|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
2. Fajowy
|
|
#4442 |
|
Nindżopesz
|
O. Ale zrobiły się ze trzy lata temu to pewnie i tak po ptokach?
|
|
|
|
#4443 |
|
Wpisz tu zomzing
|
znajś większą biedrę; albo lidla; albo tesco
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestet y ja też je mam i na szyi też nie chcę być stara
|
|
#4445 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom...ta moja to jest taka niepełnosprawna ćwierćbiedronka
|
|
#4446 | |||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
kałduna mam od kiedy skończyłam 14 lat i jest absolutnie nie do ruszenia niczym nawet jak byłam naprawdę bardzo szczupła , kałdun był może jestem jak te kobiety z jakiegoś archipelagu dalekoazjatycznego co mają genetycznie zakodowane gromadzenie zapasów sadeła w celu płodności i piękności 2. 3.no to brudem i zwykłymi jakimiś bachteriami ewętualnie , musiałoby być śfierze goovno żeby coś ![]() 4.ooooj ![]() Cytat:
chyba dół jest na tle skórczenia wszystkich letnich ciuchów wskutek czego została mi nabyta zima czarna dżinsowa mini do chodzenia 2.tiaaaa ![]() 3. Cytat:
![]() 2.one fajne są , tylko się ścierają w trakcie użytkowania ![]() Cytat:
![]() 2.prawie wyłącznie od baaardzo dawna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no so , facet łazi gdzieś po krajobrazie morenowym , zastanawia się jak rąbnąć jak najwięcej słoneczników i zwiać łódką rzeczką bystrą ![]() 1.naczynie wielofunkcyjne i pojemne do tego ![]() 2.siostro jak nic zaraz mi wywali że za dużo emotek... edit : no i wywaliło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4447 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
i tak sie zastanawiam jak czytam o tych wypasionych biedrach z ekskluzywną żywnością dla bogaczy gdzie to tak ![]() Cytat:
2. ja uparcie się trzymam skrajności znaczy albo mini albo do ziemi ![]() 3. ![]() Cytat:
jedyna opcja to nie przyjmować tego stanu do wiadomości i robić co się chce i fogle chodzić w bluzeczkach z heloł kiti , a co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.thetimes.co.uk/tto/multim...ace_28915c.jpg Chuop mnie wczoraj odwiedził i pokazał jak podłączyć i używać sprzętu. Najbardziej podobał mu się mikser behringera, fajne cacko na zdj. na 1 planie Przy okazji przejrzeliśmy skłąd letnich festiwali i pytanie o CP już nieaktualne. Ale może ktoś na Brutala jedzie?
|
|
#4449 |
|
To ja :)
|
Helou
![]() Odpaliliśmy wczoraj klimę... I leje się z niej woda po ścianie. Po świeżo malowanej ścianie... Ja się chyba zastrzelę...
|
#4450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się tak bardzo nie przejmuję ale pracuję z samymi młodymi i paczę na te buźki bez zmarch Cytat:
![]() Fitam z pracuni
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ty to masz pecha Znad kawy wyspałam się jednak lato nie jest złe
|
||
|
|
|
#4452 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad zjechanej matrycy w lapku
i niechęci odpalania kompa fogle i życia w plenerze Nie no dach and głową mamy ale ostatnio częściej jesteśmy out pierwszy raz słyszę o Biedrze bez tortilli a pytałaś? szukałaś na pieczywie? Ja mieszkam na wioskach i w KAŻDEJ Bierze so Cytat:
Chyba bym to samo zrobiła, nei wiem coś bym komuś zrobiła Choć w sumie i u mnei się mnożą koszty - po tej matrycy (nei pytajcie ile po gwarancji) szysko mi opadło i dostałam głupawki z załamki Za to ładnie na mnei pachł Cartier de Lune coś tam - sztampowo bo sztampowo, ale ładnie - i zbierałam komplementy chyba od 20 obcego chuopa na mieście ![]() Lete obczaić nuty a potem kupie se matryce - chuopin powiedział że się podejmie sam - instruktaż na YT in eng by Jożin Ale w serwisie zaśpiewali nam 1/3 wypłaty :yyyyRed- genialny rodzinny swetr - po prostu bossssski Więcej nei nadrobię (chyba) Jak mnei nei będzie długo to o niczym nie świadczy uprzedzam Ot się wsysłam w życie, czas szybko ucieka, wieczorami jesteśmy in da plener, taras etc etc na noc nie chce się juz kompów odpalać. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Nie chce się do domu wracać Lete na leżankę robić nic
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-24 o 12:29 |
||
|
|
|
#4453 | ||
|
Mother of Cats
|
Nikt nie chce
A wszyscy będą ![]() Cytat:
Ty chyba naprawdę masz jakiś ciąg pechowy. Pociecha taka, że potem będzie ciąg szczęśliwych wydarzeń Cytat:
A rano zbudził nas pan ogłaszający przez megafon "proszę zrobić zapasy wody". Zrobiliśmy. Po czym wody nam nie zakręcili ![]() Oraz: bezgluten służy mojej wadze, w ciągu tygodnia poleciało 1,5 kg. Może będę jeszcze piękna, zdrowa i szczupła?
