|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Dziękuje dziewczyny za wszystkie rady
Postanowiłam,że pójdę na to spotkanie,ale po prostu podejdę do tego zupełnie na luzie,żeby później się nie rozczarować ,niestety jestem taką osobą,która momentalnie robi sobie nadzieje na coś więcej i jeżeli nie wyjdzie,to wielki dół może mi się uda tym razem tak nie pomyśleć .Cytat:
ale mimo wszystko jem regularnie,bo lubię jeść .Co do pogody,to zgadzam się a ja myślę,że poczuję wakacje,jak dowiem się do jakiej szkoły się dostałam . A to już jutroCytat:
.Będzie dobrze,na pewnoWczoraj o 18wyłączyli nam prąd i włączyli dopiero o 24
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto wie może facet okaże się wartościowy ![]() nie myśl o tym tyle i po prostu baw się dobrze z drugiej strony ten facet też może się przejmowac co o nim myślisz, czy Ty z kolei nie myślisz że on za stary jest i takie tam
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny prześle Wam zdjęcie,które zrobiono mi wczoraj i oceńcie czy jeszcze dużo powinnam przytyć na Wasze oko,bo ja nie jestem obiektywna .Zasłonił am twarz bo głupia mina ja to ta blondynka jasna .
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze troszkę i będzie gites
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie w ubrania też się mieszcze i samej mnie to dziwi,ale 7kg jest jak nic,bo ważyłam się przez 5dni cały czas o tej samej godzinie przed śniadaniem i waga jest cały czas stała
ale już mi nie widać kości na klatce piersiowej i na ramionach,ani kręgosłup mi nie wystaje przy schylaniu
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może z wagą coś nie teges.... ?
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie ma takiej opcji,żeby przytyć w mięśniach?
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ćwiczyłaś cosik?
|
|
|
#4420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lolcia,jest taka opcja,tyle, że to aż 7kg to ja bym spróbowała rzeczywiście się zważyć na innej wadza.Może twoja oszukuje No ale czasami jak przybieramy na wadze,to poprostu zwieksza sie nasza masa miesniowa,a nie tkanka tłuszczowa.Możliwe ze tak właśnie jest w twoim przypadku.
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i postawiłam na wycieczki rowerowe .A w chwili obecnej nie chce mi się nawet jeździć na rowerze i jedyne co mi pozostało,to wycieczki piesze .Muszę się zapytać Italiaanki co o tym myśleć,ale to jak wrócę z zakupów .
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Na razie to chyba będę jadła tak jak leci Tzn,te 5 posiłków Ogólnie lubię jeść,no ale może to i dobrze,że nie chodzę głodna Ewuś Widziałam brzuszek,śliczny LoLcia Moim zdaniem to Ty nadal chudzinka jesteś,może troszeczkę lepiej to wygląda u Ciebie,ale zbyt dużej różnicy to nie ma ![]() Masz rację LoLcia,już jutro się dowiemy Boję się
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4423 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyyny "trochę" z innej beczki ..stosowała któraś z was Galenic-Elancyl na cellulit, czy pomaga?
http://www.777ebuy.com/product_info....ducts_id=11498 mimo młodego wieku i w miare szczupłej sylwetki mam cellulit na pośladkach fuuj...a niedługo wczasy
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() A wiec jestem, wyspałam sie nawet wstałam ok 9 i wziełam sie za sprzatanie pokoju, przy okazji zrobiłam przemblowanie I przy okazji porządki w szafie
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz tylko A6W i praca, która polega na dreptaniu, dreptaniu i jeszcze raz dreptaniu (po 4 h dziennie). I czuję, ze tyłek mi się znowu poprawił
Jest taki mniejszy Coś to dreptanie daje ;D
|
#4426 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie,bo szybkoczas zleci - zawsze jak sie na cos czeka to sie dluzy, a jajuz czekam kiedy sie zobacze z TZ ![]() co do spodenek to glownie zeby sobie nie poobijac tyłeczka no i dla komfortu, zwlaszcza przy dluzszych i trudniejszych trasach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
wkoncu facet tez czlowiek i tez sie martwi, rozmysla itd. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jesli uda mi sie jutro wstac to zrobie sobie znow poranny jogging,po niedzielnym przez 2 dni czulam nozki - uwielbiam to uczucie a przy bieganiu pracowaly- w moim przypadku- dawno "nie ruszane" miesnie, bo ja z reguly jezdze rowerem, a to zawsze innaczej nozki pracuja, wiec milo czasem zrobic sobie odmiane ![]() wlasnie zasiadam do nauki nawet kawe dzis wypilam - niespotykane u mnie tak na codzien bo kawe to tylko okazjonalnie pijam - ale bylam rano półżywa i do tego przeziebiona jestem... no ale nic musialam dzis zalatwic kilka formalnosci i isc na wyklad (ostatni raz ).. wiec trzeba bylo sie jakos ozywic..
