Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-24, 08:06   #331
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość

To wszyscy faceci tak mają?
W czasie @ lubię nosić takie duże babcine gatki, których poza okresem w życiu bym nie zalozyla.
Malż zawsze się smieje, a ile ma radości jak wiesza pranie i trafi na te wielkie gatki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mój D. tak samo się cieszy i jeszcze czasem wyciąga mi z szuflady i się śmieje,że pewnie moja babcia ma bardziej seksowne majtki niż ja i że na nie pewnie uwiodłabym niejednego faceta A gdzie jest powiedziane,że kobieta musi być całe życie seksowna..
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość

ja słyszałam że dziecko do 18 roku kosztuje 180 tyś złoty
Mecia wysłałam Ci wiadomość jeśli możesz looknij
Chyba takie przeciętne dziecko Kurcze... To już bym miała mieszkanie za te 180 tys. i to do tego 3-4 pokoje(u mnie w mieście ).
A już Ci nawet odpisałam

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:14   #332
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
A jakie dokładnie proporcja dajesz do tego peelingu, bo kiedyś od kumpeli słyszałam, że też robiła sama. To jest mieszanka oliwy z oliwek i suchej kawy, czy zaparzonych fusów.?Sorki, może się to pytanie wydać śmieszne, ale nie robiłam nigdy, więc pojęcia nie mam A oliwę kupiłam i jakoś mi smakowo nie pod pasowała jak do sałatki ją dawałam, to bym ją wykorzystała...

A tak w ogóle witam się i ja w nowym wątku
Gorąco się zrobiło od początku, poczytałam i...luzuję rajty Ja będę pisać jak dotychczas, chyba nikomu się jeszcze nie naraziłam, a jakbym coś walnęła głupiego to proszę mnie od razu do pionu stawiać Liczę na wsparcie, dobrą radę, miłą atmosferę i ciekawe pogaduszki.

Śniadanko zjedzone, pranie się kręci, słonko świeci, a ja lecę na ryneczek wymienić/oddać tunikę, która kupiłam tydzień temu i przecież mi się nie podoba A że małżeństwo to handluje tam tylko w soboty to cały tydzień musiałam czekać, mam nadzieję, ze wymienią na jakąś fajniejszą...Dam potem znać.

Miłego dzionka !!! :mok:
Ja robie z zaparzonych... A proporcje rozne. Jak odsacze fusy to mieszam he z oliwA tak by zrobila sie papka wiec proporcje sa niewazne wazne by sie papka zrobila nie za gesta i nue za rzadka...
Ja zazwyczaj na swoje uda i dupsko to tak z czterech lyzeczek kawy robie. Duzo nie trzeba brac. Okreznymi ruchami od dolu do gory bardzo wazne w tym kirunku robic. Poniewaz wykonijemy sobie cis ppdobnego do drenazu. Masujac sie w gore ulatwiamy w odprowadzeniu wody...

Stary 2014-05-24, 08:18   #333
ZygaEffka
Zadomowienie

Mój też czasem mówi" pozwól że zajrzę do Twojej bieliźniarki " no i ryje i mi wyciąga jakieś seksi majtki w które się albo nie mieszcze w tej chwili albo zostawiłam je z sentymentu bo np , miałam je na maturze . A on mi się pyta czemu ich nie noszę a ja mu mówie że w tej chwili najwygodniej to bez majtek bo co z tego że założę gatki jak zachwilę są mokre chyba sobie faktycznie kupię siateczkowe hehe juz na teraz

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
A jakie dokładnie proporcja dajesz do tego peelingu, bo kiedyś od kumpeli słyszałam, że też robiła sama. To jest mieszanka oliwy z oliwek i suchej kawy, czy zaparzonych fusów.?Sorki, może się to pytanie wydać śmieszne, ale nie robiłam nigdy, więc pojęcia nie mam A oliwę kupiłam i jakoś mi smakowo nie pod pasowała jak do sałatki ją dawałam, to bym ją wykorzystała...

