![]() |
#631 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla mamy (baardzo trudnee)
Napisz może jaki masz budżet do wykorzystania, to pomoże w doborze prezentu
![]()
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Może jakiś ciekawy przewodnik lub album podróżniczy
![]() Albo tomik poezji np. Szymborskiej?
![]() |
#633 |
Przyczajenie
|
Hmmm, dzięki za pomoc coś bedę musiała wymyśleć
![]() moze jakieś winko i książka o podróżach albo jakiś album lub karta podarunkowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Przyczajenie
|
Lencia94, a może fajna płytę z ulubiona muzyka, ewentualnie jakiś gadżet 'podróżniczy', może mala kosmetyczka na mini opakowania kosmetyków, poduszka-jasiek pod plecy lub kark, ładny szlafrok plus opaska na oczy do spania (są takie satynowe np), nowa portmonetka w ulubionym kolorze, apaszka lub ładny brelok do kluczy.
PS. już zgłaszany album to tez fajny pomysł. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Przyczajenie
|
a może coś praktycznego, ręcznie robionego? Moja mama zawsze się z tego cieszy. Bardzo uniwersalne jest pudełko na herbatę z jej ulubionym czajem, albo puszka ręcznie zdobiona z kawą. Jeśli nie ma takiej potrzeby to zwykle do kupnego prezentu (kosmetyków, czy karty podarunkowej) dorzucam wieszak imienny (albo z napisem "mama" czy coś w tym klimacie). To zawsze robi wrażenie i prezent, który jest przydatny, ale pasuje do każdego staje się bardzo zindywidualizowany. Wieszaki są świetne na ślub, dzień babci, mamy i wiele innych okazji. A decoupage nie jest trudny, można coś zdziałać.
Kiedyś postanowiłam zebrać wszystkie moje pomysły na ręcznie robione prezenty i stworzyłam coś w rodzaju portfolio, możecie zajrzeć: http://www.decopage.pl/. W artykułach można znaleźć też porady jak coś takiego zrobić. Nie ma się czego bać ![]()
![]() |
#636 |
BAN stały
|
Hej,
może spróbujesz z ramką z Waszymi wspólnymi zdjęciami? Ty i Mama razem w wielu sytuacjach, albo jakieś wspomnienia Twojej Mamy? ![]() Tutaj masz przykłady jak to wygląda i nie tylko. ![]() http://www.instadruk.pl/produkty.html?utm_source= fbwo&utm_medium=fb&utm_ca mpaign=szpt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
BAN stały
|
a może album ze wspólnymi zdjęciami?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
Skoro lubi podróżować to może jakiś gadżet turystyczny? Koszulka termoaktywna, czy no nie wiem. Masa jest takich rzeczy w sklepach z turystyką
![]() Ewentualnie wybierz się do herbaciarni i wybierz jakąś słodką mieszankę herbaty. Albo yerbę z osprzętem?
Kobiecy punkt widzenia to moje miejsce w sieci Edytowane przez Panna _K Czas edycji: 2014-03-28 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Przyczajenie
|
Ja proponuje dać mamie jakiś fajny film podróżniczy na dvd + wino lub jakiś dobry likier
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
A może coś praktycznego, nową torebkę, perfumy? Coś czego będzie używać codziennie i będzie jej Ciebie przypominać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Przyczajenie
|
![]() |
#643 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny, moja mama ma w niedzielę urodziny i nie wiem co mam jej kupić. Myślałam o czymś z kosmetyków, ale przeszukałam już całe KWC i nie mogę nic wybrać. Myślałam o płynie micelarnym z garniera, ale chciałabym do tego jeszcze coś dobrać. (Coś w rozsądnej cenie) Mam nadzieję, że mi pomożecie!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla mamy na 48 urodziny
Tak sobie pomyślałam... Co prawda to nie jest prezent kosmetyczny, ale może Twojej Mamie się spodoba. Wpisz sobie w wyszukiwarkę google "pokaz i degustacja najsłynniejszych herbat świata Kraków." Jeżeli Mama lubi takie klimaty, to prezent jej się spodoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Przyczajenie
|
Moja mama raczej nie lubi takich klimatów, ale bardzo dziękuję za pomysł. Jest na prawdę bardzo fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zadomowienie
|
A czy Twoja mama ma jakieś zainteresowania?
Moja np bardzo lubi czytać i praktycznie zawsze dostaje od nas (ja + rodzeństwo) książkę, bo sama nigdy sobie nie kupi, bo szkoda kasy ![]() Poza tym prezenty praktyczne: rękawiczki z ekoskóry, torebka, bluzka, którą sama sobie wybrała, ulubione perfumy - zawsze sprawiają radość. No i biżuteria! Która kobieta jej nie lubi ![]()
![]() |
#647 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezenty dla mamy
może zrób mamie taka fajną niespodziankę, są takie fajne gumy do żucia Orbit ze spersonalizowanym opakowaniem , możesz wysłać zdjęcie swoje razem z mamą i zamówić takie
Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-05-05 o 13:04 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Wspólny seans w kinie (jakiś kobiecy film) a potem długi spacer podczas którego nadrobicie rozmowy. - Zaproszenie do kosmetyczki na masaż np. dłoni, twarzy. - Krem! Krem dla kobiety jest zawsze dobrym pomysłem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezenty dla mamy - Dzień Matki
Dzień Matki już za kilka dni. Wiem, że trochę późno (jak zwykle) się obudziłam, ale chcę mamie kupić prezent. Pomysł już mam - będzie to ręcznie robiona biżuteria (moja mama uwielbia takie rzecz). Pytanie mam tylko do Was - jaki sklep z taką biżuterią polecacie? A może znacie jakiegoś artystę/artystkę, która sprzedaje takie rzeczy gdzieś w internecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
BAN stały
|
Pełno masz ofert w internecie tylko musisz poszukać, ja się zdecydowałam na lnianą tunikę w odcieniu kości słoniowej, a do tego dołączę różne gatunki herbat od teekanne. W ubiegłym roku kupowałam biżuterię, ale nie kupowałam ręcznie robionej tylko srebrne kolczyki u jubilera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Przyczajenie
|
A ja się przymierzam do sesji foto z mamą
![]() Tu akurat oferta z facebooka na Poznaniu, ale pewnie w innych miastach też coś takiego się znajdzie. Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-05-21 o 14:31 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
BAN stały
|
A my w tym roku z rodzeństwem i tatą poskładaliśmy się na pierwszy w życiu mojej mamuśki markowy ciuch - Ralph Lauren
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Również szukam czegoś na prezent, jednak chciałabym żeby to bylo coś oryginalnego, coś co zapamięta na długie lata, a jak czytam to same kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
a moja mama dostanie kwiaty + taki prezent:
http://1.bp.blogspot.com/-Zwr_kCx230...0/DSC04713.JPG Oczywiście, zamierzam go ozdobić dużo ładniej niż na tym zdjęciu. Może ktoś uzna, że taki prezent jest banalny i zupełnie niepraktyczny, ale nie chcę kupować kolejnych kosmetyków, ozdób do domu itp.
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
Ktoś chyba oglądał dziś 5 sposobów na
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Przyczajenie
|
Mam w planach kupić bukiet róż i ulubione czekoladki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
Moja mama dostanie ulubione muffinki, a dodatkowo wydrukuję kupony, które znalazłam tutaj: http://www.onelittlesmile.pl/2014/05...rukowania.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Przyczajenie
|
Wiem, że internecie jest mnóstwo ofert, ale właśnie dlatego pytałam o kogoś, kogo polecacie. Znalazłam fundację, której pracownicy zajmują się rękodziełem artystycznym, Zastanawiam się, może to jest pomysł. Nie chciałabym tylko kupić jej czegoś, co nie będzie ładne. Na zdjęciu ta biżuteria wygląda bardzo ładnie. Zna może ktoś to miejsce?
pracowniasynapsis.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Przyczajenie
|
Jeśli mama lubi czytać, to polecam ostatanio wydane 2-tomowe dzieło "Antologia polskiego reportażu. 100/XX." - nie jest tanie, ale to już naprawdę porządny prezent.
Fajny także jako prezent dla nauczyciela na koniec roku. Bardzo warte uwagi są także te nowości: "Botanika duszy", E. Gilbert "Być kobietą i wreszcie zwariować", K. Miller "Szczęśliwi ludzie czytają książki i piją kawę", A. Martin-Lugand
![]() |
#660 |
Przyczajenie
|
A może jakiś obraz albo biżuterię kupić . Najlepiej jakieś rękodzieło .
Spróbuj cos wynaleźć na trendymani albo cottonarze. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.