: ![]() Pachnę Rousse
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4652086]No nie tak bez makijażu
, być nie może![]() Kropko za te słowa ![]() załamałaś mnie![]() A ja gdy rano idę do łazienki, aby spojrzeć prawdzie w oczy czuję się tak: ![]() Gdy już się obaczę tak:![]() ![]() A gdy jest po wszystkim ![]() Ale gdy zerknę na mój ratunkowy zestaw kosmetyków: [/quote]Kijanko mam tak samo
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nabroiles?
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nabroiłeś? In Love again YSL
|
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
lol - lulu gastagnette
|
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest Ambre Extreme w ilościach skąpych bo tylko z próbki. Świetnie kontrastuje z takim wiatrzyskiem za oknem.
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4652086]No nie tak bez makijażu
, być nie może![]() Kropko za te słowa ![]() załamałaś mnie![]() A ja gdy rano idę do łazienki, aby spojrzeć prawdzie w oczy czuję się tak: ![]() Gdy już się obaczę tak:![]() ![]() A gdy jest po wszystkim ![]() Ale gdy zerknę na mój ratunkowy zestaw kosmetyków: ![]() Pachnę Rousse [/quote]To w takim razie albo Ty jesteś bardzo zdolną makijażystką albo ja beznadziejną, bo żadnej różnicy (poza bardziej wyrazistym okiem) to ja po swoim makijażu nie widzę. A rano, jeśli budzę się w miarę wyspana, patrzę w lustro bez obaw, tak jak i w innych porach dnia. Poza tym mój post został uzupełniony o (prawdziwe skąd inąd) oświadczenie, że kobieta jest piękna w oczach tego, kto na nią patrzy... więc chyba musisz się bardziej polubić słoneczko. Cytat:
No tego to nie przebijemy, o nie.
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jeśli jestem wyspana (co zdarza mi się przygnębiająco rzadko) - lubię siebie bez makijażu i nawet zastanawiam się często, czy w ogóle go robić. Jeśli zaś jestem w powiedzmy, ogólnie złej kondycji - worów pod oczami i zapadniętych policzków nie zamaskuje nawet fresk Leonardo Da Vinci. A szkoda... ![]() Cytat:
![]() Z resztą ludzie są zwykle ślepi . Kiedy twierdzą żem piękna, nie wyprowadzam ich z błędu, bo i po co? Kiedy w chwili słabości wyżaliłam się kumpeli, że nienawidzę szczerze swojej ohydnej wady zgryzu, spojrzała na mnie jak na naćpaną i zapytała: "Jakiej wady zgryzu?!". Nie zauważyła! A ponieważ to mój najstraszliwszy defekt, uznałam, że pozostałych nie warto ludziom uświadamiać. ![]() A przynajmniej postaramy się nie przebijać. --------------------------------------------- W temacie: In Black JDP
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie się zastanawiam czy go kupić czy nie, chciałabym go zabrać na wyjazd. |
|
|
|
|
#1967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, nie przepadam za twarzami soute, bez śladu tuszu do rzęs ( no chyba ,że u rasowych brunetek) i choć odrobiny różu. Zwłaszcza, gdy ma się delikatne rysy twarzy. Kropko, mój post nie był oznaką głębokiej depresji , był utrzymany w konwencji żartu, a wyszłam na maszkarę
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
I tej wytrwałości w "nieprzebijaniu" z całego serca Wam życzę
, zwłaszcza, jeśli tycie miałoby być związane z czymś bliżej nieokreślonym, z czym trudno zawalczyć.Dzieci też życzę, szczególnie tym, którzy ich mocno pragną i starają się o nie .[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4652644]Kropko, mój post nie był oznaką głębokiej depresji , był utrzymany w konwencji żartu, a wyszłam na maszkarę [/QUOTE]Mnie rozbawił
|
#1969 |
|
Konto usunięte
|
Demonik, cieszę się
![]() Włączyłam się do poważnej dyskusji o urodzie, aby uświadomić innym,ze nie należy przesadzać ze zbyt krytycznym podejściem do siebie. Podziwiamy okładki czasopism, gdzie są kobiety, na których jest kilogram „make-upu” , a niedostatki są wyretuszowane komputerowo. Warto to sobie uzmysłowić. Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2007-06-27 o 13:36 |
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ją lubię
![]() Cytat:
Osobiście wyjątkowo jej nie znoszę ! ![]() W temacie - dałam sobie na łapkę Dune i zachwycam się...
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4652644]Właśnie wyraziste oczy, dzięki użyciu dobrej mascary , to podstawa, no i zmiana bladego lica na bardziej promienną barwę ( nie mogę się opalać) i jest dobrze. Jestem typem, blondynki. ( choć odcień zmieniłam na trochę ciemniejszy)
