![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Droga Ewaleno! Przyszedł czas i na mnie aby prosić o poradę lub utwierdzic mnie w przekonaniu że dobrze wybrałam
![]() ![]() pierwszy raz wklejam zdjecie, mam nadzieje ze sie uda.... udało sie wkleic, hura! wiec wklejam jeszcze siebie w sukni, fatalnej jakosci ale moze cos widac ![]() dzieki z góry za rady pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 03:01 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bukiety ślubne
Mój ślub już za niecałe 2 tygodnie, więc czas najwyższy zająć się kwiatami.
Postanowiłam iż chcę mieć bukiet lejący z eustomy i goździków (plus coś jeszcze ewentualnie). Myślałam też o różach, ale z racji iż bukiet musi wytrzymać pół dnia bez wody to nawet jak będą na drutach to podobno po płatkach widać iż są padnięte... więc będzie bez róż. Cały bukiet w tonacji różowej albo różowo-białej plus zielonej od dodatków. Moja starsza natomiast mieć będzie okrągłą wiązaneczkę z margeritek zielonych i żółtych lub pomarańczowych. Czy macie jakieś zdjęcia bukietów pasujących do moich opisów? Prosiłabym o fotki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bukiety slubne
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
zwisa biały szarłat. Nie wiem kiedy ślub - cięty phalaenopsis pojawia się na początku października - w doniczkach jest teraz wysyp -1 doniczka kosztuje na giełdzie od 45-, ma jedną gałązkę od 2 do 5 kwiatów. Celozja ok.15-, (może być każdy inny kwiat), szarłat biały jest preparowany i występuje w dużych opakowaniach ok. 25-, Postawiła bym na orginalne kwiaty np. gloriozy Cytat:
Cytat:
Ja zamiast żółci dała bym jaśniutki róż. Kolorystyka będzie nawiązywała do sukni.Kształt jest dobry. Cytat:
Kolor zastosujesz jaki uznasz za odpowiedni - to tylko propozycje wyjściowe. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 03:03 Powód: post pod postem 4! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
DO EWALENY!!!
Witam ![]() ![]() Nie wiem już co zrobić a mało mi czasu zostało do 11 sierpnia... Chętnnie przyjmę pomysły, również od was dziewczyny ![]() Moja suknia: |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
BAN stały
|
Cytat:
Problem szybko się rozwiązał. Wczoraj Misiek zamówił bukiet w kwiaciarni pod domem. Będzie taki jaki chcę! I nawet lilie miniaturki w nim będą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Wiesz Agnes, ze jednoczesnie otworzylam wlasnie te wiadomosc o bukiecie na wizazu i na pamietniku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem że to nieodosobniony przypadek - często kwiaciarnie z pełną premedytacją przyjmują zamówienie wiedząc że nie będą potrafiły go wykonać, a Panna Młoda i tak weźmie co zrobią bo ślub jest za godzinę. To wstrętne i nie uczciwe!!! jak można mieć za nic marzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bylabym w stanie sama sobie taką torebeczke zrobić? mam zdolności manualne i artystyczne, tylko nie weim jak z kwiatkami żeby mi nie "pozdychały" za chwilke? dałabym rade sama? tz. z moja mamą, czy lepiej już sobie tym głowy nie zawracać? ślub mam 28 lipca nie musisz odpisywac na ten post poniewaz znowu wymyśliłam co innego ![]() przeraza mnie moje niezdecydowanie ![]() Edytowane przez oskar-82 Czas edycji: 2007-06-29 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Mi sie podobaja skromne, delikatne bukiety, szczegolnie do strojnych sukien.
Ja wybralam sobie moje ukochane konwalie. Teraz bedzie ciezko dostac, ale mozna sprowadzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
mi takie jak poniezej (takie ciut nowoczesne czy ekstrawagandzkie)
marzy mi sie z frezji i z takich kiwatow ala polne
#1484 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!
![]() ![]() przeszukalam caly watek w poszukiwaniu bukietu do mojego slubu- jest mase przeslicznych bukietow ![]() ![]() Mam slub pod koniec sierpnia, a najbardziej podobaja mi sie kwiatki wiosenne- skromnie i romantyczne...Z tego co wiem to typowe kwiatki letnie to kalie, roze i storczyki...Wiecie moze o jakis innych kwiatkach?? Podoba mi sie tez wrzos, tylko nie wiem czy jest juz pod koniec sierpnia... Moze macie jekies fajne propozycje romantycznych wiazanek.?. Z gory Wam za fotki i za pomoc serdecznie dziekuje!!! ![]() ![]() pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ile może kosztować bukiet z gloriozy i kalii? czy glorioza będzie dostępna we wrześniu??
Marteczka to zależy do jakiej sukni szukasz i w jakim kolorze i jaką masz karnację Najlepiej wklej zdjęcie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 03:04 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Kochane, potrzebuje rady. Jaki bukiecik do tej sukni ?? Nie mam w ogóle koncepcji
![]()
#1487 |
Zakorzenienie
|
Te mi się podobają. Który waszym zdaniem najbardziej by pasował ?? Prosze doradzcie
![]()
#1488 |
Zakorzenienie
|
Te mi się podobają. Który waszym zdaniem najbardziej by pasował ?? Prosze doradzcie
![]() Ten też śliczny ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 03:05 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
BAN stały
|
Wg mnie pasuje bukiet nr 3 -z kalii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]()
#1492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
Hej Ewalenko, pomóż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bede po urlopie wiec bede troszke opalona... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki pytanie mam... mój ślub za niecałe dwa miesiące, a ja nadal nie wiem jaki bukiet. Już nawet nie chodzi o kształt, o kwiaty jakie w nim maja byc, bo tutaj bukietow tysiace sa i na pewno bym cos wybrala... jednak chodzi o to ze nie wiem w jakiej kolorystyce... moze pomozecie?
ja w dniu slubu bede miala biala suknie (całościową)... góra bez ramiączek, taka gorsetowa, z delikatnymi srebrnymi dodatkami (mało widoczne), na brzuszku marszczona, taki jakby trojkat marszczenia... ogolnie delikatna, prosta i nie rzucajaca sie w oczy... ja jestem ciemnej karnacji, wlosy mam krociutkie, a raczej asymetryczne, bo przod krotki, gora krotka, a tyl dluzszy, beda koloru czarnego na slubie... natomiast narzeczony idzie w jasniutkim garniturze, w ecru kamizelce, koszuli i muszniku, do tego jest wysokim, jasnym blondynem, w kazdym badz razie na jasno... i teraz mam dylemat... jaki kolor bukietu, w jakich odcieniach by wszystko jakos wspolgralo, by pasowalo zarowno do mnei jak i do niego ![]() z góry dziekuje za pomoc, a w razie czego prosze o przykladowe fotki |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
ten jest przesliczny
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4660671 ale nie wiem jak bedzie pasowal |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
Bukiet mojej znajomej :
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.