Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-22, 14:41   #391
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
sama jestem zaskoczona
na pocz±tku przewa¿nie waga szybciej spada ,pózniej zaczynaj± siê schody lecz nie w ka¿dym przypadku ,mam nadzieje ¿e u mnie sie utrzyma na 5kg mc tak sobie za³o¿y³am
Jak to osi±gne³am? nie oszczêdzam siê na si³owni daje z siebie naprawdê tyle ile jestem w stanie! intensywne cwiczonka to chyba klucz do sukcesu
zmieni³am te¿ sposób od¿ywiania siê,miêsko grillowane,gotowane lub uwaga! usmazone na ³y¿ce oliwy z oliwek -kurczak,befsztyk,ryba, oczywiscie bez panierki bo to chyba najbardziej tuczy
nie jem od dawna bia³ego chleba,nie uzywam cukru ...no moze 3 ³yzeczki na tydzieñ nie jem ziemniaków(narazie ) bo chcê wprowadziæ po pyrce 2x w tygodniu w mundurkach,nie mam zadnej diety , jem mniej ale czêsciej ,nie podjadam ,w ci±gu dnia nie mam napadów g³odu a jak juz to malutki owoc,czy warzywo jak marchewka czy rzodkiewka
ale æwiczê 1 raz dziennie w wekendy troszkê odpoczywam,
na prawde gratuluje i podziwiam
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:54   #392
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

Ja siê jako¶ nie mogê przekonaæ do zdjêæ, bojê siê, ¿e kto¶ zobaczy i siê przestraszy . Z jednej strony bym chcia³a mieæ do porównania, a z drugiej nie mogê teraz na siebie patrzeæ .
nikt sie nie przestraszy , je¿eli nie czujesz takiej potrzeby to ich poprostu nie rób, Ja celowo porobi³am te zdjecia bo dla mnie to taki porz±dny motywator! a gdy zobaczy³am róznicê to jeszcze bardziej zapragne³am æwiczyc
zdjecia bedê robi³a do po¿adanego efektu bo gdyby nie te zdjecia nie mia³abym chyba pojêcia tak naprawde jak wygladam m±¿ nigdy nie mówi³ ze przyty³am ,mama te¿ wiêc uwaza³±m ze chyba dobrze wygladam zawsze by³am zadowolona z urody,karnacji ,w³osów i tak jako¶ ta figura schodzi³a na drugi plan .... no i masz babo placek ,teraz trza siê odchudzac mo¿e zamieszcze te obrzydliwe foty? wsumie i tak nied³ugo wszyscy je zobacz± w reporta¿u jaki zaczynam kecic bo obieca³am sobie ¿e jak schudne to zamieszcze w sieci film jak to by³o kiedy by³o sie s³oniem i jak to jest byc fit
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:44   #393
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
nikt sie nie przestraszy , je¿eli nie czujesz takiej potrzeby to ich poprostu nie rób, Ja celowo porobi³am te zdjecia bo dla mnie to taki porz±dny motywator! a gdy zobaczy³am róznicê to jeszcze bardziej zapragne³am æwiczyc
zdjecia bedê robi³a do po¿adanego efektu bo gdyby nie te zdjecia nie mia³abym chyba pojêcia tak naprawde jak wygladam m±¿ nigdy nie mówi³ ze przyty³am ,mama te¿ wiêc uwaza³±m ze chyba dobrze wygladam zawsze by³am zadowolona z urody,karnacji ,w³osów i tak jako¶ ta figura schodzi³a na drugi plan .... no i masz babo placek ,teraz trza siê odchudzac mo¿e zamieszcze te obrzydliwe foty? wsumie i tak nied³ugo wszyscy je zobacz± w reporta¿u jaki zaczynam kecic bo obieca³am sobie ¿e jak schudne to zamieszcze w sieci film jak to by³o kiedy by³o sie s³oniem i jak to jest byc fit
Na pewno ¶wietnie by by³o osi±gn±æ wymarzon±☠wagê i zobaczyæ jaki jest postêp na zdjêciach, wiêc chêtnie bym takie zrobi³a, ale serio, jak kto¶☠mi to otworzy przez przypadek to mu mo¿e oczy wypaliæ .
Mo¿e zrobiê w pierwszy dzieñ @, to bêd±☠pó¼niej lepsze efekty koñcowe .
Zamieszczaj, mo¿e bêdzie wiêksza motywacja .
Chêtnie zobaczê taki film .
Zawsze mnie motywuj± takie prawdziwe historie, szczególnie osób, które faktycznie mia³y co zrzuciæ, a nie tylko z ko¶ci na o¶ci albo osób, które sobie budowa³y ³adne umiê¶nienie .

