|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Witam się porannie. Muszę się pochwalić: pierwszt raz od tygodni przespałam całą noc bez zgagi i rennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Ja po dzisiejszej nocy w domu troche bardziej odespana jestem. I zaczynamy maraton szpitalny.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Wtajemniczenie
|
Tez witam z rana..
Zbieram sie na wizyte mam o 16.00 trzymać kciuki ![]() Właśnie się pakuje bo jadę pomieszkac przez tydzien w stolicy-odwiedze moje mieszkanko ![]() Kurde dziś 140 km przedemna a mi się nie chce jechać.. ![]() Zreszta juz mi ciezko prowadzić samochód.. A co do takiej szybkiej jazdy to było ja okrzanić!! Ja ok 80 teraz w ciazy jeżdze czasem 100 jak wyprzedzam i zwalniam bo gdzie łeb 140.. zero pomyślunku Ja jezdze powoli w ciazy bo to nigdy nie wiadomo.. I pasy zapinam zawsze bo odkad i pani w tyłek na swiatłach wjechała to mam uraz.. Ostatnio tż też facet przywalił w tył na szczescie 2 min wczesniej mnie wysadził..
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
a co mówią lekarze?? kiedy Jagódka ma szanse wyjść?? ile musi ważyć ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | ||
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Dzięki za info o pościeli ![]() ![]() Cytat:
Fame wszystkiego najlepszego dla Was z okazji kolejnej rocznicy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
byłam się przejść do laboratorium po 8 i już bardzo ciepło, wracałam przed 9 i można już chodzić na krótki rękaw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
W DDTVN jest właśnie o facetach - położnikach. Ekstra!
![]()
![]() |
#2499 |
Rozeznanie
|
Właśnie włączyłam
![]() Witam wszystkie mamuśki ![]() Edytowane przez Domi_00 Czas edycji: 2014-05-20 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Czekam na izbie na przyjecie i na oddział ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomyśl tylko - USG raz na kilka dni, dwa razy dziennie KTG (ja przy wieczornym KTG przysypiałam słysząc serduszko Jeremisia) ![]() ![]() Ja w ten właśnie sposób starałam się wytłumaczyć sobie pobyt w szpitalu. I w sumie cieszę się, że tam poleżałam, bo na porodówce śmiechu było co nie miara, wszyscy byli baaardzo mili i pomocni ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 |
Raczkowanie
|
Fame powodzenia, to się bidulko wynudzisz.
Wzięlam sobie dwa dni wolnego w pr...i latamy z tż po lekarzach. Właśnie wróciłam z labolator, byłam odebrać wyniki. Wchodze, a tu ze 30 osób w kolejce. Poprosiłam grzecznie i wszyscy mnie przepuścili. Z kolei zajechaliśmy też z mężem po jego wyniki, i panowie jak jeden mąż-może państwa przepuścić, a baby, że one teżjuż długo czekają. Po raz kolejny szacunek wobec panów odnośnie traktowania ciężarnych w m-cach publicznych. Co się dzieje z kobitami to nie wiem, przecież same kiedyś chodziły w ciąży.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
już jakaś akcja? oho. A ja ostatnio niemoge spac wczoraj Tż jak traktor dawał czadu w nocy na wznak, plecy go bolą bo jego połowa materac bez sprężyn na desce i na boku nie moze ale ja przez to cieżki sen. Ogólnie ostatnio dosc czesto o 5 lub 4 sie budze. Dzis w tych porach Gabrys sie nam do łóżka wpakował bo sie posikał (rzadko sie zdarza) pewnie sie rozkopał i zimno mu sie zrobiło a wiadomo jak to działą. wczoraj pierwszy sort prania kocyki, pościele itp. W czwartek jak utarguje zmianę popołudniową to rano poiorę część dziecięcych ciuszków musze partiami bo mały balkon i ograniczona ilość sznurków. Fotelik poprany, leżaczek też, jeszcze z gorszych wietrzenie materacyka kokosowo gryczanego mnie czeka. ehhh Dziś po dentyście jestem ciągle fleczery bo rtg nie moze zrobic ![]() ciekawe jak to z nfz po porodzie?
