Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 23:03   #2101
paula.cw
Zakorzenienie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

A ja mam problem z zacinaniem sie szczeki. Na szczęście w rozwarciu ale tez upierdliwe... kiedyś 5 minut z taka otwarta paszcza latalam a uwierzcie ze w takiej sytuacji to wieczność. I niestety przez to Musze miec kontrole podczas orala ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 00:28   #2102
cotoktoto
Przyczajenie

Czy odkrycie upodobań jak w temacie wątku było u was świadome czy przypadek o tym zadecydował?
Są przesłanki, które mogą dać facetowi informację, że ona będzie chciała być zdominowana? Niby można spróbować dominacji w ciemno, ale może to być ostatnia taka zabawa i ostre ruch%$& w tym związku lub przeciwnie, pierwsze z wielu...
cotoktoto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 07:25   #2103
Intrygujacy26
Raczkowanie

upodobania w tym konkretnym kierunku miałem juz w okresie dojrzewania gdy poznawalem swoja seksualnosc. Nazwać to potrafilem dopiero w liceum. Jest jednak duzo osob ktore ta część swojej seksualności odkrywają po latach.

Co do poważnego zwiazku to Pan zawsze będzie mial opory żeby na starcie zrobic ze swojej partnerki suke, bo społeczeństwo wciaz uwaza bdsm za zboczenie. Wiec albo będzie testowal to malymi kroczkami albo w ogole nic nie będzie robil. polecam rozmowe to juz chyba wiesz jak zaczac?
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 07:57   #2104
azbra
Raczkowanie

Elena oooo to wreszcie cos z 1 reki

Paula ja mialam kiedys odwrotnie nie moglam szeroko otworzyc buzi

cotoktoto jak patrze teraz na swoja przeszlosc to zawsze bylam ulegla ... juz jako dziecko lubilam wiazanie i zabawy ostrzejsze ... ale to sie zauwaza dopiero jak sie okreslisz - jak wiesz czego chcesz ...
a bdsm odkrylam dopiero po 30 -stce ... chco wczesniej byly jakies podduszania lekkie czy wiazania (i rak i zakrycie oczu) ... ale to wszystko bylo takie delikatne i niewinne ...
ja rowniez polecam rozmowe ... poza tym dla kobiety taka szczera rozmowa jest mega wazna ze strony faceta ... wiec bedziesz mial dodatkowy plus
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 08:33   #2105
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Ja nie wiem jak odkryłam to w sobie, po prostu to wiedziałam. Kręciło mnie to. Jakiś film czy jak coś czytałam co choć trochę miało elementy krepowania etc to mnie to podniecalo. A że swoim porozmawialam.. Powiedziałam, że lubię takie rzeczy. Powiedział,ze spróbujemy. Związał mnie i "torturowal" długo, bawił sie moim ciałem, takie tam. I wtedy on się dowiedział,ze nigdy wcześniej nie był taki podniecony i,że to jest to! Więc w zasadzie zaczęliśmy od szczerej rozmowy.
Biedroneczka_8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 09:16   #2106
MalaPau
Raczkowanie

Ja z moi m TŻ jakoś bez słow sie odnosnei tego zrozumielismy wyszlo w praniu w sumie. A sama w sobie to odkryłam jakoś w 1-2 klasie LO. Podczas zblizenia z TŻ
MalaPau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 17:45   #2107
Elena1603
Raczkowanie

azbra: ja to zawsze info z pierwszej ręki bo zawsze wszystko muszę sprawdzić na sobie.
podobno podczas fistu miażdżę palce... więc z tym zakleszczeniem to serio musi coś być na rzeczy.
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-20, 21:25   #2108
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Cytat:
Napisane przez cotoktoto Pokaż wiadomość
Są przesłanki, które mogą dać facetowi informację, że ona będzie chciała być zdominowana? Niby można spróbować dominacji w ciemno, ale może to być ostatnia taka zabawa i ostre ruch%$& w tym związku lub przeciwnie, pierwsze z wielu...
Huh.
Nie, nie można "spróbować dominacji w ciemno". Sam pomysł mnie po prostu odrzuca.

Przesłanki dające taką informację? Choćby kiedy mówi wprost, że chce tego i tamtego, albo marzy o tym i tamtym. Dosyć wiarygodna przesłanka, jak sądzę

A na poważnie - większość ludzi znających swoje preferencje szuka partnera do łóżka nie ukrywając preferencji i tego, że do łóżka, więc problemu nie ma. Wtedy też całkiem wprost się mówi czego się oczekuje i co się lubi.

Z waniliową - albo mowisz wprost, że lubisz dawać klapsy i szarpnąć za włosy, przytrzymać etc i jak reaguje entuzjazmem, to jackpot i można rozmawiać o mocnych zabawach, jak się przestraszy lub obojętnie - olej. Ale nie ma opcji by "spróbować dominacji w ciemno".
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 06:35   #2109
Elena1603
Raczkowanie

Jedyna sensowna opcja "dominacji w ciemno" wydaje mi się sytuacja kiedy osoby sa w związku i strona która chce dominować wprowadza delikatne elementy. Jeżeli na klapsa uslyszy "tak, jeszcze, mocniej" lub "o jak boli, jak za*biscie" to znaczy ze cos MOZE byc na rzeczy.
Ale tak czy inaczej bez szczerej rozmowy się nie odbędzie.
A tak czy siak związek z elementami bdsm w łóżku a układ Pan-suka to dwie różne bajki.
Stary 2014-05-21, 08:18   #2110
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość
A tak czy siak związek z elementami bdsm w łóżku a układ Pan-suka to dwie różne bajki.
co nie oznacza ze nie mozna tego polaczyc
Stary 2014-05-21, 09:16   #2111
Intrygujacy26
Raczkowanie

i od czegos trzeba zaczac. a bdsm jest dla wielu jak narkotyk. z czasem uzależnia i sprawia ze chce sie wiecej i wiecej i mocniej.
Stary 2014-05-21, 12:55   #2112
azbra
Raczkowanie

chce sie wiecej i wiecej
a tak przekraczanie granic jest super ...
ale wiekszosc (chcialam napisac kazdy, ale chyba jednak nie kazdy) ma jednak takie granice, ktore ustalaja ramy jego bdsm ... i dalej sie nie posunie
Stary 2014-05-21, 22:05   #2113
Elena1603
Raczkowanie

Mysle ze każdy ma jakieś granice... bdsm może mieć wiele twarzy i nie ma możliwości by realizować je wszystkie.

Znam kilka naprawdę hardkorowych masochistek i kilku naprawdę hardkorowych sadystow... i wszystkie te osoby granice mają tyle ze czasami te granice są tak szerokie ze dla przeciętnego smiertelnika sa niedostrzegalne.
Stary 2014-05-22, 06:10   #2114
Intrygujacy26
Raczkowanie

a kto z nas nie mial kiedys granic ktorych zarzekal sie ze nie przekroczy a dzis juz one nie sa granicami? ten niechaj pierwszy rzuci kamien :P
Stary 2014-05-22, 06:11   #2115
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
a kto z nas nie mial kiedys granic ktorych zarzekal sie ze nie przekroczy a dzis juz one nie sa granicami? ten niechaj pierwszy rzuci kamien :P
o to chodzi, aby iść coraz dalej i dalej.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 07:27   #2116
azbra
Raczkowanie

Cytat:
ale czy to zle ??
wiem ze mam / mialam takie granice ktore przekroczylam ... ale wiem tez ze mam granice, ktorych nigdy nie przekrocze ...
Stary 2014-05-22, 12:51   #2117
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
ale wiem tez ze mam granice, ktorych nigdy nie przekrocze ...
Ja się już nawet nie zarzekam;p poza granicą "nie krzywdzenia nikogo" nie mam nic pewnego.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:21   #2118
azbra
Raczkowanie

Hibiku ja mam jeszcze kilka ale sa podobne jak Twoja
Stary 2014-05-22, 17:37   #2119
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Ja się już nawet nie zarzekam;p poza granicą "nie krzywdzenia nikogo" nie mam nic pewnego.
Tak jak ja
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 18:39   #2120
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Zdefiniuj krzywdę...
Ale fakt, trwałe uszkodzenia ciała to taka oczywista i naturalna granica. Poza tym jest cała masa rzeczy na które nie mam ochoty i nie będę miał, oraz całkiem spora lista "mnie osobiście mocno nie kręci, ale jak ktoś zasłuży i ładnie poprosi" ...

