Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-24, 06:50   #451
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Chotykczka Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny! Chcia³abym do was do³±czyæ, je¶li pozwolicie
Mam 19 lat i ostatnie 4 lata to ci±g³a walka z odchudzaniem. Ostatnimi czasy bardzo du¿o przyty³am i za cholerê nie potrafiê siê zmotywowaæ do diety.
Chcia³abym zacz±æ od jutra, chod¼ chyba nie jestem na to gotowa psychicznie( i chyba nigdy nie bêdê), ale mam nadziejê ¿e znajdê wsparcie tu, bo na nikogo z mojego otoczenia liczyæ nie mogê, mo¿e to i s³usznie bo to przecie¿ nie ich problem, a Wy zapewne rozumiecie mnie najlepiej

Jutro rano siê dok³adnie zwa¿ê, ju¿ siê bojê, nie wchodzi³am na wagê od bardzo dawna.
Witaj w naszych skromnych prograch, super ¿e do nas do³±czy³a¶... bêdzie Ci ra¼niej! A je¶li chodzi o odpowiedni czas to nie ma takiego, przekona³am siê o tym na w³asnej skórze. Od stycznia 2013 mia³am siê odchudzaæ, potem zmieni³am datê bo co¶ tam, potem ¶wiet±, nadesz³y wakacje, nastêpne ¶wiêta i tak a¿ do tego roku... i w tym by³o tak samo, wmawia³am sobie, ¿e zacznê od 1 stycznia - nie wyszlo, a¿ w koñcu powiedzia³am sobie "do¶æ" posz³am którego¶ dnia do zielarskiego, kupi³am czerwon± herbatê i co¶ co by mnie zapycha³o i zaczê³am... od tak w ¶rodku dnia, w ¶rodku miesi±ca. Tak¿e zaczynaj i nie poddawaj siê!

Ps. ¦niadanie - kromka chleba z wêdlin± i szczypiorkiem.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:06   #452
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

ArcymoneQ dzieñ dobry w kolejny gor±cy poranek ;*
ja na pierwsze ¶niadanie tylko kawa z cukrem [nies³odka szkodzi mi na ¿o³±dek] dopiero po mojej przeja¿d¿ce bêdê jad³a porz±dne ¶niadanie. Czyta³am gdzie¶, ¿e na czczo mo¿na ³atwiej spaliæ kalorie...pasuje mi to bo rano miewam md³o¶ci.
Czekam tylko na reszte rodzinki i jedziemy... codziennie z moim T¯ i moim dziadkiem robiê coraz wiêcej km
Swoj± drog± niesamowicie wstyd gdy mój 80-letni dziadek ma lepsz± kondycjê ni¿ ja...

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:17   #453
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
ArcymoneQ dzieñ dobry w kolejny gor±cy poranek ;*
Witam
Cytat:
Czyta³am gdzie¶, ¿e na czczo mo¿na ³atwiej spaliæ kalorie...pasuje mi to bo rano miewam md³o¶ci.
A do mnie dotar³y informacje, ¿e ¶niadanie powinno siê je¶æ do godziny po przebudzeniu. Bo gdy jemy pó¼niej to organizm zdaje sobie sprawê, ¿e ostatni posi³ek tego dnia dostanie np. o 18.oo i do nastêpnego dnia do np. 10.oo nie bêdzie mia³ nic- wiêc co zrobi? bêdzie odk³ada³ na te trudne "czasy" co siê da!
Cytat:
Swoj± drog± niesamowicie wstyd gdy mój 80-letni dziadek ma lepsz± kondycjê ni¿ ja...
Oj tak, wiem co¶ o tym

Stary 2014-05-24, 07:21   #454
aamidale
Rozeznanie

No ja pó¼niej ni¿ 2 - 3 godz po przebudzeniu nie jem, mam nadziejê, ¿e nie zrobi to ró¿nicy mojemu organizmowi Ja godzinê po przebudzeniu mam nadal strasznie ¶ci¶niêty ¿o³±dek, nie wiem o co chodzi ale jest to ze mn± od dziecka. I np jak rano myjê zêby albo chocia¿ p³uczê usta p³ynem [ostatnio przera¼liwie piek±cy El*dril - ekstrakcja zêba ] to potrafiê mieæ straszne odruchy wymiotne.