Widzê, ¿e do pierwszego celu Ci zosta³y tylko 3 kg, nie¼le!

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ
Wczoraj obczai³am (i zakupi³am) w Lewiatanie ciastka z firmy Sante, zupe³nie bez m±ki pszennej, tylko z owsianej. Kupi³am z ¿urawin±, by³y te¿ naturalne.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Gratulacje!!! Ja swojej wagi nie ruszam. Jutro z rana na ni± wskoczê
A maj± cukier w sk³adzie?
Ja nie wiem czy siê bêdê☠jutro wa¿yæ, skoro i tak wiem,☠¿e zobaczê +2kg wody . Mo¿e, ¿eby siê nie demotywowaæ opuszczê w tym tygodniu wa¿enie?

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:51   #394
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
na prawde gratuluje i podziwiam
dziekujê ale tu serduszko nie ma co podziwiac ,do wymarzonej figury nie ma drogi na skróty ,tylko ciê¿ka praca ,wierzê ¿e ka¿da z nas tutaj osi±gnie swój cel !
Stary 2014-05-22, 16:05   #395
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Cze¶æ dziewczyny widzê, ¿e wszystkie ostro æwiczycie!
Ja dzi¶ wybieram siê na rowerek trzeba spaliæ... krokiety w panierce ajajajjjj...
Mam powód do rado¶ci bo mój kochany storczyk ma now± bu³eczkê!! kto by pomy¶la³, ¿e u mnie bêd± ros³y kwiatki
no nic idê,
trzymajcie siê!

P.S. Plan na najbli¿szy czas - kupiæ metr krawiecki i poznaæ prawdê dot. obwodów cia³a...

Edytowane przez siabra
Czas edycji: 2014-05-22 o 16:06
siabra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 16:59   #396
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Który masz dzieñ a6w. Ja dzi¶ robi³am 12 i mam serdecznie do¶æ.
22 jest to moje 3 podej¶cie w tym roku i tym razem obieca³am sobie,¿e dotrwam do koñca.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny widzê, ¿e wszystkie ostro æwiczycie!
Ja dzi¶ wybieram siê na rowerek trzeba spaliæ... krokiety w panierce ajajajjjj...
Mam powód do rado¶ci bo mój kochany storczyk ma now± bu³eczkê!! kto by pomy¶la³, ¿e u mnie bêd± ros³y kwiatki
no nic idê,
trzymajcie siê!

P.S. Plan na najbli¿szy czas - kupiæ metr krawiecki i poznaæ prawdê dot. obwodów cia³a...
Ja ma lewe rêce do kwiatów-nawet kaktus mi usech³
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 17:22   #397
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Meldujê, ¿e pot ze mnie sp³ywa. Zrobione æwiczonka cardio z yt - 13 minut z hakiem. Do tego standardowo Gacka rêce i ramiona. A teraz zak³adam legginsy, ¿eby uda bardziej nie odparzyæ i idê na rower

Dam znaæ jak wrócê ile uda³o siê przejechaæ
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 17:29   #398
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie kochane, w³a¶nie wróci³am z spaceru... 2h i jakie¶ 3,5km zrobi³am wraz z córk±. Ja ju¿ padam, nogi mnie bol± bardzo, a m³oda szaleje na trampolinie

PS. obiado - kolacja; 2 ca³e m³ode ziemniaczki i ³y¿ka bigosu.
Do tego parzy mi siê zielona herbatka bez cukru.

Bojê siê jutrzejszego wa¿enia

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:59   #399
Eglel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

LadyDagaMilon Gratulujê! I szczerze zazdroszczê zmotywowa³a¶ mnie do dalszego dzia³ania
ArcymoneQ Oj ja te¿ mam mega obawy przed wa¿eniem. Spytaj córy sk±d bierze tyle energii, te¿ bym tak chcia³a

Zainspirowa³y¶cie mnie mierzeniem i fotografowaniem cia³a w trakcie odchudzania. Jutro z okazji wspólnego wa¿enia trzasnê pierwsze fotki i sporz±dzê tabelkê...o zgrozo...

zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg

Eglel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-22, 19:08   #400
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eglel Poka¿ wiadomo¶æ
ArcymoneQ Oj ja te¿ mam mega obawy przed wa¿eniem. Spytaj córy sk±d bierze tyle energii, te¿ bym tak chcia³a
Stara³am siê nie zjadaæ zbyt wiele i nie podjadaæ zbytnio, ale mam wra¿enie, ¿e znowu nie uda mi siê schudn±æ.
Obieca³am sobie, ¿e jesli waga siê nie ruszy zacznê je¶æ miêso i ryby sma¿one lub pieczone bez panierki.
A córcia nie wiem jak to robi, ale chcia³abym mieæ tyle energii co ona!
Ps. Herbata wypita, czas spaæ. Pa dziewczyny...

Stary 2014-05-22, 19:12   #401
BlankaSz
Zakorzenienie

Dziewczyny ja siê jutro nie wskoczê na wagê. Jak wiecie dosta³am dzi¶ @ i nie chcê siê zdo³owaæ. Jak tylko siê skoñczy dam znaæ

Wróci³am z roweru przed sekund±. Dzi¶ tylko 15km w 1h i 6min. Nast±pi³o zu¿ycie materia³u poprzez moje totalne wyczerpanie
3 dni ostrej jazdy. Dzisiejsze kardio i nó¿ki odmówi³y mi pos³uszeñstwa
cel II 70 kg

24.08.2012

Edytowane przez BlankaSz
Czas edycji: 2014-05-22 o 19:49

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 19:20   #402
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Eglel Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon Gratulujê! I szczerze zazdroszczê zmotywowa³a¶ mnie do dalszego dzia³ania

Zainspirowa³y¶cie mnie mierzeniem i fotografowaniem cia³a w trakcie odchudzania. Jutro z okazji wspólnego wa¿enia trzasnê pierwsze fotki i sporz±dzê tabelkê...o zgrozo...
to siê cieszê a pamiêtajcie ¿e motywacja to podstawa
Stary 2014-05-22, 19:49   #403
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Wróci³am z roweru... zmêczona ale zadowolona uffffffffffff

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

teraz k±piel z masa¿em i nyny
Stary 2014-05-23, 03:59   #404
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ

Wróci³am z roweru przed sekund±. Dzi¶ tylko 15km w 1h i 6min. Nast±pi³o zu¿ycie materia³u poprzez moje totalne wyczerpanie
15 KM to bardzo du¿o, a "materi³" mia³ prawo odmówiæ pos³uszeñstwa!

Dziewczyny! Tak zdrowego ¶niadania to ja chyba jeszcze nigdy w ¿yciu nie zjad³am, potrafi³am kiedy¶ na ¶niadanie odgrzewaæ sobie obiad z poprzedniego dnia a dzi¶ - kanapka z sa³at±, szczypiorkiem i rzodkiewk± (z w³asnego ogródka) z jajkiem na twardo (jajka mam od rolników wiêc te¿ lepsze ni¿ ze sklepu)... bez soli, mas³a czy majonezu!
To wszystko dziêki wam... nie jad³abym tak, gdyby nie Wy!

Stary 2014-05-23, 05:54   #405
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:
Dziewczyny ja siê jutro nie wskoczê na wagê. Jak wiecie dosta³am dzi¶ @ i nie chcê siê zdo³owaæ. Jak tylko siê skoñczy dam znaæ

Ja te¿ oczekujê na @. Zwa¿y³am siê - 88,1czyli przyty³am. A mo¿e woda siê zatrzyma³a....

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny! Tak zdrowego ¶niadania to ja chyba jeszcze nigdy w ¿yciu nie zjad³am, potrafi³am kiedy¶ na ¶niadanie odgrzewaæ sobie obiad z poprzedniego dnia a dzi¶ - kanapka z sa³at±, szczypiorkiem i rzodkiewk± (z w³asnego ogródka) z jajkiem na twardo (jajka mam od rolników wiêc te¿ lepsze ni¿ ze sklepu)... bez soli, mas³a czy majonezu!
A aj ca³y czas jem takie zdrowe ¶niadanko a waga ani drgnie, co najwy¿ej w drug± stronê. Muszê chyba zrezygnowaæ z tego forum - karmiê dziecko piersi±, mo¿e temu tak trudno schudn±æ. Kiedy próbujê je¶æ mniej, mam mniej pokarmu. Staram siê od¿ywiaæ zdrowo a efektów brak.

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 08:04   #406
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Ja te¿ oczekujê na @. Zwa¿y³am siê - 88,1czyli przyty³am. A mo¿e woda siê zatrzyma³a....

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

A aj ca³y czas jem takie zdrowe ¶niadanko a waga ani drgnie, co najwy¿ej w drug± stronê. Muszê chyba zrezygnowaæ z tego forum - karmiê dziecko piersi±, mo¿e temu tak trudno schudn±æ. Kiedy próbujê je¶æ mniej, mam mniej pokarmu. Staram siê od¿ywiaæ zdrowo a efektów brak.
Nie ograniczaj jedzenia tylko wybieraj m±drze produkty. poczytaj jaka jest dieta dla mam karmi±cych piersi±. Nie poddawaj siê-walcz!!!
Ja po spacerze i wa¿eniu 78Kg!
Mnie znowu przez weekend nie bêdzie na forum Mam wyjazd do rodziców- brat ma urodziny i bêdzie grillowanie
Trzymajcie siê ciep³o i mam nadzieje,¿e w koñcu bêdzie s³oñce w czasie weekendu u mnie.
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:37   #407
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ja tak na szybko bo znowu jadê plewiæ i sadziæ

75,80 tyle mi wysz³o! Chod¼ ja wolê zaokr±glaæ dlatego wa¿ê po prostu 76 kg.

Stary 2014-05-23, 09:21   #408
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:

Super! Dobrze, ¿e komu¶ to pomaga .
Ja mam dzisiaj koktajl z truskawek i bananów i trochê jajecznicy .

Cytat:

Skoro tak podejrzewasz, to pewnie woda .
A mo¿e jesz w³a¶nie za ma³o? Podziel siê swoim dziennym jad³ospisem razem z zaznaczeniem ilo¶ci, to Ci podpowiemy co jest nie tak . Nie poddawaj siê!

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Nie ograniczaj jedzenia tylko wybieraj m±drze produkty. poczytaj jaka jest dieta dla mam karmi±cych piersi±. Nie poddawaj siê-walcz!!!
Ja po spacerze i wa¿eniu 78Kg!
Mnie znowu przez weekend nie bêdzie na forum Mam wyjazd do rodziców- brat ma urodziny i bêdzie grillowanie
Trzymajcie siê ciep³o i mam nadzieje,¿e w koñcu bêdzie s³oñce w czasie weekendu u mnie.

za wagê
To baw siê dobrze i jedz zdrowo .