|
|
#4427 |
|
♥
|
witam
![]() Lolciu własnie nie wiadomo co jest... boli go głowa i widac po nim że to musi byc niezłe ból... często tez mdleje czy krew znosa mu leci... a wszystko zaczeło sie bodajze to było w listopadnie jak michał stał na przejsciu i jechało auto a dziewczynka 10letnia wleciała na ulice i michał poleciał za nia i ja popchnał no i dziewczynce sie nic nie stało a michał miał złamane żebra , złamana reke, wstrząs mózgu i tydzien w śpiaczace póxniej jak troszke z nim lepiej było rodzice postanowili ze dalej bedzie leczony u wujka w klinice no i wyjechał do londynu i jak wrócił wszystko było w porządku itp lekarze nie wiedza co jest ale jest juz troche z nim lepiej po lekach które dostaje mam nadzieje ze szybko wyjdzie ze szpitala i juz wszystko bedzie dobrze... lekarze mówia ze do konca tygodnia powinni go wypuścic... dzisiaj z nim rozmawiałam na temat wyjazdu i powiedzialam mu ze mozemy przełozyc na później przeciez nie musimy jechac 4 czy 5 lipca tylko pod koniec lipca ale on sie uparł i nie umiem zmienic jego decyzji tak wogole to wyporzyczyłam sobie ksiażke lustereczko powiedz przecie.. i super sie ja czyta niedawno zaczełam i przeczytałam juz połowe i za chwile ide znow czytac bo mnie wciągła jutro wyniki w szkołach fajnie ![]() byłam dzisiaj u fotografa młody przystojny fotograf rosmieszał mnie tyle mi zdjec zrobił ze hoho potem razem wybieralismy niektóre był boskie jak sie smialismy z czegos a o mi foto robił chyba dawno tyle czasu nie spedziłam u fotografa a ja chciałam tylko zrobic głupie 4 zdjecia legitymacyjne... |
|
|
|
#4428 |
|
♥
|
Agness i Lolcia napewno dostaniecie sie tam gdzie chcecie trzymam [B]za was kciuki
ewusia jak tam egzamin poszedł ? pewnie zdałas ![]() nefre tyle chodzenia to co sie dziwiszi gujana miłej nauki przepraszam ze pisze 2 posty pod soba ale sie w 1 rozpisalam i sie nie zmiesciło
|
|
|
|
#4429 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma to jak fajny fotograf!
od razu wiadomo, ze z powolaniem facet musial byc no i musialas go zainspirowac ![]() Twoj Michal jest bohaterem! mam nadzieje ze wyjdzie z tego,bo takie stale dolegliwosci na pewno nie naleza do przyjemnych, a przede wszystkim lekarze musza wkoncu cos z tym zrobic... sciskam mocno ale moze faktycznie lepiej odczekajcie troszke, nim pojedziecie...
|
#4430 |
|
♥
|
gujana ciekawe czym ... moim zdaniem poprostu gosciu ludzi sie smiać tak jak ja bo ja długo bez smiechu nie umiem wytrzymać i mnie zatrzymał na dłuzej aby sie posmiac bo innych ludzi widziałam którzy tam byli to jacys ponurzy i widac po ich minach było ze jak najszybciej chca stad isc
no własnie próbowałam jakos go namówic aby zmienic ten termin ale on sie uparł ide czytac ksiażke miłego dnia ![]() edit : ooo 5 000 postów
|
|
|
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje co do postow
![]() jesli bedzie po nim widac ze jest nie w formie itp to Ty sie mocniej upieraj ![]() ale moze za tydzien bedzie juz oki ![]() aja sie przeziebilam... nawet calkiem calkiem :/ wogole chlodno sie od dwoch dni zrobilo, pomijam ze co chwile deszczy, raz mniejszy raz wiekszy, ale w sumie ciagle sie troszke moknie, wietrzyk sobie pieknie wieje, no i gotowe :/ mam nadzieje ze aspirynka + amol dadzą radę no i czosnek wieczorkiem
|
#4432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Cytat:
Zazdroszczę takiego chłopakaCo do fotografa,hmm,również zazdroszczę Mi robiła zdjęcia jakaś kobieta,i strasznie mi się nie podobają![]() ![]() Cytat:
![]() A ja,sama nie wiem ![]() Gratuluję Cytat:
Umówiłam się na jutro z koleżanką,że pójdziemy razem do szkoły,zobaczyć te wyniki Wolę siebie zobaczyć na liście,niż tak w necie Jak tylko wrócę,to się pochwalę,jeśli będzie czym![]() Boję się,ale co ma być to będzie
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#4433 |
|
Wtajemniczenie
|
agness,bedzie dobrze! poza tym najgorsza ta niepewnosc.. jutro przynajmniej bedzie wiadomo co i jak i bedziesz miala wreszcie wakacje
![]() wlasnie sobie kroilam nektarynke zeby mi po palcach nie ciekla jak bym ja jadla, i wiecie co odkrylam?! nie ma w niej pestki jest jedynie to ziarenko ktore jest zwykle wewnatrz pestki. a tej skorupki to jakby takie sladowe ilosci gdzieniegdzie tylko nie wiem co o tym myslec mam wrazenie jak by jakis robak zjadl tą pestke i troche stracilam apetyt na ta nektarynke (no ale robaki to chyba miąższ zjadaja, a nie pestki )
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż myślałam,że będę się bardziej przejmowała Ale może to i dobrze Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję![]() Ps.Napisałam temu chłopakowi,o którym ostatnio Wam mówiłam sms,zapytałam co tam u niego i w ogóle Odpisał I dobrze,mam nadzieję,że poznam kogoś,komu również będzie na mnie zależało
|
|
|
|
#4435 |
|
♥
|
ulala przeczytałam 204 str tej ksiazki pozostały mi 50
gujana oj upatra to ja jestem i to bardzo tylko ze on tez zobaczymy jak to bedzie ![]() agness nie ma co zazdrościc oj tam napewno sie dostaniesz ja tez sie boje ze sie nie dostane ale mam nadzieje ze bedzie dobrze ![]() edit no pewnie tyle fascetów bedzie w nowej szkole ![]() widzisz tak jak mówiłam on poprostu był w szkole i napewno cie nei wysmiał
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Musi być dobrze!
Przynajmniej teraz tak myślę Zobaczymy,co będzie jutro
|
|
|
#4437 | |
|
♥
|
Cytat:
czy na bio chemie czy na mat fiz ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
ulala ale sobie pospałam 3.5h
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Idę,bo mnie głowa znowu zaczęła boleć
Pożyczyłam od koleżanki parę książek,to może poczytam coś Trzymam kciuki za LoLcię,Anię,za te co się dostają,no i mam nadzieję,że ja również się dostanę ![]() Dobranoc
|
|
|
#4440 |
|
♥
|
ja tez spadam bo mnie głowa od samego rana boli
![]() trzymam kochane za Was kciuki dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

może mi się uda tym razem tak nie pomyśleć
.
Jak wiecie ja już się nie odchudzam,no i jem te 5 posiłków dziennie,aczkolwiek ostatnio to ja je praktycznie w siebie wmuszam
.Co do pogody,to zgadzam się
a ja myślę,że poczuję wakacje,jak dowiem się do jakiej szkoły się dostałam

ja to ta blondynka
.

Jest taki mniejszy