|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
Dziewczyny, mam pytanie w której z polecanych perfumerii warto kupić Versace Crystal Noir, 90 ml? Czy cena około 180 zł jest przyzwoita?
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-05-13 o 21:48 |
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie jestem pewna które dziś wąchałam w Sephorze.... ale wydaje mi się, że EDP
|
|
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyslałam. Ja bym poszła i sprawdziła ale tez obstawiam EDT.
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poison, mogę zapytać gdzie tak tanio udało Ci się kupić swoje perfumy? Te perfumy które wąchałam są słodkie - wyczuwam w ich jakby nutę karmelu... ale może kolor flaszki mi się tak skojarzył i sobie wmówiłam że czuję gdzieś karmel
|
|
|
#908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ale karmelu w niej nie czuje
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
zamowiłam na strawberrynet.com zestaw Womanity - balsam, kosmetyczka no i wiadomo perfumy. Wyniosło mnie to 115 złotych i teraz się zastanawiam czy to nie za tanio, nigdy tam nie zamawiałam
|
|
|
|
#912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyjrzyj się liście polecanych perfumerii, tam znajdziesz odpowiedź. No chyba że oczekujesz jeszcze potwierdzenia od kilku osób
|
|
|
|
|
#913 | |
|
El Cumpleaños Secreto
|
Cytat:
Przyjrzyj się liście polecanych perfumerii, tam znajdziesz odpowiedź. No chyba że oczekujesz jeszcze potwierdzenia od kilku osób [/QUOTE]To ja w takim razie dam takie potwierdzenie, bo kupowałam tam kilkadziesiąt razy i zawsze wszystko było ok. Nie wątpisz chyba w oryginalność i jakość sprzedawanych tam perfum?
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam więc dziś do Sephory i sprawdziłam Poison, super Ci się trafiło z tą promocją
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-05-14 o 21:50 |
|
|
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy strona http://www.fragrancedirect.co.uk na pewno jest jeszcze w zaufanych perfumeriach?
Zakochałam się w zapachu, u nas jest mega drogi i zaczęłam szukać w necie. Znalazłam tanio na tej stronie i teraz myślę czy szukać kogoś kto zna angielski i pomoże mi zamówić zapach czy sobie jednak darować. Nie ukrywam boję się, bo nigdy nie zamawiałam z zagranicznej strony nic a jak coś jest tanie w porównaniu do nas to mi się wydaje, że to podróbka. Chyba, że źle policzyłam cenę
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a co z neoperfumy.pl (neo24.pl) ? Nie spotkałam się jeszcze z opiniami na ich temat...
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy
http://www.oraza.com.pl/ i http://kosmetykiperfumy.pl/ to to samo? bo adres jest inny ale nazwa ta sama? |
|
|
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo. Kilka dni temu kipiłam u nich tester Versense i przy zakupie przekierowało mnie nawet ze strony oraza na kosmetykiperfumy. Dodam, że wszytko z testerem oraz zamówionymi próbkami było w porządku, a przesyłka błyskawiczna. |
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o perfumerii http://aromadream.eu ? Chcę się upewnić, żeby nie kupić podróby na rozbiórkę
|
#920 |
|
Mother of Cats
|
Dołączam do osób mających "ale" do perfumerii Lumiere (www.lumiere.pl).
Do tej pory jakością obsługi byłam wręcz zachwycona. A teraz - po około 2-letniej przerwie - przez ponad miesiąc czekałam na zwrot wpłaty (ponad 400 zł) za anulowane zamówienie. Zadziałała dopiero zapowiedź zgłoszenia sprawy na policję. W sumie pieniądze odzyskałam, ale dlaczego musiałam o nie kilkukrotnie prosić? Nigdy wcześniej nie zdarzyła mi się taka sytuacja - jestem zdegustowana i zawiedziona. A czytając relacje vine i patricii o ich problemach z odzyskaniem pieniędzy, przestaję też wierzyć w prawdziwość tłumaczenia obsługi, że przez pomyłkę wpłacono zwrot na konto innej osoby i trzeba było tę kwotę odzyskiwać. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-18 o 22:00 |
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam ostatnio w laselection i niestety trochę zgrzyt. Otóż zamówiłam przesyłkę biznesową pocztą polską, bo z całego serca nienawidzę dostawy kurierem, który później wydzwania do mnie i strzela fochy, że mnie nie ma. Aż tu nagle dzisiaj dzwoni do mnie kurier, że stoi pod moim domem, w którym rzecz jasna mnie nie było. Jutro będzie mnie w pracy nachodził, a że mam dużo spotkań, to możliwe, że w ogóle nie będę mogła do niego wyjść, albo narażę się na nieprzyjemności. Kiedy zadzwoniłam do perfumerii, nie usłyszałam słowa przepraszam aż do momentu kiedy sama zapytałam, czy może nie uważają, że powinni chociaż przeprosić. Pani jakimś mętnym potokiem słów tłumaczyła, że nie wie dlaczego poszło złą metodą dostawy i że i tak będę niedługo zmieniać dostawe na wyłącznie kurierską (więc tak czy inaczej bym tam więcej nie zamawiała).