Cytat:
Ja tak na szybko bo znowu jadê plewiæ i sadziæ

75,80 tyle mi wysz³o! Chod¼ ja wolê zaokr±glaæ dlatego wa¿ê po prostu 76 kg.
Ok, to wpisujê Ci 76, skoro tak sobie ¿yczysz . No i brawo za kolejny spadek .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:45   #409
ArcymoneQ
Rozeznanie

W³a¶nie wrócilam z pracy, godzinka sadzenia kwiatów, dwie godzinki malowania ³awek i sto³u... a na koniec kilometrowy spacer do domu w pe³nym s³oñcu. Teraz chwilka odpoczynku a potem sadzenie pomidorów w moim ogródku!

Ps. Drugie ¶niadanie - kromka chleba z sosem tatarskim i jajkiem na twardo.
Obiad - pó³ miseczki zupy ogórkowej.

A jak tam wasze wyniki?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 15:25   #410
BlankaSz
Zakorzenienie

Heeeey!
Dopiero teraz chwilê znalaz³am.
Po 3.5h ³a¿enia po sklepach, nogi do dupy mi wchodz± ale sukienka na wesele zosta³a kupiona
I jeszcze przy okazji sanda³ki i bluzkê
Teraz chwila odpoczynku i zabieram siê za gotowane m³odej kapustki, dla mnie wersja fit dla T¿-ta z kie³bask±

Z aktywno¶ci to na pewno ³a¿enie w upale po sklepach i jeszcze æwiczenia Gackiej na rêce i ramiona. Jak ugotujê kapuchê zrobiê cardio, potem rower i przed k±paniem brzuch

Mi³ego popo³udnia
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-23, 15:41   #411
ArcymoneQ
Rozeznanie

Chwilka przerwy na obiadek, dzi¶ zaszala³am, zrobi³am mirunê w piekarniku pierwszy raz jem rybê bez panierki i posmakowa³a mi... no i co najwa¿niejsze na pewno ma mniej kalorii ni¿ ta maczana w jajku i bu³ce dlatego pozwoli³am sobie na wiêkszy kawa³ek.

Stary 2014-05-23, 16:20   #412
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Hejka. Po dzisiejszym wazeniu 2,2 kg mniej
Stary 2014-05-23, 16:53   #413
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Poka¿ wiadomo¶æ
W ile czasu uda³o Ci siê tyle zrzuciæ? Gratulujê!

Stary 2014-05-23, 17:12   #414
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Heeeey!
Dopiero teraz chwilê znalaz³am.
Po 3.5h ³a¿enia po sklepach, nogi do dupy mi wchodz± ale sukienka na wesele zosta³a kupiona
I jeszcze przy okazji sanda³ki i bluzkê
Teraz chwila odpoczynku i zabieram siê za gotowane m³odej kapustki, dla mnie wersja fit dla T¿-ta z kie³bask±

Z aktywno¶ci to na pewno ³a¿enie w upale po sklepach i jeszcze æwiczenia Gackiej na rêce i ramiona. Jak ugotujê kapuchê zrobiê cardio, potem rower i przed k±paniem brzuch

Mi³ego popo³udnia
ubierz kiecke i poka¿ sie

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Poka¿ wiadomo¶æ
super oby tak dalej