A tak w ogóle witam się i ja w nowym wątku
Gorąco się zrobiło od początku, poczytałam i...luzuję rajty Ja będę pisać jak dotychczas, chyba nikomu się jeszcze nie naraziłam, a jakbym coś walnęła głupiego to proszę mnie od razu do pionu stawiać Liczę na wsparcie, dobrą radę, miłą atmosferę i ciekawe pogaduszki.

Śniadanko zjedzone, pranie się kręci, słonko świeci, a ja lecę na ryneczek wymienić/oddać tunikę, która kupiłam tydzień temu i przecież mi się nie podoba A że małżeństwo to handluje tam tylko w soboty to cały tydzień musiałam czekać, mam nadzieję, ze wymienią na jakąś fajniejszą...Dam potem znać.

Miłego dzionka !!!
Co do peellingów z kawy to moja szwagierka robi sobie z zaparzonej ( zazwyczja jak wypijemy każe zostawić szklanki na boku i zbiera sobie fusy ) dodaje do tego zwykłego balsamu i i pod prysznicem działa z tym , ale wydaje mi się że tak jak piszę NIestabilna lepiej z Oliwką bo oliwka bardziej nawilży .
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:22   #334
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też czasem mówi" pozwól że zajrzę do Twojej bieliźniarki " no i ryje i mi wyciąga jakieś seksi majtki w które się albo nie mieszcze w tej chwili albo zostawiłam je z sentymentu bo np , miałam je na maturze . A on mi się pyta czemu ich nie noszę a ja mu mówie że w tej chwili najwygodniej to bez majtek bo co z tego że założę gatki jak zachwilę są mokre chyba sobie faktycznie kupię siateczkowe hehe juz na teraz
.
Właśnie mi uświadomiłaś ile ja mam gaci,które zachowałam z sentymentu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:40   #335
Niestabilna
Wtajemniczenie

Wlasnie do mnie dotarlo ze majtty musze sobie kupic... :sciana:

Stary 2014-05-24, 08:58   #336
ZygaEffka
Zadomowienie

Nic trzeba się wziąć za śniadanko i budzić mężulka niech maluje ściany
mała fika po ilośći kofeiny jaką jej zafundowałam na pusty żołądek
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-24, 08:59   #337
Niestabilna
Wtajemniczenie

Ide ciacho piec...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 09:01   #338
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupujecie cos przyszłym tatuśkom na Dzień Ojca jakiś prezent ? u nas zawsze obchodzimy Dzień Ojca i DZień Matki razem w rodzinie i myślałam żeby dać powód do radości mojemu mężowi i zrobić mu jakiś prezent . Myślałam nad koszulką z nadrukiem " Będę tatą , zbieram na pieluchy "
http://allegro.pl/koszulka-z-nadruki...264417759.html
moj pewnie nie pomysli o mnie w poniedziałek, ale ja i tak mu cos kupie od corci niech poczuje sie doceniony

co do majtek ja juz prawie w rzadne stare sie nie mieszcze

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:15   #339
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
moj pewnie nie pomysli o mnie w poniedziałek, ale ja i tak mu cos kupie od corci niech poczuje sie doceniony

co do majtek ja juz prawie w rzadne stare sie nie mieszcze

ja się mieszcze wyłącznie dlatego ze zawsze kupowałam dwa rozmiary większe

Witam się z kubeczkiem kawy. Podziwiam was za to poranne pranie i prasowanie mam lenia

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Stary 2014-05-24, 09:18   #340
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Moze taka twoja uroda, a robilas juz drenaz limfatyczny na uda i ppsladki... Pamietam mialam kiedys klientke po dwoch tygodniach taki efekt ze szok... Az sama sie zdziwilam.

to ch**owa ta moja uroda nie nie robilam po ciazy bede znowu sexi i sie wezme za siebie,obiecuje