![]() |
#2504 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() mnie zainteresowała ta sukienka, ale obawiam się, że będę w niej wyglądać pokracznie, no i za mało elegancka na niedzielną uroczystość :/ zresztą nadal nie wiem w czym w niedzielę wystąpię :/ mam niby jakieś 2-3 sukienki, ale w żadnej nie czuję się dobrze :/ jeszcze w czwartek idę do miasta, to zajrzę do kilku sklepów. Cytat:
ja będę teraz sprzedawać jedną sukienkę ciążową, bo totalnie się w niej nie czuję ![]() Cytat:
![]() ![]() w Lidlu mają teraz super ciuchy i już sobie obiecuję kupić jakieś fajne spodnie jak będą ![]() _________________________ _ cześć ![]() fachowcy właśnie składają mi szafę w sypialni ![]() ![]() ![]() zaraz w końcu klikam zamówienie na all, bo wszystko w koszyku czeka, ale jakoś nie chciało mi się wczoraj wypełniać tego pola z wzorami, kolorami itp. Ostatecznie zamiast sówek będzie pościel jasno szara w białe kropki ![]() coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam. No i na 15:10 mam wizytę u endokrynologa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Aaaaa... pouciekało mi wszystko z koszyka na all ![]()
![]() |
#2505 |
Raczkowanie
|
Fame -
![]() ![]() ![]() ![]() Xelia - koncze 33 tydzien i ani razu sie z czyms takim nie spotkalam, szczegolnie w laboratorium ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Ooo, boroczku ![]() ![]() Wlasnie sie okazalo, ze spalam tak mocno, ze nie slyszalam, ze listonosz pukal do drzwi ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Karolinek, ja właśnie też nie
![]() ![]() bambusiek, pewnie bym pogryzła komputer, gdyby coś takiego mi się stało ![]()
![]() |
#2507 |
Raczkowanie
|
Mamaya - a Ty jak sie czujesz?
![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
Fame -
![]() ![]() svelta - ![]() wisienka - ja tam zamawiałam ale widziałam, ze chyba Nautiz już Ci dała linka - i naprawdę jestem zadowolona z tych ubrań ![]() dzień dobry ![]() a ja mam znowu cały dzień beznadziejny .... najpierw popsuł mi się samochód jak odwoziłam małego do przedszkola i nikt nie odbierał telefonu bo jakieś kłopoty z zasięgiem były, znowu księgowy mi coś sknocił i aż mnie żołądek od tego rozbolałi czekam na tel z "zusa" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszcze Ci tego, ze bedziesz miala klarowna sytuacje - w tym dniu, o tej godzinie i juz bedziesz miala Jeremiasza ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Rozeznanie
|
cześc dziewczyny
dawno nie pisałam choć podczytywałam regularnie. Mam zakręcony czas przez ten remont ;/ plusy tego że jestem zajęta są takie że już jutro wizyta u lekarza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Średnio się czuję ze względu na drętwienie dłoni w nocy przede wszystkim i ogólne osłabienie organizmu. Ja też się cieszę, że będę miała czarno na białym kiedy, którego dnia i o której godzinie nastąpi rozwiązanie ![]() ![]() Ach i tak gwoli ścisłości - Jeremi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie czasami nachodzi mysl, ze Mlody tak w ostatnim momencie sie obroci glowa do.gory i ja tez bede miala cc ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!
Ja nie boję się szpitala, tym bardziej że byłam przygotowana dużo wcześniej na pobyt tutaj. Mialam dopiero ktg robione i czekam na przyjęcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fame powodzenia w szpitalu, będzie dobrze i szybko zleci, zobaczysz! Mamaya też zazdroszczę, że będziesz wszystko wiedzieć co i jak ![]() wczoraj byliśmy na warsztatach z Mamo to ja, w Krakowie. Całkiem fajnie było, dostaliśmy kilka próbek kosmetyków, a oprócz tego próbki omega med z dha dla kobiet w ciąży, smoczek od 0-3 mcy z tommee tippee i kilka wkładek laktacyjnych. Super był pokaz o montażu fotelików samochodowych i ogólnie o bezpieczeństwie dziecka w podróży! Moja mama też już przyszalała, bo zrobiła zakupy dla wnuka wczoraj spore, widziałam tylko mms-a, ale śliczne rzeczy ![]() ciekawe, czy teściowa ją będzie chciała "przeskoczyć", bo ostatnio mówiła, że ona będzie kupować rozm. 92 ![]()
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
hehe, jeszcze wiele razy będziesz takie coś mówić - o Tymku wiele osób mówiło Tymon, z początku mnie to drażniło, a teraz po prostu mówię, że to Tymoteusz albo nic nie mówię
![]() za tyle co ją kupiłam - 20 zł, nawet kartki i folia nie ruszone ![]()
#2519 |
Zakorzenienie
|
Mamaya a ja nie wiem czy chciałabym wiedzieć dokładnie kiedy na świat przyjdzie moje dziecko. Chyba bym się gorzej stresowala. A tak to nie wiem kiedy mnie złapie i nie będzie czasu na stres. Przynnajmniej ja sobie to tak wyobrażam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.