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Ja wsumie to nie pochwalê sie dzi¶ ;( 45 min si³owni super zlana potem na to zimny prysznic yeeee.... niestety po 30minutach wcina³am sernik u mamci na imieninach ,wsumie to mia³am zjesæ 3 kawa³ki ,no bo jak... z ka¿dego po 1 wypada co nie? ale zjad³am serniczka cienki plasterek i po³owê plasterka pierniczka hahah ,na pocz±tku mia³am wyrzuty sumienia ,ale ty³ek nasycony na d³ugoooooo mam to pewne ju¿
Stary 2014-05-23, 17:20   #415
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cze¶æ dziewuszki
Mam nadziejê, ¿e mo¿na siê do³±czyæ - mam nadziejê, ¿e mnie nie wypêdzicie, trochê mi trudno bo Wy ju¿ takie z¿yte ze sob± i w ogóle, no ale spróbujê
Trochê o sobie napiszê - mam 23 lata, bardzo smutn± i na³adowan± negatywnymi wspomnieniami przesz³o¶æ. Nie bêdê siê o niej rozpisywaæ dopóki która¶ z Was nie zapyta, bo nie lubiê bez potrzeby siê ¿aliæ. Dziêki temu mam problemy z wag± - wiadomo, alkohol na smutki, jedzenie na smutki, depresja = brak ruchu. Odchudza³am siê ju¿ kilka razy w ¿yciu - bardzo skutecznie, aczkolwiek nietrwale. Z ka¿dym takim powrotem wagi przybywa³o dodatkowe kilo wiêcej i jestem tu, gdzie jestem - czujê siê jak ma³y samolot, wygl±dam nieatrakcyjnie dla siebie, nadwaga mi przeszkadza na codzieñ, poniewa¿ z natury jestem do¶æ dynamiczn± osob±. Mam za sob± bardzo d³ugi okres paskudnej deprechy, kiedy w ogole siê nie rusza³am i jad³am prawdziwe ¶wiñstwa.
Mój wzrost to 160 cm, moja waga to 90 kg. Jem raczej regularnie, ale zdarza mi siê mieæ straszne napady ob¿arstwa.
Od poniedzia³ku, kiedy lustro zaatakowa³o mnie zza rogu bardzo skutecznie, powiedzia³am do¶æ - trzeba siê ruszyæ. W koñcu nie jestem ple¶ni±, ¿eby ewoluowaæ w jednym miejscu. D³ugo siê zabiera³am za siebie, poniewa¿ mój narzeczony jest mi³o¶nikiem stworzeñ nielekkich - a co za tym idzie uwa¿a, ¿e wygl±dam bardzo ³adnie. Ja tam nie wiem, czujê siê bardzo nie³adnie.
Mój pomys³ na siebie to dieta z³o¿ona g³ównie z warzyw i owoców. Plus ogromnie du¿o ruchu [ca³e ¿ycie albo w wodzie albo na rowerze a dzi¶ trudno mi przejechaæ 20 kilometrów...echh]. Zaczê³am wstawaæ o 7 rano zamiast o 13, na co mog³am sobie pozwoliæ gdy¿ robiê technika informatyki wieczorowo. Codzieñ rano jazda minimum 20 km, potem popo³udniu aeroby na rowerze no i jaki¶ spacer wieczorem 4 km przynajmniej.
My¶lê, ¿e opisa³am do¶æ jasno - stara³am siê Moja waga docelowa to 60 kg, jasne, ¿e chcê jak najszybciej - od poniedzia³ku uda³o mi siê zrzuciæ jaki¶ kilogram czy pó³torej - ale chcê te¿ zdrowo. Nie czekam, a¿ podsuniecie mi pod nos jakie¶ gotowe rozwi±zania[wiem, ¿e takich ludzi jest mnóstwo], bardzo za to potrzebujê wsparcia kobiet - w moim ¿yciu od jakiego¶ czasu nie ma ju¿ ¿adnej.
Pozdrawiam Was wszystkie ;*

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-23, 17:37   #416
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewuszki
Mam nadziejê, ¿e mo¿na siê do³±czyæ - mam nadziejê, ¿e mnie nie wypêdzicie, trochê mi trudno bo Wy ju¿ takie z¿yte ze sob± i w ogóle, no ale spróbujê
Trochê o sobie napiszê - mam 23 lata, bardzo smutn± i na³adowan± negatywnymi wspomnieniami przesz³o¶æ. Nie bêdê siê o niej rozpisywaæ dopóki która¶ z Was nie zapyta, bo nie lubiê bez potrzeby siê ¿aliæ. Dziêki temu mam problemy z wag± - wiadomo, alkohol na smutki, jedzenie na smutki, depresja = brak ruchu. Odchudza³am siê ju¿ kilka razy w ¿yciu - bardzo skutecznie, aczkolwiek nietrwale. Z ka¿dym takim powrotem wagi przybywa³o dodatkowe kilo wiêcej i jestem tu, gdzie jestem - czujê siê jak ma³y samolot, wygl±dam nieatrakcyjnie dla siebie, nadwaga mi przeszkadza na codzieñ, poniewa¿ z natury jestem do¶æ dynamiczn± osob±. Mam za sob± bardzo d³ugi okres paskudnej deprechy, kiedy w ogole siê nie rusza³am i jad³am prawdziwe ¶wiñstwa.
Mój wzrost to 160 cm, moja waga to 90 kg. Jem raczej regularnie, ale zdarza mi siê mieæ straszne napady ob¿arstwa.
Od poniedzia³ku, kiedy lustro zaatakowa³o mnie zza rogu bardzo skutecznie, powiedzia³am do¶æ - trzeba siê ruszyæ. W koñcu nie jestem ple¶ni±, ¿eby ewoluowaæ w jednym miejscu. D³ugo siê zabiera³am za siebie, poniewa¿ mój narzeczony jest mi³o¶nikiem stworzeñ nielekkich - a co za tym idzie uwa¿a, ¿e wygl±dam bardzo ³adnie. Ja tam nie wiem, czujê siê bardzo nie³adnie.
Mój pomys³ na siebie to dieta z³o¿ona g³ównie z warzyw i owoców. Plus ogromnie du¿o ruchu [ca³e ¿ycie albo w wodzie albo na rowerze a dzi¶ trudno mi przejechaæ 20 kilometrów...echh]. Zaczê³am wstawaæ o 7 rano zamiast o 13, na co mog³am sobie pozwoliæ gdy¿ robiê technika informatyki wieczorowo. Codzieñ rano jazda minimum 20 km, potem popo³udniu aeroby na rowerze no i jaki¶ spacer wieczorem 4 km przynajmniej.
My¶lê, ¿e opisa³am do¶æ jasno - stara³am siê Moja waga docelowa to 60 kg, jasne, ¿e chcê jak najszybciej - od poniedzia³ku uda³o mi siê zrzuciæ jaki¶ kilogram czy pó³torej - ale chcê te¿ zdrowo. Nie czekam, a¿ podsuniecie mi pod nos jakie¶ gotowe rozwi±zania[wiem, ¿e takich ludzi jest mnóstwo], bardzo za to potrzebujê wsparcia kobiet - w moim ¿yciu od jakiego¶ czasu nie ma ju¿ ¿adnej.
Pozdrawiam Was wszystkie ;*
Witaj ,jasne ze ciê tu nikt nie wypêdzi
tutaj ,znajdziesz wsparcie i cenne porady ,z nami osi±gniesz wymarzony cel!
super ¿e siê zdecydowa³a¶ zmieniæ swoje ¿ycie ,super ze postawi³a¶ poprzeczkê tak wysoko to 30kilo .
z t± dieta to nie przesadzaj,nagle z "normalnego jedzenia" nie mo¿esz zostaæ jaroszem
same warzywa i owoce nie dostarcz± ci odpowiedniej porccji energii a napewno nie zdrowo schudniesz, jezeli chcesz miec efekt szybki i z efektem jojo to mo¿e super ale po co? M¯, brak cukru,sma¿onego,bia³ego chleba,i pyrków + duuuu¿o energicznych æwiczeñ zrobia z ciebie Fit laske
poczytaj nasze posty dziewczyny opisuj± co wcinaj±

widzê tez ¿e mieszkasz blisko mnie grudzi±dz niedaleko od bydgoszczy ,
a buzkê masz ¶liczn±

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-05-23 o 17:38
Stary 2014-05-23, 17:45   #417
201709081028
Konto usuniête

uwagaaa To m³a po treningu

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-06-10 o 15:56
Stary 2014-05-23, 17:45   #418
aamidale
Rozeznanie

Siemasz LadyDagaMilon ;* hehe, racja ¿e przegiêcie z tym miêsem, ale mnie po prostu zaczê³o tak jakby odrzucaæ od niego - mam wielk± ochotê zje¶æ takie np avokado, ale ulubionego stripsa z kfc bym kijem nie tknê³± Podejrzewam, ¿e siê przejad³am, jak potrwa d³u¿ej to zacznê siê zmuszaæ, choæbym mia³a nad kotletem krokodyle ³zy laæ
pieczywa zero to jak najbardziej, kolejny cichy zabójca ¿o³±dków.
Za przegl±danie jad³ospisów siê zabieram, wola³am najpierw napisaæ post - na spontanie
Faktycznie, niedaleko. Dziêkujê bardzo za piêkny komplement, moja twarz to jedyna czê¶æ mnie której nie mam ochoty wyprzedaæ na allegro

27.02.2012
Stary 2014-05-23, 18:02   #419
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Siemasz LadyDagaMilon ;* hehe, racja ¿e przegiêcie z tym miêsem, ale mnie po prostu zaczê³o tak jakby odrzucaæ od niego - mam wielk± ochotê zje¶æ takie np avokado, ale ulubionego stripsa z kfc bym kijem nie tknê³± Podejrzewam, ¿e siê przejad³am, jak potrwa d³u¿ej to zacznê siê zmuszaæ, choæbym mia³a nad kotletem krokodyle ³zy laæ
pieczywa zero to jak najbardziej, kolejny cichy zabójca ¿o³±dków.
Za przegl±danie jad³ospisów siê zabieram, wola³am najpierw napisaæ post - na spontanie
Faktycznie, niedaleko. Dziêkujê bardzo za piêkny komplement, moja twarz to jedyna czê¶æ mnie której nie mam ochoty wyprzedaæ na allegro
avocado jest szalenie t³uste jedynie kromeczkê z avocado to ok ca³e ee
kotlet tak ale bez panierki ! a jak nie masz ochoty na miesiwo narazie to nie jedz, ciep³o przysz³o i chyba dlatego! mi tez siê nie chce je¶c miecha i siedze w sa³atkach nazrazie

to mamy podobnie moja twarz zawsze by³a moj± wizytówk± a reszta narazie pozostaiwa wiele do zyczenia
Mój mêzownik czêsto mówi ¿e wszytko sprzedaje i ¿ebym tylko kiedys jego nie wystawi³a na aukcjê
ale o to martwiæ siê nie musi
Stary 2014-05-23, 18:12   #420
aamidale
Rozeznanie

Hahaha ja mam odwrotnie - gromadzê wokó³ siebie mnóstwo rzeczy, nawet tam gdzie si±dê to budujê sobie - jak to nazywa moj t¿ - kurnik jako nastolatka w ci±gu miesi±ca potrafi³am kupiæ 20 b³yszczyków :O jak niedawno robi³am porz±dki to znalaz³am tyle zje³cza³ych rzeczy ¿e o losie
ciep³o - to jaki¶ koszmar, wieczór i 26 stopni w cieniu, to jest moja wizja koñca, po prostu siê rozpuszczê i mnie nie bêdzie, albo zamieszkam w s³oiku ja przy takiej temperaturze pocê siê jak stary garnek przy ka¿dym ruchu, nie chce mi siê je¶æ nic ciep³ego, dzisiaj zjad³am kaszê gryczan± ko³o 50 g z cebul± i pó³ pomidora na obiad a i tak ledwo

27.02.2012
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.