|
||
|
|
|
#4454 |
|
To ja :)
|
No dobra. Udało się. Przewod był niedrożny, udrożnili, działa
Aaaale... Najważniejsza wiadomość dnia wczorajszego była -Szarość na echu serca wypadła bardzo dobrze i na próbę odstawiamy leki
|
#4455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie upały w dzień męczą i nie lubię, zwłaszcza jak trzeba pracować alb o przemieszczać się autem, ale wieczór po upalnym dniu zawsze jest magiczny Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jem obiad i spadam do rodziców a później do znajomych. O ile nie będzie burzy (a chyba będzie bo już się zbiera ) to będzie popołudnie w ogrodzie
|
||||
|
|
|
#4456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sad but true 2. Jak jak co mam jeść bo akurat na za tydź muszę schuuuuuść Albo czego nie jeść? Cukinie i ziemniory moszna? ryż ? mięso (Tyś wege to wiem że Cię nei dotyczy) co zamiast chleba w sensie jakie węgle - bo ja muszę mieć węgle bo inaczej mdleję - te naleśniki z banana za słodkie na co dzień Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
Cuuudnie. Myjuż po burzy. |
|||
|
|
|
#4457 |
|
Nindżopesz
|
Ja bezterminowo... Po prostu spojrzałam w lustro (i na zdjęcia) wyautfitowana w sukienkę odsłaniającą kolana i łydki pozbawione czarnych rajstop + wysokich obcasów i zobaczyłam krótkie kacze odnóża Właściwie mogłabym kupić jakieś wysoookie sandały na koturnie, hmm... |
|
|
|
#4458 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dopra? bo mam w lodówce i nie wiem, czy otwierać Mam w pracy tyle rzeczy, którymi można paskudnie rozciąć palec, zgadnijcie, czym to zrobiłam? Kartką papieru, jak biurwa jakaś! Brawa dla tej pani. Żałuję, że nie poprosiłam o zszycie, ciągle się rozwala i krwawi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4459 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wlasnie przeszla u nas ulewa i padal grad o srednicy kilku cm, ciekawe jak wyglada karoseria naszego auta, hmm Bo czesc kwiatow na tarasie nam zniszczylo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4460 |
|
|
Osz fak, trzymam kciuki żeby było ok
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale po papierze jest amsakra ![]() Cytat:
Współczuję Do nas też zapewne zawita, zawsze tak robi Zwłaszcza że burza się rozkręca Choć miło wieje chłodkiem to jednak nadciąga jakaś masakra
|
||
|
|
|
#4462 |
|
|
Ej no, blisko przecież
|
|
|
#4463 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Super,że Szarość ma się lepiej Cytat:
![]() Dla tego wlasnie tak panicznie się boję burzy. Przewaznie dobrze sie nie kończy, zawsze musi coś spitolić ( tfu, tfu)... Maja gratuluję sprzętu ![]() Tru Rejcz |
|||
|
|
|
#4465 |
|
|
Iść na tańcobrzuchową imprezę, czy nie iść, oto jest pytanie?...
|
|
|
#4466 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mojemu ojcu ostatnio pękła tarcza w szlifierce podczas pracy, mało brakowało, a by palca uciachało, na szczęście uderzyło krawędzią i tylko skóra na stawie poszła ![]() Cytat:
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Jakam stara taka głupia
paczę na konto........no jak nic zjadło mi 32,50, nosz #@%$#@ mać byłaCzy ja kiedyś zmądrzeję ![]() :conf used:
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno mozna poznać czy sms będzie drogi po numerze na jaki się wysyla. Mlody mnie kiedyś uświadamial, nawet mi stronę z objaśnieniami podeslal, ale zignorowałam, bo jestem na tyle skąpa,że nie wysyłam smsów na żadne testy, konkursy, wrożki, pogodynki ani inne cuda. |
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4470 | |
|
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

nawet jak byłam naprawdę bardzo szczupła , kałdun był 
klask i:

Ty to masz pecha
jednak lato nie jest złe
pierwszy raz słyszę o Biedrze bez tortilli
Chyba bym to samo zrobiła, nei wiem coś bym komuś zrobiła
a potem kupie se matryce - chuopin powiedział że się podejmie sam - instruktaż na YT in eng 
Albo czego nie jeść? Cukinie i ziemniory moszna? ryż ? mięso (Tyś wege to wiem że Cię nei dotyczy) co zamiast chleba w sensie jakie węgle - bo ja muszę mieć węgle bo inaczej mdleję - te naleśniki z banana za słodkie na co dzień