|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia dla świadkowej.
Będę miała niebieską sukienkę i buty jak na zdjęciu wcześniej. Pomóżcie mi z doborem dodatków w jakim kolorze żakiet torebka paznokcie . Pilne !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia dla świadkowej.
Zdjęcie sukienki bardzo prosze jaki kolor dodatkow i kurtki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
Dot.: strój świadka na cywilnym
Hej hej.
Nie chciałam zakładać nowego wątku więc tu się podpinam. Mąż będzie świadkiem na ślubie swojego ojca. Jak powinien się ubrać? Będzie to ślub cywilny po którym nie będzie wesela tylko uroczysty obiad. Czy jako świadek musi być w garniaku czy jakiś elegancki, ale mniej zobowiązujący strój też może być? Będę wdzięczna za odpowiedź- sprawa jest pilna...
![]() |
![]() |
#964 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem powinien założyć garnitur.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
Sukienka
Hej dziewczyny! Mam pytanko, czy któraś z was zamawiała może kieckę ze strony dressfirst lub podobnych? Nie chodzi mi o suknię ślubną, ale o wieczorową, mają świetne fasony i "rozsądne" ceny, ale czy to nie jest ściema??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem - sukienka dla świadkowej
Witam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
Na tym zdjęciu wygląda na czarną. W rzeczywistości to granatowy. Dodam że ślub jest w sylwestra także dwie okazje.
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienki na różne okazje: dla świadkowej, na ślub cywilny, dla gościa i inne...
Witajcie, mam problem następującej natury, mam być świadkową na ślubie cywilnym mojej siostry. Ona jak na razie zamierza ubrać białe buty i długą białą lub ecru suknię z czerwonym pasem, musicie sobie to wyobrazić.
link do sukni: http://www.szarm.pl//grafika/pelageya_max.jpg link do pasa: http://www.szarm.pl//grafika/muracami_max.jpg Dodatki typu kwiaty czy strój Pana Młodego będą nawiązywały do czerwonego koloru - i tu pojawia się problem dopasowania mojej sukni, aby współgrała z resztą towarzystwa, w końcu to jej dzień, więc nie założę czerwonej sukni, bo ona tego nie chce. Macie pomysł, w jaki inny sposób kolorystycznie się dopasować do kreacji Państwa Młodych? Nie wiem czy pasowałaby jakaś jasno-morelowo-beżowa sukienka? Albo może ciemny fiolet(pasuje do czerwieni), ale jak tak to jaki odcień, żeby się nie wybijać za bardzo? Może dodam coś od siebie. Mam 160cm wzrostu, moja siostra jest niższa o jakieś 6 cm, ona będzie na dość niskim obcasie, a ja myślałam o takim niziutkim typu 4-5 cm (mogę dokupić buty pod kolor jakoś - i właśnie, co z butami?). Osobiście wolałabym długą, ale na krótką też się skuszę jak coś fajnego będzie, z cienkimi ramiączkami, żeby móc zająć się wszystkim, a nie poprawiać biust przez pół imprezy. Z góry dzięki za pomoc, bo obie z siostrą jesteśmy w kropce. Edytowane przez EvZbj Czas edycji: 2013-12-14 o 20:49 Powód: linki i poprawność językowa :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
Witam,
mam bardzo podobny problem. jestem świadkową, i dotychczas jedyna sukienka która dobrze leży to ta załączona. Jest ona niestety biała, z elementem czarnej koronki. Przed spytaniem się Panny Mlodej chciałabym zapytać się was, żeby nie popełnić gafy samym pytaniem ![]() Czy sukienka wchodzi w grę? czy jednak jest za bardzo biała? Dziękuję bradzo za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Świadkowa - propozycje sukienek
Witam
Chciałabym, aby wizażanki doradziły mi odnośnie sukienki na wesele które odbędzie się we wrześniu. Jestem świadkową więc chciałabym się w miarę wyróżniać na tle reszty gości ale nie za bardzo żeby nie przyćmić panny młodej. W związku z tym nasuwa się pytanie: długa, krótka sukienka? Jaki kolor? Dodam, że jestem wysoką, szczupłą brunetką (170) Myślałam o czymś takim:
![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
Dot.: Świadkowa - propozycje sukienek
W mojej ocenie ta sukienka nie jest stosowna, jest wyzywająca. Mnie się zresztą nie podoba, ale to kwestia gustu.
Ja bym nie chciała, żeby moja świadkowa wystąpiła w czymś takim (szczególnie na ślubie kościelnym - kościół to nie dyskoteka ani klub) i odwrotnie - sama występując w tym charakterze nie założyłabym czegoś takiego. Figura nie ma tu nic do rzeczy. Ja też jestem szczupła (małe 34), ale nie ubrałabym się w tym stylu. Edytowane przez gabriell1982 Czas edycji: 2014-05-22 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
Ta sukienka wg mnie odpada
![]() ![]() ![]() Może coś tego typu: ![]() Albo coś TAKIEGO? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
Ja idę w czerwcu w takiej sukni:
http://e-simple-cp.com/product-pol-8524-Sukienka.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Wyróżniałabyś się na pewno na tle gości, ale w negatywnym sensie
![]() To wesele, nie dyskoteka, ta kiecka odpada, czuć taniością i brakiem klasy ![]() Z kolei propozycja Gabriell, z lekka przesadzona, nie dałabym 1000zł za sukienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
DOTKA
Każdy kupuje w innego typu sklepach i co innego.. Chodziło mi zresztą nie o cenę (czy markę, co powoduje, że cena jest dość wysoka), ale o rodzaj sukienki.. Podobne sukienki można przecież kupić dużo taniej. Edytowane przez gabriell1982 Czas edycji: 2014-05-22 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
activelifestyle - dziekuje, zainspirowało mnie
![]() dziekuje za odpowiedzi jeszcze jedno pytanie: czy żółty kolor byłby ok? Pastelowy np?
![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
żółty pastelowy kolor jest jak najbardziej ok
![]() ![]() Sporo jest teraz sukienek w kolorze limonkowym - ale takim limonkowo - żółtym - ciężko mi to lepiej napisać.. taki spokojny limonkowy, nie neonowy. Bardzo twarzowy kolor również. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
Albo coś z tego zbioru?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
1 i 4 są interesujące i w dobrym, eleganckim kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tego co wcześniej pokazałam też jest żółta: http://www.kartes-moda.pl/pl_PL/p/LE...-NA-WESELE/501 Może być jeszcze taka: http://www.sukienkimm.pl/sukienki/mi...1019-2093.html - ale przy Twoim wzroście nie wiem czy nie będzie zbyt krótka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że żółty będzie ok ![]() Cytat:
Te propozycje są bardzo ładne, ale musisz pamiętać by np. przy schylaniu nie było tyłka widać, to dość nie fajnie wygląda, a pewnie jako świadkowa coś tam będziesz pomagać przy weselu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do sukienki, może coś takiego: http://allegro.pl/mietowa-sukienka-z...259175975.html
![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Ładna, ale krótka, dziewczyna pisała, że jest wysoka
![]()
![]() |
![]() |
#990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.