Szczerze mówiąc, nie przepadam za twarzami soute, bez śladu tuszu do rzęs ( no chyba ,że u rasowych brunetek) i choć odrobiny różu. Zwłaszcza, gdy ma się delikatne rysy twarzy. Kropko, mój post nie był oznaką głębokiej depresji , był utrzymany w konwencji żartu, a wyszłam na maszkarę [/quote]Nie doszukałam się ani depresji ani brzydoty, jeśli chodzi o ścisłość. Jakoś tak tylko kłuje mnie w boku brak akceptacji dla braku makijażu. (Co wyczytałam z Twojego posta, między wierszami. Może mylnie...) Coraz częściej spotykam osoby, dla których wyjście z domu bez make-upu to niemal zbrodnia... ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4653058]Demonik, cieszę się ![]() Włączyłam się do poważnej dyskusji o urodzie, aby uświadomić innym,ze nie należy przesadzać ze zbyt krytycznym podejściem do siebie. Podziwiamy okładki czasopism, gdzie są kobiety, na których jest kilogram „make-upu” , a niedostatki są wyretuszowane komputerowo. Warto to sobie uzmysłowić.[/quote] A jak sobie uzmysłowimy to już można wyjść bez tapety, czy nadal nie bardzo?
|
|
|
|
#1972 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#1973 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja to robię … gdy jest ciemna noc, a dla pewności, jak widzę zbliżających się ludzi, co chwila kryję się za drzewami ![]() Poważnie, jeśli chcę w lato na wakacjach zrezygnować z mascary, to robię sobie hennę. A by nie straszyć bladością ciała i twarzy aplikuję sobie bardzo delikatny odcień balsamu brązującego.
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczyło trochę kłopotów, minęło parę lat i teraz zaczynam rozumieć nawet te kobiety, które rano nie patrzą w lustro .Dla mnie teraz wyjście z domu bez perfumowania to zbrodnia - czuję się niezadbana . Choć, gdy niedawno spostrzegłam u fryzjera, że "nie mam oka" , to doznałam takiego ataku paniki, jakby mnie mieli złapać za jazdę bez biletu .
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiej się, śmiej. Śmiech to zdrowie.
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4653488]Owszem można ![]() Ja to robię … gdy jest ciemna noc, a dla pewności, jak widzę zbliżających się ludzi, co chwila kryję się za drzewami ![]() Poważnie, jeśli chcę w lato na wakacjach zrezygnować z mascary, to robię sobie hennę. A by nie straszyć bladością ciała i twarzy aplikuję sobie bardzo delikatny odcień balsamu brązującego. [/quote] A zdradź mi sekret, dla siebie to robisz czy dla innych i ze względu na to co oni sobie pomyślą?
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt w pracy chyba nie zauważył że jest coś inaczej niż zwykle, ale to pewnie dlatego że ja się malować nie umiem i robię to bardzo minimalistycznie żeby usterek nie było widać
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
ja się maluję mało i lubię się bez makijażu
zupełnie dobrze żyje mi się np. bez tzw kolorówki (no .... chyba, że śliwkowy tusz do rzęs to kolorówka ?) ale może coś tracę ![]() w końcu cala masa kobiet żyje bez perfum (a w każdym razie, bez takiej ilości perfum jak my) i też wydaje im się, że żyją zupełnie dobrze ![]() a przecież co to za życie ![]() a w temacie, dalej Black KC i piwnica Majlertów |
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się na plażę niegdy nie maluję ale patrząc na pełny make-up młodych lasek, czuję się dziwnie. Natomiast moja kumpela, notabene tak ze 20kg nadwagi, leży sobie spokojnie, włos zwinięty byle jak, majtki się wpijają w sadło, kudły na nogach golone tydzień wstecz, a ona pełen relaks. W zasadzie podziwiam. I chyba zazdroszczę.
|
|
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Po czym zaśmiałam się do siebie wzorem Hannibala Lectera, który czuje wewnętrzne drżenie na myśl o butelce chianti i czymś jeszcze na kolację. Zgadzam się co do Fanny Ardant W temacie - Kingdom OT: Zawsze podejrzewałam, że jestem raczej dziwna, ale dzisiaj nabrałam wręcz przekonania co do tego. Coś, co u przytłaczającej części populacji występuje w kolorze żółtym i jego poetyckich odcieniach , u mnie jest zielone . Wydruk nie pozostawia złudzeń - colour: green. Owszem, tęczówkę to ja mam zieloną, ale to chyba nie powinno takie być . Lekarka nie skomentowała tego, więc zakładam, że to się zdarza w przyrodzie .
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4652086]
A ja gdy rano idę do łazienki, aby spojrzeć prawdzie w oczy czuję się tak: ![]() Gdy już się obaczę tak:![]() ![]() A gdy jest po wszystkim ![]() Ale gdy zerknę na mój ratunkowy zestaw kosmetyków: ![]() [/quote] No dosłownie jak by o Mnie to było.Ja tam nie mam nic by ten wynik przebić, ale na specjalnych warunkach. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

są naprawdę boskie... 

. Na szczęście przez pomyłkę zamówiono gorset nr 42 i należało go jedynie nieco zwęzić w talii.
.
, być nie może

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)