Cytat:
Kupujecie cos przyszłym tatuśkom na Dzień Ojca jakiś prezent ? u nas zawsze obchodzimy Dzień Ojca i DZień Matki razem w rodzinie i myślałam żeby dać powód do radości mojemu mężowi i zrobić mu jakiś prezent . Myślałam nad koszulką z nadrukiem " Będę tatą , zbieram na pieluchy "
http://allegro.pl/koszulka-z-nadruki...264417759.html
nie,ja nie kupuje

Wrocilam ze spaceru i jest skwar,zaraz odpadną mi stopy

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:36   #341
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
to ch**owa ta moja uroda nie nie robilam po ciazy bede znowu sexi i sie wezme za siebie,obiecuje

nie,ja nie kupuje

Wrocilam ze spaceru i jest skwar,zaraz odpadną mi stopy

Mi zrobiły się bryczesy na udach znowu. A były juz ok :P

Paulina szkoda ze daleko mieszkasz bo byś mnie wykopywala na ćwiczenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 09:40   #342
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Mi zrobiły się bryczesy na udach znowu. A były juz ok :P

Paulina szkoda ze daleko mieszkasz bo byś mnie wykopywala na ćwiczenia

taaaa ja ćwiczę i co i g**** za przeproszeniem
kobitki cale zycie nie cwiczą,jedzą co chcą i nie wiedzą co to cellulit

A w ogole wczoraj wbijam do spozywczego i pani sie mnie pyta ktory miesiac,mowie ze 6,a ona "to taki duzy brzuch juz?" dzięki

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:41   #343
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
MOżemy sie zamienic , ja wezme twoje 20stopni bo moj maż dzis bedzie malował pokoj a ja dam tobie te slonce zebys mogla sie opalać :P
U mnie małż też już działa na poddaszu z wałkiem i farbami, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, bo zawsze to ja malowałam w domu

Cytat:

Miłego dzionka !!!
Też mam taką oliwę i też myślałam co by tu z nią zrobić.Ale będę teraz gładziudka
Latte dobrze zrozumiałam wizytujesz 3 czerwca? Ja też, i też muszę zrobić wyniki( w tym glukozę)i kurcze też nie wiem kiedy by było najlepiej
Paulina to się ciesz że masz taki fajny brzuszek, bo jak ja mówię że 6 miesiąc to wszyscy mówią że myśleli że to dopiero początki.

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-05-24 o 09:43
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:45   #344
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
U mnie małż też już działa na poddaszu z wałkiem i farbami, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, bo zawsze to ja malowałam w domu

Też mam taką oliwę i też myślałam co by tu z nią zrobić.Ale będę teraz gładziudka
Latte dobrze zrozumiałam wizytujesz 3 czerwca? Ja też, i też muszę zrobić wyniki( w tym glukozę)i kurcze też nie wiem kiedy by było najlepiej
Paulina to się ciesz że masz taki fajny brzuszek, bo jak ja mówię że 6 miesiąc to wszyscy mówią że myśleli że to dopiero początki.
Mój dopiero wstał ale biedny wstawał cały tydzien po 4 do pracy wiec dałam mu pospać nawet poszłam do innego pokoju z lapkiem zeby nie klikac w klawiature zjemy sniadanko i działamy z malowankiem , tzn ja nie za dużo bo nie wolno wdychać podobno pomogę mu powynosic wszystko i poobklejać folią
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-24, 09:57   #345
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Mój dopiero wstał ale biedny wstawał cały tydzien po 4 do pracy wiec dałam mu pospać nawet poszłam do innego pokoju z lapkiem zeby nie klikac w klawiature zjemy sniadanko i działamy z malowankiem , tzn ja nie za dużo bo nie wolno wdychać podobno pomogę mu powynosic wszystko i poobklejać folią
A ja się nie dotykam dziś do niczego, potem tylko pójdę na inspekcjęWczoraj wieczorem znowu tak mnie złapała ta kolka nerkowa że ledwo dałam radę umyć dupsko i doturlać się do łóżka, więc dziś idę leżeć na leżaczek w cieniu.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:03   #346
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Witam,ogarnęłam z grubsza chlewik,córa je drugie śniadanie (z ,,kieczupikiem"),a teraz przysiadłam na chwlę z kawkąMąż musiał na chilę pojechać do pracy:/,potem jest grill z sąsiadami i przyjeżdża jego siostra z koleżanką by nauczył je obsługi niwelatoraJedyne czego dziś chcę, to błogiego lenistwa i nicnierobienia,ale mając dziecko to już nie to samo co kiedyś

