|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
No, to może jednak nadrobię, sezon nein bardzo zaniżył mi poprzeczkę i tolerancję serialową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Konto usunięte
|
Przyszłam po pomoc
![]() Druga historia to dziewczyna ginekologa co odebrala w nocy telefon chlopaka (ginekologa) od ciezarnej chyba rodzacej klientki i zwyzywala ja ze dzwoni i ja budzi i meza po nocach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Konto usunięte
|
dziwią mnie rozmowy kwalifikacyjne do cocomo
![]() dzisiaj miałam jedną <3 :| |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wymarzone wakacje? kiedyś mnie wkurzyli (po pierdyliardowej rozmowie) i powiedziałam że chce 10 tys na mies a najlepiej to wygrać w totka. ![]()
![]() |
#875 |
Konto usunięte
|
ja szukam pracy na wakacje w ostatnich dniach miałam tyle rozmów kwalifikacyjnych że mnie nic nie zdziwi
zaproponowali mi 6,5 zł na rekę to się śmiałam zaproponowali 6, dalej uznałam że to żart ale jedna pani przy 3,5 zł za pracę w handlu to już mnie załamała xD |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
praca w dobrej restauracji więc z napiwków miałam 100-200zł dziennie. praktycznie pieniędzy ze stawki godz nie używałam, żyłam z tip-ów. 3,5zł-oszaleli? btw. mojemu dziadkowi proponowali na ochrone budowy za 4,5zł/h na rękę. niedługo będą chcieli żeby pracować za darmo
![]() |
#877 |
Konto usunięte
|
no ja za 6 zł bym się zgodziła tylko w sytuacji gdzie faktycznie byłby to lokal gdzie mogłabym liczyć na napiwki. bo jak dniówka ma mi wyjść 60 zł, to napiwków spokojnie za 20-30 się zbierze - przełknęłabym.
babka za 3,5 zaproponowała sprzedaż odzieży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
no ja zarabiam żenująco nisko a firma naprawdę duża i bogata.... ale nic lepszego nie znajdę a tu mam stałą posadę więc zostanę...jakiś czas...jeszcze....xd
tylko dziwią mnie ludzie, którzy za te psie pieniądze pracują tam np 10 lat... trochę to dziwne ale ok |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Konto usunięte
|
ale śmieszny kot xd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tytuł był związany z czymś typu "co te dzisiejsze kobiety mają w głowach?" czy jakoś tak. Ale nie mogę znaleźć. A w ogóle to póxniej się okazało, że to wszystko zmyślone było, jedna wizazanka nawet zrobiła podsumowanie, że gimnazjalistka ma problem z męzem ginekologiem, czy jakos tak. Później nawet wyszło, że awatar, który ona przedstawiała jako swoje zdjęcie był skądś tam ściągnięty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#883 |
Konto usunięte
|
A ja tak lubilam te wizazanke
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie dziwi to, że proponują najniższą krajową absolwentom technicznych kierunków ;/ Kilka znajomych osób pracuje sobie właśnie za najniższą krajową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
#887 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Konto usunięte
|
Xd mnie dzis rozbawila rozmowa kwaliikacyjna w trzech jezykach az w koncu stwierdzili ze tego ostatniego to jednak nie znaja xd potem zaproponowali 6,5 zl i wyszlam xd
A potem dostalam telefon od kogos innego kto zaproponowal mi normalna stawke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zadomowienie
|
SPOJLERY!
