Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-22, 17:11   #4651
Buczorek
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Dotka90
pierwszy wymiata!! ♥
Stary 2014-05-22, 17:13   #4652
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Buczorek, fajne zdjęcia piękna dziewczyna z Ciebie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 17:37   #4653
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Błagam nie starsz mnie mój TŻ mówi to samo że muszę z tym iść w ogóle pierwsze co to powinnam od lekarza dostać skierowanie no ale .... jeszcze "po walczę" a jak nie przejdzie to po weekendzie idę
Moja siostra też ma problemy z kolanami i często na nie narzeka Miała już jeden zabieg i teraz będzie chyba miała na drugie kolano. Nie warto bagatelizować, tylko iść jak najszybciej

docik10 - bardzo ładny bukiecik Prosty i skromny Podoba mi się jeszcze 2 i 2, które wrzuciła Dotka

Buczorek - piękne zdjęcia Pierwsze fantastyczne! Lubię taki ujęcia
Też miałam w planie noszenie obrączki i pierścionka razem, ale też słyszałam, że się niszczy itd. Mam zamiar zmniejszyć swój pierścionek, bo jest trochę luźny i przełożyć na lewą rękę
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:09   #4654
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Tysia - u ła... tydzień do ślubu i zaproszenia jeszcze nie macie? Ja bym sie chyba nie spodziewała, że dostaniecie...
nie spodziewam się już, taką deklaracje że będziemy na liście gości dostaliśmy jakieś pół roku temu.
Stary 2014-05-22, 18:18   #4655
Godzia_13
Raczkowanie

Jestem po przymiarce paniom zostało skrócenie sukni, pogłębienie zakładek i przyszycie wykończenia w pasie, w poniedziałek ją odbieram

w załączniku obiecane zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00160.jpg (82,1 KB, 185 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00161.jpg (88,2 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00162.jpg (92,1 KB, 141 załadowań)
Stary 2014-05-22, 18:19   #4656
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam kilka zdjęć ze ślubu

reszta w klubie
Przepiękne!
Stary 2014-05-22, 18:31   #4657
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Też bym chciała Elvisa na pierwszy taniec, ale walca chyba do jego piosenek ciężko zatańczyć. Ale będziemy próbować
Damy radę

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Skoro tekst jest Wam bliski i macie takie powiązania to piosenka jest idealna Ciocia najlepsza

aniuska18032 - TŻ dobrze wybrał
On to wybrał już dawno ale nic mi nie mówił i potem w reklamie coca coli to leciało i TŻ mówi "obrzydzą nam piosenkę na pierwszy taniec"..wtedy się dowiedziałam, że do tego będziemy tańczyli

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, jak widzicie ten bukiet? Tylko szczerze
Kolor przewodni wesela żółty
Bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chcę się z Wami podzielić zdjęciami z sesji narzeczeńskiej
pierwsze fajnie, że macie takie zdjęcia

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:34   #4658
Dotka90
Zakorzenienie

Godzia, ale cyc
Super jest
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:36   #4659
Godzia_13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Godzia, ale cyc
Super jest
no ja z tych biuściastych
Stary 2014-05-22, 18:38   #4660
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dzięki

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Tez codziennie sprawdzam 16 dniową, tutaj coś jest o naszym dniu
http://www.accuweather.com/pl/pl/war...monyr=6/1/2014
O ta pogoda bardziej mi się podoba W tamtej było prawdopodobieństwo deszczu i niższa temperatura, tutaj słonecznie i ciepełko

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja też czekam, bo nie mam żadnego bolerka, bo nic mi nie pasuje. Poza tym czekam na @. Punktualnie ma być w sobotę i oby tak było, bo wtedy na ślubie będę szczęśliwa
Ja mam aż dwa i zastanawiałam się czy kupować parasole
W tą sobotę @ czy w dniu ślubu? I dlaczego z tego powodu będziesz szczęśliwa?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:40   #4661
Lemon_Drop
Zadomowienie

Mimi trzymam kciuki!

Ad rem gratki za stówdniówkę!

Gornek dzięki za relację! ale miałaś piekny bukiet! a powiedz jak włosy - nie rozwalały się za bardzo?

Cytat:
Nie podoba mi się ta żółta wstążka, a tak to bardzo ładny

Buczorek piękne i bardzo romantyczne zdjęcia!
Stary 2014-05-22, 18:42   #4662
Dotka90
Zakorzenienie

Godzia, ja też

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-05-22 o 18:45
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:44   #4663
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
fajny

Cytat:
Zaproponował nam ją sam fotograf i się zgodziliśmy, myślę, że nie jest źle? (później usunę, żeby nie robić publiki )
i jestem świeżo po odebraniu obrączek i mam dylemat..
Chciałam obrączkę nosić do pierścionka.. przy przymiarkach i zamówieniu wydawało mi się , że wszystko jest OK, że rozmiar jest bardzo dobry, a teraz jak mierzę to wydaje mi się, że mi skóra na palcu wychodzi spod obrączki jakby była za mała wkładam i ściągam bez problemu.. pytałam się jubilera to mówił, że według niego wszystko jest dobrze, ale że w każdej chwili możemy powiększyć no i że nie poleca noszenia z pierścionkiem bo zarówno obrączka jak i pierścionek bardzo się niszczą.. nawet pokazał mi pierścionek, ktory przyniosła dziewczyna przede mną. oddawała go do powiększenia, bo od obrączki strasznie się zniszczył i chce go noscić na innym palcu.. ehhh. sama nie wiem co robić..

p.s malutki spam znów o to pytam, czy któraś z PM zdawała FCE? ;>
aaaa, jakie piękne foto

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja Cię nie straszę, bazuję na doswiadczeniu znajomych, gdzie koleżanka skończyła operacją i długą rehabilitacją.
Takich spraw nie mozna zaniedbywać, tym bardziej przed ślubem, bo chcesz o kulach isc do ślubu?
Nie czekaj na nic, bo nagle magicznie w 3 dni kolano samo z siebie nie wyzdrowieje.
Właśnie jakbys sie przewróciła/uderzyła, to można by było czekac, az bol minie, a tu tym bardziej, skoro nie ma jasnej przyczyny, to trzeba szybko dzialac

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Buczorek, super sesja, ale jesteś śliczna!

Docik, fajny ten bukiet

Jeszcze takie mi się podobają:
ten ostatni jest przebooooski

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Jestem po przymiarce paniom zostało skrócenie sukni, pogłębienie zakładek i przyszycie wykończenia w pasie, w poniedziałek ją odbieram

dobrze Ci lezy ta sukienka, ale mimo, ze kocham koronki sukienka nie w moim stylu. Ale leży bardzo dobrze

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 19:25   #4664
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Rozwaliłaś mnie

U mnie było tak... zaczęłam od "nie kupię zaproszeń droższych niż 1,50", potem było 2,30, potem 3,50... Skończyłam z zaproszeniami za 4,50 (co jest ceną co najmniej chorą i zawsze zastanawiałam się co za dekiel kupuje zaproszenia za taką kwotę) + jeszcze modyfikowałam bo oczywiście nie były idealne
Także gratuluję rozsądku, którego mi jak zwykle zabrakło

Nie wiem jak u mnie było, bo ja się nie składałam, ale w zeszłym roku byłam na panieńskim i składałyśmy się w 19 osób (razem z nami była PM ale ona się nie składała) po 80 zł - był prezent, tort, ozdoby, 20-osobowy Hummer, jedzenie i alkohol.

ZMIANA KODU - 9 Z PRZODU!! 9 DNI DO ŚLUBU!

Jestem jakaś zbyt spokojna Nie wiem o co chodzi...

PS. Wczoraj wyrżnęłam się w kościle, dobrze, że oprócz Tż nikogo nie było... Huk był nieziemski, a Tż skomentował tylko,że więcej tej pizzy mogłam zjeść (a zjadłam tylko pół małej) to huk dotarłby na plebanię
Mi zaproszenia podobały się za 17zl jedno wiec postanowiłam robić sama wynioslo mnie to czas oraz jakieś 3zl za jedno ale są wyjątkowe i idealne

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 79 dni.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tak, imie nazwisko adres i data urodzenia

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
U mnie tylko imię nazwisko i adres

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 79 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 19:38   #4665
enzunio
BAN stały

U mnie przy Swiadkach oba imiona jeśli maja, wyznanie, adres i data urodzenia

Parapet jest, jutro cekolowanie , sprzątanie i moje błogosławieństwo uratowane

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 20:08   #4666
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszła pierwsza kartka z życzeniami... od cioci z Niemiec, nawet nie wiedziałam, że wie o naszym ślubie, miło
Ale miło

Cytat:
Świetne zdjęcia
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 20:21   #4667
zły jeż
Raczkowanie

Witam i na wstępie gratuluję kodowych zmian i okrągłych ddś-ow.