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:05   #347
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
taaaa ja ćwiczę i co i g**** za przeproszeniem

kobitki cale zycie nie cwiczą,jedzą co chcą i nie wiedzą co to cellulit

A w ogole wczoraj wbijam do spozywczego i pani sie mnie pyta ktory miesiac,mowie ze 6,a ona "to taki duzy brzuch juz?" dzięki

Ja mam za to za mały wiec dziecko będzie mala lebioda. Wyczucie jak ch# ludziom nie dogodzisz

Wczoraj koleżanka przywiozła mi wózek. 3w1 (z nosidelkiem a nie fotelikiem do auta) firmy POLAK baby smile. Kremowo oliwkowy w super stanie. Bardzo leciutko się prowadzi, pompowane kolka i amortyzatory, ale jest dosyć ciężki. Gondola bardzo duza. Strasznie się cieszę jeszcze go nie rozpracowalam, nawet nie umiałam go złożyć

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-05-24 o 10:13
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:08   #348
Latte88
Zakorzenienie

Dzień dobry
Strasznie w nocy brzuch bolał ale nie dziwne... Mąż oczywiście reset totalny, ale niech coś ma z życia, kochany jest bo pracuje dla nas tak dużo. Ach..

Asus ja tak 3 czerwca o 9.30 juz się nie mogę doczekać aż zobaczę moją malutką a glukoze zrobię przed wizytą. Dwa dni przed zrobię sobie detox zero słodkiego to fajnie, że będziemy razem tego dnia
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:12   #349
aa2
Zakorzenienie

dzien dobry
u nas słoneczko , za chwile wybywamy na grila jedziemy w takie miejsce gdzie malybedzie miał i piasek i mega plac zabaw i koniki wiec pewnie szął będzie

dziewczyny bede trzymac kciuki za wizyte 3 zapamietam bo męzuś ma urodzinki
.....właśnei myśle co mu zakupić od siebei i dzieci , Marcelek na pewno bedzie chciał cos z mamusia zrobić z masy solnej iwec przynajmniej tyle hhehe
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 10:14   #350
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzien dobry
u nas słoneczko , za chwile wybywamy na grila jedziemy w takie miejsce gdzie malybedzie miał i piasek i mega plac zabaw i koniki wiec pewnie szął będzie

dziewczyny bede trzymac kciuki za wizyte 3 zapamietam bo męzuś ma urodzinki
.....właśnei myśle co mu zakupić od siebei i dzieci , Marcelek na pewno bedzie chciał cos z mamusia zrobić z masy solnej iwec przynajmniej tyle hhehe
Kochana piękny dzień się Wam zapowiada pełen atrakcji a prezent z masy solnej Tatusia na pewno baaardzo ucieszy
Stary 2014-05-24, 10:21   #351
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
A ja się nie dotykam dziś do niczego, potem tylko pójdę na inspekcjęWczoraj wieczorem znowu tak mnie złapała ta kolka nerkowa że ledwo dałam radę umyć dupsko i doturlać się do łóżka, więc dziś idę leżeć na leżaczek w cieniu.
No w twojej sytuacji lepiej żebys niczego sie nie dotykała
Odpoczywaj

Ja wstawiłam już pranko , jeszcze chwile sie lenimy i do roboty !!
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-24, 10:25   #352
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam za to za mały wiec dziecko będzie mala lebioda. Wyczucie jak ch# ludziom nie dogodzisz

Wczoraj koleżanka przywiozła mi wózek. 3w1 (z nosidelkiem a nie fotelikiem do auta) firmy POLAK baby smile. Kremowo oliwkowy w super stanie. Bardzo leciutko się prowadzi, pompowane kolka i amortyzatory, ale jest dosyć ciężki. Gondola bardzo duza. Strasznie się cieszę jeszcze go nie rozpracowalam, nawet nie umiałam go złożyć

super ze masz wozek, duzy wydatek jest za Tobą
jak masz mozliwosc to pokaz nam to cudo

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:27   #353
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

Wrzuć foty ! my ten co dostalismy tez ma dużą gondole i jest cieżki co mnie przeraża ale na poczatek starczy kwestia wprawy w prowadzeniu i bedzie git ciekawi mnie te nosidełko ale nie do samochodu to sie nasadza na wózek czy to takie na stelażu do noszenia dzidzi ?
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-24, 10:35   #354
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Strasznie w nocy brzuch bolał ale nie dziwne... Mąż oczywiście reset totalny, ale niech coś ma z życia, kochany jest bo pracuje dla nas tak dużo. Ach..

Asus ja tak 3 czerwca o 9.30 juz się nie mogę doczekać aż zobaczę moją malutką a glukoze zrobię przed wizytą. Dwa dni przed zrobię sobie detox zero słodkiego to fajnie, że będziemy razem tego dnia
Co bysmy zrobily bez naszych tz... Moj dzisiaj sie uparl i pojechal do drugiej.roboty ppmimo tej polamanej reki... Pracuje tam tylko w soboty i od czasu do czasu jak w tej ppdsrawowej pracy ma wolne to idzie do drugiej. I.chce jeszvcze zaczac szlifowac komode dla Justusa wariat moj kochany. Dlatego ciacho mu pieke, marchewkowe jego ulubione po zebrze zrobie zdjecie tej komody jak bedzie matowo biala to bedzie pasowac do motywu jaki wybralismy dla Justka do pokoju.
Ja juz odkurzylam, ciacho w piekarniku, pranie.nastawione, pranie.poskladane, kuchnia posprzatana po tym..... @#%&*
Musze.tylko przetrzec okna bo pelnosladow od nosa mojego kota hihi ale.okna.to codziennie.prEcieram wiec juz weszlo w krew... Dobrze ze nie dalam sie namowic na.psa ehhhh

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:

Super... Tez ciekawa jeatem tego wozka... I.kolor interesujacy. My narazie mamy czarno fioletowy, a w pl czerwono czarny i bede musiala miec dwa albo czarno fioletowy.pojedzie.do.pl.
Stary 2014-05-24, 10:37   #355
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Co bysmy zrobily bez naszych tz... Moj dzisiaj sie uparl i pojechal do drugiej.roboty ppmimo tej polamanej reki... Pracuje tam tylko w soboty i od czasu do czasu jak w tej ppdsrawowej pracy ma wolne to idzie do drugiej. I.chce jeszvcze zaczac szlifowac komode dla Justusa wariat moj kochany. Dlatego ciacho mu pieke, marchewkowe jego ulubione po zebrze zrobie zdjecie tej komody jak bedzie matowo biala to bedzie pasowac do motywu jaki wybralismy dla Justka do pokoju.
Ja juz odkurzylam, ciacho w piekarniku, pranie.nastawione, pranie.poskladane, kuchnia posprzatana po tym..... @#%&*
Musze.tylko przetrzec okna bo pelnosladow od nosa mojego kota hihi ale.okna.to codziennie.prEcieram wiec juz weszlo w krew... Dobrze ze nie dalam sie namowic na.psa ehhhh
Madzioku ale pracowicie zaczęłas dzionek
Ja też wychodzę z tego założenia co Ty, wspieram mojego jak mogę bo zasługuje jakiś taki tradycyjny juz niemodny pewnie układ nam się zrobił, ja pielęgnuje dom a on zarabia. nie wyobrażam sobie ganiac nim w domu po dyżurze 12(kiedy to było ) 24 lub 48 godzinnym do sprzątania. Tfu bo przechwale
Tez poluje na komode białą widziałam już nawet na tablicy w stylu prowansalskim z przewijakiem i mocno nad nią myślę. Taka jakby z przecieraniem
A ten @%*%+to już masakra..
Stary 2014-05-24, 10:47   #356
nmartyna
Zadomowienie