Zdziwiło mnie, że znowu się bawią w uśmiercanie jednego z braci, a następnie ożywianie go. Ileż można, w kółko to samo... I ogólnie odcinek był mocno słaby, zresztą jak cały sezon. Jeszcze pierwsza połowa jako tako trzymała poziom, a potem już równia pochyła... KONIEC SPOJLERÓW. |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie pierwsza połowa to absolutna tragedia, a w drugiej było znośnie, choć bez szału raczej :P Ale dżizaaaas, za każdym razem jest to samo, człowiek myśli, że zajmą się okropną relacją Sama z Deanem, odwalają na nowo "bro's loff 5eva <333", czy istnieje ktokolwiek kogo to jeszcze rusza, mnie na pewno nie. Aaaa, no i oczywiście jeśli przyjmiemy ludzkiego Casa za wyznacznik, to Dean-demon będzie prawdziwie beznadziejnym wątkiem. Jedyne rzeczy dla których warto było obejrzeć ten odcinek: - aktorstwo Jensena (btw ja nie wiem co Jared robi z twarzą, ale wygląda jak humanoid uczący się ludzkich emocji, a nie jak człowiek) - scena z Metatronem i Casem i reakcja Casa na śmierć Deana - ;_; Jestem taką żałosną sprzedajną szmatą kiedy chodzi o tych dwóch, że celebruję każdy moment, chlip. I kocham Mishę i to jak potrafi mnie rozbroić wcale nie pokazując aż tak ogromnej gamy emocji (jak zawodzący Sam na przykład), chlip. - i w ogóle Cas ("I want to be an angel" ![]() Generalnie planuję co tydzień czytać po rozdziale Redemption Road i udawać, że to serial, to był sezon 7 i takie było zakończenie. To uczucie kiedy ogladając serial czujesz jakby to było marnej jakości fanfiction. To uczucie kiedy czytając fanfiction czujesz jakby to był (powinien być) serial. No dziwi mnie, że można stworzyć coś z takim potencjałem i tak spektakularnie go marnować o.O Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-05-22 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie mogę znaleźć Redemption Road, jak takie fajne, to chętnie poczytam ;] O ile jest po polsku :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() RR - http://destielfanfic.com/post/331586...edemption-road Ciągła logiczna fabuła, świetny rozwój postaci, fajne postaci poboczne i epizodyczne, mitologia na 6+, wciagające i w ogóle kocham miłością płomienną, aż chciałabym żeby miało własny fandom <3 Tylko po angielsku niestety :P To jest minus dla wielu, no i główny pairing też. No i to, że długie, ale ja osobiście żałowałam, że nie dłuższe ![]() Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-05-22 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zadomowienie
|
To sobie nie poczytam :P Jakoś słabo mi idzie rozumienie z czytania, ale z mowy jako tako ogarniam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Konto usunięte
|
Tym razem udało wygrać się złoto!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Złoto się samo wygrało, zniecierpliwione czekaniem, bo jest niezależnym złotem, niepotrzebującym zwycięzcy? Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-05-22 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tez czegos szukam, ale firmy oferujace normalne zarobki nie zapraszaja na romowy tak latwo XD zwykle biora prze agencje, a tam przejsc przez ich 3 etapy to tez trudna sprawa, absolwent ma male szanse Mnie co do seriali zastanawia fikcja historyczna coraz bardziej. Ile mozna zmienic w serialu 'historycznym'? Oglada ktos Reign? Takie cuda jak tam sie wyprawiaja... To jakby nakrecic film, gdzie von Jungingen sam zabija Krzyzakow podczas gdy Jagiełło w czarnej zbroi udaje Zawiszę, bo został chwilowo zdetronizowany przez Jadwigę. Jakis dzieciak nie majacy ochoty na nauke historii moze w to uwierzyc. Albo w to, źe Ginewra była murzynką jak w Przygodach Merlina. Ja rozumiem przesadne uprzystojnienie bohatera jako gest w stronę widzek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla niektórych inżynierów nie ma pracy. Nie widzę w tym nic dziwnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Konto usunięte
|
a ja sobie z ciekawości poszukałam opinii o moim pracodawcy i czytam opinie pt. "wyzysk, każą mi umyć podłogę!!!!" "muszę pracować w weekend!!!"
Nie wiem, czy przez moje dłuższe bezrobocie, każda praca jest dla mnie wybawieniem, czy po prostu każdy mysli, że w pracy będzie leżeć i pachnieć, a reszta sama się zrobi. Dla mnie to normalne, że skoro sklep jest otwarty w weekendy to ktoś tam musi pracować, a po pracy ktoś musi umyć podłogę, bo krasnoludki tego nie zrobią. A to, że pracownicy są złe albo grafik jest ustalony tak a nie inaczej to kwestia kierownika a nie właściciela firmy. Znajdźcie mi pracę, gdzie będę mogła leżeć i pachnieć za minimum 3 tysiące, a nie będę się już więcej tak poniżać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.