Hihihi
Życzę zdrówka i pomyślnych załatwiań z pracą. Kiedy się bronisz?

TysiaBB1989
5 miesięcy to nie tak mało, dacie radę.
Szkoda, że Was znajomi nie zaprosili… a jest jakaś możliwość, że sobie zapomnieli albo nie mieli kiedy dać zaproszenia?

Bardorja
No to też prawda, jak się palce powiększą, to po prostu nie zdejmować i po kłopocie.

Enzunio
Fajnie, że będą piwonie. Miły gest ze strony cioci z kartką.

Alloffkowa
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nie trzeba będzie inwazyjnego leczenia.

Buczorek
Co za sytuacja z tymi terminami. My się już dawno „zapisaliśmy” na 15:00, całe szczęście.
Piękne zdjęcia z sesji narzeczeńskiej!
Co do obrączki to może jednak osobno nosić i po kłopocie?

Ja zdawałam FCE i CAE, ale to już ładnych parę lat temu.

Gornek
Fajna relacja. Super wyglądaliście, miałaś śliczną suknię i bukiet.

Elrosa
Eee tam, taka długoterminowa prognoza niewiarygodna.
Ładna piosenka na pierwszy taniec.

cornflower_girl
Dzięki za opinię, bransoletka już kupiona, to będę się zastanawiać.

Iliy
Ojej, to teraz oszczędzaj nogę. Mam nadzieję, że przejdzie szybko.

docik10
Mnie się podoba bukiet.

Godzia_13
Super suknia, wyglądasz wspaniale.

Jeszcze co do pierwszego tańca, to my chcemy na wesoło i bierzemy chyba to https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM
Stary 2014-05-22, 20:36   #4668
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

enzunio ale fajny gest z tą kartką

domar123 gratki 3 miesięcy do ślubu

Buczorek sesja narzeczeńska

Dotka90 & activelifestyle dziękuję Wam za "kopniaka w tyłek"
Moi rodzice też mnie przeklinają żebym poszła zrobić usg chociaż opuchlizna zeszła i jest mniejsza ale jeszcze jest... na wodę w kolanie raczej nie wygląda bardziej na jakiś uraz, zapalenie tak czy siak muszę spadać do lekarza, bo ten "młody" co mnie przyjmował na ostrym dyżurze pytał czy myłam podłogę na kolanach spoko a ja powoli dochodzę czy to czasem nie przez moją 2 letnią chrześnicę która robiła mi hopa-hopa właśnie na tej nodze dwa dni wcześniej jak mi noga właśnie spuchła ale pewności nie mam

docik10 piękne te bukiety w kolorach żółtych

Godzia_13 gratki sukienki super się prezentuje i cyca zazdraszammmm

zły jeż też mam taką nadzieję że z nogą będzie oki bo jeszcze może mi się przydać
Fajna wesoła i pozytywna pioseneczka
Stary 2014-05-22, 20:38   #4669
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie potrafie niestety za bardzo opisywac tego co sie dzialo, ale postaram sie Wam jakos skrocic dzien przed i TEN dzien

Czwartek :

Wstalam normalnie bez stresu kolo 9, wiadomo jakas kawa sniadanie, pogaduchy. Troche tloczno juz w domu bo i brat zjechal z Niemiec i jego dziewczyna, ale za to pomogli mi pakowac krowki w celofan i jakos szybko nam to poszlo. Zaczelam z mama sprzatac mieszkanie, odkurzanie, poszlam umyc klatke schodowa, sasiadka tez myla i sie smiala, ze musi umyc schody zebym sobie sukni nie pobrudzila zjedlismy obiad i pojchalismy na pkp po swiadka mojego TZ i jego dziewczyne, rodzice w tym czasie pojechali do dziadkow poznosic stoly itp na sobotniego grilla, podrzucilismy ich do domu zjedli obiad i dolaczylismy do moich rodzicow. Zabralismy alkohol od mojego wuja, zapakowalismy sie z tym wszystkim i pojechalismy na sale z alkoholem i zameldowac swiadka w pokoju. Pogadalismy dosc dlugo, szkoda ze hotel byl dosc daleko tak to by sie cos wypilo, no ale trzeba bylo wracac kolo 21 zeby sie wyspac na ten dzien, Moja mama byla chyba najbardziej zdenerwowana ze wszystkich :p na szybko kolacje, wanna i spac

