|
|
#2701 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35
Wrzuciłam zdjęcia "kawioru" Purple Confetti -póki co nie jestem zadowolona, w ciągu dnia odpada, a jak się zamoczy ręce, to kuleczki robią się matowe i schodzą jeszcze szybciej
Nie miałam pod ręką bezbarwnego lakieru, ale zgodnie z instrukcją z katalogu, nic nie trzeba na wierzch nakładać.
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żaden nie będzie się trzymał kilku dni
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ten kawior z lovely i przeslicznie wyglada wtopiony w akryl
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba żadne wystające ozdoby nie przetrwają do drugiego dnia bez niego.
|
|
#2706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Próbowałam z nakładaniem lakieru satynowego, ale on mi zaczął rozpuszczać te perełki |
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do konsultantek (lub LS) - co robicie z ewentualnymi zwrotami od klientek (korzystających z prawa do zwrotu towaru).
Wysyłacie na SWÓJ koszt do firmy? Czy da się to jakoś obejść, obniżyć koszty? Średnio opłaca mi się zwrot kosmetyku o wartości 10, czy nawet 20 zł, a skoro to rzecz używana, nie odsprzedam jej przecież. A jednak kilka takich zwrotów (np. co katalog) i jestem stratna... Nie musicie pisać tu, jeśli nie chcecie, proszę o priv |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozpuścił Ci je? :| To może top tez by rozpuścił... albo kolor rozmazał ![]() Chociaż chyba powinni napisać, żeby czymś je pokryć. Chyba żeby je lekko wcisnąć w grubsza warstwę mokrego lakieru... może o to im chodzi... Nie przyglądałam się im w katalogu, bo mnie nie zainteresowały, wiec nie wiem jaka tam instrukcja była.
|
|
#2710 | |
|
Rozeznanie
|
Wszystko o Avonie - cz.35
Cytat:
ja zawsze zbieram wszystkiezwroty tak z 3 katalogo lub nawet z 5 katalogow i wysylam wszystko w najwiekszej kopercie babelkowej do avonu wraz z wypelnionym drukiem , wpisuje na druku korekta salda by mi pomniejszylo saldo konra w avonie wtedy mi sie oplaca robic zwroty. wysylam to listem wartosciowym koszt do 1 kilo to 16,50 priorytet powyzej 1 kilo to okolo 19 zl Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko o Avonie - cz.35
Ja miałam zamówienie na espadryle Amara 38/39. Wydawały mi sie wielkie ale osoba, dla której były jest zadowolona, a nosi rozmiar 38. Takie zwykle, ja bym nie dała 80zł.
Kredka Gilded Sail z CT do zwrotu, badziew - sam brokat na złoto-przejrzystej bazie, wygląda tandetnie a nie świeżo i wakacyjnie, oko wygląda na brudne i posypane okruchami z bombki ![]() Zestaw biżu Kinsey ładny ![]() Tarka do stóp jest dwa razy większa niż pokazana w katalogu, taka szufelka
Edytowane przez vril Czas edycji: 2014-05-23 o 13:40 |
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki powiedzcie mi czy znajdę w strefie konsultantek taki wykaz ile zarobiłam w poszczególnych katalogach? Bo robiłam kilka zamówień i chciałabym zobaczyć ile wyszło ogólnie :P
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasem odsprzedaję taniej komuś z rodziny, zależy co to za produkt.Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Nie w każdym COKu można, a jeszcze trzeba go mieć w pobliżu, ja mam do najbliższego 100km
|
|||
|
|
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuje za info
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
To u mnie jest w ogóle dziwnie, bo wszytkie zwroty oddajemy za darmo w biurze i niczym się nie martwimy, zawsze wszytko działa idealnie
|
|
|
|
#2719 |
|
Przyczajenie
|
Nie potrafię nigdzie znaleźć składów nowych kremów Solutions Balanced + Matte - czy mogłabym prosić o podanie źródła takiej informacji (albo samych składów)?
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, szybkie pytanie -wrzuciłam do zamówienia little black dress i tusz aero volume - policzą z opustem -45 % ?
![]() tzn. od ceny katalogowej promocyjnej czyli 39,99 - 45% prawda? już nie ważne ![]()
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2014-05-24 o 07:44 |
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jesli dzis wieczorem zrobie zamowienie to spakuja mi je razem z tym, ktore zrobilam dzis chwile po polnocy, czy bede miala 2 paczki?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a masz to pierwsze zafakturowane. jesli nie masz to spakuja oba razem i jesli oczywiscie termin dostawy jest taki sam obu zamowien. Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
Skład kremu na noc, na dzień niestety poszedł w świat...
|
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wsadzili mi w 2 różne paczki. Do tego z różne progi upustowe Dzwoniłam zaraz, by to wrzucili w jedną paczkę z jednym upustem i nie udało się, bo w międzyczasie pierwsze zam. przetworzyli (pech |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym mgiełki, balsamy, i jakieś drobiazgi za 1 zł myślę o maseczce z oliwką ![]() a miałyście legginsy lub sukienkę wyszczuplającą? |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jaki jest program na k8 ? ja tez maseczke chce wziac za 1 zl te z oliwka tylko czekam az tu ktos kody wstawi , a leginsy wyszczuplajace sa beznadziejne zobacz w katalogu ze na posladkach sa dwa wielkie okręgi jak w rajstopach masakra ,a ja lubie czasem miec bluzke krotsza wiec jakby mi widac bylo te kółka na pupie .... Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2729 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Nie miałam pod ręką bezbarwnego lakieru, ale zgodnie z instrukcją z katalogu, nic nie trzeba na wierzch nakładać.

Żaden nie będzie się trzymał kilku dni
Na bardzo krótki czas, to jasne, można sobie nałożyć, fajnie wygląda, ale nie polecam mycia rąk w trakcie imprezy
Próbowałam z nakładaniem lakieru satynowego, ale on mi zaczął rozpuszczać te perełki 

) i wsadzili mi w 2 różne paczki. Do tego z różne progi upustowe
Dzwoniłam zaraz, by to wrzucili w jedną paczkę z jednym upustem i nie udało się, bo w międzyczasie pierwsze zam. przetworzyli (pech