Panny Młode 2015 cz. 19 :) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 19:11   #3301
beth007
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 19 :)

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
w Zielonej Górze już sie zbiera... ale pol dnia posiedzialam na tarasie wiec jest okejka niech pada jak musi.. moze nie bedzie tak duszno

brawo! ;D i jak? tylko zapisuj na kartce zebys po calej butelce nie twierdzila "ze w szumie to nieee pamietam" hihih
ja obstawiam 7 kieliszków

hihi brawo
no coz... milosc jest glupia troche

a moj k. mnie doprowadza do szalenstwa co ma dodatkowe pieniazki to nie odłozyc wiecej tylko wydac wiecej!! aaaa
-mam oc/ac mniej o x-set zł kupie drozsze buty...
-mam delegacje poza PL - zrobie super drogi przeglad samochodu

kto to widzial przeglad na 800zł!!!!

a pozniej sie dziwi ze rozzwazam czy chce miec z nim wspolne pieniadze

a jesli mozna wiedziec: jak to u Was jest/bedzie? wspolne konto 2 wyplaty na jedno konto i sie dogadujecie? czy jak?

bo ja tego nie widze... K. zarabia 2x tyle co ja a czasami sa miesiace ze odkalda mniej... ;/ i pozniej jak ja mysle "nie no buty z kazara nie... kupie za 100zł" i odkladam to mnie bedzie bolalo ze za moje wyrzeczenia kupimy jego nowe auto np... ehs nie wiem jakos wewnetrznie mi z tym zle.
a on nie chce tak ze wyplaty na 2 konta i kazdy na 3cie konto wrzuca po ileś tam i to jest wspolne a reszta "nasze" bo to juz dla niego nie oznacza "wspolne konto"
i nie wiem co zrobic...

Będzie jedno wspólne konto Nie chce podziału na moja kasa, twoja kasa, a tylko cześć wspólna. TŻ też tak uważa.

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:14   #3302
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
kurcze, mamy salę, fotografa, kamerzystę, dj, obrączki, nauki, moją suknię i buty, materiały na zaproszenia i winietki, wódkę...
a terminu w kościele nie
Ok.. ja pierwsze co to poszlam do kosciola..

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
nic się nie stanie wiadomo, każdy organizm jest inny, ale generalnie nic ci nie powinno być
Hmm wiesz to bardziej chodzi o malenstwo niz o mnie.. ja to sie opale poprostu ;p

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:17   #3303
joasia-a
Zakorzenienie

mialam ochote na cos slodkiego a obiecalam sobie ze zero kupnych slodkosci i lodow.. i wymyslilam sobie omleta czekoldowego z powidlem porzeczkowym, jogurtem nat i borowkami hah

jesli chodzi o konta to nie wiem.. na razie dogadujemy sie bez problemu, ja oplacam mieszkanie za siebie, Pan G za siebie, ja place za zakupy w 85% a on odklada dzieki temu wiecej na slub :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400865302439.jpg (46,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2014-05-23 o 19:21
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:21   #3304
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Coś mi się zawiesza sprzęt
Olena skoro szefowa jest w porządku to może nie będzie problemu ze zmianą umowy.
Byłam na zumbie i sauna była gratis.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:24   #3305
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, mamy salę, fotografa, kamerzystę, dj, obrączki, nauki, moją suknię i buty, materiały na zaproszenia i winietki, wódkę...
a terminu w kościele nie
o ile nie masz wymarzonego kosciola tak jak mialas wymarzona sale to spoczko nie ten kosciol to inny

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Szefowa jest w porzadku... ja nie mam z nia problemu. Sluchajcie czy cos sie stanie jak bylam na solarium (jeszcze nie wiedzialam o ciazy)?
Mam nadzieje ze nie..

ja slyszalam ze jak sie ma @ to nie jest zalecane ale czy ciaza??

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
mialam ochote na cos slodkiego a obiecalam sobie ze zero kupnych slodkosci i lodow.. i wymyslilam sobie omleta czekoldowego z powidlem porzeczkowym, jogurtem nat i borowkami hah

jesli chodzi o konta to nie wiem.. na razie dogadujemy sie bez problemu, ja oplacam mieszkanie za siebie, Pan G za siebie, ja place za zakupy w 85% a on odklada dzieki temu wiecej na slub :p
a ja chwile temu zakonczylam nieudane poszukiwania slodyczy u rodziców w domu... ;o

eh to wspolne konto to masakra..

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

aa pisalam ze dżastin i majkel bedą naszym pierwszym tancem/
https://www.youtube.com/watch?v=oG08ukJPtR8

;D

ahh a wizytowki mozemy edytowac? jak to wyglada? jak juz cos ustale / kupie suknie?
Stary 2014-05-23, 19:24   #3306
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Fajnie ze chcesz tak pracowac!! Ostatnio moja tesciowa wspominala ze 20 lutego jeszcze pracowała (jako pielegniarka) a 21 Pan G sie urodzil

A co do sadzonek :P takie to co innego o to chodzi że TŻ ma swoja plantacje z teściem i jak byłam 2 tygodnie temu, to nie zanosiło się żeby tych sadzonek było aż na tyle (no powiedzmy 120 osób, bo 160 na pewno nie przyjdzie) i to jednak dużo pracy przy tym i trzeba też wcześniej zasadzić żeby wiedzieć czy się przyjmie takich z biedronki to bym dla gości ja nie chciała :P bo to miałby być ten symbol skoro oni mają truskawki, to możemy się nimi podzielić i przy okazji po kosztach ;D

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

O to ja dla odmiany mam fotografa z Wadowic ;P zachciało nam się xD bo w Tarnowie, Krakowie i okolicach za mało ich

A to Twój TZ jest z tamtych okolicach ;>

Kogo z tych Wadowic masz? możliwe ze go rozwazalam

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:27   #3307
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
w Zielonej Górze już sie zbiera... ale pol dnia posiedzialam na tarasie wiec jest okejka niech pada jak musi.. moze nie bedzie tak duszno

brawo! ;D i jak? tylko zapisuj na kartce zebys po calej butelce nie twierdzila "ze w szumie to nieee pamietam" hihih
ja obstawiam 7 kieliszków

hihi brawo
no coz... milosc jest glupia troche

a moj k. mnie doprowadza do szalenstwa co ma dodatkowe pieniazki to nie odłozyc wiecej tylko wydac wiecej!! aaaa
-mam oc/ac mniej o x-set zł kupie drozsze buty...
-mam delegacje poza PL - zrobie super drogi przeglad samochodu

kto to widzial przeglad na 800zł!!!!

a pozniej sie dziwi ze rozzwazam czy chce miec z nim wspolne pieniadze

a jesli mozna wiedziec: jak to u Was jest/bedzie? wspolne konto 2 wyplaty na jedno konto i sie dogadujecie? czy jak?

bo ja tego nie widze... K. zarabia 2x tyle co ja a czasami sa miesiace ze odkalda mniej... ;/ i pozniej jak ja mysle "nie no buty z kazara nie... kupie za 100zł" i odkladam to mnie bedzie bolalo ze za moje wyrzeczenia kupimy jego nowe auto np... ehs nie wiem jakos wewnetrznie mi z tym zle.
a on nie chce tak ze wyplaty na 2 konta i kazdy na 3cie konto wrzuca po ileś tam i to jest wspolne a reszta "nasze" bo to juz dla niego nie oznacza "wspolne konto"
i nie wiem co zrobic...
Ja sobie nie wyobrażam, żebyśmy mieli oddzielną kasę, tzn. dzielili na moje, Twoje. Teraz mamy dwa konta, bo TŻ uważa, że tak jest bezpieczniej, ale pieniądze są wspólne i nie mamy z tym problemu.

Cytat:
Szefowa jest w porzadku... ja nie mam z nia problemu. Sluchajcie czy cos sie stanie jak bylam na solarium (jeszcze nie wiedzialam o ciazy)?
Mam nadzieje ze nie..

Twoje zamartwianie już nic nie da, na pewno wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie i ciesz się nowiną.

Cytat:
mialam ochote na cos slodkiego a obiecalam sobie ze zero kupnych slodkosci i lodow.. i wymyslilam sobie omleta czekoldowego z powidlem porzeczkowym, jogurtem nat i porzeczkami hah

Pyszności!
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:29   #3308
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
o ile nie masz wymarzonego kosciola tak jak mialas wymarzona sale to spoczko nie ten kosciol to inny

a ja chwile temu zakonczylam nieudane poszukiwania slodyczy u rodziców w domu... ;o

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

;D

ahh a wizytowki mozemy edytowac? jak to wyglada? jak juz cos ustale / kupie suknie?
Jak ciaza to nie powinno sie.. ale ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy..

Jesli chodzi o wizytowki to jak mnie kiedys poinformowano ixh sie nie edytuje.. mozna napisac nowa...

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:30   #3309
viva91
na przekór do celu

Cytat:
w niezamkniętym wątku można.
Stary 2014-05-23, 19:31   #3310
sQuaara
Zakorzenienie

no Olena teraz nic nie zrobisz.. ciesz sie i dbaj o siebie juz teraz natychmiast

ah okejka dzieki za info o wizytówce
Stary 2014-05-23, 19:36   #3311
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm wiesz to bardziej chodzi o malenstwo niz o mnie.. ja to sie opale poprostu ;p
Myślę że Majsterka też to co napisała to odnosiła się do Twojego stanu :P
Ogolnie to raczej powinno sie unikac..
Ty teraz to kwas foliowy zazywaj!
Cytat:

Ja u siebie w domu zawsze mam coś słodkiego, bo babcia mnie "rozpieszcza" eh.. ale to straszne bo jak wracam na weekend to tylko jem xD ale nie.. teraz muszę się pilnować i ładnie na razie jem i ćwiczę haha

O fajnie z tą piosenką taki chiiiilll
A wizytówkę, po paru wątkachzauważyłam że można edytować.. ale zazwyczaj jak coś zmieniamy to piszemy ją na nowo (i wysyłamy link założycielce wątku żeby się musiała szukać wśród tony innych postów jeśli niema czasu nadrabiać haha )
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46584532]Kogo z tych Wadowic masz? możliwe ze go rozwazalam [/QUOTE]
Foto-mix i wiesz co :P ogólnie to ich strona internetowa jest obleśna nie mają zbyt fajnych fotek ani nic i nawet bym na nich nie zwróciła uwagi ale byliśmy na weselu we wrześniu u znajomych gdzie robił zdjęcia widzieliśmy wszystkie jego zdjęcia i album i stwierdziliśmy że czemu nie :P z kamerzystą zaszaleliśmy za bardzo, więc zależało nam na fajnych fotkach ale już niezbyt drogich i w sumie naprawdę podobają nam się jego zdjęcia z tego wesela (chociaż mnie nie ma prawie wgl na nich ).. Spotkaliśmy się z nim aby podpisać umowę w Krakowie i super się nam z nim gadało od razu przeszliśmy na Ty i nawet nie wiem kiedy minęło 1,5 godziny które przegadaliśmy no i kojarzył mnie z wesela bo nadal chodziłam wtedy z ortezą na kolanie heh :P

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
w niezamkniętym wątku można.
ja kiedyś odkryłam że jakoś 3 wątki wstecz dało się edytować :P nie wiem dlaczego, ale sprawdzałam to kilka razy i było to możliwe :P
Stary 2014-05-23, 19:48   #3312
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Ok.. ja pierwsze co to poszlam do kosciola..

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

my też byliśmy pierwsze co to u księdza... ale odesłali nas, bo nie było kalendarza w marcu mieliśmy przyjśc no i jakoś tak...

wiem, że chodziło ci o dziecko, to miałam na myśli, że nie powinnaś mieć żadnych komplikacji

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:

;D

nie nie nie, ten konkretny kościół musi być moja parafia, 80 metrów od sali, moi rodzice tam brali ślub, ja i mój fi mieliśmy chrzest, ja i mój Fi mieliśmy tam bierzmowanie

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:53   #3313
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzien dobry

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:53   #3314
MajsterkaANB
Zakorzenienie

widziałyście nowy teledysk donatana i cleo? tam cycki, tym razem dupcie
https://www.youtube.com/watch?v=n4gIJf7poiU

Stary 2014-05-23, 19:54   #3315
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no już w tamtym tygodniu był "osławiony" ;P mi tam się nie podoba :P a do twerkowania mogli już zatrudnić kobiety o tyłkach do tego przeznaczonych :P
Stary 2014-05-23, 19:57   #3316
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt to urozmaicenie :p
Stary 2014-05-23, 19:58   #3317
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
no już w tamtym tygodniu był "osławiony" ;P mi tam się nie podoba :P a do twerkowania mogli już zatrudnić kobiety o tyłkach do tego przeznaczonych :P
no o tym samym pomyślałam ;p przecież mnóstwo kobiet ma znacznie ładniejsze pupcie, a te jakieś takie... no nie wiem, jakby mi odjąć rozstępy to miałabym taką jak one z pewnością nie nadają się do teledysku ;p i te spodenki jakieś takie ... mają za wysoki stan ;p
cycki fajne do słowian zamówili, ale dupy do slavici już nie ;p

Stary 2014-05-23, 19:59   #3318
beth007
Zadomowienie

Cytat:
szalu ni ma.
Wole cycki ;p

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:01   #3319
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no o tym samym pomyślałam ;p przecież mnóstwo kobiet ma znacznie ładniejsze pupcie, a te jakieś takie... no nie wiem, jakby mi odjąć rozstępy to miałabym taką jak one z pewnością nie nadają się do teledysku ;p i te spodenki jakieś takie ... mają za wysoki stan ;p
cycki fajne do słowian zamówili, ale dupy do slavici już nie ;p
haha swietne podsumowanie

Ej.. czytam sobie kolejne książki żeby napisać zaliczenie, tym razem czytam książę po francusku.. DRAMAT! :P czytam czytam.. nagle liczba 12 a ja zamiast przeczytać "duz" czytam "tłelf" haha ostatnio wgl mam jakiś problem z takimi "przerywnikami" promotordo mnie coś na seminarium mówi a ja do niego "yeah" :P haha niby nie mowie po ang a jakos ostatnio mi sie w glowce pieprzy:P
Stary 2014-05-23, 20:01   #3320
MajsterkaANB
Zakorzenienie

wypiłam dfa kieliszki winka ;p jeszcze zostala ponad połowa. lałam tak do połowy kielicha ;p

Stary 2014-05-23, 20:02   #3321
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem, że chodziło ci o dziecko, to miałam na myśli, że nie powinnaś mieć
nie nie nie, ten konkretny kościół musi być moja parafia, 80 metrów od sali, moi rodzice tam brali ślub, ja i mój fi mieliśmy chrzest, ja i mój Fi mieliśmy tam bierzmowanie
Jak to możliwe?

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:03   #3322
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Jak to możliwe?
w koncu ktoś zapytał !!!
jak szłam do bierzmowania to byłam w 4 miesiącu ciąży :P dlatego się śmieję, że w sumie mój syn jest już po bierzmowaniu, i ma zdany egzamin gimnazjalny

Stary 2014-05-23, 20:05   #3323
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
w koncu ktoś zapytał !!!
Ej ja nie zapytałam bo to było dla mnie oczywiste i zrozumiałe!
Stary 2014-05-23, 20:05   #3324
Bziuma
Zadomowienie

Hej wszystkim po ciężkim dniu pracy a teraz odpoczynek

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, czy wszystkie panny młode 2015 z Krakowa i okolic były trzymane do tej pory na strychu pod kluczem, że zmówiły się i wszystkie zaplanowały ślub za rok?