Ja już mieszkanko mam posprzątane, nawet Tżcik się wziął za porządki i łazienkę posprzątał Zjadłam w międzyczasie z kilogram truskawek, a teraz zmykam robić obiad. Dziś serwuję naleśniki na ostro z sosem czosnkowym No i Mężuś zażyczył sobie ciacho z truskawkami i galaretką, to mu zrobię, niech ma A że jutro teściu robi urodziny, to może rodzinka się jeszcze załapie na ciacho (oby wyszło)
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:50   #357
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana piękny dzień się Wam zapowiada pełen atrakcji a prezent z masy solnej Tatusia na pewno baaardzo ucieszy
no masła solna jak mówi Marcel to ostatnio ulubione zajęcie
dla babci na urodzinki z moja pomoca tez zrobił serduszko hehe

Madzia , Zosia u nas tez teraz tak ze ja wiecej robie bo siedze w domu z tym ze ja uwielbiam gotowac, sprzatać i w ogóle cos robic, a zdarzaja sie dni lenia i wtedy nie robie nic
narezkac nei moge bo jak wieksze sprzatanie to pomaga, a juz w ogole lubie jak z młodym ida pospacerowac a ja sobie w spokoju ogarniam, inaczej mały idzie z emna sprzatac i wtedy jest wesoło
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 11:05   #358
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia , Zosia u nas tez teraz tak ze ja wiecej robie bo siedze w domu z tym ze ja uwielbiam gotowac, sprzatać i w ogóle cos robic, a zdarzaja sie dni lenia i wtedy nie robie nic
narezkac nei moge bo jak wieksze sprzatanie to pomaga, a juz w ogole lubie jak z młodym ida pospacerowac a ja sobie w spokoju ogarniam, inaczej mały idzie z emna sprzatac i wtedy jest wesoło
Ja też bardzo lubię zajmować się domem nie mam problemy z tym szkoda ze nikt za to nie płaci poza uśmiechem męża jak juz będę miała własną kuchnie z piekarnikem to już osiągnę zenit szczęścia
Asiu bardzo mi się podoba że tak fajnie z Melkiem czas spędzanie
A moj to jak ma np dwa dni wolne to tez ogrania np łazienkę którą ja kocham sprzątać ale w ciąży sobie odpuszczam przez detergenty.
Jem kanapki z malosolnym i czeka już sorbet
Stary 2014-05-24, 11:12   #359
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Madzioku ale pracowicie zaczęłas dzionek
Ja też wychodzę z tego założenia co Ty, wspieram mojego jak mogę bo zasługuje jakiś taki tradycyjny juz niemodny pewnie układ nam się zrobił, ja pielęgnuje dom a on zarabia. nie wyobrażam sobie ganiac nim w domu po dyżurze 12(kiedy to było ) 24 lub 48 godzinnym do sprzątania. Tfu bo przechwale
Tez poluje na komode białą widziałam już nawet na tablicy w stylu prowansalskim z przewijakiem i mocno nad nią myślę. Taka jakby z przecieraniem
A ten @%*%+to już masakra..
Daj..spokoj...........

Cytat:

No to mamy dziewczyny ten sam tok myskenia.
Ja tez sobie nie wyobrazam ze ciagnac tz do obowiazkow skoro ja caly dzien z żopą w domu siedze... Jak ma wolne to tez pomaga ale wole zeby obiad ugotowal bo.bardzo do rze gotuje... Pare.lat temu mial restauracje jakies 6 lat i rzadzil kuchni. Teraz on zarabia a ja sie odwdzieczam cieplym posilem i posprzatanym.domem...
Stary 2014-05-24, 11:55   #360
Latte88
Zakorzenienie

Świetna metoda na uspokojenie maluszka - ze świetna na razie z opini ale mama też mówiła o tym- sama zamierzam ją wdrożyć po porodzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości