|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Konto usunięte
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;46580403]Krojenie owoców i orzechów na kawałki do owsianki zajęłoby mi mniej więcej tyle czasu co utarcie odrobiny awokado z sokiem z cytrusa :P Nadal z jednym i drugim można się zamknąć w 10 minutach, więc nie wiem skąd to zdziwienie. Mnie dziwi jak ktoś przygotowuje sobie śniadanie w godzinę - szczególnie że rano cenię każdą minutę snu.
[/QUOTE] To co mogę to przygotowuje sobie wieczorem żeby rano nie latać z nożem czy innym niebezpiecznym narzędziem. I rano zamiast łomotać się w kuchni to tylko wyciągam to co było przygotowane, robię to co wcześniej nie mogłam np. smażenie jajek czy podgrzanie owsianki i mogę jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
and cigarettes
|
Serio?
Ja myślałam, że pani Lewandowska jest żoną Lewandowskiego i wystąpiła w jakiejś reklamie w tv (nie wiem, nawet czego, mąż jej sukienkę wybiera ![]() A teraz się dowiaduję, że to słynna blogerka(?), jest wszęęędzie, a w dodatku je jagody goji na śniadanie i wszyscy ją za to hejtują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale zeby to byla boska ambrozja to niekoniecznie ![]() Za to totalnie nie rozumiem fenomenu wody kokosowej, sprobowalam z ciekawosci, ani to dobre ani nie czulam tego boskiego nawodnienia.
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
Woda kokosowa była dla mnie wyjątkowym paskudztwem, wypić tego nie dałam rady.
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ![]() [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;46577637]Strasznie dziwi mnie pojazd i hejt na Lewandowska o to slynne juz sniadanie zlozone z jagod goji, morwy bialej etc. Cala ta dyskusja wokol tego nieszczesnego sniadania pokazuje jak wiele osob cierpi na mega scisk dupy jak kogos stac na cos lepszego...strasznie o slabe i polaczkowate:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Bory szumiace, zeby ten post nie byl na serio ![]() ![]()
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Od razu widać, że masz ból tyłka
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Konto usunięte
|
Czemu nie na serio? To juz jakis przymus zeby hejtowac Pania Lewandowska? Mi to lotto, nie razi mnie w ogole czy zajada sie gojami czy innymi ustronstwami, kazdy kupuje na co go stac i ma swiete prawo promowac w internetach co zechce. Jesli sie jej nie lubi to mozna nie bywac na jej blogu. Co sie tyczy kosmetykow - np. na zeberce jest sekcja kosmetyczek czytelniczek i za kazdym razem to samo jak ktos ma same drogie mazidla - hejt i przytyki, ze lans. No mnie to dziwi, nie moze?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziwi mnie, że ktoś podejmuje się robienia rozbiórek na perfumach i jednocześnie ma regulamin w
![]() ![]() Dziwi mnie też, że jeszcze nie jadłam truskawek w tym roku, idę to nadrobić ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-05-23 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
zawsze mam racje
|
Dziwi mnie, ze cynk forte jest na recepte (albo pozadniejsza dawka kwasu foliowego) a 4 tabletki leku przeciwbolowego x bez recepty (nie bede podpowiadac
![]() Czekam na magnez i plastry na recepte ![]()
![]() |
#976 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() aż wstyd że ta laska jeszcze przyznaje z dumą jestę studentę jakby chciała im się pochwalić, Szekspir kanony blablabla a ci zażenowani jak nie wiem, nie dziwię się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
lokalna gwiazda
|
Skąd faceci biorą informacje typu: kobieta bawi się włosami =jest zainteresowana. Z jakichś poradników dla niedzielnych podrywaczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Że siedzisz z założonymi rękami, to masz wszystko gdzieś i jesteś zamknięta na świat. Siedzisz z nogą założoną na nogę i kierujesz stopę w czyjąś stronę - ta osoba coś znaczy (liczysz się z jej zdaniem, lubisz ją, cokolwiek). Facet siedzi rozkroczony - chce zająć więcej miejsca = być ważniejszy. Siedzisz z głową podpartą - nudzisz się. Drapiesz się w brodę - myślisz. Odrzucasz włosy na plecy ręką - chcesz się komuś spodobać, lecisz na kogoś. Takie tam. Nie słyszałaś nigdy o takich podobnych? ![]() http://portal.abczdrowie.pl/mowa-ciala-mezczyzny Oho. Zainteresowany mężczyzna, to ten z prostymi plecami. Dobrze wiedzieć! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamietam jak ktos zrobil artykul o sekretach modelek, Miranda Kerr codziennie pije soki sprowadzane z roznych tropikalnych wysp. Wiec goji to jeszcze nic takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Tu
Wysłane z telefonu, bo zamiast się uczyć to przeglądam Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze w tematyce leków - dziwią mnie ogromne tabletki i kapsułki. Nienawidzę połykać takich dużych leków, bo mam wrażenie, że się udławię, czemu towarzyszą palpitacje serca i wzmożona potliwość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
ma zielone pojęcie
|
Dziwi mnie, że niektóre osoby zakładające nowy wątek nawet nie próbują w tytule powiedzieć, o czym będzie wątek i dają tytuły typu „pomocy!”
![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Jarosław Polskę Zbaw
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Konto usunięte
|
dziwią mnie krewni TŻta, którzy na darmową wyżerkę i popijawę (czyt. wesele w sali) nie mieli problemu przyjechać i byli bardzo chętni, ale kiedy zmieniliśmy plany i impreza odbędzie się u nas w ogrodzie (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4658892 2]dziwią mnie krewni TŻta, którzy na darmową wyżerkę i popijawę (czyt. wesele w sali) nie mieli problemu przyjechać i byli bardzo chętni, ale kiedy zmieniliśmy plany i impreza odbędzie się u nas w ogrodzie (
![]() ![]() A mnie nie, bo zawsze w rodzinie się znajdzie ktoś kto na wesele przychodzi się najeść, napić i obgadać i tylko w tym celu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.