Ktoś stąd (poza Eleną, naturalnie ) wybiera się jutro na shibari chillout w wawie?
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 19:00   #2121
Limonkowa_
Raczkowanie

Witam się. Długo mnie nie było, nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta. Komplikacje i problemy osobiste, ale już wszystko w normie i wracam do Was

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Ja rzucić nie mogę, moje granice są bardzo ruchome, szczególnie ostatnim czasem.
Limonkowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 21:14   #2122
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Zdefiniuj krzywdę...
Ale fakt, trwałe uszkodzenia ciała to taka oczywista i naturalna granica. Poza tym jest cała masa rzeczy na które nie mam ochoty i nie będę miał, oraz całkiem spora lista "mnie osobiście mocno nie kręci, ale jak ktoś zasłuży i ładnie poprosi" ...
Ja akurat za krzywdę uznaję przekraczanie granic drugiej (bądź trzeciej) osoby bez jej zgody, jakiekolwiek by te granice nie były;p W to wchodzą dzieci, zwierzęta, uczestniczenie w zdradzie itd... Przed czysto fizyczną krzywdą mam mniejsze opory;p
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 04:41   #2123
RedDahlia
Raczkowanie

Witam dziewczyny,w tym wątku jestem nowa !
Jednak na wizażu to jest wszystko
Szukałam ostatnio jakichś ciekawych forów o ww tematyce,bo po tym jak zamknęli bdsm.org tak na prawdę nic porządnego,co by się zapytać o zdanie,porozmawiać itd. w sieci nie ma.
Aż tu nagle,patrzę : wizaż,masochistki,bdsm i te sprawy,i jestem wniebowzięta
Nie dość,że i tak siedzę często tutaj,to teraz będę jeszcze dłużej
Ojjj...dostanie mi się kara,dostanie (mój pan uważa,że za dużo czasu poświęcam na temat dowiadywania się o paznokciach,włosach,depil acji no i tych wszystkich innych naszych sprawach,ale sam każe mi i uwielbia to,że jestem bardzo zadbana-hipokryta ) A wy ? jakie lubicie kary ? I czy zdarza wam się podpuszczać swojego pana specjalnie,żeby zostać ukaraną ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-28, 06:18   #2124
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RedDahlia Pokaż wiadomość
Ojjj...dostanie mi się kara,dostanie (mój pan uważa,że za dużo czasu poświęcam na temat dowiadywania się o paznokciach,włosach,depil acji no i tych wszystkich innych naszych sprawach,ale sam każe mi i uwielbia to,że jestem bardzo zadbana-hipokryta ) A wy ? jakie lubicie kary ? I czy zdarza wam się podpuszczać swojego pana specjalnie,żeby zostać ukaraną ?
każe Cię za to że pielęgnujesz co sam każe?
żałosne.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 08:00   #2125
pijana_wiatrem
Rozeznanie

Z tego co zrozumialam to kaze ja za przesiadywanie na wizazu
pijana_wiatrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 08:04   #2126
navioe
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;46639450]każe Cię za to że pielęgnujesz co sam każe?
żałosne.[/QUOTE]

Tez tak zrozumialam.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 08:55   #2127
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Bo właśnie o to chodzi koleżance
Ja tak na codzień nie wymuszam kary,ale podczas już tak jak wien,ze mi czegoś nie wolno to specjalnie broje a najbardziej Go wkurza jak mnie zwiaze za lekko i np rękę uwolnie.. Oj jest zle ze mną wtedy tylko z kajdanek nie umiem się uwolnić.. :/
Stary 2014-05-28, 12:59   #2128
RedDahlia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pijana_wiatrem Pokaż wiadomość
Z tego co zrozumialam to kaze ja za przesiadywanie na wizazu

Dokładnie o to mi chodziło..jak można było zrozumieć to inaczej ?
Chyba moje pisanie ze zrozumieniem zawodzi x.X

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Biedroneczka_8888 Pokaż wiadomość
Bo właśnie o to chodzi koleżance
Ja tak na codzień nie wymuszam kary,ale podczas już tak jak wien,ze mi czegoś nie wolno to specjalnie broje a najbardziej Go wkurza jak mnie zwiaze za lekko i np rękę uwolnie.. Oj jest zle ze mną wtedy tylko z kajdanek nie umiem się uwolnić.. :/

Hah,tak samo uwalniałam się ale potem utemperował mi nosa i najprościej w świecie kupił właśnie kajdanki,z którymi nie było już tak łatwo x.X Chyba,że któraś z was ma na nie sposób ?
Stary 2014-05-28, 13:05   #2129
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Niebardzo :/ a ja chcę takie podwójne teraz, z takim krzyżem na kostki jeszcze <3 juz mi się długo marzą..

A tak z innej beczki to rano ten drań mnie dorwal, przygwozdzil do łóżka i rozpalil do czerwoności, a że mam okres to mnie tak zostawił.. !!!!!!! Jak ja Go wtedy niecierPie! Zawsze mi tak robi kiedy nie mogę! Też tak wasi robią?
Stary 2014-05-28, 13:24   #2130
slaaave13
Zadomowienie

Nie wyobrażam sobie kary za to, że siedziałam na jakimś forum internetowym. To jakieś takie nieseksowne

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości