![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
A ja mam problem z zacinaniem sie szczeki. Na szczęście w rozwarciu ale tez upierdliwe... kiedyś 5 minut z taka otwarta paszcza latalam a uwierzcie ze w takiej sytuacji to wieczność. I niestety przez to Musze miec kontrole podczas orala ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2102 |
Przyczajenie
|
Czy odkrycie upodobań jak w temacie wątku było u was świadome czy przypadek o tym zadecydował?
Są przesłanki, które mogą dać facetowi informację, że ona będzie chciała być zdominowana? Niby można spróbować dominacji w ciemno, ale może to być ostatnia taka zabawa i ostre ruch%$& w tym związku lub przeciwnie, pierwsze z wielu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
upodobania w tym konkretnym kierunku miałem juz w okresie dojrzewania gdy poznawalem swoja seksualnosc. Nazwać to potrafilem dopiero w liceum. Jest jednak duzo osob ktore ta część swojej seksualności odkrywają po latach.
Co do poważnego zwiazku to Pan zawsze będzie mial opory żeby na starcie zrobic ze swojej partnerki suke, bo społeczeństwo wciaz uwaza bdsm za zboczenie. Wiec albo będzie testowal to malymi kroczkami albo w ogole nic nie będzie robil. polecam rozmowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Elena oooo to wreszcie cos z 1 reki
![]() Paula ja mialam kiedys odwrotnie nie moglam szeroko otworzyc buzi ![]() cotoktoto jak patrze teraz na swoja przeszlosc to zawsze bylam ulegla ... juz jako dziecko lubilam wiazanie i zabawy ostrzejsze ... ale to sie zauwaza dopiero jak sie okreslisz - jak wiesz czego chcesz ... a bdsm odkrylam dopiero po 30 -stce ... chco wczesniej byly jakies podduszania lekkie czy wiazania (i rak i zakrycie oczu) ... ale to wszystko bylo takie delikatne i niewinne ... ja rowniez polecam rozmowe ... poza tym dla kobiety taka szczera rozmowa jest mega wazna ze strony faceta ... wiec bedziesz mial dodatkowy plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem jak odkryłam to w sobie, po prostu to wiedziałam. Kręciło mnie to. Jakiś film czy jak coś czytałam co choć trochę miało elementy krepowania etc to mnie to podniecalo. A że swoim porozmawialam.. Powiedziałam, że lubię takie rzeczy. Powiedział,ze spróbujemy. Związał mnie i "torturowal" długo, bawił sie moim ciałem, takie tam. I wtedy on się dowiedział,ze nigdy wcześniej nie był taki podniecony i,że to jest to! Więc w zasadzie zaczęliśmy od szczerej rozmowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Raczkowanie
|
Ja z moi m TŻ jakoś bez słow sie odnosnei tego zrozumielismy
![]()
#2107 |
Raczkowanie
|
azbra: ja to zawsze info z pierwszej ręki
![]() podobno podczas fistu miażdżę palce... więc z tym zakleszczeniem to serio musi coś być na rzeczy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nie można "spróbować dominacji w ciemno". Sam pomysł mnie po prostu odrzuca. Przesłanki dające taką informację? Choćby kiedy mówi wprost, że chce tego i tamtego, albo marzy o tym i tamtym. Dosyć wiarygodna przesłanka, jak sądzę ![]() A na poważnie - większość ludzi znających swoje preferencje szuka partnera do łóżka nie ukrywając preferencji i tego, że do łóżka, więc problemu nie ma. Wtedy też całkiem wprost się mówi czego się oczekuje i co się lubi. Z waniliową - albo mowisz wprost, że lubisz dawać klapsy i szarpnąć za włosy, przytrzymać etc i jak reaguje entuzjazmem, to jackpot i można rozmawiać o mocnych zabawach, jak się przestraszy lub obojętnie - olej. Ale nie ma opcji by "spróbować dominacji w ciemno". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
Jedyna sensowna opcja "dominacji w ciemno" wydaje mi się sytuacja kiedy osoby sa w związku i strona która chce dominować wprowadza delikatne elementy. Jeżeli na klapsa uslyszy "tak, jeszcze, mocniej" lub "o jak boli, jak za*biscie" to znaczy ze cos MOZE byc na rzeczy.
