![]() |
#451 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. ¦niadanie - kromka chleba z wêdlin± i szczypiorkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
ArcymoneQ dzieñ dobry w kolejny gor±cy poranek ;*
ja na pierwsze ¶niadanie tylko kawa z cukrem [nies³odka szkodzi mi na ¿o³±dek] dopiero po mojej przeja¿d¿ce bêdê jad³a porz±dne ¶niadanie. Czyta³am gdzie¶, ¿e na czczo mo¿na ³atwiej spaliæ kalorie...pasuje mi to bo rano miewam md³o¶ci. Czekam tylko na reszte rodzinki i jedziemy... codziennie z moim T¯ i moim dziadkiem robiê coraz wiêcej km ![]() Swoj± drog± niesamowicie wstyd gdy mój 80-letni dziadek ma lepsz± kondycjê ni¿ ja... ![]()
![]() |
#453 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Rozeznanie
|
No ja pó¼niej ni¿ 2 - 3 godz po przebudzeniu nie jem, mam nadziejê, ¿e nie zrobi to ró¿nicy mojemu organizmowi
![]() ![]()
![]() |
#455 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dziewczyny, przepraszam, nie by³o mnie jaki¶ czas. Dlatego, ¿e moje odchudzanie pad³o zupe³nie - mia³am do¶æ ma³o czasu najpierw, wiêc æwiczenia posz³y w odstawkê, a potem by³o mi trudno wróciæ... Równia pochy³a.
Nie wiem, jak to jest, poprzednio, kilka miesiêcy temu, potrafi³am siê zawzi±æ i zrzuciæ 8 kg, a teraz ci±gle co¶ mi w tym przeszkadza i jako¶ nie mogê siê wdro¿yæ w tê rutynê, jem s³odycze, nie æwiczê, nie trzymam diety ![]() Od dzisiaj chcê siê znów zacz±æ mobilizowaæ, od poniedzia³ku ruszyæ pe³n± par±. Mam nadziejê, ¿e u Was lepiej. Teraz wpad³am tylko na chwilê, bo mam dzisiaj zabiegany dzieñ. Wagê podam w poniedzia³ek, bo dopiero wtedy bêdê mog³a siê zwa¿yæ na mojej w³asnej, elektronicznej - ok? I witam nowe dziewczyny ![]()
#456 |
Rozeznanie
|
Saira ja te¿ Ciebie witam
![]()
![]() |
#457 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cze¶æ.
Zwa¿y³am siê i zmierzy³am. 177cm i 94,3kg . Masakra ![]() ![]() Mój cel na pocz±tek to -10kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cze¶æ dziewczyny! Jest 11 a ju¿ ¿ar siê leje z nieba. Cale szczê¶cie, ze nigdzie wychodziæ nie muszê i nie powinnam. Ciekawa jestem czy jak uda mi siê schudn±æ to czy tez bêdzie siê ze mnie tak la³o.
Zbli¿a mi siê oddawanie projektów wiêc czekaj± mnie upojne dni i noce z komputerem w roli g³ównej. Zrzucanie kg bêdzie 3 razy trudniejsze ![]() aamidale "Bo ucz± nas by siê nie przewracaæ, zamiast uczyæ nas jak upadaæ.." - trafne sformu³owanie, a¿ gdzie¶ zapiszê ![]() Zgrywaj± siê zdjêcia moich zacnych 4-liter, strze¿cie siê ![]()
zapuszczam w³osy 71 cm -> 85 cm zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg ![]() Edytowane przez Eglel Czas edycji: 2014-05-24 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Rozeznanie
|
Chotykczka ja mam mniej wiecej tyle przy wzroscie 160 - takze nie ma takiej tragedii u Ciebie. Zreszt± wpad³am na taki pomys³ dzi¶ - mam do¶æ ¶cis³y umys³ - postaraæ siê traktowaæ nadwagê nie jako tragediê, która uniemo¿liwia ¿ycie tylko jak usterkê, co¶ co trzeba systematycznie naprawiæ mimo ze urz±dzenie dzia³a i bez tego
![]() Eglel dziêkujê Ci bardzo, kiedy¶ mi to przysz³o do g³owy i jako¶ tak ze mn± zosta³o juz ![]() Zazdroszczê skurczybykowi jak cholera, ale on przynajmniej nie lubi sma¿onego tak bardzo. Ale potrafi zjesc pol kilo sera i litrowy sloik majonezu w trzy dni. Taki to po¿yje... Eglel ile masz wzrostu? nie wygl±dasz na 74 kg ! Jedyne co mi nie pasuje to brzuch, za reszte Twojego cia³a da³abym sie pokroiæ ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-24 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak chcesz zacz±æ od nowa rób to ma³ymi kroczkami, mnie pomog³o - najpierw zdrowe ¶niadania, potem mniej na obiad, teraz herbata bez cukru, a od pi±tku ryba pieczona bez panierki. Ustal sobie pewne ma³e granice i ich siê trzymaj... tak samo z æwiczeniami, zaczyna³am od 1km na rowerku i 40 wio¶larzy, dzi¶ to 200 wio¶larzy i 2km minimum! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
A ja dzi¶ znowu zjad³am na obiad nieco kaszy i pomidora plus sos jogurt grecki z ketchupem! W tak± gor±czkê przynajmniej latwo trzymac diete bo do jedzenia sie trzeba zmuszaæ...
![]() |
#463 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Chotykczka
wysoka jestes,to napewno u ciebie wagi nie widac a¿ tak ![]() Eglel ty chudzielcu ![]() ![]() Ja dzis narazie bez æwiczeñ,nie mam czasu i ³obuzy mi przeszkadzaj± ![]() ¶niadanko 2 kromki chleba z szynk± ,rzodkiew, pomidor, obiad ? hm.... owocowo dzi¶ arbuzowo-pomerañczowo ![]() straszna parówa i wkoñcu przysz³a upragniona przelotna burza... ![]() ![]() ![]() za to w nagrodê za 1 sukces -4kilo kupi³am sobie sukienusie na upalne dni ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-10 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Rozeznanie
|
LadyDagaMilon u nas zapowiadali 3-centymetrowy grad i potê¿ne oberwanie chmury...na razie czekam
![]() Sukienka ¶wietna ![]() ![]()
![]() |
#465 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sukienka w rozmiarze "L" o dziwo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Rozeznanie
|
U nas siê baaaardzo wolno zbiera, ale s³ychaæ ju¿ dalekie pomruki. Niestety, Gdz to miasto, które burze odstrasza [duzo rzeczek i polozenie] i jeszcze sie wszystko moze rozejsc grrrr
![]() Mam nadziejê ¿e mnie wieczorem czeka spacer w deszczu <3 Gatulacje LadyDagaMilon, jeste¶ dobrym motywatorem - widaæ jak wysi³ek siê op³aca ![]() ![]()
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
LadyDagaMilon - ³adna sukienka, i zazdroszczê opalenizny
![]() ![]()
#468 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() gwózdz do deski motywatora przybi³y mi foty ![]() ![]() ![]() ¿yjê i tak z tygodnia na tydzieñ by wskoczyc na wagê i zobaczyæ postêpy ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Rozeznanie
|
Muszê te¿ sobie wagê ogarn±æ. jak wczoraj zobaczy³am te zdjêcia co je tu wstawi³am to sie prze¿egna³am jaka ze mnie bela
![]() LadyDagaMilon to genialna masz ta karnacje ![]()
![]() |
#470 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() karnacje mam Po tatusiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
Ja motywacjê mam, przede wszystkim mam warunki - psychiczne i fizyczne [w koncu!!] by raz na zawsze skonczyc z pulpecizmem. Bo wiem, ¿e to nie zmiana na 5 miesiêcy, tylko na ca³e ¿ycie. Dla mnie grunt to nie odmawiaæ sobie jakich¶ ma³ych zachcianek, tylko je rekompensowaæ sportem... Bo potem jak siê cz³owiek rzuci to najlepiej by zagryza³ lody kabanosem.
Ja jestem blada, ale szybko ³apie mnie s³oñce. Ale z natury mam jasne w³osy i opalona wygl±dam jak bawarski transwestyta:/ tak¿e zazdroszczê, zawsze chcia³am mieæ czarne w³osy i ¶niad± skórê ![]()
![]() |
#472 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TRZYMAM KCIUKI ZA NOWE DZIEWCZYNY! ![]()
#473 |
Rozeznanie
|
A ja jak na razie jako¶ siê trzymam
![]() ![]() Jutro mam zjazd od rana do po³udnia wiêc mnie nie bêdzie. LadyDagaMilon - ³adnie wygl±dasz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#474 |
Przyczajenie
|
U mnie te¿ ok. Przed chwil± skoñczy³am æwiczyæ
![]()
#475 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ja po kolacyjce 1 jajo 2 styropiany z szynka i sa³at± ![]() niestety dzieñ beztreningowy ![]() kusi mnie desperado w lodówce ![]() ale wiem ze bêdê miala wyrzuty sumienia ![]() wiêc odpuszcze i niech jeszcze le¿akuje , wkoñcu to moja silna wola niech zwyciê¿y ![]() tak na marginesie jak u was z pogod±? w BDG strasznie pada i jest potêzna burza z extra grzmotami ,kilka razy podskoczy³am ze strachu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Rozeznanie
|
W Grudzi±dzu burza, leje deszcz i w koñcu jest ch³odek ! póki co siê uspokaja nieco, ale przed chwil± bardzo piêknie grzmia³o
![]()
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
U mnie ca³y dzieñ upalnie, zero chmurki - nawet teraz! Termometr w po³udnie pokazywa³ 30 stopni, a teraz 22
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
![]() to dobrze, ¿e nie tylko warzywa i owoce ![]() ![]() ![]() a przy np. kaszach masz podobne objawy? mi puchn± z kolei stopy. fajny pomys³ na domowe zsiad³e! ale my¶lê, ¿e przy napadzie by siê nie sprawdzi³ niestety, nie zapcha³abym siê. ale ju¿ wróci³am na w³a¶ciwszy tor, na szczê¶cie by³o jednorazowe ![]() a Ty nie lubisz zsiad³ego mleka? ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() a ja dzi¶ na kolacjê wci±gnê³am pêczak z marchewk± i czerwon± fasol± i parê fistaszków ![]() iiiii muszê siê Wam pochwaliæ! zda³am dzi¶ dwa egzaminy na bdb!! ![]() Edytowane przez klapkowa Czas edycji: 2014-05-24 o 19:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
Kaszê bardzo lubiê, szczególnie gryczan± z curry <3 byle nie na s³odko! Nic mi po niej nie jest, wrêcz odwrotnie, ¶wietnie siê czujê. Od zawsze jad³am kasze zamiast ziemniaków.
Z tym mlekiem to jest ruletka, za ka¿dym razem ma inny smak. Czasem da siê wypiæ bez wykrêtasów twarzy, czasem jest tragedia ![]() ![]() narzeczony niskie ma, ja za to mam wahania ci±g³e. Gratulujê piêknie zdanych egzaminów !
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-24 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.