|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Sunfire
![]() Gratulacje! ![]() ![]() Kurczę! Super wiadomość, tego się nie spodziewałam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Rozeznanie
|
Napiszę, ze mną wszystko ok, cięzko mi tylko pisac bo mam kroplowke w jednej rece, a do monitorowania stanu ustrojstwa w drugiej.
Trzymajcie kciuki za mojego Boryska, oby wszystko było super. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czlowiek tylko na pare godzin zasnie, a tu takie rewelacje ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Rozeznanie
|
Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, cz...
Jakoś postaram się powoli opisać, bo i tak spać nie mogę.
W pn trafiłam do szpitala z lekkimi skurczami, bardziej takie stawianie się brzucha, zostałam do środy. W środę wyzłam do domu, a w nocy ze śr/czw trafiłam znowu do szpitala bo twardnienie wróciło Leżałam sobie grzecznie, jak poczułam, że muszę do wc, okazało się, że zaczęłam krwawić. Pózniej bylo tempo straszne, badanie, usg, telefon na blok, bieg przez oddział na łóżku, znieczulenie ogólne bo nie było czasy na zzo. Pózniej nie wiele pamietam, jak sie obudzilam potworny bol rany, dopiero po kroplówce przeszło. Nie wiem za wiele o małym, mąż był u niego, wiem tylko wagę, że sam oddycha, leży w cieplarce z tlenem. Rano jeśli ze mną będzie ok to może na wózku mnie zawiozą do niego. Widziałam go na zdjeciu i jest sliczny, a raczki ma dlugie jak mamusia, reszta to tatuś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez sunfire Czas edycji: 2014-05-23 o 03:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Normalnie zaczynam sie bac... Chyba czas dopakowac torbe, rzeczy tzta i znalezc najmniejsze rzeczy dla Mlodego ![]() Zaczne panikowac, to nie wytrzymam do pon wizyty ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Rozeznanie
|
Ja nie miałam nic ze sobą do porodu, ale szpital zapewnia podkłady itp, koszulę tutaj i tak trzeba mieć szpitalną - czytaj pewnie sterylną. Jutro pewnie mąż mi dowiezie wszystko. Ehhh powiem Wam, że nie wiem co powiedzieć, jestem chyba w lekkim szoku i jedyne o czym myślę do Borysek.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:09 ---------- Teraz sobie uswiadomilam, ze mialas tp tydzien po mnie ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Rozeznanie
|
Dlatego wszystkim Wam i każdej z osobna życzę donoszenia do terminu i żadnych komplikacji. Najgorszemu wrogowi nie życzę tego co przeszłam w te kilka chwil. Oby teraz już było tylko lepiej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Sunfire trzymam bardzo mocno kciuki żeby wszystko dalej było ok
![]() ![]() Jak tak sobie czytam takie wiadomości to tak myślę że też mogłabym już urodzić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tych emocji juz zjadlam sniadanie ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś lub jutro wychodzę, wolałabym dziś.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak sie czujesz? Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za tydzień tż wraca z Anglii więc muszę koniecznie poczekać na niego z porodem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Raczkowanie
|
Mnie wszyscy pytaja, kiedy urodze, to odpowiadam tak jak mi lekarz powiedzial "nie znamy dnia ani godziny"
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
sunfire, właśnie ostatnio o Tobie myślałam i przemknęło mi przez głowę, ze pewnie urodziłaś
![]() Super, że wszystko skończyło się pomyślnie ![]() ![]() ![]() Życzę Ci ekspresowego dojścia do siebie a Boryskowi dużo siły i zdrówka ![]()
![]() |
#2777 |
Wtajemniczenie
|
Sunfire witamy w klubie juz "rozwiazanych" mamuś
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() boniu normalnie az się poryczałam, to stwierdzenie że ,,nie znasz dnia i godziny,, chyba będzie dla mnie mottem do końca ciąży...Najbardziej się człowiek martwi o to maleństwo czy jest wszystko ok.. ![]() Dużo zdrówka dla Boryska ![]() Nie ma bata wystraszyłaś mnie i będę łykać ta nospe i magnez dalej dobrze ze dzis mam wizytę.. Bo mi tez brzuszek twardnieje.. aż sie teraz zastanawiam czy jechać do rodziców na kilka tyg..ehhhhhh Co za wiadomości z rana... ![]() muszę żelazo łyknąć i śniadanko zjeść
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Raczkowanie
|
Sunfire GRATULACJE dużo zdrówka dla Boryska
![]() A ja się pochwalę wczoraj pojechaliśmy z TŻ do dzieciowych sklepów i kupiliśmy prawie wszystko z listy wyprawkowej i już tak nie panikuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli potrzebujecie coś jeszcze ze smyka to znalazłam na ich stronie 10% rabatu na zakupy także wystarczy mail i nr telefonu i będziecie miały bon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | ||||
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S. Poryczałam się jak napisałaś jak to się stało ![]() Dużo zdrówka Mamo ![]() Gratulacje Tato ![]() Sunfire, Dusia, Celebrinfea tak właśnie sobie pomyślałam, że już w tym roku ten 26 maja będzie wyglądał dla Was całkiem inaczej ![]() ![]() Edytowane przez TaTekla Czas edycji: 2014-05-23 o 07:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2783 |
Wtajemniczenie
|
pszczółka Ja jedną torbę spakowałam do szpitala z podstawowymi rzeczami po konsultacji z siostra bo rodziła w styczniu
napiszę z pamięci co spakowałam-mogłam coś pominąć ( podkłady poporodowe i te na łóżko, majtki siateczkowe, 2 ręczniki duży i mały dla mnie 2 szt piżadżamy, kapcie, klapki pod prysznic, kosmetyczkę, rzeczy dla małego, ręczniczek dla niego, rożek, pieluchy i chusteczki, owieczkę, kubek, talerzyk, coś do picia) chyba wsio napisałam A drugą taką spakowałam dla TŻ z rzeczami które moga się mi przydać a niekoniecznie i która bedzie miał w aucie i w razie potrzeby mi dostarczy coś z torby( zapakowałam tam min, wkładki laktacyjne, laktator, butelkę na wrazie ,,W<<,, smoczek, kilka rzeczy dla małego , ciuchy dla siebie na zmianę i dodatkowe podkłady i takie tam pierdoły..
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Witam sie w dwupaku ![]() SUNFIRE GRATULUJE!!!! jak czytałam Twoj opis z porodu to az mnie zmroziło, dobrze sie wszystko dobrze skonczyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to wszystkie sie rozpakujemu nie w lipcu a wczesniej ![]() A ja wczoraj tak siedziałąm i przygladalam sie jak maly sie ruszka w brzuchu i zdalam obie sparwe ze juz niedlugo sie zobaczymy a po drugie ze bedzie mi brakowac tego brzucha i ze to ostatnie tygodnie w dwuaku i zaczelam plakac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla dziecka mam 18szt pieluch(jak coś to tż doniesie) ręcznik do kąpieli, mini kosmetyki dla dziecka (próbki ze szkoły rodzenia) dwa body dwa pajace, czapeczkę niedrapki i skarpetki, rożek który jak coś to tż weźmie w rękę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A i jeszcze jedno, te koszule do porodu, to gdzie to można kupić? bo to ma być taka z przodu rozpinana? Wkurzam się na siostrę trochę, bo niby obiecała, że wyśle te paczki i że dojdą na czas, a ja się boję, bo teraz bym mogła prać powoli ciuszki, pakować tą torbę, ewentualnie dokupić to czego będzie brakowało a tak to nawet TŻ się denerwuje bo nie wiadomo co trzeba będzie jeszcze dokupić, a to nie takie proste, bo nie wszystko da się kupić tak hop siup.. A przecież nie będę kupować nic teraz, bo nie wiem, co ona w te paczki wsadziła.. Ona twierdzi, że w czerwcu powinny dojść (!) aczkolwiek obawiam się, że wtedy mogę nie zdążyć ogarnąć tego wszystkiego.. ![]()
![]() |
#2787 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Takie informacje z rana... uffff... muszę to przetrawić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
Już po wizycie.. Wychodzę w poniedziałek
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Rozeznanie
|
Sunfire właśnie dopatrzyłam, że miałaś termin 10 dni po mnie. Nie powinnam się czasem przestraszyć? Ubranek nawet nie zaczęłam prać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.