Piątek :
Pobudka przed 7, spalam dobrze, nawet sie nie przebudzilam w nocy jak to czesto bywa. Kawa, wanna, balsamowanie, bo pozniej by na to czasu nie bylo. Zjadlama jakies 2 kanapki, pogadalismy w kuchni troche przy kawie z mama i TZ, bo tata cos tam jeszcze zalatwial. Przed 9 pojechalismy do kwiaciarni po kwiaty do wlosow i od razu do fryzejera. Pogoda okropna padalo, padalo i padalo .Z fryzura zeszlo sie z godzine, mimo ze wlosy mialam skormnie i delikatnie upiete, o 10 kosmetyczka, tu troche bylo poprawek z makijazem bo mi nie pasowal, za delikaty byl i musiala mi poprawiac, po 10 zjawil sie tez fototgraf, pare fotek i pojechal, do prawie 12 bylam z mama u kosmetyczki, bo ie oplacalo mi sie jechac do domu. O 12 odebral nas brat, zjadlama jakas salatke, pogadalismy posmialismy sie, tv ogladalam chyba do 14, sasiedzi zaczeli przynosci telegramy, bracia sie kapali i szykowali, moj TZ zaginal w akcji po przed 12 pojechal do mamy do hotelu wrocil przed 14, zabral mojego tate pojechali na 2 samochody znowu do hotelu i wrocili o 15;20 Po 14 zaczela sie ubierac moja mama i dziewczyna brata, pozniej mi pomagaly ( niestety ponczochy poszly do kosza bo w ogole sie nie sprawdzily wiec zalozylam rajty), szybko Nam jakos to poszlo, bo przed 15 bylam juz gotowa, ale Tz nadal nie bylo, wiec ja juz zla za elefon i dzwonie, a oni dopiero co ruszyli fotograf i kamera juz byli, wiec zrobili jedynie mi jakies tam ujecia, bo do ostatniej chwili czekalismy za reszta, w miedzy czasie okazalo sie ze ojciec TZ nagle stwierdzil, ze bedzie na blogoslawienstwie, a my nic dla niego nie mieslimy na podziekowanie, wiec moj brat mial 10 minut na skolowanie prezentu dla niego ( pobiegl bo jakas flaszke w drewnie jakas debowa :p . TZ dojechal ze swiadkiem, poszli sie na szybko ubrac, jeszcze koszule prasowalam z mama swiadkowi pozniej blogoslawinstwo, oczywiscie moi rodzice juz ze lzami w oczach a przy podziekowaniach to juz w ogole moja mama we lzach i siostea TZ rowniez :P Przed 16 bylismy juz w kosciele, poszlismy do kancelarii, ksiadz nam opowiadzial co i kiedy bedzie, jak mamy sie zachowac, kiedy bukiet ma zabrac swiadek i takie tam. O 16 tata wprowadzil mnie do kosciola pod sam ołtarz, oddal TZ i sie poplakal. Msza przebiegla sprawnie, bardzo fajne mial kazanie proboszcz, caly czas bylismy usmiachnieci, mi serce bilo tak glosno, ze myslalam ze kazdy to slyszy przy przysiedze oczywiscie mamy w placz, mialam tylko problem zalozyc obraczke TZ bo nie chciala wejsc i sie troche posmialismy lacznie z ksiedzem po mszy wiadomo, zyczenia przed kosciolem, zdjecia i sio na sale. Wyszlo troche nie po naszej mysli, bo wszyscy mieli jechac za Nami a kazdy jechal jak chcial, ale juz nie chcialam sie denerwowac. Na sali przywitanie chlebem solą i woda, zyczenia, toast i obiad. Po obiedzie pierwszy taniec, no jakos nam to wyszlo, mimo ze ciut sie umeczylam z Tz bo on nie umie tanczyc ale dzielnie tancowal. Pozniej wiadomo zabawa, toasty, pogaduchy i jedzenie :P Kolo 22 wjechal tort, jak go zobaczylam to sie usmiechnelam, bo byl dokladnie taki jak chcialam, TZ dzielnie kroil prawie do konca, bo kazdy chciala z jego reki. Musial tak smakowac, bo kazdy prawie wracal po dokladke o 24 oczepiny, najpierw taniec czyli kazdy kto chce z mlodymi, pozniej rzucanie welonu i muchy, welon zlapala dziewczyna mojego brata i sie smiali, ze kolejny slub sie szykuje, taniec nowej pary mlody czy lambada, pozniej smiechy przy zabawie ze zgodnocia mlodych. Goscie zaczeli sie jakos rozchodzic Ci starsi i dzieciaczki siostry TZ. Wujek Tz wpadl na pomysl zeby swiadkowie ze soba zatanczyli, zespol oczywiscie nie wiedziala, ze mamy 2 panow wiec tak zachecal a jak sie dowiedzial, ze to panowie maja ze soba tanczyc to nie mogli zaczac grac, bo tak sie smiali. Ale nie ma co swiadkowie dali rade Po 4 juz kazdy ledwo zywy marzyl o lozku, wiec goscie zaczeli sie rozchodzic do hotelu a reszta do domow. Z rodzicami porozdawalismy ciasto, zabralismy kwiaty, pozgnalismy gosci. TZ wniosl mnie na rekach do pokoju i poszlismy spac, nawet nie wiem kiedy zasnelismy