Czy w może małopolska +/- 20 lat temu przeżywała jakiś niespotykany dotąd przyrost naturalny płci żeńskiej?
Ejjj to nie prawda

Cytat:
Napisane przez maxima90 Pokaż wiadomość
Okolice Krakowa.
Konkretnie Okolice Michałowic Nie wiem czy będziecie kojarzyć
Witam Kojarzę ja jestem z okolic z za Wieliczki

Cytat:
W moich okolicach Stock już jest w większości sklepów po około 23-26 zł. My kupiliśmy ze 2 miesiące temu po 20,50

No i gratuluje zakupu

Heej
Bardzo dobra cena.

Cytat:
Kupilam sobie kwaitki z okazji dnia matki Az TZ mnie opieprzył żebym nie żartowała sobie z tym dniem matki hehe

Ale cieplutko! pranie mi wyschlo w 3 godzinki wiec jeszcze posciel powiesze

I czy ja wiem czy taki wysyp ;> patrzac np na nasze forum tarnowskie to rok 2013 i 2014 pelen PM, a z 2015 jest nas 4 :Pale terminy na salach to u nas od paru lat obstawiane tak wczesnie :P mnie to straszyly laski w maju rok temu ze na nasza sale to juz za pozno bedzie hah
Nie kracz

Cytat:
ja nie mogę, ale gorąco... masakra jakaś. nie wiem jak się zmotywować d tej pierońskiej nauki

jeszcze mnie mama nastraszyła, że mógł ktoś widzieć, jak wnosimy tą wódkę do piwnicy i, że ktoś zrobi tam włam...
A ja dzisiaj grzałam się farelką na tym gorący w pracy Nasz sklep jest w kamienicy i to jeszcze od strony północnej. Jest tak cholernie ziiiimno , że się dogrzewam farelą

Cytat:
Oo.. ja myslalam kiedys o sadzonkach truskawek dla gości ale wystarczy że TZ z teściem będą musieli zebrać te truskawki :P i na sadzonki chyba jeszcze za wcześnie i strasznie dużo pracy musiałby w to Pan G włożyć, więc nawet mu już tym głowy nie zawracałam :P jeszcze miałam też pomysł żeby do ciast dodawać małypojemniczek z truskawkami, ale też zostawiłam ten pomysł dla siebie , bo będą inne rzeczy związane ze ślubem do zrobienia, a nie, zbieranie truskawek w sobote rano :P

P.s. Majsterka, fajnie z wódką
Cytat:
Ale jeździliście po różnych salach i tak było na wszystkich czy tylko akurat ta wasza ;> bo to jest różnica :P u nas np w jednej sali (Magda :P) były wolne w czerwcu tylko 2 terrminy, 13 i 06 czerwca.. reszta miesiąców też była oblegana.. Natomiast w wielu innych salach były wolne terminy a rozglądaliśmy się w maju 2013 za salą więc bez problemu pewnie i teraz można znaleźć letnie terminy ale niekoniecznie we wszystkich salach

A z samych okolicach Krakowa to jest chyba tylko PannaAgnieszka
Reszta z nas pomieszkuje w Krk ijak Magda napisała, ślub organizujemy we własnych stronach ja też jestem z Tarnowa np :P
Fajny pomysł z sadzonkami, ale dużo pracy i czasu by to zajęło twojemu TZ.

Cytat:
Napisane przez PannaAgnieszka Pokaż wiadomość
joasia-a tez nie;-)
ja jako dziecko w zasadzie tam sie wychowywalam i to takie moje najwazniejsze miejsce moj TZ jest z okolic Krzeszowic i tutaj wlasnie mieszkamy;-)
wszedzie zawsze dojezdzamy- to na wlasne wesele te 40 km tez dojedziemy zwlaszcza, ze slub bedziemy brac na miejscu w Lanckoronie;-)
To niedaleko Limanowej ?

Cytat:
Mam nadzieje ze nie..

Światło UV , hmmmm? Powinnaś raczej unikać.

Cytat:
Widziałam
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:06   #3325
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
my też byliśmy pierwsze co to u księdza... ale odesłali nas, bo nie było kalendarza w marcu mieliśmy przyjśc no i jakoś tak...

wiem, że chodziło ci o dziecko, to miałam na myśli, że nie powinnaś mieć żadnych komplikacji

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Twój Fi miał tam bierzmowanie?

Squarra moze pogadaj z K. No bo tak dziwnie, ze boisz sie o wspólna kase :P. My od dawna mamy wspólna kase. Co prawdza z przyzwyczajenia pensja przychodzi na osobne konta, ale od razu calosc przelewamy na wspólne konto . Co kto potrzebuje, to kupujemy i nie ma ze ja wiecej kupiłam, to teraz M musi wiecej kupic :/. Potrzebujemy czegoś- kupujemy. Gdy jest to wieksza rzecz, to wtedy dyskutujemy i albo kupujemy albo nie . Zadnych problemow nie mamy . I nikt nie ma nerwa, ze jedno "daje" wiecej czy drugie mniej. W ogole na to pod tym katem nie patrzymy . Kazdy daje wszystko co ma i to jest wspólne .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-23, 20:07   #3326
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
w koncu ktoś zapytał !!!
jak szłam do bierzmowania to byłam w 4 miesiącu ciąży :P dlatego się śmieję, że w sumie mój syn jest już po bierzmowaniu, i ma zdany egzamin gimnazjalny
Jak przeczytałam, to już chciałam zapytać, ale się zorientowałam.
Stary 2014-05-23, 20:09   #3327
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
w koncu ktoś zapytał !!!

Nie wiem czemu wydawało mi się, że urodziłaś pod koniec gimnazjum. Pomieszało mi się :P a ze zdanym egzaminem gimnazjalnym to tylko mu pozazdrościć

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:10   #3328
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Twój Fi miał tam bierzmowanie?

Squarra moze pogadaj z K. No bo tak dziwnie, ze boisz sie o wspólna kase :P. My od dawna mamy wspólna kase. Co prawdza z przyzwyczajenia pensja przychodzi na osobne konta, ale od razu calosc przelewamy na wspólne konto . Co kto potrzebuje, to kupujemy i nie ma ze ja wiecej kupiłam, to teraz M musi wiecej kupic :/. Potrzebujemy czegoś- kupujemy. Gdy jest to wieksza rzecz, to wtedy dyskutujemy i albo kupujemy albo nie . Zadnych problemow nie mamy . I nikt nie ma nerwa, ze jedno "daje" wiecej czy drugie mniej. W ogole na to pod tym katem nie patrzymy . Kazdy daje wszystko co ma i to jest wspólne .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dokladnie. Świetnie to ujęłaś! :p
Stary 2014-05-23, 20:15   #3329
MajsterkaANB
Zakorzenienie

powiem wam, jak się nauczę jednego zagadnienia dzisiaj to i tak będę z siebie dumna wrzucę wam zaraz zdjęcie, jak się uczę joasia już wie...

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Nie wiem czemu wydawało mi się, że urodziłaś pod koniec gimnazjum. Pomieszało mi się :P a ze zdanym egzaminem gimnazjalnym to tylko mu pozazdrościć
no tak jakby, bo w sierpniu, więc teoretycznie jeszcze byłam w gimnazjum, bo w liceum dopiero od września

Stary 2014-05-23, 20:16   #3330
MajsterkaANB
Zakorzenienie

óczem siem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10407344_456502961152230_5059342861266150324_n.jpg (72,0 KB, 22 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości