|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
ja przeczytalam tylko o tym oczyszczaniu z materialow od Marty- dla mnie za ciezkie, nie moglabym tak. Dla mnie to juz duzo jesli nie moge pic kawy ani jesc nabialu, a tam nawet sa ofraniczenia co do warzyw i owocow.
Zreszta ja detox robilam z Tz a to marudna ksiezniczka, i tak dziwie sie ze wytrzymal tydzien na tym jedzac same warzywa i owoce, nie pijac kawy. On, brazylijczyk miesozerca ![]() Podziwiam Was, ze dajecie rade na takim detoxie! trzymam kciuki za mieszadelkowe spadki!! ![]() za 5 min moj Tz ma pociag dp Genewy i stamtad lot do Dublina! ![]() zapomnialam spytac i nie wiem kiedy wroci, w nast. piatek, sobote czy niedziele...
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Ten detox na czym polega? Ja mam raz w tygodniu oczyszczanie czyli sama woda, herbata i kawa bez jedzenia.
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
Roux - bedzie jeszcze okazja zeby ci powiedzial
![]() Paulinika - przegladalam twojego bloga. Niezly wycisk sobie dajesz. Fajnie ze robisz trening silowy, pojdzie Ci w sylwetke i miesnie ja przy moim pierwszym spadku wagi strasznie sflaczalam. Dlatego teraz cwicze regularnie.Tzn nie w tej chwili. 3 tygodnie bez cwiczen juz daly znac o sobie :-( Dobra, nie marudze. Zbieram sie do pracy. |
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mam zapuszczonego bloga
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka wyslesz namiar na bloga na pw? Nie widze niestety na tel. A ladowarki/ kable musze pozmieniac z irlandzkich na fr.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a detox to nie po to, zeby sie z toksyn oczyscic? i wlasnie dlatego nie wolno kawy...Chyba, ze robisz taki jeden dzien totalnie bez jedzenia... kurde...ja bym chyba umarla.. Jak sobie na tym dajesz rade?? Cytat:
hahaha wszystkie zazdrosne sasiadki pewnie Cie nienawidza ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- kurka ja tez na tej piekielnej aplikacji ani podpisow nie widze Waszych ani blogow, a z tego co wiem to wiele z Was prowadzi... az sie zaloguje przez safari i poczytam Was
|
|
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny ja mam jakies oslabienie,chyba na pogode musze sie przestawic,bo raptem cieplej sie zrobilo.
Jade zaraz na jedno zlecenie,potem moze odwiedze ciezarowke bo rodzi za chwile i chce skoczyc do Zary albo Esprita,marza mi sie dlugie spodnice na te grube dupsko. A jak jutro bedzie slonce to klade sie u wlascicieli na ogrodku ,bo u mnie slonca nie ma i wytapiam sloninke
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz dostalam w ten sam dzien @ myslalam ze zdechne
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bling, trzymaj sie!! daj znac co piknego kupilas ![]() Cytat:
duzo w nim energii i motywacji, nie jest to zwykly pamietnik z odchudznaia bede podgladac czasem ![]() p.s widzialam takze Twoje mejkapy i trafilam na fote w czarnym ubraniu, czerwona szminka, powiem Ci ze chyba najlpesze ze wszystkich, tak elegancko i sexy ) i fajowe wlosy, tez kiedys mialam caly bok zgolony i ...tez ludzie dziwnie patrzyli dzis juz mi odrosly, ale lubilam tamten okres, haha wyrwalam na nie mojego Tz ciagle mysle, zeby sie tak znowu ogolic, ale jak ja mialam takie wlosy 2-3 lata temu to nikt tu takich nie mial, dzis duzo dziewczyn tak chodzi... pozniej zgolilam na dole, pod kucykiem to tez widzialam dziewczyny i chlopakow (!)) tak zgolonych...uhh i badz tu oryginalnym... chyba sobie serce na srodku na czubku glowy wygole, bede oryginalna. wyszlo slonce, bedzie dla Was fota zaraz
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Milo mi
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
Nie ma z rana nic lepszego niz kawalek slodkiego arbuza schlodzonego
|
|
#1093 |
|
Konto usunięte
|
ja wyciągając pieniądze powiedziałam bankomatowi ''dziękuję, do widzenia"
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja dodaje fote z balkonu
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
jezusicku, co się tutaj dzieje, ale żeście naprodukowały postów
Jak ja mam to niby ogarnąć z pracy :pco do chudnięcia to ja się dołączam, od kiedy wróciłam z FR miałam sę odchudzać "do lata" ale oczywiście 1500 wymówek po drodze.. Mnie niestety gubią słodycze, mogłabym pochłaniać tonami - paczka ciastek na miejscu to norma. A w marcu 2 tygodnie nie jadłam w ogóle słodyczy!! Zero!! Tak sobie postanowiłam i żałuję, że potem znów zaczęłam jeść :/ Teraz też staram się ograniczyć i nie kupuje, w ogóle mnie jem teraz, ale muszę też włączyć jakiś ruch, bo bez ruchu nie chudnę Zaczęłam do pracy chodzic na piechotę i wracam też na piechotę, w sumie dziennie to jakieś 5km.---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- roux, ale widok!!! zaje....
|
|
|
|
|
#1096 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
i jeszcze nieregularne jedzenie - cały dzień mogę nic nie jesc i nie jestem głodna, ale za to wieczorem jest pogrom |
||
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
A w ogóle to dzisiaj wyjeżdżam z przyjaciółmi na cały weekend na Jurę Krakowsko-Częstochowską, mam nadzieję, że będzie słonecznie
Oni ten wyjazd dla mnie zorganizowali... taki trochę pożegnalny stupid-girl, ja mam to samo!! zero chipsów, niecierpię ;p paluszki, orzeszki, popcorn to dla mnie fe! ale czekolada, ciastka, lody, ciasta... o matko!! Edytowane przez Harika Czas edycji: 2014-05-23 o 09:01 |
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
o kurczaki! Roux, ale masz piekne widoki! Moglabym miec takie codziennie :P Ja niestety widze z okna samochody zaparkowane wzdluz ulicy i ulice prostopadla do naszej :P Takze nie mam sie czym chwalic :P
Milego dnia dziewczyny Ja zmykam do pracy... Ale za to poniedzialek jest bank holiday, wiec mamy dlugi weekend, szkoda tylko, ze ma padac |
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z ok a zielono od drzew I ulice ale wczesniej mialam dom sasiada wiec jest super. Tym bardziej ze nikt aut nie naprawia kolo domu, samoloty nie lataja I nikt sie nie drze. Sciany juz nie sa z kartonu it'd itd. Ah no I po pierwszych zakupach utwierdzam tz a ze tu jest taniej I juz.
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() roux też miałam taki widok we Włoszech tzn. nie z mieszkania, ale wystarczyło wyjść kawałek dalej no i jak jeździłam do wioski obok rowerkiem, to jeszcze lepszy był widok U mnie za to słodycze mogłyby nie istnieć - ale chipsy, paluszki itp i schudłam chyba 10 kg
|
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1400847383.289860.jpg
To widok z balkonu z mieszkania z ktorego wyprowadzam sie w te niedziele ImageUploadedByWizaz Forum1400847455.026522.jpg A to widok z balkonu z nowego mieszkania Co do diety to zrzucilam 8 kg i do idealnej wagi brakuje mi jescze 2 Przyszla w koncu paczka z nike running wiec od pon zaczne poranne biegiSent from my iPhone |
|
|
|
|
#1103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja biegam 4x w tygodniu po 9,5 km (rano), ale mimo to nie chudne - organizm przyzwyczaja sie do jednolitego wysilku. musze wprowadzic interwały albo trening siłowy. Niestety po 30tce juz tak łatwo sie nie chudnie |
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny kontrast Zuziazla
u mnie na wiosce nie ma co fotografowac
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Paulinka przeglądałam twojego bloga i oglądałam wideo z wyzwania i mamma mia, dziewczyno, uwielbiam cię!!!
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Jak już jesteśmy przy widokach to ja mam taki w moim francuskim domu
![]() Tu akurat stoje na tarasie, widok na sąsiadów i ulicę
Edytowane przez Harika Czas edycji: 2014-05-23 o 15:28 |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Super widoki zuziala.
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
Super widoki dziewczyny
U mnie niestety nie ma się czym pochwalić, wszystko zasłania ogromna wierzba ![]() Ja najwięcej przytyłam po stosowaniu plastrów antykoncepcyjnych, miałam wtedy ooogrooomny apetyt. Na szczęście mój organizm już się do nich 'przyzwyczaił' i jest ok
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem za co Na kanale tam gdzie wyzwanie sa jeszcze inne moje filmiki
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Venir a dlugo plastrow uzywasz? Ja tez uzywam ale bardziej zwale moja wage na diete I prace w fast foodzie. Plastrow uzywalam jeszcze przed ta Praca I dopiero pozniej widzialam zmiany na wadze it'd . Wiadomo kazdy inaczej reaguje na te same leki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

Pierwszy raz dostalam w ten sam dzien @ myslalam ze zdechne 

Zaczęłam do pracy chodzic na piechotę i wracam też na piechotę, w sumie dziennie to jakieś 5km.
Tylko nie wiem za co