To tak w skrocie chyba, chociaz troche tego wyszlo.
Takie moje male uwagi, sprawdzcie ile Panie wkladaja Wam ciasta do pudelek dla gosci, u nas pakowaly tylko po 4 kawalki (zorientowalam sie w sobote popoludniu) a potem nie widzielismy co robic z tym ciastem, bo zostalo bardzo duzo.
buty na zmiane ktore kupilam w ogole sie nie sprawdzily, bo mialam tak opuchniete nogi ze moglam ich wsadzic, wiec plaskie buty mojej cioci sie przydaly.
Wina niech przynosza po skoncznej butelce, nam porozkladaly wszystkie i zadne nie bylo do konca wypite

Wstawie pare fotek, wieczorem je usune

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...04317083_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...21414657_n.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...81817212_n.jpg
http://iv.pl/images/74949921932160637354.jpg

Piękna relacja, pieknie Wygladaliscie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którę mają 100ddś! Gratuluję i cieszcie się tymi dniami bo po zmianie kodu czas zasuwa jak szalony

Nie strasz!! U mnie 107 dni i zaczynam panikować

Cytat:
gronek super relacja! Taniec świadków mnie rozśmieszył

Ja chcę mieć podziękowania dla rodziców na sali, co prawda rodzicom Tż nie mamy za co dziękować, aleee.. moim tak i to bardzo! I będą podziękowania na sali, ale nie wiem jeszcze co powiem, bo dopiero mi teraz o tym przypomniałyście!!!!

PS. Ja lubię zamieszanie, dla mnie "intymna chwila" to pojęcie baaardzo elastyczne, poza sypialnią i kiblem chyba nie ma dla mnie intymnych chwil

Na 99,9% oprócz eustom i tych mini gałązkowych różyczek będę miała białe piwonie w bukiecie!!

Wczoraj ćwiczyliśmy z Tżtem przysięgę i myślałam, że się znowu poryczę, albo, że przynajmniej będzie romantycznie, ale chyba już wróciłam do siebie, bo zaczęłam końsko rżeć i mimo 10 prób, ani razu nie skończyliśmy mówić

Tez widze intymne chwile tylko w sypialni i wc dla mnie podziękowania sa tak samo "intymne" jak przysięga :P

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też niedawno cieszyłam się 100dniówką,a a dzisiaj zostało 16 ddś

Szok!!

Cytat:
Przyszła pierwsza kartka z życzeniami... od cioci z Niemiec, nawet nie wiedziałam, że wie o naszym ślubie, miło
Ojek, jakie to miłe!!

Dziewczyny tz mi powiedział ze napewno będzie płakał podczas przysięgi, a jak on soe rozbeczy to ja tez!! Masakra!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 20:40   #4670
Sunset89
Rozeznanie

Buczorek piękne zdjęcia Zdradzisz kto jest Waszym fotografem????
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 20:56   #4671
enzunio
BAN stały

Alloffkowa nie dziwię się, bo jakbym zobaczyła u mojego Tżta chociaż łezkę to bym sie pobeczała, a jeszcze nikt nigdy oprócz niego ni widział mnie płaczącej więc...

iliy zdrówka
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 21:10   #4672
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:

piękne guziczki z tyłu
Stary 2014-05-22, 21:10   #4673
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Alloffkowa nie dziwię się, bo jakbym zobaczyła u mojego Tżta chociaż łezkę to bym sie pobeczała, a jeszcze nikt nigdy oprócz niego ni widział mnie płaczącej więc...

iliy zdrówka
Ja jestem placzka wiec mnie widziano płaczącą, ale i tak nie chciałabym uronić więcej niż jedna łza a jak tz sie popłaczę to ja sie całkiem rozkleje zaczne szlochac i sie jąkać!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 21:56   #4674
Buczorek
Raczkowanie

Ufff.. cieszę się, że zdjęcia się podobają, bo jak już kiedyś pisałam na forum, martwiłam się fotografem, bo w sumie nie jest znany na rynku

Dziewczyny, co myślicie o takim weselu?
http://niepoprawnapannamloda.blogspo...bawy-cz-1.html

Według mnie niby fajnie, coś nowego, ale jakoś sobie siebie w mojej sukni nie wyobrażam grającej w krykieta
Stary 2014-05-22, 22:05   #4675
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:

Pasuje Ci Bardzo ładnie wyglądasz koronki

iliy - diagnoza specjalisty Cię uspokoi Pamiętaj, że mocno trzymam za Ciebie kciuki i nie bój się wszystko będzie dobrze!
Stary 2014-05-22, 22:12   #4676
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Zmiana kodu na jednocyfrowy zostało 9 dni

o 14 idę na przymiarkę
ale malutko dni
Cytat:
ZMIANA KODU - 9 Z PRZODU!! 9 DNI DO ŚLUBU!

Jestem jakaś zbyt spokojna Nie wiem o co chodzi...

PS. Wczoraj wyrżnęłam się w kościle, dobrze, że oprócz Tż nikogo nie było... Huk był nieziemski, a Tż skomentował tylko,że więcej tej pizzy mogłam zjeść (a zjadłam tylko pół małej) to huk dotarłby na plebanię
gratuluję 9 dni
rozwaliłaś mnie
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! 100 Dni Do Śluubu - od jutra 9 z przodu!!!!!!!
super
Cytat:
Nie potrafie niestety za bardzo opisywac tego co sie dzialo, ale postaram sie Wam jakos skrocic dzien przed i TEN dzien
pięknie super wyglądałaś, a bukiet boski
Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Buczorek my mieliśmy podziękowania na sali, najpierw odnieśliśmy się do wszystkich Gości a potem do Rodziców, krótkie 3-4 zdania, potem daliśmy prezenty, wyściskaliśmy się i zaśpiewaliśmy sto lat. Chyba nawet Dj wyciszył muzykę, bo przeszkadzała.
i super takie podziękowania
Cytat:
boski tylko tych wstążek za dużo
Cytat:
Zaproponował nam ją sam fotograf i się zgodziliśmy, myślę, że nie jest źle? (później usunę, żeby nie robić publiki )
i jestem świeżo po odebraniu obrączek i mam dylemat..
Chciałam obrączkę nosić do pierścionka.. przy przymiarkach i zamówieniu wydawało mi się , że wszystko jest OK, że rozmiar jest bardzo dobry, a teraz jak mierzę to wydaje mi się, że mi skóra na palcu wychodzi spod obrączki jakby była za mała wkładam i ściągam bez problemu.. pytałam się jubilera to mówił, że według niego wszystko jest dobrze, ale że w każdej chwili możemy powiększyć no i że nie poleca noszenia z pierścionkiem bo zarówno obrączka jak i pierścionek bardzo się niszczą.. nawet pokazał mi pierścionek, ktory przyniosła dziewczyna przede mną. oddawała go do powiększenia, bo od obrączki strasznie się zniszczył i chce go noscić na innym palcu.. ehhh. sama nie wiem co robić..
świetne zdjęcia
ja też sądzę, że będzie się niszczył i pierścionek i obrączka
Cytat:

super wyglądasz
Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Hihihi
Życzę zdrówka i pomyślnych załatwiań z pracą. Kiedy się bronisz?
dziękuję 17 czerwca

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 22:16   #4677
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:

Według mnie niby fajnie, coś nowego, ale jakoś sobie siebie w mojej sukni nie wyobrażam grającej w krykieta
Mi to wygląda na piknik rodzinny a nie wesele

Dziewczyny jak u Was wyglądają na weselu opłaty za małe dzieci 1-3 ? Gdzie są sadzane? Mają swoje osobne miejsce przy stole?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 22:22   #4678
marlenqa22
Zadomowienie

Buczorek- nieziemskie zdjęcia, całkowicie w moim stylu są cudowne!!
Piękna dziewczyna z Ciebie!

