Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-22, 09:33   #4591
201605100
Konto usunięte

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

gornek świetna relacja, bukiet miałaś piękny, Ty wyglądałaś olśniewająco, TŻ też niczego sobie a z tą obrączką to może instynktownie się bronił
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:33   #4592
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

ciężko mi się ostatnio wbić
Adzia pięknie wyglądałaś!
Godzia czekamy na fotki!
gornek świetna relacja! ślicznie wyglądaliście

gratuluję studniówek i zmian kodów! my dzisiaj odbieramy zdjęcia od foto a w przyszłym tygodniu w końcu robimy plener. Oby pogoda dopisała, bo już nie mamy możliwości zmiany terminu

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:33   #4593
Buczorek
Raczkowanie

myboyismine

i tu własnie pojawia się wielki ?
Sama nie wiem jak to rozegrać żeby
a. rodzice naprawdę poczuli, że jesteśmy im wdzięczni
b. jeżeli podziękowania będą w domu to żeby nie myśleli, że nie chcemy przy gościach
c. jeżeli na sali, to zrobić to tak żeby ich też nie skrępować
d. czy podziękować w domu i później na sali raz jeszcze
ehhh..

pysia1987
dokładnie, dla mnie to też jest zbyt intymne, żeby robić z tego szopkę...
a prócz sto lat, jakąś inną piosenkę typu 'cudownych rodziców mam...' puszczacie i tańczycie z rodzicami, czy darujecie to sobie? ;>

Edytowane przez Buczorek
Czas edycji: 2014-05-22 o 09:36
Buczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:36   #4594
201605100
Konto usunięte

Buczorek ja miałąm takie same dylematy, znaczy ja nie chcę podziękowań na sali przy wszystkich, ale wiem, że rodzicom będzie przykro jak zrobimy np po błogosławieństwie No i TŻ nie chce się zgodzić na inną opcję niż na sali..
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:42   #4595
nasturcja1308
Rozeznanie

Buczorek my mieliśmy podziękowania na sali, najpierw odnieśliśmy się do wszystkich Gości a potem do Rodziców, krótkie 3-4 zdania, potem daliśmy prezenty, wyściskaliśmy się i zaśpiewaliśmy sto lat. Chyba nawet Dj wyciszył muzykę, bo przeszkadzała.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:42   #4596
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
myboyismine

i tu własnie pojawia się wielki ?
Sama nie wiem jak to rozegrać żeby
a. rodzice naprawdę poczuli, że jesteśmy im wdzięczni
b. jeżeli podziękowania będą w domu to żeby nie myśleli, że nie chcemy przy gościach
c. jeżeli na sali, to zrobić to tak żeby ich też nie skrępować
d. czy podziękować w domu i później na sali raz jeszcze
ehhh..

pysia1987
dokładnie, dla mnie to też jest zbyt intymne, żeby robić z tego szopkę...
a prócz sto lat, jakąś inną piosenkę typu 'cudownych rodziców mam...' puszczacie i tańczycie z rodzicami, czy darujecie to sobie? ;>
my do końca ustalone nie mamy, musimy jeszcze o tym pogadać. Napewno chciałabym na sali, ale bez takich wierszyków. ja wolałabym bezpośrednio rodzicom mówić, a Tż cos wspominał, że publicznie Piosenkę też chciałabym, ale napewno nie będzie to "cudownych.."
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:50   #4597
Robusta
Wtajemniczenie

ehh z życzeniami zawsze jest ciężko, tańce i "cudownych " są dla mnie lekko żenujące, a z drugiej strony co zrobić żeby nie urazić nikogo ?

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:56   #4598
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Nie potrafie niestety za bardzo opisywac tego co sie dzialo, ale postaram sie Wam jakos skrocic dzien przed i TEN dzien
Pięknie
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 09:58   #4599
myboyismine
Zakorzenienie

zależy jacy są rodzice...
Stary 2014-05-22, 09:59   #4600
21klaudyna
Zadomowienie

gornek- jezczcze raz gratulcje, super bukiet miałaś
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:16   #4601
enzunio
BAN stały

gronek super relacja! Taniec świadków mnie rozśmieszył

Ja chcę mieć podziękowania dla rodziców na sali, co prawda rodzicom Tż nie mamy za co dziękować, aleee.. moim tak i to bardzo! I będą podziękowania na sali, ale nie wiem jeszcze co powiem, bo dopiero mi teraz o tym przypomniałyście!!!!

PS. Ja lubię zamieszanie, dla mnie "intymna chwila" to pojęcie baaardzo elastyczne, poza sypialnią i kiblem chyba nie ma dla mnie intymnych chwil

Na 99,9% oprócz eustom i tych mini gałązkowych różyczek będę miała białe piwonie w bukiecie!!

Wczoraj ćwiczyliśmy z Tżtem przysięgę i myślałam, że się znowu poryczę, albo, że przynajmniej będzie romantycznie, ale chyba już wróciłam do siebie, bo zaczęłam końsko rżeć i mimo 10 prób, ani razu nie skończyliśmy mówić

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-22 o 10:17
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:24   #4602
moooniaaaa
Zakorzenienie

Gornek, pięknie wyglądaliście miałaś rozpuszczone włosy?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:26   #4603
gornek
Zakorzenienie

Dziekuje trochę sie zeszło zanim napisalam, ale rzadko bywam na laptopie tak, mialam rozpuszczone wlosy

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:29   #4604
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
gronek super relacja! Taniec świadków mnie rozśmieszył

Ja chcę mieć podziękowania dla rodziców na sali, co prawda rodzicom Tż nie mamy za co dziękować, aleee.. moim tak i to bardzo! I będą podziękowania na sali, ale nie wiem jeszcze co powiem, bo dopiero mi teraz o tym przypomniałyście!!!!

PS. Ja lubię zamieszanie, dla mnie "intymna chwila" to pojęcie baaardzo elastyczne, poza sypialnią i kiblem chyba nie ma dla mnie intymnych chwil

Na 99,9% oprócz eustom i tych mini gałązkowych różyczek będę miała białe piwonie w bukiecie!!

Wczoraj ćwiczyliśmy z Tżtem przysięgę i myślałam, że się znowu poryczę, albo, że przynajmniej będzie romantycznie, ale chyba już wróciłam do siebie, bo zaczęłam końsko rżeć i mimo 10 prób, ani razu nie skończyliśmy mówić

dobre podsumowanie

też chcę w bukiecie róże i piwonie.. czekam na odpowiedź kwiaciarki czy da sie załatwić
Stary 2014-05-22, 10:44   #4605
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
mysza93 - u nas też na wejście to co u Was grają Na tort też, ale my chcemy coś innego, bo ja nie cierpię tego utworu Widzę, że lubicie wolne utwory, ja na koniec bym wolała coś szybszego
My na koniec chcemy coś wolnego przytulaśnego

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie, nie nadrobie. Mamy kociol zyciowy. Mam tylko prosbe - trzymajcie kciuki.... jutro babcia tz ma powazna operacje. Moze niektore z was pamietaja co beda jej wycinac... bardzo sie boje tym bardziej ze jutro jeszcze mam trudny dzien w pracy... trzymajcie sie, dobrej nocy

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Będzie dobrze

Cytat:
ZMIANA KODU - 9 Z PRZODU!! 9 DNI DO ŚLUBU!

Cytat:
Nie potrafie niestety za bardzo opisywac tego co sie dzialo, ale postaram sie Wam jakos skrocic dzien przed i TEN dzien
Pięknie! Super wyglądaliście i miałaś prześliczny bukiet

Cytat:
Przynajmniej nie płakałaś

STUDNIÓWKA!

100dni!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:45   #4606
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
100dni! [/B]
ja się wczoraj tak cieszyłam a dziś 99DDŚ <jupi>
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:46   #4607
Ad rem
Zadomowienie

enzunio zazdroszczę tych piwonii!!!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:47   #4608
Dotka90
Zakorzenienie

gornek, ślicznie wyglądałaś, a bukiet piękny

Tysia, niefajnie
My właśnie mieliśmy dylemat, bo mamy znajomych, którzy ślubują po nas, chcieliśmy ich zaprosić, ale nie wiedzieliśmy, czy oni nas zapraszają. Ale ostatnio powiedziałam wprost, że ich zaprosimy i tyle

Buczorek, my chyba rodzicom powiemy parę słów, goście zaśpiewają sto lat, damy prezenty i tyle.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 10:53   #4609
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
ja się wczoraj tak cieszyłam a dziś 99DDŚ <jupi>

też niedawno cieszyłam się 100dniówką,a a dzisiaj zostało 16 ddś
Stary 2014-05-22, 11:14   #4610
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
wspaniale, że wszystko wyszło tak jak chcieliście piękny miałaś bukiet

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
ehh z życzeniami zawsze jest ciężko, tańce i "cudownych " są dla mnie lekko żenujące, a z drugiej strony co zrobić żeby nie urazić nikogo ?
my zrobiliśmy po błogosławieństwie i rodzicom też odpowiadała ta opcja

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
to już zaraz!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 11:32   #4611
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
U mnie też
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 11:41   #4612
lupinka
Zadomowienie

namisek1990, adziia13, gornek - gratulacje dziewczyny, przeczytałam relacje, świetne!

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
zarąbiste! lubię takie klimaty

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=gAbmpfATON0 Dziewczyny, wy też ze swoimi Tz tak będzie czytały podziękowania dla swoich rodziców? Mi to jakoś się średnio podoba...
no jak kto lubi... mi też się coś takiego nie podoba, u nas będzie film, prezenty i może jakaś piosenka, podziękujemy po błogosławieństwie i na weselu ale prywatnie, nie na forum.

co do piosenki przy podziękowaniu dla rodziców - spodobał mi się pomysł jednej z majowych PM-ek, chyba Adziia13 miała piosenkę "All for love" ale w tej kwestii jeszcze ostatecznej decyzji nie podjęliśmy, na razie mamy na pierwszy taniec "I have nothing" W. Houston
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 11:46   #4613
czekooczekolada
Zakorzenienie

ad rem i kaes gratuluje studniówki !

byłam zanieść buty do szewca do rozciągniecia, pytał się czy już je rozciągałam, to powiedziałam że tylko chodziłam w mokrych skarpetkach, a on że to zły pomysł i nie powinno się tego robic, bo potem jak skarpetki wyschną to buty (.....) i nie dosłyszałam co powiedział bo remonty akurat ma w swojej kanciapie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-22, 11:49   #4614
activelifestyle
Rozeznanie

Wszystkim gratuluję 100-dniówek, 9-dniówek i innych Czas nieziemsko zapierdala

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego wrażliwe dziewczyny wrzucają sobie takie romantyczne pieśni?

Ślub to dla mnie mega radosna uroczystość i dlatego np my będziemy wchodzić przy tym: http://www.youtube.com/watch?v=KCsqtRBxMIw
(być może w akompaniamencie całej orkiestry )
Dobry wybór
Ja jeszcze nie wiem przy czym będę wchodziła

TysiaBB1989 - zdążycie ze wszystkim 5 miesięcy to na prawdę masa czasu, a najważniejsze rzeczy, na które rzeczywiście trzeba było poświęcić wcześniej czas, macie załatwione Także głowa do góry!
My też mieliśmy iść na jedno wesele w czerwcu. Kolega TŻ powiedział mu, że go zaprosi na 100%, a do tej pory go nie było

Ad rem - fajna nuta do tortu Gratuluje 100-dniówki

Godzia_13 - 9 dni czekam na zdjęcia

bardorja - a to gdzie się bawicie, że składka po 200 zł?

oluska227887 - mój mówi, że kupuje garnitur najwcześniej 2 tygodnie przed ślubem Ale taki już jest i kocham go niesamowicie

Buczorek - udusiłabym księdza
W moich stronach często spotykam się z taką formą podziękowań niestety. Osobiście uważam, że lepiej powiedzieć jedno zdanie od serca, a nie przeczytać 20

gornek - pięknie wyglądaliście relacja

enzunio - Twoje ostateczne przygotowania pędzą jak szalone Nigdy nie wpadłabym na pomysł żeby ćwiczyć przysięgę A może to jest jakiś pomysł żeby się później nie stresować? Nie wiem musze nad tym pomyśleć
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 11:50   #4615
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie wybrane piosenki na newralgiczne momenty?
Moglybyście mi podrzucić swoje typy, jeśli chodzi o:

- piosenkę na wejście
- piosenkę do krojenia tortu
Na wejście TŻ wybrał Hansa - Syjon,
Podziękowanie Steczkowska & Sobierajski - Wracam do domu,
Na tort pomysłów brak...

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którę mają 100ddś! Gratuluję i cieszcie się tymi dniami bo po zmianie kodu czas zasuwa jak szalony
Jakaż to prawda! Niedawno ja cieszyłam 100 DDŚ, a teraz to już tylko 86!

gronek cudny bukiet Gratuluję!

enzunio rozwaliłaś mnie swoim zastępczym bukietem do ćwiczeń!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 12:00   #4616
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Na wejście TŻ wybrał Hansa - Syjon,
Podziękowanie Steczkowska & Sobierajski - Wracam do domu,
Na tort pomysłów brak...
Odważna nuta na wejście - nietypowa
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 12:18   #4617
cude
Zadomowienie

gornek

Gratuluję 100 dni i zmiany kodu
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 12:20   #4618
cornflower_girl
Zakorzenienie

adziia Piękna z Ciebie Panna Młoda W ogóle bym nie pomyślała, że płakałaś - ale podobno to dobry znak

aniuska Bardzo ładne buty z mosquito

Blondi A macie jakąś alternatywę dla zimnych ogni?

myboismine U, niedobrze, że kwiaty musicie załatwiać we własnym zakresie Ja bym poszła w jakąś subtelną dekorację, nawet 1 kwiat w długim wazonie dobrze wygląda.

enzunio You've made my day

mojakaren Zbieramy na fundację Alma Spei, generalnie bardzo popieram takie inicjatywy (mimo iż ekspert Krajski uważa co innego )

domar U mnie w biedce nie ma kwiatów, ale na stacji benzynowej całkiem okazałe były

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Boskie Każda kwestia wypowiedziana w tej produkcji, wywoływała u mnie dziki atak śmiechu

zły jeż Uważam, że z bransoletką będzie w porządku, żadne tam przegięcie

mimi Będzie dobrze

Tysia Faktycznie przykre, nie rozumiem, czemu w takim razie zrezygnowali?

Buczorek U nas są 3 sluby, każdy z nich co godzinę i dało radę.

gornek Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was Piękna z Was para, a Ty wyglądałaś cudnie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=gAbmpfATON0 Dziewczyny, wy też ze swoimi Tz tak będzie czytały podziękowania dla swoich rodziców? Mi to jakoś się średnio podoba...
Nie, nie, nie... Raczej powiemy parę słów od serca.

Elrosa Fajna ta piosenka, mnie bardzo przypadła do gustu

KaEs
Panna Izabela
mysza93
Ad rem
bardorja

Gratuluję studniówki

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 12:22   #4619
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
wymyśliliśmy tak: obydwoje trzymamy mikrofony i kazde z nas zwraca sie do rodzicow 'tato, mamo',potem odwrotnie do nieswoich 'mamo, tato'... dziękujemy wam za miłość, wychowanie i wsparcie. Jesteście najlepsyzmi rodzicami na świecie dlatego należą wam się oscary za tę rolę. Kochamy Was' i podchodzimy i dajemy oscary i kwiatki i prezencik w srodku kosuzlki z napisem: będe najlepszą teściową/teściem na świecie
a potem w kółeczku znana obcykana piosenka cudownych rodziców mam, bo obydwojgu nam sie bardzo pdoba piosenka i jest taka tradycyjna hahah

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 12:28   #4620
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Odważna nuta na wejście - nietypowa
To prawda
Tekst z tej piosenki mamy nawet na zaproszeniach i jest on nam bardzo bliski

Najlepsza była ciocia TŻ, która ma 80 lat i jest bardzo wykształcona.
Ciocia czyta zaproszenie na głos. Dochodzi do cytatu podpisanego P. Frencel. Odczytuje i pyta: A kto to jest ten Frencel?
My z TŻ'em na siebie i on: Współczesny pisarz...
Myślałam, że padnę, a śmiech zdusiłam w sobie z ledwością

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości