|
|
#3271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 19 :)
Ja nie planuję przygotowywać prezentów dla gości weselnych, ale jeśli ktoś szuka inspiracji żeby takie prezenciki przygotować, to załączam link który właśnie znalazłam:
http://www.mypinkplum.pl/2014/05/21-...dla-gosci.html |
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
O dzielo do konca pazdziernika ale powiedziala przy podpisywaniu ze ogolnie w kazdej chwili mozemy zmienic..
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę, ale gorąco... masakra jakaś. nie wiem jak się zmotywować d tej pierońskiej nauki
jeszcze mnie mama nastraszyła, że mógł ktoś widzieć, jak wnosimy tą wódkę do piwnicy i, że ktoś zrobi tam włam...
|
#3274 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
chodzi o to, ze ZUS ma ogromne pretensje, robi kontrole itp - jak widzi, ze pracownik jest zatrudniony na umowe o prace np. 1.06 a 3.06 przynosi zwiolnienie ze jest w ciazy mielismy w najblizszej rodzinie taka sytuacje- udalo sie to odkrecic- ale bardzo dlugo to trwalo i bylo duzo nerwow wiec im szybciej sobie to zalatwisz z szefowa to bedzie dla Ciebe lepiej- zebys sie nie musiala narazac potem na niepotrzebne stresy
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Oo.. ja myslalam kiedys o sadzonkach truskawek dla gości
ale wystarczy że TZ z teściem będą musieli zebrać te truskawki :P i na sadzonki chyba jeszcze za wcześnie i strasznie dużo pracy musiałby w to Pan G włożyć, więc nawet mu już tym głowy nie zawracałam :P jeszcze miałam też pomysł żeby do ciast dodawać małypojemniczek z truskawkami, ale też zostawiłam ten pomysł dla siebie , bo będą inne rzeczy związane ze ślubem do zrobienia, a nie, zbieranie truskawek w sobote rano :PP.s. Majsterka, fajnie z wódką
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
fajny pomysł z tymi płytami i tanio można zrobić
|
#3277 |
|
na przekór do celu
|
Ozdobna szyszka mnie rozwaliła
![]() Dla mnie to prezent pokroju gipsowego aniołka - postawisz i kurz łapie. Najlepsze są te, które można w jakiś sposób spożytkować ![]() Płyty dla mnie też słabe, bo już widzę, jak goście cieszyliby się z dubstepu
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-05-23 o 16:49 |
|
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
Usmażę się za chwilę.... tak pieknie a ja muszę w domu siedzieć.
Dobrze, ze TŻ jutro wraca i choć jeden dzień odpocznę
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
My za salą jeździliśmy luty-marzec 2013r. i na rok 2014 wolne terminy były tylko na luty lub listopad a na 2015 też już było sporo zajętych terminów. Tak więc Kraków jest obłożony
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc bez problemu pewnie i teraz można znaleźć letnie terminy ale niekoniecznie we wszystkich salach ![]() A z samych okolicach Krakowa to jest chyba tylko PannaAgnieszka ![]() Reszta z nas pomieszkuje w Krk ijak Magda napisała, ślub organizujemy we własnych stronach ja też jestem z Tarnowa np :P
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasia teraz byly w biedronce sadzonki truskawek, poziomek, pomidorow, agrest do domu Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha tak- ja jako jedyna chyba z Krakowa- ale co z tegto jak akurat robie wesele w okolicach Wadowic bardziej
![]() a ja rozgladalam sie za salami teraz w sumie- ostatnie dwa miesiace- i jest totalna masakra- w sensie oczywiscie sa wolne terminuy- ale w tym miejsach gdzie albo jest drogo, albo maja jakies limity osobowe przynajmniej tam, gdzie ja patrzylam
|
|
#3283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio moja tesciowa wspominala ze 20 lutego jeszcze pracowała (jako pielegniarka) a 21 Pan G sie urodzil ![]() A co do sadzonek :P takie to co innego o to chodzi że TŻ ma swoja plantacje z teściem i jak byłam 2 tygodnie temu, to nie zanosiło się żeby tych sadzonek było aż na tyle (no powiedzmy 120 osób, bo 160 na pewno nie przyjdzie) i to jednak dużo pracy przy tym i trzeba też wcześniej zasadzić żeby wiedzieć czy się przyjmie takich z biedronki to bym dla gości ja nie chciała :P bo to miałby być ten symbol skoro oni mają truskawki, to możemy się nimi podzielić i przy okazji po kosztach ;D---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() A to Twój TZ jest z tamtych okolicach ;> |
||
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
skoro i tak i tak za Ciebie placi to nie bedzie dla niej problem.. zaproponuj jej od poczatku czerwca powiedz cos o kredycie? no nie wiem..albo bądz szczera;>
|
#3285 |
|
Rozeznanie
|
joasia-a tez nie;-)
ja jako dziecko w zasadzie tam sie wychowywalam i to takie moje najwazniejsze miejsce moj TZ jest z okolic Krzeszowic i tutaj wlasnie mieszkamy;-)wszedzie zawsze dojezdzamy- to na wlasne wesele te 40 km tez dojedziemy zwlaszcza, ze slub bedziemy brac na miejscu w Lanckoronie;-)
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupilam sobie te sadzonki. Dwie truskawki (wiszaca i honey) i poziomke ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Musze to jakos dobrze rozpracowac... |
|
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
mam dość ;P Zabierzcie to słońce stąd na jakieś dobre 2 tygodnie !! W taką pogodę nie da się myśleć a co dopiero uczyć
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczyna mi smierdziec solarium.. normalnie powstrzymuje sie by nie zwymiotowac...
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam specjalnie kieliszek do wina i wino, aby sprawdzić, ile kieliszków tego wina jest w butelce xD idealnie do nauki
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też już mam dość :/ podobno jutro i w niedziele ma być burza, to może trochę powietrze orzeźwi
|
|
|
#3291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak jakby zaczął mi się urlop!
|
||
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj jak szłam po dworze to myślałam, że umre.... bez loda się nie obyło ;p
|
#3293 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeeść. Ale dzisiaj smażyło. Powiem Wam że już ładnie się "zjarałam" hehe
Prawie cały dzień na dworze... A muszę do końca maja ogarnąć magisterkę i oddać całość. Mam nadzieję że mi się to uda, ale pogoda nie sprzyja.GRATULUJĘ przyszłej mamusi!!!! ![]() ![]() oraz Majsterce- zakupu wódeczki!
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a co wiedza sama napłynie mi do głowy
|
|
#3296 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś walczyłam z maszynami i nagle ktoś wchodzi do sklepu i "Dzień dobry".. ja taka uwalona tuszem, patrze, a to TŻ! (i automatycznie cyc w przod, brzuch w tył xD) Smial sie, bo ponoc wygladalam jakbym ducha zobaczyla. Zawsze tak reaguję, jak robi mi takie niespodzianki. Zapomniałam, że sobie wolne wziął dziś.
Takie poświęcenie, bo moj Tż nie znosi upału, zawsze się strasznie poci i grzeje, a jak przyszedl to taki wyczerpany z chusteczkami i sie wycierał, az mi sie go zal zrobiło, ze jeszcze specjalnie przyjechal do mnie i spod mojego bloku do mojej pracy szedł w najwiekszy upał przez 3,5 km. I to tylko po to by pobyć ze mna godzine:P |
|
|
|
#3297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech pada jak musi.. moze nie bedzie tak duszno ![]() Cytat:
" hihihja obstawiam 7 kieliszków ![]() Cytat:
![]() no coz... milosc jest glupia troche ![]() a moj k. mnie doprowadza do szalenstwa co ma dodatkowe pieniazki to nie odłozyc wiecej tylko wydac wiecej!! aaaa -mam oc/ac mniej o x-set zł kupie drozsze buty... -mam delegacje poza PL - zrobie super drogi przeglad samochodu kto to widzial przeglad na 800zł!!!! a pozniej sie dziwi ze rozzwazam czy chce miec z nim wspolne pieniadze a jesli mozna wiedziec: jak to u Was jest/bedzie? wspolne konto 2 wyplaty na jedno konto i sie dogadujecie? czy jak? bo ja tego nie widze... K. zarabia 2x tyle co ja a czasami sa miesiace ze odkalda mniej... ;/ i pozniej jak ja mysle "nie no buty z kazara nie... kupie za 100zł" i odkladam to mnie bedzie bolalo ze za moje wyrzeczenia kupimy jego nowe auto np... ehs nie wiem jakos wewnetrznie mi z tym zle. a on nie chce tak ze wyplaty na 2 konta i kazdy na 3cie konto wrzuca po ileś tam i to jest wspolne a reszta "nasze" bo to juz dla niego nie oznacza "wspolne konto" i nie wiem co zrobic...
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, mamy salę, fotografa, kamerzystę, dj, obrączki, nauki, moją suknię i buty, materiały na zaproszenia i winietki, wódkę...
a terminu w kościele nie
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze nie.. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, każdy organizm jest inny, ale generalnie nic ci nie powinno być
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

ale wystarczy że TZ z teściem będą musieli zebrać te truskawki :P i na sadzonki chyba jeszcze za wcześnie i strasznie dużo pracy musiałby w to Pan G włożyć, więc nawet mu już tym głowy nie zawracałam :P jeszcze miałam też pomysł żeby do ciast dodawać małypojemniczek z truskawkami, ale też zostawiłam ten pomysł dla siebie , bo będą inne rzeczy związane ze ślubem do zrobienia, a nie, zbieranie truskawek w sobote rano :P