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 09:03   #455
saira__
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Dziewczyny, przepraszam, nie by³o mnie jaki¶ czas. Dlatego, ¿e moje odchudzanie pad³o zupe³nie - mia³am do¶æ ma³o czasu najpierw, wiêc æwiczenia posz³y w odstawkê, a potem by³o mi trudno wróciæ... Równia pochy³a.
Nie wiem, jak to jest, poprzednio, kilka miesiêcy temu, potrafi³am siê zawzi±æ i zrzuciæ 8 kg, a teraz ci±gle co¶ mi w tym przeszkadza i jako¶ nie mogê siê wdro¿yæ w tê rutynê, jem s³odycze, nie æwiczê, nie trzymam diety
Od dzisiaj chcê siê znów zacz±æ mobilizowaæ, od poniedzia³ku ruszyæ pe³n± par±.

Mam nadziejê, ¿e u Was lepiej.

Teraz wpad³am tylko na chwilê, bo mam dzisiaj zabiegany dzieñ. Wagê podam w poniedzia³ek, bo dopiero wtedy bêdê mog³a siê zwa¿yæ na mojej w³asnej, elektronicznej - ok?

I witam nowe dziewczyny

Jest:
94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65
-5 kg

A journey of a thousand miles must begin with a single step.
saira__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:38   #456
aamidale
Rozeznanie

Saira ja te¿ Ciebie witam nie ³am siê, ja od wrzesnia do lutego tego roku zgubi³am 15 kilo... potem umar³a bliska mi osoba i wiadomo, nerwy, stres, zapijanie siê na to wszystko piwskiem i wrocilo mi z tego 20:/ wazne, zeby wracac jak siê z³amie, zaczynaæ jeszcze raz. Bo ucz± nas by siê nie przewracaæ, zamiast uczyæ nas jak upadaæ...

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 10:12   #457
Chotykczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

Cze¶æ.

Zwa¿y³am siê i zmierzy³am. 177cm i 94,3kg . Masakra
Mój cel na pocz±tek to -10kg.
Chotykczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 10:20   #458
Eglel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Cze¶æ dziewczyny! Jest 11 a ju¿ ¿ar siê leje z nieba. Cale szczê¶cie, ze nigdzie wychodziæ nie muszê i nie powinnam. Ciekawa jestem czy jak uda mi siê schudn±æ to czy tez bêdzie siê ze mnie tak la³o.

Zbli¿a mi siê oddawanie projektów wiêc czekaj± mnie upojne dni i noce z komputerem w roli g³ównej. Zrzucanie kg bêdzie 3 razy trudniejsze

aamidale "Bo ucz± nas by siê nie przewracaæ, zamiast uczyæ nas jak upadaæ.." - trafne sformu³owanie, a¿ gdzie¶ zapiszê

Zgrywaj± siê zdjêcia moich zacnych 4-liter, strze¿cie siê
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 23 05 2014.jpg (82,2 KB, 31 za³adowañ)

zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg

Edytowane przez Eglel
Czas edycji: 2014-05-24 o 10:46
Eglel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:50   #459
aamidale
Rozeznanie

Chotykczka ja mam mniej wiecej tyle przy wzroscie 160 - takze nie ma takiej tragedii u Ciebie. Zreszt± wpad³am na taki pomys³ dzi¶ - mam do¶æ ¶cis³y umys³ - postaraæ siê traktowaæ nadwagê nie jako tragediê, która uniemo¿liwia ¿ycie tylko jak usterkê, co¶ co trzeba systematycznie naprawiæ mimo ze urz±dzenie dzia³a i bez tego mi to strasznie pomog³o, takie okre¶lenie siê, dlatego siê dzielê.
Eglel dziêkujê Ci bardzo, kiedy¶ mi to przysz³o do g³owy i jako¶ tak ze mn± zosta³o juz Co do pocenia to moj narzeczony ktory nie wazy nawet 60 kilo poci siê tylko nieco mniej ode mnie, to chyba kwestia ci¶nienia bardziej.
Zazdroszczê skurczybykowi jak cholera, ale on przynajmniej nie lubi sma¿onego tak bardzo. Ale potrafi zjesc pol kilo sera i litrowy sloik majonezu w trzy dni. Taki to po¿yje...

Eglel ile masz wzrostu? nie wygl±dasz na 74 kg ! Jedyne co mi nie pasuje to brzuch, za reszte Twojego cia³a da³abym sie pokroiæ ¦liczne nogi przede wszystkim.

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-05-24 o 11:01
Stary 2014-05-24, 12:24   #460
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez saira__ Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, przepraszam, nie by³o mnie jaki¶ czas. Dlatego, ¿e moje odchudzanie pad³o zupe³nie - mia³am do¶æ ma³o czasu najpierw, wiêc æwiczenia posz³y w odstawkê, a potem by³o mi trudno wróciæ... Równia pochy³a.
Nie wiem, jak to jest, poprzednio, kilka miesiêcy temu, potrafi³am siê zawzi±æ i zrzuciæ 8 kg, a teraz ci±gle co¶ mi w tym przeszkadza i jako¶ nie mogê siê wdro¿yæ w tê rutynê, jem s³odycze, nie æwiczê, nie trzymam diety
Od dzisiaj chcê siê znów zacz±æ mobilizowaæ, od poniedzia³ku ruszyæ pe³n± par±.

Mam nadziejê, ¿e u Was lepiej.

Teraz wpad³am tylko na chwilê, bo mam dzisiaj zabiegany dzieñ. Wagê podam w poniedzia³ek, bo dopiero wtedy bêdê mog³a siê zwa¿yæ na mojej w³asnej, elektronicznej - ok?

I witam nowe dziewczyny
Witaj ponownie, tym razem nie odchod¼
A jak chcesz zacz±æ od nowa rób to ma³ymi kroczkami, mnie pomog³o - najpierw zdrowe ¶niadania, potem mniej na obiad, teraz herbata bez cukru, a od pi±tku ryba pieczona bez panierki. Ustal sobie pewne ma³e granice i ich siê trzymaj... tak samo z æwiczeniami, zaczyna³am od 1km na rowerku i 40 wio¶larzy, dzi¶ to 200 wio¶larzy i 2km minimum!
Cytat:
Cze¶æ.

Zwa¿y³am siê i zmierzy³am. 177cm i 94,3kg . Masakra
Mój cel na pocz±tek to -10kg.
Dasz radê, uda siê!
Cytat:
Napisane przez Eglel Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny! Jest 11 a ju¿ ¿ar siê leje z nieba. Cale szczê¶cie, ze nigdzie wychodziæ nie muszê i nie powinnam. Ciekawa jestem czy jak uda mi siê schudn±æ to czy tez bêdzie siê ze mnie tak la³o.
Mam nadziejê, ¿e jak schudniemy to i mniej siê bêdziemy pociæ bo i ja mam ten problem... nawet teraz siedzê i mam kropelki potu na czole.

Stary 2014-05-24, 12:59   #461
Chotykczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ

Mam nadziejê, ¿e jak schudniemy to i mniej siê bêdziemy pociæ bo i ja mam ten problem... nawet teraz siedzê i mam kropelki potu na czole.
Te¿ mam tak± nadziejê, w³asnie skonczylam sprz±taæ i jestem tak zlana potem ¿e masakra
A im wiêcej pije tym jest gorzej.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 13:54   #462
aamidale
Rozeznanie

A ja dzi¶ znowu zjad³am na obiad nieco kaszy i pomidora plus sos jogurt grecki z ketchupem! W tak± gor±czkê przynajmniej latwo trzymac diete bo do jedzenia sie trzeba zmuszaæ...

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 14:36   #463
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Chotykczka

wysoka jestes,to napewno u ciebie wagi nie widac a¿ tak

Eglel
ty chudzielcu tylko trochê brzuszka reszta oki

Ja dzis narazie bez æwiczeñ,nie mam czasu i ³obuzy mi przeszkadzaj±
¶niadanko 2 kromki chleba z szynk± ,rzodkiew, pomidor,
obiad ? hm.... owocowo dzi¶ arbuzowo-pomerañczowo je¶c siê nie chce...
straszna parówa i wkoñcu przysz³a upragniona przelotna burza... i jeszcze pada ufff cóz za powietrze

za to w nagrodê za 1 sukces -4kilo kupi³am sobie sukienusie na upalne dni

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-06-10 o 15:56
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-24, 14:43   #464
aamidale
Rozeznanie

LadyDagaMilon u nas zapowiadali 3-centymetrowy grad i potê¿ne oberwanie chmury...na razie czekam
Sukienka ¶wietna i nó¿ki te¿ niczego sobie

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 14:52   #465
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
LadyDagaMilon u nas zapowiadali 3-centymetrowy grad i potê¿ne oberwanie chmury...na razie czekam
Sukienka ¶wietna i nó¿ki te¿ niczego sobie
u nas gradu jeszcze nie ma mam nadziejê ze nie bedzie tv szleje tylko zatrzymuje obraz, padac pada ale do oberwania chmury to daleeeeko
sukienka w rozmiarze "L" o dziwo hihihi dzieki za komplementa
Stary 2014-05-24, 15:04   #466
aamidale
Rozeznanie

U nas siê baaaardzo wolno zbiera, ale s³ychaæ ju¿ dalekie pomruki. Niestety, Gdz to miasto, które burze odstrasza [duzo rzeczek i polozenie] i jeszcze sie wszystko moze rozejsc grrrr
Mam nadziejê ¿e mnie wieczorem czeka spacer w deszczu <3
Gatulacje LadyDagaMilon, jeste¶ dobrym motywatorem - widaæ jak wysi³ek siê op³aca Ja dzi¶ na rowerze sobie my¶la³am w³a¶nie o Tobie i Twoich wysi³kach, jako¶ tak mi przysz³o

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 15:06   #467
Chotykczka
Przyczajenie

LadyDagaMilon - ³adna sukienka, i zazdroszczê opalenizny ja to blada jak ¶ciana jestem bo nie lubiê siê opalaæ

177cm start: 94,3 kg

~Weeping may last through the night, but joy comes with the morning
~
Psalm 30:5
Stary 2014-05-24, 15:17   #468
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
U nas siê baaaardzo wolno zbiera, ale s³ychaæ ju¿ dalekie pomruki. Niestety, Gdz to miasto, które burze odstrasza [duzo rzeczek i polozenie] i jeszcze sie wszystko moze rozejsc grrrr
Mam nadziejê ¿e mnie wieczorem czeka spacer w deszczu <3
Gatulacje LadyDagaMilon, jeste¶ dobrym motywatorem - widaæ jak wysi³ek siê op³aca Ja dzi¶ na rowerze sobie my¶la³am w³a¶nie o Tobie i Twoich wysi³kach, jako¶ tak mi przysz³o
op³aca sie op³aca Nigdy w zyciu nie by³am tak zdeterminowana i tym razem dopnê swego!
gwózdz do deski motywatora przybi³y mi foty sama zastanawiam siê jak d³ugo mi to zajmie
¿yjê i tak z tygodnia na tydzieñ by wskoczyc na wagê i zobaczyæ postêpy

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
LadyDagaMilon - ³adna sukienka, i zazdroszczê opalenizny ja to blada jak ¶ciana jestem bo nie lubiê siê opalaæ
Ja tez nie lubiê ,nie nawidze le¿ec na s³oñcu ,jedynie nad morzem to moge plackiem ca³y dzieñ ale to zas³uga klimatu a karnacjê mam w genach ju¿ dopiero lekko mnie liznê³o s³oñce ,a jak zacznie sie prawdziwe lato to znów bedê raziæ w oczy
Stary 2014-05-24, 15:25   #469
aamidale
Rozeznanie

Muszê te¿ sobie wagê ogarn±æ. jak wczoraj zobaczy³am te zdjêcia co je tu wstawi³am to sie prze¿egna³am jaka ze mnie bela Najlepszy motywator dla mnie, moge byc wiêksza ale nie chce wygladac i czuc sie chorobliwie.

LadyDagaMilon to genialna masz ta karnacje

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 15:49   #470
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Muszê te¿ sobie wagê ogarn±æ. jak wczoraj zobaczy³am te zdjêcia co je tu wstawi³am to sie prze¿egna³am jaka ze mnie bela Najlepszy motywator dla mnie, moge byc wiêksza ale nie chce wygladac i czuc sie chorobliwie.

LadyDagaMilon to genialna masz ta karnacje
Super,cieszê siê ¿e trafiaj± tu dziewczyny które pragna wkoñcu co¶ zmienic, sporo aktywnych na pocz±tku juz tu nie zagl±da a szkoda ze zabrak³o im motywacji i silnej woli...a moze inna przyczyna...niewazne niech ¿a³uj±
karnacje mam Po tatusiu
Stary 2014-05-24, 15:55   #471
aamidale
Rozeznanie

Ja motywacjê mam, przede wszystkim mam warunki - psychiczne i fizyczne [w koncu!!] by raz na zawsze skonczyc z pulpecizmem. Bo wiem, ¿e to nie zmiana na 5 miesiêcy, tylko na ca³e ¿ycie. Dla mnie grunt to nie odmawiaæ sobie jakich¶ ma³ych zachcianek, tylko je rekompensowaæ sportem... Bo potem jak siê cz³owiek rzuci to najlepiej by zagryza³ lody kabanosem.
Ja jestem blada, ale szybko ³apie mnie s³oñce. Ale z natury mam jasne w³osy i opalona wygl±dam jak bawarski transwestyta:/ tak¿e zazdroszczê, zawsze chcia³am mieæ czarne w³osy i ¶niad± skórê

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 17:41   #472
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Hej jak tam u Was? u mnie dzi¶ pare grzeszków dietetycznych... ehhh... aaaaaale postanowilam zwiekszyc liczbe powtórzen na moim uroczym przyrzadzie do cwiczen - z 200 do 500 ty³eczek i udeczka robi± siê coraz ³adniejsze wiêc jeszcze tylko wyp³aszczenie mojego wiecznie wystaj±cego brzuszka i bede przeszczesliwa
TRZYMAM KCIUKI ZA NOWE DZIEWCZYNY!
Stary 2014-05-24, 17:55   #473
ArcymoneQ
Rozeznanie

A ja jak na razie jako¶ siê trzymam Na obiad roso³ek, a potem jeden hamburger w³asnej roboty z grila i pieczone ziemniaczki oczywi¶cie z grila. To tyle na dzi¶

Jutro mam zjazd od rana do po³udnia wiêc mnie nie bêdzie.

LadyDagaMilon - ³adnie wygl±dasz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 18:01   #474
Chotykczka
Przyczajenie

U mnie te¿ ok. Przed chwil± skoñczy³am æwiczyæ

177cm start: 94,3 kg

~Weeping may last through the night, but joy comes with the morning
~
Psalm 30:5
Stary 2014-05-24, 18:15   #475
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
A ja jak na razie jako¶ siê trzymam Na obiad roso³ek, a potem jeden hamburger w³asnej roboty z grila i pieczone ziemniaczki oczywi¶cie z grila. To tyle na dzi¶

Jutro mam zjazd od rana do po³udnia wiêc mnie nie bêdzie.

LadyDagaMilon - ³adnie wygl±dasz
dziekujê

ja po kolacyjce 1 jajo 2 styropiany z szynka i sa³at±
niestety dzieñ beztreningowy

kusi mnie desperado w lodówce
ale wiem ze bêdê miala wyrzuty sumienia
wiêc odpuszcze i niech jeszcze le¿akuje , wkoñcu to moja silna wola niech zwyciê¿y

tak na marginesie jak u was z pogod±?
w BDG strasznie pada i jest potêzna burza z extra grzmotami ,kilka razy podskoczy³am ze strachu
Stary 2014-05-24, 18:18   #476
aamidale
Rozeznanie

W Grudzi±dzu burza, leje deszcz i w koñcu jest ch³odek ! póki co siê uspokaja nieco, ale przed chwil± bardzo piêknie grzmia³o

27.02.2012
Stary 2014-05-24, 18:26   #477
ArcymoneQ
Rozeznanie

U mnie ca³y dzieñ upalnie, zero chmurki - nawet teraz! Termometr w po³udnie pokazywa³ 30 stopni, a teraz 22 Nic tylko robiæ grila i balowaæ do nocy!

Stary 2014-05-24, 19:38   #478
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Cytat:
klapkowa cze¶æ zwracasz uwagê na to, co napisa³am o diecie - fakt, mog³am to inaczej uj±æ jasne, ¿e skoro nieskuteczne na d³u¿sz± metê to mo¿na to sobie o kant ty³ka pot³uc Ja nie to ¿e chcê je¶æ same owoce i warzywa - mnie obecnie tak odrzuca od miêsa ¿e nie jestem w stanie nawet o nim my¶leæ a s±dzê, ¿e jest to jaki¶ sygna³ od organizmu, bo miêso zawsze uwielbia³am. Na razie z miêskiem stopuje, jak mi nie przejdzie w krótkim czasie to trzeba bêdzie to prze³amaæ i ju¿. G³odówka nie wchodzi w grê w ogóle, w³a¶nie przez moje poprzednie przygody z tego typu od¿ywianiem. Ja nie chcê swojego organizmu karaæ, ja chcê wprowadziæ racjonalne nawyki ¿ywieniowe, chcê siê du¿o ruszaæ i nie chcê przy tym wszystkim straciæ g³owy g³ównie dlatego, ¿e widzia³am po sobie - jak moja skóra nie otrzyma odpowiedniej dawki witamin to bêdzie wisieæ po schudniêciu i niestety nie da sie tego bez chirurga obej¶æ. Dziêkujê za troskê o moje zdrowie Co do chleba - my¶lê, ¿e to po prostu taka moja uroda. Gdy jem pieczywo psuje mi siê cera, mam problemy z ¿o³±dkiem, zauwa¿am, ¿e spowalnia mi siê metabolizm. Gdybym siê tak obsesyjnie nie ba³a lekarzy to pewnie bym to z miejsca zbada³a.

Ja po godzince szybkiego marszu jestem tak spocona, ¿e nakapa³am na kota nie by³ zachwycony tak mi puchn± rêce od tej temperatury, ¿e wygl±dam jakbym mia³a parówki zamiast palców :O

klapkowa ja na pokolacyjne napady glodu mam zsiad³e mleko - wieczorem wstawiasz do kubka 2 ³y¿eczki jogurtu greckiego i zalewasz mlekiem, najlepiej wiejskim - skarby rynku i kolejne miejsce zeby sie ruszaæ - zostawiasz i na nastepny wieczór masz zsiad³e mleczko jest tak syte ze po kubku mam spokoj z glodem a dziala swietnie na uklad pokarmowy, o ile ktos toleruje nabial oczywiscie

Poza tym, ¿e jest syte to dla mnie jest wyj±tkowo obrzydliwe i pijê je z zatkanym nosem ale daje mi tyle dobrego ¿e nie rezygnujê.

za podej¶cie!
to dobrze, ¿e nie tylko warzywa i owoce domy¶lam siê, ¿e w takie upa³y nie ma siê ochoty na miêso (tylko domy¶lam, bo sama nie jem miêsa), wcinaj wiêc inne bia³ko
a przy np. kaszach masz podobne objawy?
mi puchn± z kolei stopy.
fajny pomys³ na domowe zsiad³e! ale my¶lê, ¿e przy napadzie by siê nie sprawdzi³ niestety, nie zapcha³abym siê. ale ju¿ wróci³am na w³a¶ciwszy tor, na szczê¶cie by³o jednorazowe
a Ty nie lubisz zsiad³ego mleka?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
lato lubiê tylko nad morzem, jak mogê w ka¿dej chwili wskoczyæ do zimnej wody. W innych przypadkach niesamowicie mnie mêczy i dobija, szczególnie wieczne siódme poty i wszystko siê klei. I robactwo...brrrrr
ooooo taaaaak, ja dok³adnie mam tak samo!

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Eglel dziêkujê Ci bardzo, kiedy¶ mi to przysz³o do g³owy i jako¶ tak ze mn± zosta³o juz Co do pocenia to moj narzeczony ktory nie wazy nawet 60 kilo poci siê tylko nieco mniej ode mnie, to chyba kwestia ci¶nienia bardziej.
czyli, ¿e niskie czy wysokie?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
za to w nagrodê za 1 sukces -4kilo kupi³am sobie sukienusie na upalne dni
opalenizna

a ja dzi¶ na kolacjê wci±gnê³am pêczak z marchewk± i czerwon± fasol± i parê fistaszków
iiiii muszê siê Wam pochwaliæ! zda³am dzi¶ dwa egzaminy na bdb!!

Edytowane przez klapkowa
Czas edycji: 2014-05-24 o 19:41
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-24, 19:42   #479
aamidale
Rozeznanie

Kaszê bardzo lubiê, szczególnie gryczan± z curry <3 byle nie na s³odko! Nic mi po niej nie jest, wrêcz odwrotnie, ¶wietnie siê czujê. Od zawsze jad³am kasze zamiast ziemniaków.
Z tym mlekiem to jest ruletka, za ka¿dym razem ma inny smak. Czasem da siê wypiæ bez wykrêtasów twarzy, czasem jest tragedia . Ale i tak uratowa³o mi cztery litery, bardzo dobrze mi dzia³a na trawienie. Gdyby nie ono, przy tym co ja poch³ania³am to powinnam wa¿yæ 2 x wiecej...potrafilam na ³akocie wydac 200 z³ i zjesc to w 2 dni...

narzeczony niskie ma, ja za to mam wahania ci±g³e.

Gratulujê piêknie zdanych egzaminów !

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-05-24 o 19:44
Stary 2014-05-24, 20:00   #480
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez klapkowa Poka¿ wiadomo¶æ
za podej¶cie!
to dobrze, ¿e nie tylko warzywa i owoce domy¶lam siê, ¿e w takie upa³y nie ma siê ochoty na miêso (tylko domy¶lam, bo sama nie jem miêsa), wcinaj wiêc inne bia³ko
a przy np. kaszach masz podobne objawy?
mi puchn± z kolei stopy.
fajny pomys³ na domowe zsiad³e! ale my¶lê, ¿e przy napadzie by siê nie sprawdzi³ niestety, nie zapcha³abym siê. ale ju¿ wróci³am na w³a¶ciwszy tor, na szczê¶cie by³o jednorazowe
a Ty nie lubisz zsiad³ego mleka?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

ooooo taaaaak, ja dok³adnie mam tak samo!

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

czyli, ¿e niskie czy wysokie?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

opalenizna

a ja dzi¶ na kolacjê wci±gnê³am pêczak z marchewk± i czerwon± fasol± i parê fistaszków
iiiii muszê siê Wam pochwaliæ! zda³am dzi¶ dwa egzaminy na bdb!!
zdanych egzaminów
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.