Dzisiaj u nas poszło kolejne zaproszenie. U tak niemiłej pary jeszcze nie byłam.
To był kuzyn Tż u którego byliśmy parę lat temu na weselu. No i Tż stwierdził że mimo że kontaktu z nim brak, trzeba go zaprosić.
On wraz ze swoją żoną ciągle nas pytali czy jesteśmy pewni że chcemy się pobrać bo małżeństwo to nie bajka, oni ciągle się kłócą no i jest gorzej po ślubie niż przed
W końcu nie wytrzymałam i pytam ich o co im chodzi, sami się ochajtali jak ledwo byli po 20stce, natomiast my mamy swoje lata.
Potem zaczęli narzekać jak to oni mało zarabiają ( a mają swoje mieszkanie w dodatku piękne i na ładnym osiedlu).
Następnie zaczęli wypytywać o nasze wesele, ile osób, jaka sala itp.
Jak usłyszeli że zapraszamy 220 osób zaczęli mówić po co nam to, że to tylko jeden wieczór z życia, że u nich było 50 osób i starczyło, że po co taka sala, że są tańsze itp Z tym no że oni robili wesele sami, a nam robią rodzice.
I na końcu stwierdzili że nie wiedzą czy przyjdą, muszę się zastanowić..

Tylko mnie zdenerwowali, co za ludzie!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 22:23   #4679
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Mi to wygląda na piknik rodzinny a nie wesele

Dziewczyny jak u Was wyglądają na weselu opłaty za małe dzieci 1-3 ? Gdzie są sadzane? Mają swoje osobne miejsce przy stole?
U nas nie płaci się za dzieci do 4 r.ż., ale nie mają one swojego miejsca i to chyba jasne mają miejsce u mamy na kolanach
Stary 2014-05-22, 22:30   #4680
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

zły jeż też mam taką nadzieję że z nogą będzie oki bo jeszcze może mi się przydać
Fajna wesoła i pozytywna pioseneczka
Dzięki.

Cytat:
Ufff.. cieszę się, że zdjęcia się podobają, bo jak już kiedyś pisałam na forum, martwiłam się fotografem, bo w sumie nie jest znany na rynku

W sumie fajnie, podobałoby mi się takie coś, ale faktycznie trzeba by się przebrać.

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

dziękuję 17 czerwca
17 czerwca to dobra data, też się tego dnia broniłam. (2011, ale ten czas leci...).

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Buczorek- nieziemskie zdjęcia, całkowicie w moim stylu są cudowne!!
Piękna dziewczyna z Ciebie!

Dzisiaj u nas poszło kolejne zaproszenie. U tak niemiłej pary jeszcze nie byłam.
To był kuzyn Tż u którego byliśmy parę lat temu na weselu. No i Tż stwierdził że mimo że kontaktu z nim brak, trzeba go zaprosić.
On wraz ze swoją żoną ciągle nas pytali czy jesteśmy pewni że chcemy się pobrać bo małżeństwo to nie bajka, oni ciągle się kłócą no i jest gorzej po ślubie niż przed
W końcu nie wytrzymałam i pytam ich o co im chodzi, sami się ochajtali jak ledwo byli po 20stce, natomiast my mamy swoje lata.
Potem zaczęli narzekać jak to oni mało zarabiają ( a mają swoje mieszkanie w dodatku piękne i na ładnym osiedlu).
Następnie zaczęli wypytywać o nasze wesele, ile osób, jaka sala itp.
Jak usłyszeli że zapraszamy 220 osób zaczęli mówić po co nam to, że to tylko jeden wieczór z życia, że u nich było 50 osób i starczyło, że po co taka sala, że są tańsze itp Z tym no że oni robili wesele sami, a nam robią rodzice.
I na końcu stwierdzili że nie wiedzą czy przyjdą, muszę się zastanowić..

Tylko mnie zdenerwowali, co za ludzie!
Dziwne podejście, miło by było jednak zachować takie opinie dla siebie w obliczu bycia zaproszonym na czyjąś uroczystość.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości