Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 18:32   #91
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

O
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
No wiem o co Ci chodzi ale te osoby co non stop narzekają to chyba nie mają po prostu kogoś z kim mogły by pogadać i robią to tutaj , żalą się i wypłakują bo wiedzą że któraś z nas pomoże , choćby napisaniem "nie poddawaj się walcz"
Sama narzekałam przez półtora tygodnia na moj kaszel i na problemy ze zdrowiem i mi przeszło a dziś kaszel wrócił , mąż ma dość mojego narzekania więc daję upust moim emocjom tutaj , Choć to kropla w morzu łez jakie nie które tu wypłakują przez swoje problemy .
Rozumiem o co Ci chodzi. Ale Jeszcze miesiąc tego nie było to tak notoryczne jak teraz. Ja tez mam swoje problemy i jest ich naprawdę dużo, tez się zalilam bardzo parę razy, ale traktuje to miejsce przede wszystkim jakoś odstresowanie. A przepraszam jak czytam 10 razy jak jedna osoba pisze jak dziś gorąco to mnie strzela. U mnie też jest ponad 30 stopni ale od gadania nic nie zmienię. Ja mogę zniknąć z tego forum, nie ma problemu, uzależnienia nie mam już takiego. Kiedyś tak nie było i tyle, wchodziło się na odstres, rozumiem problemy ale nie powielanie postów o tym samym co chwilę.

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-05-23 o 18:33
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:34   #92
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Jak mi duszno... Miałam dość deszczu przyznaję, ale dziś zdycham... A gdzie tu do lata?

Moja zawsze subtelnie daje znać o sobie Nie jest brutalem, a delikatną małą damą. Woli się przekręcać, przeciągać niż zasadzać kopniaki.

A butelkę warto mieć w zapasie. Kiedyś się przyda, jeśli nie od razu. Ja miałam avant. Teraz myślę lupić plastikowe canpol. Bo mnie wkurzało, że smoczki do aventa 24 zł kosztowały, chciałam jeden, a musiałam kupić 2 bo tak były pakowane... teraz obtaniam
To zapraszam do mnie,u mnie na parterze fajnie,chłodno tylko jak wyjdzie się na dwór to już tak ciekawie nie jest
Mój mały smyk właśnie sadzi kopniaki. Chyba z 2 razy poczułam muśnięcia jako pierwsze ruchy (może je przeoczyłam) a tak to przywitał się ze mną kopniakiem
Pamiętam jak siostra musiała kupować smoczki do butelki w sklepie to bardziej opłacało jej się kupić nową butelkę niż smoczek,ale wiele dziewczyn ma rację,na Allegro znajdziesz te same z niezłą przebitką Ja zrobię większość zakupów na Allegro,bo biorąc ceny ze sklepów to da radę bardzoo dużo zaoszczędzić Pomyśl o tym

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które z Was rozpoczynają ze mną siedmiodniowe wyzwanie bez narzekania? Ale na nic na pogodę na chłopa na głowę na nic nie można narzekać. Hmm'
U mnie to nie przejdzie Marudzenie wyssałam chyba z mlekiem matki..
Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Moja córcia ma tak codziennie. Na każdym usg (a mam co wizytę ) gin. stwierdza że wszystko jest w jak najlepszym porządku, i by się nie martwić słabymi ruchami bo każda kobieta inaczej odczuwa.
Moja dzidzia jest bardzoooooooooo spokojna i leniwa , raz dziennie czuję delikatne łaskotanie
A no widzisz,bo to widać mała dama A mój synek raz robi sobie plac zabaw a potem chyba odpoczywa,np. dzisiaj. Ale wiadomo,zawsze ten niepokój będzie.. Szczególnie,że ja te ruchy czuję w miarę mocno i często a tu taki zastój to już dręczę małego i czasem pukam,żeby mi odpowiedział

Ehh tak sobie uświadomiłam... Wszyscy robią już takie większe zakupki a ja jedyne co z poważniejszych rzeczy mam to krem i emulsje do kąpieli Oillan i 2 kocyki... Postanowiłam z Tż teraz co miesiąc coś kupować,bo skończy się tak,że nic nie będziemy mieli... Wózka i tak choćbyśmy chcieli nie kupimy teraz ale łóżeczko może już w tym miesiącu,bo Tż będzie mojemu tacie pomagać w niedzielę i sobotę w pracy i ojciec mu kilka stówek za to odpali.. Beznadzieja

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:38   #93
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
To zapraszam do mnie,u mnie na parterze fajnie,chłodno tylko jak wyjdzie się na dwór to już tak ciekawie nie jest
Mój mały smyk właśnie sadzi kopniaki. Chyba z 2 razy poczułam muśnięcia jako pierwsze ruchy (może je przeoczyłam) a tak to przywitał się ze mną kopniakiem
Pamiętam jak siostra musiała kupować smoczki do butelki w sklepie to bardziej opłacało jej się kupić nową butelkę niż smoczek,ale wiele dziewczyn ma rację,na Allegro znajdziesz te same z niezłą przebitką Ja zrobię większość zakupów na Allegro,bo biorąc ceny ze sklepów to da radę bardzoo dużo zaoszczędzić Pomyśl o tym

U mnie to nie przejdzie Marudzenie wyssałam chyba z mlekiem matki..

A no widzisz,bo to widać mała dama A mój synek raz robi sobie plac zabaw a potem chyba odpoczywa,np. dzisiaj. Ale wiadomo,zawsze ten niepokój będzie.. Szczególnie,że ja te ruchy czuję w miarę mocno i często a tu taki zastój to już dręczę małego i czasem pukam,żeby mi odpowiedział

Ehh tak sobie uświadomiłam... Wszyscy robią już takie większe zakupki a ja jedyne co z poważniejszych rzeczy mam to krem i emulsje do kąpieli Oillan i 2 kocyki... Postanowiłam z Tż teraz co miesiąc coś kupować,bo skończy się tak,że nic nie będziemy mieli... Wózka i tak choćbyśmy chcieli nie kupimy teraz ale łóżeczko może już w tym miesiącu,bo Tż będzie mojemu tacie pomagać w niedzielę i sobotę w pracy i ojciec mu kilka stówek za to odpali.. Beznadzieja
Coś kupować to znaczy co i ile sztuk ? bo miesiecy mało zostało do wrzesnia

Ja musze zrobic sobie liste i wykreslać co juz mam, co kupi mama i co potrzebujemy dalej, bo sie zakrece

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:43   #94
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Coś kupować to znaczy co i ile sztuk ? bo miesiecy mało zostało do wrzesnia

Ja musze zrobic sobie liste i wykreslać co juz mam, co kupi mama i co potrzebujemy dalej, bo sie zakrece
Coś kupować tzn. począwszy od gąbki do kąpieli skończywszy na łóżeczku,czyli wszystko co potrzebne dla malucha,do tego rozłożyć to tak żebyśmy mieli co jeść po tych zakupach,bo nie raz pisałam,że póki co milionerami nie jesteśmy
i mam swoją listę co i ile mi trzeba,w razie co dokupię jak zabraknie ale na sam początek najważniejsze rzeczy muszą być i nie ma zmiłuj.
Ale to już w tym miesiącu pozamawiam jakieś pieluchy,kilka ciuszków żeby nowe były i różne takie,bo nim się obejrzymy a będziemy na porodówce

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-23, 18:48   #95
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Przepraszam że piszę że jest gorąco, że strasznie źle znoszę te upały, że mam problem z ciśnieniem i oddechem przez to, że zaczynam puchnąć. Jeżeli to aż tak przeszkadza mogę przestać się udzielać.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:53   #96
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Któraś do Trójmiasta zmierza?
Tu nie widać zmian aby jakieś nadchodziły... Jest gorąco, parno, duszno, ale w cieniu już fajny wiaterek ale słońce tak daje dalej że po spacerze z psem jestem cała czerwona na twarzy...a która to godzina kurde Ja życzę Ci ekstra pogody na przyjazd ale niech będzie tam gdzie Ty a u mnie błagam o deszcz dobra no może chociaż o 20 stopni a nie 30 bo to na prawdę idzie się wykończyć jak od kilku dni taki upał jest...
Jestem padnięta tak że stopą nie chce mi się ruszyć, chciałabym się zdrzemnąc ale nie idzie bo za gorąco... pocę się jak szczur, mam spuchnięte dłonie i stopy... Mały mi urządza pokaz falującego brzucha i jest fajnie

ja się wybieram, a konkretnie do Sopotu ale nie martw się jak ja się nad morze wybieram z mężem to baaaaaardzo możliwy jest deszcz... mamy takie szczęście po prostu, choćby nie wiem jaka pogoda piękna miałaby być to się zepsuje...

i nie mam się w co ubrać...............

Monia mi nie przeszkadza Twoje narzekanie, bo sama marudzę i czuje się podobnie... być może to przez to, że prawie 100kgważę...

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...

Edytowane przez Paulina Darek
Czas edycji: 2014-05-23 o 18:56
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:58   #97
Latte88
Zakorzenienie

Za 4 kg tez będę miała tyle na wadze. Nie martw się

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 19:05   #98
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
O

Rozumiem o co Ci chodzi. Ale Jeszcze miesiąc tego nie było to tak notoryczne jak teraz. Ja tez mam swoje problemy i jest ich naprawdę dużo, tez się zalilam bardzo parę razy, ale traktuje to miejsce przede wszystkim jakoś odstresowanie. A przepraszam jak czytam 10 razy jak jedna osoba pisze jak dziś gorąco to mnie strzela. U mnie też jest ponad 30 stopni ale od gadania nic nie zmienię. Ja mogę zniknąć z tego forum, nie ma problemu, uzależnienia nie mam już takiego. Kiedyś tak nie było i tyle, wchodziło się na odstres, rozumiem problemy ale nie powielanie postów o tym samym co chwilę.
Myślę że jesteś rozgoryczona jakimś faktem i dlatego Cie to tak drażni , może faktycznie jak trochę odpoczniesz to wrocisz ze świeższym spojżeniem na to wszystko , ważne żeby sie nie nastawiać źle, a jezeli masz problem to to pisz bo żadna z nas sie nie domyśli że u ciebie jest źle bo się nie odzywasz Tak jak dopisałam do tamtego tematu , mnie tutaj drażnią nie które osoby ale jak mają problem, pytanie to mimo wszystko im odpisuję i staram sie dostosować i tak jestem w szoku że tutaj jak na razie chyba były tylk odwie kłótnie przy takiej ilości BABEK z charakterem
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:08   #99
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że jesteś rozgoryczona jakimś faktem i dlatego Cie to tak drażni , może faktycznie jak trochę odpoczniesz to wrocisz ze świeższym spojżeniem na to wszystko , ważne żeby sie nie nastawiać źle, a jezeli masz problem to to pisz bo żadna z nas sie nie domyśli że u ciebie jest źle bo się nie odzywasz Tak jak dopisałam do tamtego tematu , mnie tutaj drażnią nie które osoby ale jak mają problem, pytanie to mimo wszystko im odpisuję i staram sie dostosować i tak jestem w szoku że tutaj jak na razie chyba były tylk odwie kłótnie przy takiej ilości BABEK z charakterem
Nie jestem rozgoryczona, i nie chodzi mi o prawdziewe problemy ale o stałe biadolenie o tym samym. Tyle w temacie. Ja ze swojej strony go kończę.
Stary 2014-05-23, 19:13   #100
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Nie jestem rozgoryczona, i nie chodzi mi o prawdziewe problemy ale o stałe biadolenie o tym samym. Tyle w temacie. Ja ze swojej strony go kończę.
Próbowałam być miła
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-23, 19:14   #101
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie I to jeszcze wszystkie w ciąży a wiadomo hormony,humorki i te sprawy,gdzie na innych wątkach to niektóre mało w siebie nożami nie rzucają

Każda z nas tu biadoli w sumie po to jest forum,żeby pisać o wszystkim czy to o pracy,o pogodzie,rozstępach itp. bo co innego mamy robić i pisać Przecież nie będziemy aż do września gadać o tym co danego dnia kupiliśmy albo ugotowaliśmy. A czasem fajnie sobie zdrowo ponarzekać(choć ja tutaj już swoje limity chyba też wyczerpuję z tym narzekaniem ) ale tak jak napisała Ewka czasem lepiej wyżalić się w internecie gdzie są babki,które nas bardziej czasem zrozumieją niż faceci i czasem dobrze jest przeczytać"nie martw się wszystko się ułoży" albo"to minie"

Stary 2014-05-23, 19:14   #102
201610121609
Konto usunięte

A mi nie przeszkadza tutaj niczyje marudzenie internet i fora chyba po to sa żeby wygadać to co nam przeszkadza i nas denerwuje tym bardziej w ciazy nie każdy ma komu sie wyżalić i lepiej coś z siebie wyrzucić niż dusić w sobie i płakać w domu w kącie można ominąć dany post jak nas drażni i tyle ale nie dobijajmy kogoś krytykowaniem, ze za dużo o czymś pisze... niby akceptujemy tutaj siebie wszystkie a teraz każda będzie uważać czy aby na pewno moze cos napisać a to chyba nie o to chodzi
Nie każdy potrafi i chce dusić cos w sobie bo to wręcz niezdrowo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:17   #103
Latte88
Zakorzenienie

Ok dziewczyny super, że się rozumiemy. Cieszę się, że to wyjaśniłam z Wami.
Stary 2014-05-23, 19:31   #104
Misstic
Wtajemniczenie

Dziewczyny tu nie chodzi o to, że nie można pisać o swoich problemach. Pewnie, że można a nawet trzeba. Po to jest forum i po to jesteśmy tutaj my, ale nie uważacie, że ostatnimi czasy było tego trochę za dużo (i nie mówię tutaj o naprawdę poważnych rzeczach takich jak np wizyta Agnes w szpitalu). To forum powinno być dla nas wsparciem, pocieszeniem i ODSTRESOWANIEM od codzienności. Powtarzanie codziennie, że coś kogoś boli (powtarzam codziennie!) moim zdaniem jest lekką przesadą. Jesteśmy w ciąży, pewne rzeczy są naturalne, nasze ciało się zmienia, hormony buzują to normalne. Tak samo z pogodą, wchodzimy w okres letni i będzie nam ciężko. I oczywiście każda z nas ma prawo napisać, że jej duszno, ciężko, niedobrze. Ale w umiarkowanych ilościach.
Ja też narzekam, ale jest mi dużo łatwniej jak wchodze na forum, walne 3 zdania wy mnie pocieszycie i temat z głowy.
Uwielbiam na forum te chwile kiedy jest miło, sympatycznie, można podzielić się spostrzeżeniami, można znaleźć inspiracje na nowe danie To jest dużo bardziej budujące. I myślę, że własnie w poprzednich wątkach tego było więcej. Była taka równowaga zachowana. Natomiast od pewnego czasu troszkę nam się szalka przechyliła nie na tą stronę.
I jeszcze raz powtarzam, naprawdę jesteśmy tutaj żeby się wspierać, a nie dołować i doprowadzać się do tego, że człowiek po przeczytaniu wątku jest jeszcze bardziej pesymistycznie nastawiony niż zanim tutaj wszedł.
Nie wiem czy rozumiecie co mam na myśli, ale się starałam to przekazać tak prosto jak tylko potrafie.
Równowaga... to jest dobre słowo

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:32   #105
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

No dziewczyny, nieźle się zaczęło

Ja też nie znoszę stringów, ale u siebie i na swojej pupie Pupa mojej siostry już wygląda w stringach zaje**cie Nie przepadam też za oglądaniem w stringach kobiet na plaży. Może niektórym zazdroszczę ładnych tyłeczków, zaś tyłki innych mnie brzydzą

Co do narzekania... Kobietki, to hormony ciążowe robią swoje. Dla części z nas sam stan ciąży jest czymś nowym, ogarniamy to na bieżąco i dobrze, że są takie miejsca jak te, gdzie można się podzielić wątpliwościami, ponarzekać, pomarudzić, powspierać się wspólnie... Ale też i pochwalić, bo każda chwali się tutaj chociażby wynikami badań, czy zdolnościami kulinarnymi, czy przygotowaniem mieszkanka do porodu Ja z tych rozmów wynoszę na prawdę baaardzo dużo cennych uwag, dobrze wiedzieć, że ktoś czuje się podobnie jak ja czasem, to tak odnosi na duchu A i narzekam...nie da się ukryć. Ale jak któreś to przeszkadza niech zapoda pałką w łep i może oprzytomnieję czasem
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:38   #106
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Zrozumiałam wszystko. Przepraszam i obiecuje że już więcej nie przeczytacie że źle się czuję, że mi gorąco, że coś mnie boli. Żegnam wszystkie z Was i życzę spokojnego oczekiwania na maluszki.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:40   #107
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Zrozumiałam wszystko. Przepraszam i obiecuje że już więcej nie przeczytacie że źle się czuję, że mi gorąco, że coś mnie boli. Żegnam wszystkie z Was i życzę spokojnego oczekiwania na maluszki.

oj a Ty już przestań wracaj tutaj zaraz i to natychmiast

Jak tak będziemy robić, to zaraz każda po kolei będzie odchodzić z forum, bo coś tam, cos tam

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-23, 19:44   #108
nmartyna
Zadomowienie

Taki piękny, nowy wątek, a rozpoczyna się nieporozumieniami...
Kochane, nie ma co się kłócić, jesteśmy w ciąży i wiadomo, że czasami coś nas bardziej wkurza, a na następny dzień już się z tego śmiejemy
Wszystkie tutaj narzekamy i chwała nam za to , bo inaczej nasi Tżeci, rodzice, rodzeństwo czy kto tam jeszcze musi znosić nas na co dzień, zwariowali by z nami! A tak to tutaj się wygadamy, pocieszymy, przywrócimy do pionu i jest git! Baby są od tego żeby trzymać się razem, a tyle fajnych babek, ile jest tutaj na forum, to jeszcze nigdy nie spotkałam! I choć nigdy w życiu pewnie nie zobaczymy się na żywo, to przynajmniej mam pewność, że mnie zrozumiecie i jak trzeba ochrzanicie

No i moja Mała zgadza się z mamuśką, bo kopniaki zasadza jak do Was piszę

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dziewczyny tu nie chodzi o to, że nie można pisać o swoich problemach. Pewnie, że można a nawet trzeba. Po to jest forum i po to jesteśmy tutaj my, ale nie uważacie, że ostatnimi czasy było tego trochę za dużo (i nie mówię tutaj o naprawdę poważnych rzeczach takich jak np wizyta Agnes w szpitalu). To forum powinno być dla nas wsparciem, pocieszeniem i ODSTRESOWANIEM od codzienności. Powtarzanie codziennie, że coś kogoś boli (powtarzam codziennie!) moim zdaniem jest lekką przesadą. Jesteśmy w ciąży, pewne rzeczy są naturalne, nasze ciało się zmienia, hormony buzują to normalne. Tak samo z pogodą, wchodzimy w okres letni i będzie nam ciężko. I oczywiście każda z nas ma prawo napisać, że jej duszno, ciężko, niedobrze. Ale w umiarkowanych ilościach.
Ja też narzekam, ale jest mi dużo łatwniej jak wchodze na forum, walne 3 zdania wy mnie pocieszycie i temat z głowy.
Uwielbiam na forum te chwile kiedy jest miło, sympatycznie, można podzielić się spostrzeżeniami, można znaleźć inspiracje na nowe danie To jest dużo bardziej budujące. I myślę, że własnie w poprzednich wątkach tego było więcej. Była taka równowaga zachowana. Natomiast od pewnego czasu troszkę nam się szalka przechyliła nie na tą stronę.
I jeszcze raz powtarzam, naprawdę jesteśmy tutaj żeby się wspierać, a nie dołować i doprowadzać się do tego, że człowiek po przeczytaniu wątku jest jeszcze bardziej pesymistycznie nastawiony niż zanim tutaj wszedł.
Nie wiem czy rozumiecie co mam na myśli, ale się starałam to przekazać tak prosto jak tylko potrafie.

Pięknie napisany i całkowicie się z tym zgadzam !!!!