Ale tak czy inaczej bez szczerej rozmowy się nie odbędzie. A tak czy siak związek z elementami bdsm w łóżku a układ Pan-suka to dwie różne bajki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Raczkowanie
|
i od czegos trzeba zaczac. a bdsm jest dla wielu jak narkotyk. z czasem uzależnia i sprawia ze chce sie wiecej i wiecej i mocniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
chce sie wiecej i wiecej
![]() a tak przekraczanie granic jest super ... ale wiekszosc (chcialam napisac kazdy, ale chyba jednak nie kazdy) ma jednak takie granice, ktore ustalaja ramy jego bdsm ... i dalej sie nie posunie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
Mysle ze każdy ma jakieś granice... bdsm może mieć wiele twarzy i nie ma możliwości by realizować je wszystkie.
Znam kilka naprawdę hardkorowych masochistek i kilku naprawdę hardkorowych sadystow... i wszystkie te osoby granice mają tyle ze czasami te granice są tak szerokie ze dla przeciętnego smiertelnika sa niedostrzegalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
a kto z nas nie mial kiedys granic ktorych zarzekal sie ze nie przekroczy a dzis juz one nie sa granicami? ten niechaj pierwszy rzuci kamien :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem ze mam / mialam takie granice ktore przekroczylam ... ale wiem tez ze mam granice, ktorych nigdy nie przekrocze ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
Hibiku ja mam jeszcze kilka ale sa podobne jak Twoja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Raczkowanie
|
Zdefiniuj krzywdę...
![]() Ale fakt, trwałe uszkodzenia ciała to taka oczywista i naturalna granica. Poza tym jest cała masa rzeczy na które nie mam ochoty i nie będę miał, oraz całkiem spora lista "mnie osobiście mocno nie kręci, ale jak ktoś zasłuży i ładnie poprosi" ... ![]() Ktoś stąd (poza Eleną, naturalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
Witam się. Długo mnie nie było, nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta. Komplikacje i problemy osobiste, ale już wszystko w normie i wracam do Was
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Ja rzucić nie mogę, moje granice są bardzo ruchome, szczególnie ostatnim czasem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat za krzywdę uznaję przekraczanie granic drugiej (bądź trzeciej) osoby bez jej zgody, jakiekolwiek by te granice nie były;p W to wchodzą dzieci, zwierzęta, uczestniczenie w zdradzie itd... Przed czysto fizyczną krzywdą mam mniejsze opory;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,w tym wątku jestem nowa !
![]() Jednak na wizażu to jest wszystko ![]() Szukałam ostatnio jakichś ciekawych forów o ww tematyce,bo po tym jak zamknęli bdsm.org tak na prawdę nic porządnego,co by się zapytać o zdanie,porozmawiać itd. w sieci nie ma. Aż tu nagle,patrzę : wizaż,masochistki,bdsm i te sprawy,i jestem wniebowzięta ![]() Nie dość,że i tak siedzę często tutaj,to teraz będę jeszcze dłużej ![]() Ojjj...dostanie mi się kara,dostanie (mój pan uważa,że za dużo czasu poświęcam na temat dowiadywania się o paznokciach,włosach,depil acji no i tych wszystkich innych naszych sprawach,ale sam każe mi i uwielbia to,że jestem bardzo zadbana-hipokryta ![]() ![]()
![]() |
#2124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
żałosne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Z tego co zrozumialam to kaze ja za przesiadywanie na wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;46639450]każe Cię za to że pielęgnujesz co sam każe?
żałosne.[/QUOTE] Tez tak zrozumialam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Raczkowanie
|
Bo właśnie o to chodzi koleżance
![]() Ja tak na codzień nie wymuszam kary,ale podczas już tak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Raczkowanie
|
Dokładnie o to mi chodziło..jak można było zrozumieć to inaczej ? Chyba moje pisanie ze zrozumieniem zawodzi x.X ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Hah,tak samo uwalniałam się ![]() ![]()
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
Niebardzo :/ a ja chcę takie podwójne teraz, z takim krzyżem na kostki jeszcze <3 juz mi się długo marzą..
A tak z innej beczki to rano ten drań mnie dorwal, przygwozdzil do łóżka i rozpalil do czerwoności, a że mam okres to mnie tak zostawił.. !!!!!!! Jak ja Go wtedy niecierPie! Zawsze mi tak robi kiedy nie mogę! Też tak wasi robią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Nie wyobrażam sobie kary za to, że siedziałam na jakimś forum internetowym. To jakieś takie nieseksowne
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.