|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 19 :)
jesteśmy tu obserwowani z każdych stron
|
|
|
|
#2822 |
|
na przekór do celu
|
uwielbiam ten widok, jak kocia mama jest taka obwieszona tymi maluchami
![]() zawsze rozdzielałam maluchy do cycków, bo oczywiście wszystkie rzucały się na jednego - najbliższego cycocha, gdy pozostałe były wolne
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
jeja.a. dałam Frytce jeść. podbiegła do miski małe zaczeły miauczeć wróciła szybko.. ja chyba nie będę mieć takiej cierpliwości jak ona do swoich
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam i jestem wściekła, bo adwokat zrobiła nas w .... ![]() tylko nie wiem po co, jak to miała być praca grupowa
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Za takie sny jak wasze to ja dziękuję
Moje koszmarki senne dały mi spokój od jakiegoś czasu ![]() Aga, śliczne te maleństwa, widać mamusia zmęczona strasznie, nie męczcie jej dzisiaj za bardzo. A wiesz już co zrobisz z dzieciakami? |
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
macie fotke jak chcecie...
~Coco Chanel Edytowane przez Kiciakowa Czas edycji: 2014-05-22 o 16:47 |
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2828 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
macham do Was z biblioteki jak przeżyję te koncówke maja i czerwiec to stawiam wszystkim piwko albo co tam chcecie ![]() czytałam Was wczoraj cały dzień ale za bardzo nie miałam czasu żeby napisać a dzisiaj już z nadrabianiem gorzej ale odniosę sie do ostatniego tematu bo akurat ostatnią strone przeczytalam ![]() aga nie bierz tego oczywiście do siebie ale mam taki mieszane odczucia w stosunku do domowego rozmnażania kotków czy innych kundelków. mam nadzieje, że masz komu je oddać ale na przykładzie koleżanki wiem, że trafiaja one często do obcych osób, których dzieci maja taką zachciankę a później zasilaja grono innych bezdomnych. Poza tym tyle jest biednych zwierzątek w schroniskach... ![]() Od rana mam też mega zawirowania z pracą bo co chwilę od 8 rano zmienia sie godzina mojego jutrzejszego przyjścia do niej a po 10 zmianach okazalo się że jednak mma przyjść tak jak było wczesniej w grafiku a wszystko przez sędziów z teksasu
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
my też nie.
Asia i kręciołek gratuluje wygrania Tarnowa z nami ![]() klik ![]() ![]() wiedziałam, że nie wygramy u was ale chociaż powalczymy a tu ![]() widzę, że pięknie toniemy w długach
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2014-05-21 o 12:47 |
|
|
|
#2830 | |
|
Konto usunięte
|
sfinksy bardzo mnie fascynują, chciałabym kiedyś mieć
![]() Cytat:
![]() "adwokat Magdalena Wilk, ustanowiona w sprawie"
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie pospałam i czas najwyższy się ogarnąć... ze soba i z nauką
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam karnet a może się okazać, że nie dojemy do końca sezonu |
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie było rozdania dyplomów, szło się do dziekanatu i po prostu go odbierało.
Aga fajne kociaki A jaka mama do nich przytulona
|
|
|
|
#2835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Słuchajcie, mam dylemat. Idziemy na wesele za dwa tygodnie do rodziny TŻ. I poprawiny są ponoć przebierane. Nie bardzo wiemy, czy ludzie się faktycznie poprzebierają, czy nie... Ale jakbyśmy czasem szli to... Mam sukienkę taką jak w załączniku. Mój TŻ bardzo nie lubi się przebierać, a ja do tej rodziny średnio to widzę... Nie wiem ile osób faktycznie będzie w przebraniu - jakby byli wszyscy to spoko, jak będzie mało, nie chcę durnie wyglądać ![]() 1 opcja- ja jako zakonnica, TŻ ksiądz. Przebranie proste. Ja dokupuje coś takiego, tylko, że sukienka moja. Ale - będzie mi widać dekolt, pominę zakolanówki białe, rękawki to nie wiem ![]() TŻ dostanie do czarnej koszuli koloratkę i tyle. Pytanie: Czy to pasuje? Nie będzie za bardzo wyzywające? Jak dekolt spod kołnierzyka będzie mi wystawał? 2 opcja - ja się przebieram za kota - uszy, ogonek, maluje nos i wąsy. Tylko co wtedy z TŻtem..... Żeby za dużo się nie musiał przebierać i swobodnie czuł. 3 opcja - tu moja nadzieja w Was - rzucajcie pomysły proszę Tylko dobrze, żeby tą sukienkę dało się tam wkomponować
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
byłam kiedyś na imprezie przebieranej myszką miki
z włosów zrobiłam takie "2 koki" wysoko i to robiło za uszy, miałam opaskę z kokardką czerwoną, zwykłą czarną bokserke i spódniczkę czerwoną z koła. No i oczy miałam tak dość mocno kredką pomalowane. Prosto bardzo hmm tak w sumie nie wiem co jeszcze może być łatwego...mój tż na tej imprezie był za Jacksona ale on miał wtedy długie włosy, też bardzo łatwo bo czarne spodnie, biała koszula i kapelusz. Z tym kotem myślę też, że spoko pomysł, nie wiem z zakonnicą jakoś nie umiem się odnieść
|
|
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46552217]Oj, a coś poważnego, czy kłótnia "o skarpety"? Bęęędzie dobrze
![]() Słuchajcie, mam dylemat. Idziemy na wesele za dwa tygodnie do rodziny TŻ. I poprawiny są ponoć przebierane. Nie bardzo wiemy, czy ludzie się faktycznie poprzebierają, czy nie... Ale jakbyśmy czasem szli to... Mam sukienkę taką jak w załączniku. Mój TŻ bardzo nie lubi się przebierać, a ja do tej rodziny średnio to widzę... Nie wiem ile osób faktycznie będzie w przebraniu - jakby byli wszyscy to spoko, jak będzie mało, nie chcę durnie wyglądać ![]() 1 opcja- ja jako zakonnica, TŻ ksiądz. Przebranie proste. Ja dokupuje coś takiego, tylko, że sukienka moja. Ale - będzie mi widać dekolt, pominę zakolanówki białe, rękawki to nie wiem ![]() TŻ dostanie do czarnej koszuli koloratkę i tyle. Pytanie: Czy to pasuje? Nie będzie za bardzo wyzywające? Jak dekolt spod kołnierzyka będzie mi wystawał? 2 opcja - ja się przebieram za kota - uszy, ogonek, maluje nos i wąsy. Tylko co wtedy z TŻtem..... Żeby za dużo się nie musiał przebierać i swobodnie czuł. 3 opcja - tu moja nadzieja w Was - rzucajcie pomysły proszę Tylko dobrze, żeby tą sukienkę dało się tam wkomponować [/QUOTE]ja bym była za kotem na ostatnie halloween tak się własnie przebrałam, byłam cała na czarno, sukienka + rajstopy udające pończochy plus miałam futrzaną kamizelkę kupione uszy, ogon i muszkę (taki zestaw ) namalowałam sobie nos i wąsy a mój TŻ był wampirem tylko że tez własnie nie chciał się jakos mocno przebierać więc ubrany był normalnie w koszulę tylko kupiliśmy na all sztuczne zeby z kłami i sztuczna krew, która sobie zaaplikował w formie strużki z kącików ust że taki niby współczesny wampir jak np. ze zmierzchu ![]() a ja bym na taka imprezę rodzinną nie zaryzykowała księdza i wyzywającej zakonnicy no ale to ja
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że w tym wszystkim zapomina się o kibicach, którzy jakby nie było też sponsorują klub..EhhUuu Wysoki Sądzie, elegancja-francja ![]()
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej przykre jest to.. że wg mniew zeszłym sezonie mieliście prawie w kieszeni puchar! ale pechowa końcówka sezonu.. i jeszcze ten sezon nie lepszy eh!!
Dostałam dziś pieniądze z US xD yaeh! ale juz 3 tydzien pod rzad nie wroce na weekend do domu :P ale za to moge sobie sandalki kupic ! I myślę cały czas o sukni którą wczoraj widziałam w Elizabeth Passion, taka piękna.. ale nie zmieściłabym się w talii xD I na manekinie była powieszona tak, ze ok 5 cm nad ziemią wisiała.. i TZ powiedział że tak jest ok wiec moze uda mi sie z tymi moimi obcasami ze krotsza troche suknia, zeby mi pozniej nie ciagnela sie po ziemi ![]() I nie wiem czy to nie był wzór który kiedyś ktoś tutaj wspominał i chyba nie wiedziałyśmy skąd ta suknia (tutaj link do modelu) tyle ze na wystawie była bez tego bolerka
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Konto usunięte
|
dobra dziewczyny, ja spadam. Jedziemy w ten gorąc do miasta, no ale co zrobić.
Aa dziś kupuję dodatki do sukienki i tylko od nich będzie zależało którą wybiorę jeśli spodobają mi się buty takie i takie i będą pasowały do sukienki niebieskiej to założę niebieską, i odwrotnie ![]() Torebkę chyba też kupię, małą, na długim pasku. I kolczyki jakieś no bransoletkę może |
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46552827]dobra dziewczyny, ja spadam. Jedziemy w ten gorąc do miasta, no ale co zrobić.
Aa dziś kupuję dodatki do sukienki i tylko od nich będzie zależało którą wybiorę jeśli spodobają mi się buty takie i takie i będą pasowały do sukienki niebieskiej to założę niebieską, i odwrotnie ![]() Torebkę chyba też kupię, małą, na długim pasku. I kolczyki jakieś no bransoletkę może [/QUOTE] my zastanawiamy się czy do kina się nie wybrać dziś |
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ciekawe czemu )
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Mamy lato Pierwszy ładny, ale on jest z żywych czy sztucznych kwiatów? Gratulacje dla kociej mamusi ![]() Elegancja ![]() Cytat:
A leci coś ciekawgo obecnie? ![]() Zabukowaliśmy w końcu wakacje... Lecimy za miesiąc, wczas
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panu G tez sie spodobala ale wlasnie.. byla tak waska w talii ze od razu skomentowal ze sie w nia nie zmieszcze (mimo ze sama to zauwazylam) :PAle bez tego bolerka jest piekniejsza! i ta dlugosc serio rozwiewa moje watpliwosci
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie ona wyglądała |
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
chyba z żywych
![]() tż chce iść na godzille |
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ta laska z limonkowymi butami nie miała chyba halki ;> a tutaj widziałam taką wersję wiesz hm.. rozłożystą i sztywną haha
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
My też nie. W dodatku, mój dyplom odebrał tata, bo ja już byłam w Londynie.
![]() Haha, dokładnie to samo pomyślałam! ![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46552217]Oj, a coś poważnego, czy kłótnia "o skarpety"? Bęęędzie dobrze ![]() Słuchajcie, mam dylemat. Idziemy na wesele za dwa tygodnie do rodziny TŻ. I poprawiny są ponoć przebierane. Nie bardzo wiemy, czy ludzie się faktycznie poprzebierają, czy nie... Ale jakbyśmy czasem szli to... Mam sukienkę taką jak w załączniku. Mój TŻ bardzo nie lubi się przebierać, a ja do tej rodziny średnio to widzę... Nie wiem ile osób faktycznie będzie w przebraniu - jakby byli wszyscy to spoko, jak będzie mało, nie chcę durnie wyglądać ![]() 1 opcja- ja jako zakonnica, TŻ ksiądz. Przebranie proste. Ja dokupuje coś takiego, tylko, że sukienka moja. Ale - będzie mi widać dekolt, pominę zakolanówki białe, rękawki to nie wiem ![]() TŻ dostanie do czarnej koszuli koloratkę i tyle. Pytanie: Czy to pasuje? Nie będzie za bardzo wyzywające? Jak dekolt spod kołnierzyka będzie mi wystawał? 2 opcja - ja się przebieram za kota - uszy, ogonek, maluje nos i wąsy. Tylko co wtedy z TŻtem..... Żeby za dużo się nie musiał przebierać i swobodnie czuł. 3 opcja - tu moja nadzieja w Was - rzucajcie pomysły proszę Tylko dobrze, żeby tą sukienkę dało się tam wkomponować [/QUOTE]Też jestem za kotem. Jeśli chodzi o TŻta, to dziewczyny dobrze radzą, dodatki typu kapelusz i będzie super.
Edytowane przez misiaa91 Czas edycji: 2014-05-21 o 14:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

a wszystko przez sędziów z teksasu