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie najbardziej kocham paczkomat.
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nas więcej
, jak jest możliwośc zawsze wybieram pocztę lub paczkomat , jakoś zawsze mięknie im rura ale zazwyczaj chcą na początku pokazać kto tu rządzi , nie lubię nie lubię .Jeszcze mam takie szczęście, że jak wezmę na adres pracowy to przychodzą po godzinach pracy i znowu to samo, gdzie w końcu zamawiać jak zawsze nie w porę przyjeżdżają ? |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie. Jeździł jeden taki dwa dni z moim meblem i jeszcze tego drugiego dnia focha strzelał, że mu nie po drodze. Pewnie na spód wrzucił i nie chciało mu się wyciągać. dwie doby ponad od wydania kurierowi czekałam, w domu jak pies, bo to mebel, sąsiadowi nie wstawi do przedpokoju. Dzwoniłam do centrali go szukać i jeszcze pretensje miał.Mówię, że będę do 15, to przyjechał o 15:30.
Najgorzej, że niektóre sklepy właśnie oferują pocztową usługę, a potem dzwonią i 'dla państwa wygody wysłaliśmy kurierem". |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze zamawiam na adres pracy i tylko raz mialam przeboje z kurierem. Zrobilam mu taka awanture, ze pol firmy zlecialo sie nie wiedzac co sie dzieje
![]() Otoz Pan kurier w rozmowie telefonicznej radosnie mi oswiadczyl, ze: -podalam zly adres-adres jest jak najbardziej prawidlowy,jego koledzy nie maja zadnego problemu ze znalezieniem firmy -pod podanym adresem nie ma takiej firmy, nie mowiac ze juz wogole taka firma nie istnieje-jedna z najbardziej znanych polskich firm, trzeba wykazac sie wyjatkowa ignorancja by jej nie znac -on juz nie bedzie sie wracac bo to moja wina ze podalam zly adres i firme Wymienlilismy pare zdan, a on do mnie:Jak taka k...a cwana jestes to bedziesz sobie jechac na Bierutowska po paczke i rzucil sluchawka. Paczka dojechala tylko po interwencji narzeczonego, ktory ma znajomosci we wielu firmach kurierskich, min u przelozonego owego pana. Pan kurier podobno byl zly bo mial miec wolne, a kolega sie rozchorowal i musial go zastapic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, to bym taką rozpierduchę zrobiła za taki tekst...
Pracę mam podróżująca wiec nie zawsze chcę na portierni zostawiać, poza tym są rzeczy, które sobie ważą i nie mam jak przez całe miasto z nimi jeździć. raz się z kosmetykami tak wrobiłam, bo się okazało, że były w potwornie ciężkich masywnych szklanych słojach. samochodem nie dysponuję. |
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam mu awanture bom straszny choleretyk
![]() Aczkolwiek zle sie z tym czulam bo moglam uzyc takich a nie innych slow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że znalazłam tu zrozumienie
Kurier to najgorsze zło, udało mi się dziś co prawda odebrać, po poproszeniu, żeby przybył w pewnych godzinach, ale nigdy więcej W dodatku próbka, którą do zamówienia dokupiłam była tak obklejona taśmą klejącą (zwykłą), że ledwie udało mi się dostać do zawartości. No ale czepiam się, zrażoną tą przesyłką. Nawet na fakturze do perfum mam zaznaczoną przesyłkę pocztą polską, więc będę udawać, że mi się to przyśniło ![]() 100x bardziej wolę stać w kolejce na poczcie w wybranej przeze mnie godzinie niż użerać się z kurierami, zwłaszcza, że sporo zamawiam przez internet, więc byłaby to prawdziwa katorga
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dołączę - jeśli tylko mam wybór, unikam kurierów jak ognia, a jeśli już musi być kurier i dalej mam wybór - wybieram opcję za pobraniem. Kilka razy zdarzyło mi się, że kurier zostawił paczkę u sąsiada, oczywiście w ogóle tego ze mną nie uzgadniając...a listonosza i paczkonosza mam genialnych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

Bo nie jestem pewna które dziś wąchałam w Sephorze.... ale wydaje mi się, że EDP

Poszłam więc dziś do Sephory i sprawdziłam
Zakochałam się w zapachu, u nas jest mega drogi i zaczęłam szukać w necie. Znalazłam tanio na tej stronie i teraz myślę czy szukać kogoś kto zna angielski i pomoże mi zamówić zapach czy sobie jednak darować. Nie ukrywam boję się, bo nigdy nie zamawiałam z zagranicznej strony nic a jak coś jest tanie w porównaniu do nas to mi się wydaje, że to podróbka. Chyba, że źle policzyłam cenę
, jakoś zawsze mięknie im rura ale zazwyczaj chcą na początku pokazać kto tu rządzi
, nie lubię nie lubię