A Monia szybko tutaj wraca do Nas!!!!
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:45   #109
201610121609
Konto usunięte

Cytat:

No juz nie przesadzaj przecież większość napisała, ze narzekanie jest ok moze ja tez powinnam sie stad zwinąć no nie daj Boże bede miała zły dzień i bede chciała pomarudzic...
Ja np nie zrozumiałam tego naskoku na to, ze ktoś narzeka bo można ominąć dany post no ale trudno... w regulaminie chyba nie ma info, ze ma tu być tylko kolorowo

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 19:46   #110
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Kochane, nie ma co się kłócić, jesteśmy w ciąży i wiadomo, że czasami coś nas bardziej wkurza, a na następny dzień już się z tego śmiejemy
Wszystkie tutaj narzekamy i chwała nam za to , bo inaczej nasi Tżeci, rodzice, rodzeństwo czy kto tam jeszcze musi znosić nas na co dzień, zwariowali by z nami! A tak to tutaj się wygadamy, pocieszymy, przywrócimy do pionu i jest git! Baby są od tego żeby trzymać się razem, a tyle fajnych babek, ile jest tutaj na forum, to jeszcze nigdy nie spotkałam! I choć nigdy w życiu pewnie nie zobaczymy się na żywo, to przynajmniej mam pewność, że mnie zrozumiecie i jak trzeba ochrzanicie

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Chodziło mi dokładnie o to samo co napisała Marta, ale chyba ja nie pisze po polsku.
Stary 2014-05-23, 19:46   #111
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość

Wczoraj jak tak pisałyśmy o Lidlu i Bedronkowych promocjach, jak kupowałam sobie ten ogromniasty top, pomyślałam, że fajnie by było spotkać się wszystkie i byłaby za☠☠☠iaszcza reklama Lidla
Lidl sponsoruje wrześniówki 2014
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:47   #112
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

W 100% popieram. I pewnie to Latte tez miala na mysli. Narzekanie na jedna rzecz w kolko. Kazdy z nas narzeka jest to normalne, ale z glowa.
Co do przechylenia sie szali...
Ostatnio odnioslam wrazenue ze asz watek robi sie jedym wielkim pojedynkiem kto co lepszego kupil. I takie grube powietrze wisi nad watkiem. To jest tylko moje zdanie fo nikogo kierowane.
Moze faktycznie to hprmony... Mam nadzieje ze ren watek bedzie przyjemnym watkiem.

Stary 2014-05-23, 19:52   #113
Aliszcze
Zakorzenienie

a mi jakoś nie przeszkadza marudzenie na wątku, bo wydaję mi się, że są też inne tematy i jest jakaś równowaga zachowana. No ale pewnie ja z tych marudzących, więc dlatego mi to nie przeszkadza ale rozumiem, że ktoś może mieć dość marudzenia, ale zawsze mozna przewinąć post i poczytać inne a ostatnio na placu zabaw śmiałyśmy się z innymi mamami, że jeszcze parę dni temu każda narzekała na deszcz i zimno i że w domu się dużo siedzi, a jak przyszło lato, to każda narzeka, że gorąco stwierdziłyśmy, że babie-polce nigdy nie dogodzisz

dla odmiany pochwalę się, pięknie udały mi sie ciasta, chata błyszczy, młoda już od pół godziny śpi, żyć nie umierać także jutro zapowiada się miła imprezka imieninowa mojej Joasi młoda od tygodnia mówi o tej imprezie, że tort będzie, że goście będą

a dziś mój mąż był z młodą na angielskim i jak wyszła to jedna z mam do mojego męża (niektóre mamy uczestniczą w zajęciach, bo dzieci nie chcą być bez mamy), że Asia powinna być w grupie wyżej, bo zdecydowanie lepsza jest od chłopaków w swojej grupie (ona jest rodzynkiem, sami chłopcy w grupie są). miło się słyszy takie opinie o własnym dziecku a po zajęciach ponoć pani z sekretariatu pożyczyła piłkę i Asia z kolegami z grupy grała w piłkę na trawie i jej dobrze szło, no ale trenuje z tatą także chyba mi chłopczyca rośnie ale w ogóle zauważyłam, że lepiej jej czasem bawi się z chłopcami, bo ona też lubi koparki,samochody itp i sie dogaduje na placu zabaw przez to z płcią męską. Choć z dziewczynkami w dom też lubi się bawić

Mo_onika_ika, nie odstawiaj tu takich rzeczy wracaj kobito!!!

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:54   #114
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
W 100% popieram. I pewnie to Latte tez miala na mysli. Narzekanie na jedna rzecz w kolko. Kazdy z nas narzeka jest to normalne, ale z glowa.
Co do przechylenia sie szali...
Ostatnio odnioslam wrazenue ze asz watek robi sie jedym wielkim pojedynkiem kto co lepszego kupil. I takie grube powietrze wisi nad watkiem. To jest tylko moje zdanie fo nikogo kierowane.
Moze faktycznie to hprmony... Mam nadzieje ze ren watek bedzie przyjemnym watkiem.

Napisałam to wyżej
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-23, 19:57   #115
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Monika nie odstawiaj cyrku... Przeczytaj to co napisala Misstic dokladnie wyjasnila o co chodzi. Bo Latte wyrazac sienie potrafi...

Nikt nie chcial nic zlego... I kazdy ma prawo do powiedzenia co mu na duszy lezy.

Stary 2014-05-23, 19:57   #116
ZygaEffka
Zadomowienie

a to foteczka z wczoraj
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-23, 19:59   #117
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

a to foteczka z wczoraj
dziubeczek

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-23, 20:00   #118
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Ostatnio odnioslam wrazenue ze asz watek robi sie jedym wielkim pojedynkiem kto co lepszego kupil. I takie grube powietrze wisi nad watkiem.
no to przynajmniej wiem, że nie do mnie, bo ja jedyne co kupiłam to proszek Jelp a chwalę się prawda, ale moją młodą
ja raczej odbieram te zakupy jako radość z tego, że się coś kupiło teraz w drugiej ciąży jakoś tak te zakupy "dzieckowe" mnie aż tak nie rajcują, ale w pierwszej ciąży to był szał ciał i jak się w końcu odważyłam kupować coś dla dziecka to miałam wielką radochę z tego (czego nie rozumiał i nie zrozumie nigdy mój mąż )

mnie to chyba mało rzeczy przeszkadza na forum ale mi to chyba ze starością przyszło zauważyłam, że z wiekiem coraz mniej rzeczy mnie "dotyka", coraz mniej drażnią mnie ludzie, coraz bardziej tolerancyjna jestem, takie odnoszę wrażenie, bardziej mnie pewne sytuacje bawią niż drażnią. No ale to przyszło do mnie z wiekiem no i pewnie lata przepracowane w dziale, gdzie są same babki i jak to moja szefowa powiedziała do jednego z dyrektorów, że niech on sobie nie myśli, że jemu jest trudno zarządzać ludźmi, niech pomyśli, że ona musi zarządzać 20-paroma babkami,z których codziennie jakaś ma okres

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:01   #119
agnes 20
Zadomowienie

E to ja jestem chyba jakaś dziwna bo mi nie przeszkadza ani narzekanie, ani podglądanie co kto kupił. Wybieram sobie zawsze to co mnie interesuje i tyle. Lubie czasem pooglądać co tam kupujecie bo czasem tych ofert na np. allegro jest tyle że ciężko znaleźć coś sensownego
Aliszcze mam takie same poglądyi też przed zwolnieniem pełniłam funkcję kadrowej, może dlatego.

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-05-23 o 20:03
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:01   #120
Metamfetaminax
Zakorzenienie

No jak tak dalej pójdzie to każda z nas będzie się stąd ewakuować albo teraz każda będzie myśleć co pisać,żeby nie było to źle odebrane.
Wiecie też są tu kobitki ,które nie mają się np. komu wyżalić,zostały same itp. i dobrze jak napiszą nawet po raz setny,że czują np. się samotne i źle,bo nigdy nie wiemy co tak na prawdę czuje ta osoba po drugiej stronie monitora i nie miejmy o to pretensji,bo skąd mamy pewność,że akurat nie zalewa się łzami.
A z tym ściganiem się kto co lepsze kupił to nie zauważyłam żeby tak było,być może dlatego,że się w takie tematy nie udzielam,bo sama nic nie kupuję jeszcze

Ala,to udanej imprezki Dobrze,że jest taka kontaktowa,bo niektóre dziewczynki wstydzą się chłopców a tu przecież nie o to chodzi

Ewka,ale buzia ładna

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-05-23 o 20:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości